Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne lupetaj.Nikad nisam glasao za SDA al sad hoću.Ovo je dno-dna
Doslovno sam te prije pet godina prozivao da si Faruk Kapidžić, jer si istu ovu priču prosipao, kao ovi su te toliko razočarali da ćeš sad glasati za SDA, od tad nisi prestao s tom pričom
Fol sad te razočarali
Star čovjek, a voli lagati, svašta...
Ovdje ide onaj standardni "Nisam nikad glasao za SDA ali ..." = uvijek je glasao za SDA
on, hakiz, i još par tih padobranaca što misle da svi zaborave da godinama pričaju istu priču
možda je čak ista osoba iza njih, jer su komični jednako
thekupus wrote: ↑02/10/2025 10:55
Doslovno sam te prije pet godina prozivao da si Faruk Kapidžić, jer si istu ovu priču prosipao, kao ovi su te toliko razočarali da ćeš sad glasati za SDA, od tad nisi prestao s tom pričom
Fol sad te razočarali
Star čovjek, a voli lagati, svašta...
Ovdje ide onaj standardni "Nisam nikad glasao za SDA ali ..." = uvijek je glasao za SDA
on, hakiz, i još par tih padobranaca što misle da svi zaborave da godinama pričaju istu priču
možda je čak ista osoba iza njih, jer su komični jednako
ok al mora li svaka zgrada biti ta habsburska zuta
meni je npr lijepo da vidim malo sarenila a ne sve bukvalno isto
sta fali ovoj "jugoslovenskoj" zutoj?
Dok se raspravlja koja je zuta bolja (koja je po originalu naravno), koji nacelnik spava i ne radi posao?
Da nalozi samo da se postuje zakon i vlasnici otklone opasnost i saniraju na nacin da se otkloni opasnost za gradjane - da to postoji, ali iz nekog razloga se ne zeli sprovoditi.
Meni se dopada, davno sam rekao da sve zgrade u centralnom dijelu grada imaju AU stil fasada da bilo interesantno turistima i veoma estetski lijepo. Pa makar to bile i 2D fasade.
Sta mi se ne dopada, koliko sam vidio po nekim snimcima je da je "krpljena" fasada. A koliko smo mogli vidjeti kako krpljenje izdrzi relativno kratko.
Mnogo ljepse, i za sad sigurnije nego sto je bilo.