Point. wrote:Perez i Real postali kao Zamparini i Palermo. Izmjene 3-4 trenera u godini a isti trener se vraća po tri puta. Smijurija.
Previše neozbiljno za klub veličine kao što je Real Madrid. U jednoj sezoni treći trener.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Point. wrote:Perez i Real postali kao Zamparini i Palermo. Izmjene 3-4 trenera u godini a isti trener se vraća po tri puta. Smijurija.
Jedan od uslova zidana je bio da perez ukine var u ligi prvaka.AhmetShabo wrote:itekakoBosanski_kralj wrote:Mislim da se Zidan zajebao sa ovim potezom.
zaboravio je da je VAR sad uveden
Da li mu je Mbappe dao zeleno svjetlo?_BataZiv_0809 wrote:Rizican potez celavog genijalca.
On je Perezu pokazao da je bio upravu. Perez je biznismen i zna da mu je Zizu spas. Win win.Tomahawk11 wrote:Da li mu je Mbappe dao zeleno svjetlo?_BataZiv_0809 wrote:Rizican potez celavog genijalca.
Nekako mi Zidane ne izgleda kao čovjek koji će grlom u jagode.
To su problemi ovih na vrhu, sto pisu istoriju. Nemaju se na koga ugledat. Neko ce se nekada osvrtati na Real i Zidana kada bude trazio motivaciju nakon tri uzastopne titule CL-aCrvena Tifoza wrote:Point. wrote:Perez i Real postali kao Zamparini i Palermo. Izmjene 3-4 trenera u godini a isti trener se vraća po tri puta. Smijurija.
Previše neozbiljno za klub veličine kao što je Real Madrid. U jednoj sezoni treći trener.Na kraju se čovjek zapita zašto je Zizou uopšte i odlazio. Niđe veze ova igranka.
Ma ja ne vjerujem da je iko ozbiljan bio za Mourinha.omar little wrote:trebao je pustiti pereza da vrati mourinha i toliko skrsi klub da ga konacno otjeraju sa predjsednickog mjesta.
Santi je bio ok... trebao je možda još više mladih da ubaci, recimo igrali su Llorente i Ceballos jedno vrijeme, a onda se opet vratio Kroosu i Casemiru u ključnim utakmicama, a oni očajno van forme. Da su 30% zicera pogodili na Bernabeu, bili bi još uvijek i u kupu i u LP.B6Redhell wrote:Solari je šaren bio, ali 10 puta bolji od onog jednookog julena, Neke stvari je dobro uradio, nekolicina omladinaca prva postava i to dobri, jaki ko beton, odriozola na jednoj i regulion na drugoj piče jebo autoban. Sa mladjim je pun pogodak bio. Frka oko isca marcela i starijih ga ukopala. Ponudjeno mu da ostane u taboru reala i sigurno ide nazad u B tim. starije slao na klupu bez razmisljanja, da li je greska ili ne, ne znam. Ali znam da za to trebas imati muda, a kod njeg su do koljena.. i vjerujem da ce biti dobar trener bilo koga treniro..
Sto bi rekli bljuvatori, i okorjeli mrzitelji ; ta ce taj real, zvijezde izgoni bljuh bljuh.
Zidane je prosle godine kad je napusto real izjavio da ce se jednog dana vratiti, i bgm brzo se vrati.Vjerujem da je imo ponuda na stolu na pretek, ali zna tip gdje mu je dom
![]()
Samo ako ne dovede efikasnog napadaca da realizuje sanse djaba mu sve, ako mu benzema i vinicus budu driblali do gola kao sto sad rade, nece se proslaviti.. Ali zna zizu sta radi nadam se i pero da skonta.... kesa se odrijesila...
Ko da je bitno, mislim to za lovu.°u° wrote:Zaeb im je žešči bio što nisu Mbappea na vrijeme kupili, a mogli su. Nisu vjerovali, bezbeli Pero najviše. A momak bi se uvalio u 11 odmah. Sad će ga duplo platit.
Plus što su s njim mogli bolje rezultatski proći.
Zizu živi u 3019-oj godiniResigns from Real Madrid, gets Lopetegui fired from Spain, helping France's world cup chances and then returns with assurance of full control over team. 4D chess by Zidane
Vidim ja liči mi na nekogAmiĐa_Idriz wrote:Zizu živi u 3019-oj godiniResigns from Real Madrid, gets Lopetegui fired from Spain, helping France's world cup chances and then returns with assurance of full control over team. 4D chess by Zidane

tuzlak1212 wrote:Zidane je pravio emociju u svlacionici, sjecam se snimaka iz svlacionice poslije utakmica, znaci ljudi se svi znaju, vole... Zidane im ko djete nasmijan od uha do uha nabacuje i cestita za neku banalnu glupost koju su uradili u utakmici...
Covjek ima znanje i iz srca radio posao i ucio je i igrace da srcem igraju zato i imaju 3 LP za redom.
Pero mu obećao no limit budžet i bar dva superstara.Riddle wrote:Ovaj potez Zidanea meni nema nikakvog smisla. Tako se mocno oprostio od Reala trostrukom titulom i ostavio za sobom onaj neki misticni smek da bi sad odjednom ovako postupio. Ne uklapa mi se nesto kad se pogleda tok događaja, ali hajde. Najveci problem je ocito odlazak Ronalda i gdje i kako naci i nadoknaditi pouzdanih 50-60 golova po sezoni. Ako nista, biće mi zanimljivo vidjeti kako je zamislio izgraditi novi tim. Novi teren za njega sigurno.
Perez.Crvena Tifoza wrote:tuzlak1212 wrote:Zidane je pravio emociju u svlacionici, sjecam se snimaka iz svlacionice poslije utakmica, znaci ljudi se svi znaju, vole... Zidane im ko djete nasmijan od uha do uha nabacuje i cestita za neku banalnu glupost koju su uradili u utakmici...
Covjek ima znanje i iz srca radio posao i ucio je i igrace da srcem igraju zato i imaju 3 LP za redom.
To stoji, ali i prošle godine u ovo vrijeme taj isti Zidane je bio pred otkazom. Treba i to imati na umu.
U Realu ne gube vrijeme pa je prema informacijama s kojima raspolaže Eduardo Inda, prvi čovjek španskog portala Okidario, madridski klub već "kaparisao" Belgijanca.
"Jedan golgeter je već potpisan, a to je Hazard. Real je potpisao dogovor s igračem, a Chelsea će morati razmotriti sve. Ipak je 60 ili 70 miliona eura za odštetu bolje od ništa. Prije sedam godina sam rekao da je Hazard igrač kojeg je Zidane preporučio Realu", napisao je Inda.
O kome se još priča?AmiĐa_Idriz wrote:Iako je fakat prerano pričati, ali izgleda da mirišete 2-3 igrača iz Spursa. Ne znam baš koliko će to biti uspješna misija, Eriksen vjerovatno ali ovo ostalo...
O Chupa Motengu kao pojecanje u napadu.Tomahawk11 wrote:O kome se još priča?AmiĐa_Idriz wrote:Iako je fakat prerano pričati, ali izgleda da mirišete 2-3 igrača iz Spursa. Ne znam baš koliko će to biti uspješna misija, Eriksen vjerovatno ali ovo ostalo...
Za sad samo Eriksen što je vrlo moguće s obzirom da će ući u zadnju godinu ugovora na ljeto, tu se još spominju Kane i Alli mada više stidljivo tako da je patka još uvijek vjerovatno, al za Kikija ih je dosta prenijelo da bi mogao spakovati kofere.Tomahawk11 wrote:O kome se još priča?AmiĐa_Idriz wrote:Iako je fakat prerano pričati, ali izgleda da mirišete 2-3 igrača iz Spursa. Ne znam baš koliko će to biti uspješna misija, Eriksen vjerovatno ali ovo ostalo...