Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AmiĐa_Idriz wrote:
Za sad samo Eriksen što je vrlo moguće s obzirom da će ući u zadnju godinu ugovora na ljeto, tu se još spominju Kane i Alli mada više stidljivo tako da je patka još uvijek vjerovatno, al za Kikija ih je dosta prenijelo da bi mogao spakovati kofere.
Erikesen i Hazard, a sve u pola cijene. Nije loše
Za Kanea sumnjam. O Alliju se i ranije pričalo.
tuzlak1212 wrote:Zidane je pravio emociju u svlacionici, sjecam se snimaka iz svlacionice poslije utakmica, znaci ljudi se svi znaju, vole... Zidane im ko djete nasmijan od uha do uha nabacuje i cestita za neku banalnu glupost koju su uradili u utakmici...
Covjek ima znanje i iz srca radio posao i ucio je i igrace da srcem igraju zato i imaju 3 LP za redom.
Zidane je pored toga imao ogromnu, da ne kazem, nepresusnu igracaku individualnu kvalitetu i rutiniranost koja je lomila utakmice u kljucnim trenucima.
U Realu ne gube vrijeme pa je prema informacijama s kojima raspolaže Eduardo Inda, prvi čovjek španskog portala Okidario, madridski klub već "kaparisao" Belgijanca.
"Jedan golgeter je već potpisan, a to je Hazard. Real je potpisao dogovor s igračem, a Chelsea će morati razmotriti sve. Ipak je 60 ili 70 miliona eura za odštetu bolje od ništa. Prije sedam godina sam rekao da je Hazard igrač kojeg je Zidane preporučio Realu", napisao je Inda.
°u° wrote:Zaeb im je žešči bio što nisu Mbappea na vrijeme kupili, a mogli su. Nisu vjerovali, bezbeli Pero najviše. A momak bi se uvalio u 11 odmah. Sad će ga duplo platit.
Plus što su s njim mogli bolje rezultatski proći.
Ko da je bitno, mislim to za lovu.
Ovako je možda i bolje, on je sad formiran igrač.
Pitanje je kako bi onda prošao, konkurencija je bila puno veća.
Još ako Zidane očisti ekipu...
Zinedin ga je tada htio, mislim da bi uletio odmah. On je i tada bio njegov jedan od uslova da ostane. I formiran je bio i tad, samo jeftiniji sto i veliki kusur nebitnih miliona I bolji od Juniora, puno.
U Realu ne gube vrijeme pa je prema informacijama s kojima raspolaže Eduardo Inda, prvi čovjek španskog portala Okidario, madridski klub već "kaparisao" Belgijanca.
"Jedan golgeter je već potpisan, a to je Hazard. Real je potpisao dogovor s igračem, a Chelsea će morati razmotriti sve. Ipak je 60 ili 70 miliona eura za odštetu bolje od ništa. Prije sedam godina sam rekao da je Hazard igrač kojeg je Zidane preporučio Realu", napisao je Inda.
60-70 mil. Je sitnica za igraca tog kalibra. Kad katalonska konkurencija kupuje neke kutinjo osman karafeke za 120 mil + jedan. To je sitnica. A eden izmislio fudbal za obojicu....
B6Redhell wrote:
60-70 mil. Je sitnica za igraca tog kalibra. Kad katalonska konkurencija kupuje neke kutinjo osman karafeke za 120 mil + jedan. To je sitnica. A eden izmislio fudbal za obojicu....
B6Redhell wrote: