Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- East_side
#28576 Re: Utakmice.
eee moj Guzina...
- Grean
#28577 Re: Utakmice.
Dobro odigrano, zakazala realizacija ali desava se.
Sa ovoliko kljucnih igraca van stroja opet dobro izgleda na sredini.
Serbecic je prava zamjena za Mujakica.
Sa ovoliko kljucnih igraca van stroja opet dobro izgleda na sredini.
Serbecic je prava zamjena za Mujakica.
- vicious
#28578 Re: Utakmice.
Sranje, ali jbg kad ne mozes ugurati gol iz 3 onakve šanse nisi ni zaslužio pobjedu.
I još ovaj uzas od slike na Njihovoj TV. Svaki put kažem da neću više nikad dati 2 KM stranačkim uhljebima, ali opet popustim kad dođe vrijeme utakmice. U 2019 godini onako nešto pustiti, i još naplaćivati... fuj, povraća mi se.
I još ovaj uzas od slike na Njihovoj TV. Svaki put kažem da neću više nikad dati 2 KM stranačkim uhljebima, ali opet popustim kad dođe vrijeme utakmice. U 2019 godini onako nešto pustiti, i još naplaćivati... fuj, povraća mi se.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#28579 Re: Utakmice.
Celik ba kanta najobicnija. Ako ih ovakve ne mozemo pobijediti sta koji kurac onda treba teziti "iskoraku".R2D2_SA wrote:.
Mi smo prosuli veceras dva lahka boda. Ne zamjeram nikome samo se ne treba praviti da je ovo u redu.
-
gold'n'brown
#28580 Re: Utakmice.
Interesantno je da je Zrinjski Velez bio sasvim korektan kvalitet slike, a ova nasa katastrofa.vicious wrote:Sranje, ali jbg kad ne mozes ugurati gol iz 3 onakve šanse nisi ni zaslužio pobjedu.
-
north
#28581 Re: Utakmice.
Nema smisla prigovarati..falilo igraca od ranije, Ahmet se odmah povrijedi, kincepcija ugre se neminovno poremeti, zamjena u liku Guzine prvi put i nije tolika masina da ocekujes da rutinski zabija..Iz Kaknja smo ga jebi ga doveli, ne iz Dinama
..i jos debi pred punim stadionom...polako jos koju da ga vidimo, a ionako je za rostera vise a ne neko ko ce biti medu kljucnim polugama...Celik ima bolju ekipu nego prije, nece ih niko tamburati na njihovom stadionu, iako su opet evidentno nivo ispod nas..kad sve saberes, i tu tradiciju u Zenici gdjs je vazda guravo, remi je ok...tu smo u vrhu, niko se jos ne odvaja ni igrom ni bodovima, samo da ove povrede stanu, za ligu imamo jako finu ekipu..idemo dalje, bez panike 
- ruud
#28582 Re: Utakmice.
Steta promasenih zicera.
Kakve 2 KM vi placate?
Kakve 2 KM vi placate?
- ruud
#28583 Re: Utakmice.
Hvala. Imam MojuTv pa mi je valjda ukljuceno u paket, zato mi cudno otkud placanje.
- R2D2_SA
#28584 Re: Utakmice.
Celik kad ima pure dobra ekipa, nece nikome biti lako sa njima, pod uvjetom da zapinju kao protiv nas, tako sa ce i drugima otkisari bodove.
Tek je drugo kolo, s obzirom da vec nakon dva kola nema ekipe sa maksimalnim ucinkom vidi se koliko je ujednaceno. Nije sprint, maraton je. Mi smo u dva prva kola igrali sa tradicionalno najgorim protivnicima, toliko povreda a opet po meni zasad najbolje izgledamo (gledao sam sve utakmice za koje su bili prenosi).
I tek se pokazuje koliko je genijalan potez Husrefa bio na zadnjeg veznog Krleta staviti
Tek je drugo kolo, s obzirom da vec nakon dva kola nema ekipe sa maksimalnim ucinkom vidi se koliko je ujednaceno. Nije sprint, maraton je. Mi smo u dva prva kola igrali sa tradicionalno najgorim protivnicima, toliko povreda a opet po meni zasad najbolje izgledamo (gledao sam sve utakmice za koje su bili prenosi).
I tek se pokazuje koliko je genijalan potez Husrefa bio na zadnjeg veznog Krleta staviti
-
sencobih
#28585 Re: Utakmice.
Ne treba plaho ni sreću kriviti , ipak je bila na našoj strani kad je Tatar dao go zrinjskom. Meninje žao bodova jer dobro se igralo bez pola igrača. Biće ovo sve ok, bitno je ne zaostati puno u ligi dok ova Europa ne prođe
- R2D2_SA
#28586 Re: Utakmice.
Nazalost poslije, al' hajde nije ni neocekivano, ovakvog navijanja Robijasa, prvo prema Husrefu (neocekivano) i onog njihovog transparenta Hordama, igranje Evrope u Zenici nije opcija. Neko k..cenje, trazenje belaja 
-
mirza_15
#28587 Re: Utakmice.
I naša prošla je bio dobar snimak, a onaj iz Banja Luke loš. Izgleda da imaju jedan dobar set opreme, a drugi lošiji. Ovaj je za mojaTV radio BHT1. Onaj drugi ko zna čija je oprema. Ne znam da li u cijelosti drugi prenos realizuje BHT1 jer je slika puno bolja.gold'n'brown wrote:Interesantno je da je Zrinjski Velez bio sasvim korektan kvalitet slike, a ova nasa katastrofa.vicious wrote:Sranje, ali jbg kad ne mozes ugurati gol iz 3 onakve šanse nisi ni zaslužio pobjedu.
- rocco_siffredi
#28588 Re: Utakmice.
Obje utakmice radio BHT1 sa svojim kolima, kamerama, opremom, ljudima. U cemu je fora pojma nemam. 
- Pitar sa Kariba
#28589 Re: Utakmice.
Jedna oprema iz `84, a druga (bolja) iz `86-te! 
- ruud
#28590 Re: Utakmice.
Svaki kanal u ponudi od provajdera do korisnika nosi odredjenu tezinu, tj. opterecuje taj bandwith u odredjenoj mjeri, pa je moguce da je nazovi kapacitet za kanale MojaTV poprilicno mali i ispada losa slika pa makar snimano 4k kamerama. Ako grijesim, ispravice me vec neko.
-
north
#28591 Re: Utakmice.
Napisah i na temi PL, za dobiti ovakve tekme nama fali individualnig kvaliteta..kao kolektiv mi smo za ovu ligu kompaktna ekipa, fino poslozena i sigurno jedan od favorita za ligu, ali previse smo ovakvih tekmi imali da bi se samo na srecu pozivali..za veci iskorak i rutinsko rjesavanje ovakvih tekmi gdje si na terenu evidentno bolji, fali jedan pravi kreativac koji ce biti "Misimovic" za ligu dijeliti lopte ko na tacni i kroz sredinu i na krila, i onda bi cesce u ovakvim tekmama dolazili do 3 bobe..ok, sa Rahmanovicem i Oremusem bi to vjerovatno bilo bolje, kao i Ahmetom svih 90 minuta, ali opet godinama placem za pravim znalcem koji bi jednim potezom ovakve tekme rjesavao 
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#28592 Re: Utakmice.
Ma sezona je duga i treba formu tempirati za drugi dio prvenstva. Vidjeli smo prosle godine da je kljuc kraj jeseni i sredina proljeca. Polahko. Super je ovo. Isto je bilo i prosle godine. Deja vu.
Gavric daje odlicne znakove. Tatar na svojoj poziciji je duplo bolji igrac. Kad se Rahma vrati ABd idemo gaziti opet. Serbecic i Lazic odlicni. Letic dobar. Đokanovic potencijal bas veliki.
Gavric daje odlicne znakove. Tatar na svojoj poziciji je duplo bolji igrac. Kad se Rahma vrati ABd idemo gaziti opet. Serbecic i Lazic odlicni. Letic dobar. Đokanovic potencijal bas veliki.
- Pitar sa Kariba
#28593 Re: Utakmice.
I brat Nihad Mujakic, ne propusta utakmice Sarajeva!
Pa stream, stream...
Pa stream, stream...
-
svi u napad
#28594 Re: Utakmice.
Prije tekme bi bio zadovoljan bodom al sad kad sve analiziram trebalo je ovo dobiti. Ima jedan veliki problem o kojem treba diskutovati i vidjeti ko je odgovoran za ovolike povrede. Obicno strucnjeci kazu da do povreda dolazi kad si lose pripremljen sto je vrlo vjerovatno u nasem slucaju. Mi smo spremni za nasu ligu al sad odjednom igras Evropu i to sa ozbiljnim ekipama i onda dolazi do preforsiranja igraca i povreda. Volio bih da se ovo malo procacka i dodje do nekog objasnjenja zasto je ovoliki broj igraca povrijedjen.
Igrom se mozemo biti zadovoljani i vidi se napredak. E sad objektivno imamo igarca koji nisu za sampionsku ekipu koja razmislja o nekim iskoracima. Guzina je bio los veceras al ne treba ga jos izbacivati nego sacekati par tekmi za ozbiljniju analizu. Meni nije jasan a ni po smeku Milanovic koji je standardni a nista jos nije pokazao. Ima neku brzinu al ubacaj nikakav tako da od njegovih prolaza nikakve koristi. Gavric napreduje i veceras je to bilo fino. Serbecic je trenutno ubjedljivo najbolji nas igrac i sa Lazicem je dobar par. Lazic odlican u skoku al u evropskim tekmama se vidilo da ne zna izaci na igraca i blokirati ga vec ceka na 2-3 metra sto je lose. Za nase lige odlican al za nesto vise treba puno rada. I veceras se vidilo da bez Ahmetovica nema igre i mene zabrinjava sta ce se desiti kad nas napusti.
No da zavrsim. Bod je ok al trebalo je ovo dobiti. Bit ce zanimljivo prvenstvo jer sad imamo nekoliko derbija i svi su nabrijani na nas. Bez obzira na nedostatke koje imamo objektivno smo najjaci i najkvalitetniji tim i ocekujem novu titulu. Bit ce teze nego prosle godine al zato ce biti i sladje. Naprijed Saraj´vo. Svi u napad. Zivjeli

Igrom se mozemo biti zadovoljani i vidi se napredak. E sad objektivno imamo igarca koji nisu za sampionsku ekipu koja razmislja o nekim iskoracima. Guzina je bio los veceras al ne treba ga jos izbacivati nego sacekati par tekmi za ozbiljniju analizu. Meni nije jasan a ni po smeku Milanovic koji je standardni a nista jos nije pokazao. Ima neku brzinu al ubacaj nikakav tako da od njegovih prolaza nikakve koristi. Gavric napreduje i veceras je to bilo fino. Serbecic je trenutno ubjedljivo najbolji nas igrac i sa Lazicem je dobar par. Lazic odlican u skoku al u evropskim tekmama se vidilo da ne zna izaci na igraca i blokirati ga vec ceka na 2-3 metra sto je lose. Za nase lige odlican al za nesto vise treba puno rada. I veceras se vidilo da bez Ahmetovica nema igre i mene zabrinjava sta ce se desiti kad nas napusti.
No da zavrsim. Bod je ok al trebalo je ovo dobiti. Bit ce zanimljivo prvenstvo jer sad imamo nekoliko derbija i svi su nabrijani na nas. Bez obzira na nedostatke koje imamo objektivno smo najjaci i najkvalitetniji tim i ocekujem novu titulu. Bit ce teze nego prosle godine al zato ce biti i sladje. Naprijed Saraj´vo. Svi u napad. Zivjeli
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28595 Re: Utakmice.
Dobro je ovo
Bitno je da se nije izgubilo, još bitnije, nije se gol primio.
Bitno je da se nije izgubilo, još bitnije, nije se gol primio.
- Pitar sa Kariba
#28596 Re: Utakmice.
Ma ne bih ja rekao da je do fizicke spreme. Sve povrede osim Dupovca su nekakvi lomovi/ostecenja/kontuzije (Rahmanovic i Oremus). Stanojevica laktom opalili, ne znam kako se spremiti za takve povrede. Pidro ligamenti i eto ne znamo sta je sa Ahmetom. To mozda jedino on. Ali treba malo vremena da se udje u takmicarsku formu pa ce i oni jaci biti.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28597 Re: Utakmice.
Pa i za Oremuša ako je istina, ne možeš se ti pripremiti na napuknuće kosti.
Kontam da je bolje da nas ovo sa povredama sad isfura, pa da kasnije u prvenstvu imamo čistu situaciju.
Kontam da je bolje da nas ovo sa povredama sad isfura, pa da kasnije u prvenstvu imamo čistu situaciju.
- Pitar sa Kariba
#28598 Re: Utakmice.
A to i govorim. Nego sad frka kako je otisao Jeleskovic odmah niko ne valja.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#28599 Re: Utakmice.
Ima sigurno neko ko se bavi kondicionim dijelom.
Jelešković jeste možda dobar u onom što radi, ali ako FKS ne može nadomjestiti kondicionog trenera, onda
Igrački kalendar je brutalan, malo je vremena za hvatanje zraka.
Sreća je da imamo širinu u ekipi, pa se sve to ne osjeti toliko.
Isto tako, nisu ovo neke strašne povrede, tako da će neki igrači s klupe iskoristiti priliku, a kad se ovi vrate, onda ćemo imati pravi stroj.
Jelešković jeste možda dobar u onom što radi, ali ako FKS ne može nadomjestiti kondicionog trenera, onda
Igrački kalendar je brutalan, malo je vremena za hvatanje zraka.
Sreća je da imamo širinu u ekipi, pa se sve to ne osjeti toliko.
Isto tako, nisu ovo neke strašne povrede, tako da će neki igrači s klupe iskoristiti priliku, a kad se ovi vrate, onda ćemo imati pravi stroj.
-
mirza_15
#28600 Re: Utakmice.
Nadam se da je tačno da je Ahmo izašao za svaki slučaj i da nije ništa ozbiljno. Rahmanović bi se trebao vratiti. Oremuš, po prognozama, negdje oko derbija.
Jedva čekam da vidim na šta će to izgledati kada budu svi tu. Stanojević, Oremuš, Rahmanović. Najbolji vezni red lige je out, a opet igram jako dobro.
Jedva čekam da vidim na šta će to izgledati kada budu svi tu. Stanojević, Oremuš, Rahmanović. Najbolji vezni red lige je out, a opet igram jako dobro.