UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- p206
#28576 Re: UEFA Champions League
iz ovakvog Dinama naš selektor zove 1 igrača koji mu povremeno igra, a može 3 pozvati 
- Bosanski_kralj
#28577 Re: UEFA Champions League
Koja tri?p206 wrote:iz ovakvog Dinama naš selektor zove 1 igrača koji mu povremeno igra, a može 3 pozvati
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28578 Re: UEFA Champions League
OGROMNA je ovo pobjeda nasih susjeda....ogromna. Ne treba zaboraviti da je Atalanta treceplasirana ekipa Serie A iz prosle sezone sa najvecim postignutim brojem golova 77. Ova se utakmica nikako ne moze gledati kroz prizmu utakmice sa Sarajevom jer otprilike to je bilo kao kad Zeljo igra sa Kiseljakom. E ono sto je Kiseljak za Zelju, Sarajevo,Zrinjski to je danas Dinamo za nase klubove.
Gledao sam paralelno i Zvezdu i oni su se dobro drzali protiv Dinama i imali su 1-2 sanse i to odlicne za izjednacenje i onda su primli glupe golove. U biti nigdje nas nema u odnosu na ova dva kluba ali i na Rijeku i Partizan. Ovaj Dinamo je stvorio mamic i sigurno je da on i dan danas vec monoge bitne poteze u ovom klubu.
Gledao sam paralelno i Zvezdu i oni su se dobro drzali protiv Dinama i imali su 1-2 sanse i to odlicne za izjednacenje i onda su primli glupe golove. U biti nigdje nas nema u odnosu na ova dva kluba ali i na Rijeku i Partizan. Ovaj Dinamo je stvorio mamic i sigurno je da on i dan danas vec monoge bitne poteze u ovom klubu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#28579 Re: UEFA Champions League
Gojak, Hajrovic i Dilaver kojem uzgred jos nisu sredjeni papiriBosanski_kralj wrote:Koja tri?p206 wrote:iz ovakvog Dinama naš selektor zove 1 igrača koji mu povremeno igra, a može 3 pozvati
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#28580 Re: UEFA Champions League
Sta je problem?p206 wrote:iz ovakvog Dinama naš selektor zove 1 igrača koji mu povremeno igra, a može 3 pozvati
Hajrovic se i ne sjeca kad je odigrao cijelu utakmicu. Dilaver nema jos uvijek rijesene papire. Gojak igra u reprezentaciji redovno. Ostane taj jedan, kojeg poziva
-
dječak sa šibicama
#28581 Re: UEFA Champions League
Stavljanje Hajrovica na klupu mu je i najbolji potez, Hajro vec dugo igra prilicno lose i ne bi on mogao ovaj ritam drzati.
Gojak je samo "zrtva" sistema, ima on svoju ulogu u Dinamu, Moro je jaci defanzivno zato je dobio prednost veceras.
Dilaver je u Dinamu odlican stoper, danas je igrao i zadnjeg veznog, ne znam sto mu ne srede papire bio bi pojacanje ipo za reprezentaciju.
Gojak je samo "zrtva" sistema, ima on svoju ulogu u Dinamu, Moro je jaci defanzivno zato je dobio prednost veceras.
Dilaver je u Dinamu odlican stoper, danas je igrao i zadnjeg veznog, ne znam sto mu ne srede papire bio bi pojacanje ipo za reprezentaciju.
- Bosanski_kralj
#28582 Re: UEFA Champions League
Više sam retorički postavio to pitanje.hrasno38 wrote:Gojak, Hajrovic i Dilaver kojem uzgred jos nisu sredjeni papiriBosanski_kralj wrote:Koja tri?p206 wrote:iz ovakvog Dinama naš selektor zove 1 igrača koji mu povremeno igra, a može 3 pozvati
Gojak zaslužuje poziv i poziva ga.
Dilaver nema sređene papire i ne može ga ni zvati.
Hajrović ne zaslužuje poziv.
PRosinečki zaslužuje mnoge kritike, ali ipak ovakvo prozivanje ne zaslužuje. Po ovom pitanju je čist 100%
P.S. Svaka čast Dinamu.
- animals
#28583 Re: UEFA Champions League
Ma Real, nije nista ulozio u odbranu a ni u vezu..channel10 wrote:Zar je igrao Hazard? Gledao sam utakmicu, ali ne cuh komentatora da ga spominjeanimals wrote:Joj Reala..
djabe Hazard..
nema Modrica, nema ni Reala..
Kros nista, jos kad nema Modrica..
ko ce da im igra sredinu..
odbrana isto suplja..
ma dobro, ni Modric nije vise onaj stari..
crno im se pise..
ekipa propala..
- Logovan
#28584 Re: UEFA Champions League
PSG
Neka su spustili one levate iz Reala da se dozovu. Kad im Bale, Lucas i slični redovno igraju i treba im ovako. Svaka čast Dinamu.
Juve
Zabiju dva, pa prime dva gola. Neobično za njih.
Juve
-
Crvena Tifoza
#28585 Re: UEFA Champions League
channel10 wrote:Zar je igrao Hazard? Gledao sam utakmicu, ali ne cuh komentatora da ga spominjeanimals wrote:Joj Reala..
djabe Hazard..
Još čekam RM da pokaže to ‘nešto’, ozbirom koliko su potrošili na pojačanja za ovu sezonu.
-
LSD
#28586 Re: UEFA Champions League

@Tifoza, Madrid veceras nije šutnuo loptu u okvir gola Pariza. Zbilja su sramotni.
-
north
#28587 Re: UEFA Champions League
Dinamo je fakat institucija
..ali daleko od toga da ih gotivim
.realno mogu iza Citya biti drugi i ici dalje..
A mi, nadajmo se da mozemo dobiti nezgodni Tuzla City, Radnik, Zvijezdu...u ovom trenutku puno je manja razlika izmedju Barce ili Liverpoola i Dinama, nego nasih klubova i Dinama...kakam amaterizam je kod nas a sta ljudi rade na najvecem nivou LP
..troprstasi isto mada su nivo ispod Dinama...
A mi, nadajmo se da mozemo dobiti nezgodni Tuzla City, Radnik, Zvijezdu...u ovom trenutku puno je manja razlika izmedju Barce ili Liverpoola i Dinama, nego nasih klubova i Dinama...kakam amaterizam je kod nas a sta ljudi rade na najvecem nivou LP
-
gidra
#28588 Re: UEFA Champions League
Kako bolan nije u odbranu, a dobeli dva igrača za 100 miliona eura, Militao i Mendyanimals wrote:Ma Real, nije nista ulozio u odbranu a ni u vezu..channel10 wrote:Zar je igrao Hazard? Gledao sam utakmicu, ali ne cuh komentatora da ga spominjeanimals wrote:Joj Reala..
djabe Hazard..
Kros nista, jos kad nema Modrica..
ko ce da im igra sredinu..
odbrana isto suplja..
ma dobro, ni Modric nije vise onaj stari..
crno im se pise..
ekipa propala..
Ovdje je problem isključivo Zidane, nije se trebao vraćati, biće vjerovatno prvi nogiran.
- denimb
#28589 Re: UEFA Champions League
I Zvezda i Dinamo su institucije za sve sto mi imamo, jednostavno imaju te vrijednosti, rad i red, profesionalizam. Nasi klubovi igraju fudbal na nivou 80-tih gdje igraci piju, puse, i hvale se driblingom tu i tamo...kompletna liga na horuk...ovaj level je za nas nerealan, i pitanje je kada ce biti.hrasno38 wrote:OGROMNA je ovo pobjeda nasih susjeda....ogromna. Ne treba zaboraviti da je Atalanta treceplasirana ekipa Serie A iz prosle sezone sa najvecim postignutim brojem golova 77. Ova se utakmica nikako ne moze gledati kroz prizmu utakmice sa Sarajevom jer otprilike to je bilo kao kad Zeljo igra sa Kiseljakom. E ono sto je Kiseljak za Zelju, Sarajevo,Zrinjski to je danas Dinamo za nase klubove.
-
kory_galaktikos
#28590 Re: UEFA Champions League
Zato smo se nagledali necega od separatista. Djete od 16 god ih vadi iz govana. A skrsili velike pare.Crvena Tifoza wrote:channel10 wrote:Zar je igrao Hazard? Gledao sam utakmicu, ali ne cuh komentatora da ga spominjeanimals wrote:Joj Reala..
djabe Hazard..
Još čekam RM da pokaže to ‘nešto’, ozbirom koliko su potrošili na pojačanja za ovu sezonu.
-
Crvena Tifoza
#28591 Re: UEFA Champions League
Separatistakory_galaktikos wrote: Zato smo se nagledali necega od separatista. Djete od 16 god ih vadi iz govana. A skrsili velike pare.
Dijete od 16 godina je pun pogodak za budućnost. Ono znaš kako volite da ismijavate da Barça samo kupuje, i ne daje šansu mladim igračima.
-
Crvena Tifoza
#28592 Re: UEFA Champions League
LSD wrote:
@Tifoza, Madrid veceras nije šutnuo loptu u okvir gola Pariza. Zbilja su sramotni.
Ali odma napadaju i tvrde kako Fati ‘vadi’ Barçu.
Ja još čekam da vidim nešto od tog Jovića i Hazarda.
- avetinja
#28593 Re: UEFA Champions League
I to što kažeš.plain vanilla wrote:Moze se izginut i prije grupne, skoro kao od Toskaavetinja wrote:Ne daj Bože da neki naš klub zaluta u grupnu fazu i susretne se sa jednom od boljih mogućih opcija kao što je Dinamo. Prošli bi kao Skugrić protiv TOŠK-a danas.
- p206
#28594 Re: UEFA Champions League
nema problema, neka igra Višća koji nema ni šut ni dribling ni centaršut...preorat će teren ali to može proći u ekipama koje imaju bar 3-4 igrača koji daju golove, a mi imamo jednog koji ima 33 godineizvrsni direktor wrote:Sta je problem?p206 wrote:iz ovakvog Dinama naš selektor zove 1 igrača koji mu povremeno igra, a može 3 pozvati
Hajrovic se i ne sjeca kad je odigrao cijelu utakmicu. Dilaver nema jos uvijek rijesene papire. Gojak igra u reprezentaciji redovno. Ostane taj jedan, kojeg poziva
- p206
#28595 Re: UEFA Champions League
Hajrović zaslužuje poziv taman da igra svaku petu utakmicu u klubu. Mi nemamo desno krilo osim Višće koji je neupotrebljiv protiv ekipa koje se brane dublje.Bosanski_kralj wrote: Više sam retorički postavio to pitanje.
Gojak zaslužuje poziv i poziva ga.
Dilaver nema sređene papire i ne može ga ni zvati.
Hajrović ne zaslužuje poziv.
PRosinečki zaslužuje mnoge kritike, ali ipak ovakvo prozivanje ne zaslužuje. Po ovom pitanju je čist 100%
P.S. Svaka čast Dinamu.
- B6Redhell
#28596 Re: UEFA Champions League
LSD wrote:
Nego lsd gdje vi uplatiste sadaku. Trebate onom ter stigenu noge prati u lavoru. Dok vas on miluje po glavi
Nije ko onaj ublehas belgijski nije dao ko nije šut’o...
-
Nadzorna_ploca
#28597 Re: UEFA Champions League
Gledaj bosanskog bukvaliste, prsvi balvandzija
Inace prije godinu su me ubjedjivali da je Zvezda bare bare sa Dinamom u zadnjih 10 god. Ako ne i ispred. Tesko, bas tesko.
Inace prije godinu su me ubjedjivali da je Zvezda bare bare sa Dinamom u zadnjih 10 god. Ako ne i ispred. Tesko, bas tesko.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#28598 Re: UEFA Champions League
Mi smo igrali 2:2 sa ovom AtalantomLSD wrote:Šta Dinamo počini onim nesretnicima![]()
koje trpanje.
Jel to ona ista Atalanta koja je osam puta razvukle jufkice na sred koševa
- ultima_palabra
#28599 Re: UEFA Champions League
Pa i Sarajevo je iznenadilo Atalantu, onu prvu 2-2... razlika u rezultatu govori o razlici izmedju Sarajeva i Dinama.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28600 Re: UEFA Champions League
Panzerknacker Kovač