BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Edin H.

#28626 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

Point. wrote: 01/10/2025 22:00
izbjeglica_iz_besmisla wrote: 01/10/2025 19:43 Ne vidim problem da se kritikuje poziv igracu od 31 godinu, osim eventualno ako je neki kreativan veznjak koji nam bas fali.

Barbareza treba postovati za ovo sto je uspio napraviti, al nije ni sveta krava da mu se ne moze dobronamjerna kritika uputiti.

Nemojte to mijesati sa hinjskim prozivanjima nekolicine ovdje, to je druga agenda.
Upravo tako kolega.

Ovi mučenici ne bi pohvaliti Sergeja ni kad bi osvojili Mundijal
Mora da je nešto lično.
E svašta, umjesto da kaže prosvetitelji neukih i neupućenih simpatizera ili što reče Dino M. da nije vas ja bih svijetlo zvao mrakom, a ono mučenici… :D
Logovan

#28628 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Logovan »

Eman, pa Emin, valja ovo zapamtiti :D
izbjeglica_iz_besmisla

#28629 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Pa i bolje mu je. I mi smo tanki, al brate veci potencijal ima kosovska repka nego crnogorska.
Edin H.

#28632 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

Dok on, selektor i direktor palamude pravi gubitnik je nacionalni tim.
Ezel Bayraktar

#28633 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Ezel Bayraktar »

Serator obični, sad su politika i neprofesionalnost najveci krivci, nisu toliko hejteri i crna magija.
luckylaka

#28634 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

insaneinthebrain wrote: 04/10/2025 14:22 a dusa draga, otvorio se i prica li prica :zzzz:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/ahmed ... /251004067
Al izmislja pricu ,cuj politika upetljana i menadjerski graci.Nije normalan,pa nema profesionalnijeg saveza nadaleko
Lug

#28635 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Lug »

Ahmedhodžić: Prestao sam igrati za BiH zbog amaterskih metoda rada i miješanja politike u izbor tima.
Nisam se mogao nositi s amaterskim metodama rada i miješanja politike u izbor tima. Ponekad su stvari išle dobro neko vrijeme, ali bilo je i perioda kada vidite koliko je sve to neprofesionalno. Odabir igrača nije imao mnogo veze s njihovim igrama", kazao je Ahmedhodžić koji je istakao da je i ljekarski tim reprezentacije radio užasno.

"Povrijedio sam mišić i moj klub je obavijestio ljekare reprezentacije da ne mogu igrati. Ipak, morao sam se javiti na pripreme, gdje su me natjerali da odradim dvadeset sprinteva. Nakon toga sam bio van terena mjesec dana. Magnetna rezonanca je bila neophodna, ali su smatrali da je ultrazvuk dovoljan",

treba li crtati? :D
izbjeglica_iz_besmisla

#28636 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Jebo vas Anel A vise, pa zar nije dosta.

Evo covjek opet objasnio da NE ZELI da igra, sta je problem sad?
SuperHans

#28637 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by SuperHans »

Lug wrote: 04/10/2025 14:45 Ahmedhodžić: Prestao sam igrati za BiH zbog amaterskih metoda rada i miješanja politike u izbor tima.
Nisam se mogao nositi s amaterskim metodama rada i miješanja politike u izbor tima. Ponekad su stvari išle dobro neko vrijeme, ali bilo je i perioda kada vidite koliko je sve to neprofesionalno. Odabir igrača nije imao mnogo veze s njihovim igrama", kazao je Ahmedhodžić koji je istakao da je i ljekarski tim reprezentacije radio užasno.

"Povrijedio sam mišić i moj klub je obavijestio ljekare reprezentacije da ne mogu igrati. Ipak, morao sam se javiti na pripreme, gdje su me natjerali da odradim dvadeset sprinteva. Nakon toga sam bio van terena mjesec dana. Magnetna rezonanca je bila neophodna, ali su smatrali da je ultrazvuk dovoljan",

i onda dva dana kasnije 90 minuta odigro za klub
serator mali
luckylaka

#28638 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Anel samo objasnio sto smo sa 20 otisli 70 mjesto na rang listi.Pad od 50-ak mjesta je uzrok nesposobnog saveza,nesposobnih selektora⁶,nesposobnih menadjera koji su uvaljivali samo takve panjeve u reprezentaciju.Trend sa panjevima se nastavlja
Edin H.

#28639 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

SuperHans wrote: 04/10/2025 15:02
Lug wrote: 04/10/2025 14:45 Ahmedhodžić: Prestao sam igrati za BiH zbog amaterskih metoda rada i miješanja politike u izbor tima.

serator mali
Nama jeste normalno da dođe doktor sa cigarom u ustima i kaže dobar si, igraj, ali ovaj nije odrastao u BiH.

Ako traži MRI u klubu siguran sam da ga odvedu i plate MRI

Pa Yaya Toure se svojevremeno uvrijedio što mu klub nije kupio auto za rođendan :D
Edin H.

#28640 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 04/10/2025 15:08 Anel samo objasnio sto smo sa 20 otisli 70 mjesto na rang listi.Pad od 50-ak mjesta je uzrok nesposobnog saveza,nesposobnih selektora⁶,nesposobnih menadjera koji su uvaljivali samo takve panjeve u reprezentaciju.Trend sa panjevima se nastavlja
A kako od panja napraviti svjetsku zvijezdu ako ga menadžeri kroz reprezentaciju ne poguraju? :D
luckylaka

#28641 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

Edin H. wrote: 04/10/2025 15:14
luckylaka wrote: 04/10/2025 15:08 Anel samo objasnio sto smo sa 20 otisli 70 mjesto na rang listi.Pad od 50-ak mjesta je uzrok nesposobnog saveza,nesposobnih selektora⁶,nesposobnih menadjera koji su uvaljivali samo takve panjeve u reprezentaciju.Trend sa panjevima se nastavlja
A kako od panja napraviti svjetsku zvijezdu ako ga menadžeri kroz reprezentaciju ne poguraju? :D
Ne mozes ti druze od Pidre,Rahmanovica,Mujakica,Besirevica....napraviti zvijezdu da ih forsiras svaku utakmicu
vernes81

#28642 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by vernes81 »

De nek prvo objasni sto ne igra u EPL nego u Holandiji, pa onda cemo o reprezentaciji
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#28643 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by plain vanilla »

Politika odredjuje ko ce igrati a njega zvali redovno, samo se nije uvijek odazivao :mrgreen:
To je ono kad se hoces oprati, pa krenes i izgubis se. Trebao bi Anel malo provjeriti kako se u Bosni lijece tj ne lijece stvarno bolesni ljudi i da je cesto i UZ luksuz.
Neka ga tamo gdje jeste, zelim mu sve najbolje, ali ziv bio nek ne lupeta bezveze. Odabrao je zeni grijat guzove umjesto da se zaebava s ispodprosjecnom reprezentacijom i sad nek zivi s tim.
Jbt otac mu ne vjeruje, ali par forumasa ga citira i vjeruje svemu.sto kaze :mrgreen:
palermo

#28644 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

Edin H. wrote: 04/10/2025 15:12

serator mali
Nama jeste normalno da dođe doktor sa cigarom u ustima i kaže dobar si, igraj, ali ovaj nije odrastao u BiH.

Pa Yaya Toure se svojevremeno uvrijedio što mu klub nije kupio auto za rođendan :D
Tako je druze, ovdje ri je afrika, jos uvijek se.lijecimo salijevanjem strave......za Anela je sreca sto je to na vrijeme otkrio a ne kao ovi seljaci, Dzeko, Dedic, Demirovic I ostali tokmaci
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#28645 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Slo Burner »

Za to vrijeme Muharemovic dva puta zaredom u timu kola u jebenoj Seriji A
Edin H.

#28646 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

palermo wrote: 04/10/2025 16:49

serator mali

Tako je druze, ovdje ri je afrika, jos uvijek se.lijecimo salijevanjem strave......za Anela je sreca sto je to na vrijeme otkrio a ne kao ovi seljaci, Dzeko, Dedic, Demirovic I ostali tokmaci
Džeko ima privilegiranu poziciju, njemu bi sigurno obezbjedili MRI da je ili ukoliko je tražio.
Ova druga dvojica nisu, uostalom kao selektor i direktor dogurali do nivoa da igraju u Engleskoj (gdje je Anel igrao kada se ovo dešavalo)
Ukoliko doguraju vidjećemo kakav će imati odnos i:da li će se odazivati na prijateljske pored svih utakmica koje moraju odigrati za klub. Meni bi ovdje prije neka referenca bio Asmir Begović.
luckylaka

#28647 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by luckylaka »

vernes81 wrote: 04/10/2025 15:43
De nek prvo objasni sto ne igra u EPL nego u Holandiji, pa onda cemo o reprezentaciji
Da objasne i oni sto igraju u hrvatskoj,srpskoj,turskoj,kiparskoj,poljskoj
palermo

#28648 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by palermo »

Edin H. wrote: 04/10/2025 17:10
palermo wrote: 04/10/2025 16:49

Džeko ima privilegiranu poziciju, njemu bi sigurno obezbjedili MRI da je ili ukoliko je tražio.
Ova druga dvojica nisu, uostalom kao selektor i direktor dogurali do nivoa da igraju u Engleskoj (gdje je Anel igrao kada se ovo dešavalo)
Ukoliko doguraju vidjećemo kakav će imati odnos i:da li će se odazivati na prijateljske pored svih utakmica koje moraju odigrati za klub. Meni bi ovdje prije neka referenca bio Asmir Begović.
A, pa da, Asmir treba da bude uzor a ne Dzeko..

Mozda cak i Mario Vrancic , on je recimo dogurao do nivoa na kojem nikad nije bio Miralem Pjanic...
Edin H.

#28649 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: 04/10/2025 17:12
vernes81 wrote: 04/10/2025 15:43
Da objasne i oni sto igraju u hrvatskoj,srpskoj,turskoj,kiparskoj,poljskoj
Najsmješnije je što selektor, pojedini novinari i navijači vide te igrače kao adekvatne zamijene smatrajući valjda da igraju u tim ligama zato što im je ćeif, a ne zbog nedostatka kvaliteta da igraju na većem nivou.
izbjeglica_iz_besmisla

#28650 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3

luckylaka wrote: 04/10/2025 15:22 Ne mozes ti druze od Pidre,Rahmanovica,Mujakica,Besirevica....napraviti zvijezdu da ih forsiras svaku utakmicu
Aaa, pa mi ovdje imamo i hejt na FKS mescini.

Rahmanovic panj, a tamo Muftic treba u A tim.

Koji ste vi odron od likova, svakim upisom novo dno dotaknete.
Post Reply