Laprdan wrote:dragma wrote:
Bilo je vremena, haman prva tri mjeseca se moglo izaći iz grada, ko je želio i imao gdje da ode.
Ništa ja jarane ne poredim i baš zato sam sebe stavio kao primjer, radi takvih i sličnih opaski.
A sa tom pričom o muslimanima, srbima, hrvatima, našim, anamo njihovim, i tako dalje, mene zaobiđi.
Upravu si, mogli su zene i djeca otici na pocetku. Kasnije nije. Iskreno, zao mi je zbog tvoje sudbine. Ali i zbog sudbine mnogih muslimana koji su propatili i izgubili zivot u nasem ratu. Ali mene ipak interesuje i to ko je zasluzan za to sto se desavalo i inace sve lose sto se desava u svijetu (USA i Izrael) i da ta iskustva pravilno projiciram na buduce dogadjaje i da znam koja je strana ona prava.
Ako je Assad ubio 200.000 ljudi, onda je on za mene kao Mladic, Karadzic i Milosevic i jos 10 puta gori.
Prvo nije ON ubio svih 200 000 ljudi, to su ukupne zrtve rata.
Ne znam da li se tu racunaju vojnici na obje strane.
Drugo, poslije onakvog rusenja gadafija od strane amerike i zapada zacudilo me sto odmah na prve demonstracije nije pogazio svu placenicku rulju i sprijecio cionisticko-vehabijsko-americki plan da se otarase jedinog ruskog saveznika i jedinu zemlju u susjedstvu izrahella koja je imala kapacitet da mu naudi vojno.
Al jbg. , zatucani kozojebi, radikali i osudjenici iz zaljevskih kazamata uz placene fetve podanika zaljevskih rezima kao horde orka nagrnuse na tu zemlju da ponosno ostvare izrahellski cilj pri tome ne ranivsi a kamoli ubivsi i jednog izrahellskog vojnika.
To su ti dobri muslmani kojima je assad kriv za sve zivo i nezivo sto su im USA i izrahell radili zadnjih 70 godina.
PLEMENA u africi su pametnija od pola ovih arapa sto ratuju i tekbiraju a nemaju pojma za koga oni u stvari vode bitke i sta ce im biti na kraju.
Bice tuzno al cu uzivati kad ih poslije krvavog pira po Siriji zapadna ili izrahellska avijacija poravna sa zemljom izmisljajuci razlog sto to rade.
Iskreno, tako glupi nista bolje nisu ni zasluzili.