Demokratska fronta Željko Komšić

kritichar

#28551 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kritichar »

Al čovjek zna pustit suzu u ključnim momentima. :mrgreen:
Tanak je ko lizalo, kad je došao na konkretnu poziciju, gdje treba nešto uraditi, ništa, mogao je jedino prodavat šuplju kao član presjedništva.
Danguba

#28552 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Danguba »

'naci, Poplasen poplasen. :-)

Nije lose nekada dignuti malo i prasine. Nekima mozdane vijuge i ne funkcionisu drugacije.
Banksy

#28553 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

JoseMujica wrote:jel ovo Smućko več na obroncima Alpa pa ga nema na sjednici?
Bijednici ...

U prvih godinu, najviše izostanaka sa sjednica Parlamentarne skupštine BiH imaju zastupnici Demokratske Fronte, i to Željko Komšić i Hanka Vajzović,
a, zanimljivo, ista stranka je rekorder i po broju izostanaka sa sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH.
Kolika im je ono plata, molim te?
mario001

#28554 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by mario001 »

Meni je najvaznije da on ne moze Vucicu halaliti ono za 100 muslimana, te sjednice i to...koga briga :D :D
Potezi Aleksandra Vučića prema BiH? Ono njegovo 100 muslimana za jednog Srbina ja nikada ne mogu zaboraviti.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#28555 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Banksy wrote:
Bijednici ...

U prvih godinu, najviše izostanaka sa sjednica Parlamentarne skupštine BiH imaju zastupnici Demokratske Fronte, i to Željko Komšić i Hanka Vajzović,
a, zanimljivo, ista stranka je rekorder i po broju izostanaka sa sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH.
đaba rade :D pokreče ih patrijotizam, te altruizam prema đeci, unucima i rodbini sekretarica, vozača i ostalih ćmaroliza :evil:
Banksy

#28556 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Nisam vjerovala da ću i ovo dočekati, ali s boldiranom i podvučenom svakom rečenicom,
Suljagić :thumbup: :thumbup:

26. novembar 2015.
Emir Suljagić: Ovo nije problem rokera pod stresom, ovo je terorizam

Napad na Oružane snage BiH 18. novembra bio je napad na naš način života. Činjenica da se neki neki nivo incidenata održava od tada do danas je dokaz da je zakonodavni okvir za rad Oružanih snaga BiH vrlo manjkav. Da je neodrživo stanje u kojem sigurnost OSBiH treba biti povjerena instituciji čiji službenici u svoje slobodno vrijeme bacaju topovske udare na visoke oficire OSBiH. Prema mom mišljenju, potrebno je pod hitno mijenjati Zakon o odbrani BiH, a potom podzakonske akte ministarstva za odbranu koji će omogućiti oružanim snagama da se zaštite, ako ništa drugo - na svojim lokacijama", rekao nam je Suljagić.

U međuvremenu je došlo i do bacanja eksplozivne naprave u Zavidovićima, što, vjeruje naš sagovornik, pokazuje da su meta tih ljudi institucije ove zemlje.

"Mislim da se to događa iznova i iznova zato što, i siguran sam da ću biti osuđivan zbog svojih riječi, u dobrom dijelu političara u ovoj zemlji ne postoji svijest o tome da imamo problem terorizma, a samim tim i svijest o tome koje se mjere trebaju poduzeti da bi se taj problem riješio.

Da sam upravu - govori činjenica da je napadač, u međuvremenu osuđen za terorizam, na policijsku stanicu u Bugojnu nazivan rokerom pod stresom. Kad je napadnuta policijska stanica u Zvorniku, tad je dobar dio medija i javnosti, intelektualne, ako hoćete, opravdanje pokušao naći u činjenici da je napadač kao dijete ostao bez oca tokom agresije na BiH.

Sada kad su ubijena dvojica vojnika u Rajlovcu, prvo što smo saznali iz medija bliskih vladajućoj većini, jeste da je ubica narkoman", priča Suljagić.

"Zaista ne vidim potrebu za tom vrstom relativizacije, i moram reći da je strašno da, izuzmemo li Ministarstvo za odbranu BiH, samo iz Islamske zajednice došla jasna i nedvosmislena osuda ovog čina i poziv državi da se ozbiljno i onako kako pristaje, obračuna s ovim zlom. Institucije ove zemlje, izuzev Ministarstva odbrane BiH, nisu uradile ništa, nismo vidjeli hapšenja, nismo vidjeli privođenja, nismo vidjeli apsolutno ništa što ima veze s činjenicom da smo izgubili dva vojnika na tlu BiH prvi put od 1995 godine", zaključuje naš sagovornik.

ultima_palabra

#28557 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Konačno se i on sjetio da ima radno mjesto.
VjecitiStudent

#28558 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Suljagiću bi najbolje bilo da se vrati u novinarstvo, ako još postoji nekakva novina kojom ne vladaju tajkuni i pripadajuće im stranke.
JThomas

#28559 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JThomas »

pa dobro, svi iz opozicije razumnije pričaju :mrgreen:
Banksy

#28560 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Nek piše, tu mu nema ravnog. (ponavljam ovo ko zna koji put, vjerovatno sam i dosadila ...)
Ned071

#28561 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ned071 »

Imal igdje ikakvo snizenje cijena cipela?
VjecitiStudent

#28562 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:Nek piše, tu mu nema ravnog. (ponavljam ovo ko zna koji put, vjerovatno sam i dosadila ...)
Nek piše, ali ne i biografije :D
JoseMujica

#28563 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

aha izgubismo velikog pisca a dobismo malog biografa :evil:
Ned071

#28564 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Ned071 »

Banksy wrote:
Bijednici ...

https://www.youtube.com/watch?v=uP0Qg81xPas 00.15 :mrgreen:
JoseMujica

#28565 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

:lol: :lol: :lol: :lol:

iz ovog kuta se more komforno teči: Mijenjam fotelju u Precedništvu foteljom u Parlamentu :evil:
Banksy

#28566 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

http://ba.n1info.com/a71282/Vijesti/Vij ... -suza.html

Pa kako ga nije stid, nemam riječi ... :(
Zloupotrebljavati oca na ovaj način je dno, a ne kupiti mu jbn cipele kad već deset godina imaš peticu mjesečno je tek dno dna.
E pa želudac mi se okrenuo.
ultima_palabra

#28567 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:http://ba.n1info.com/a71282/Vijesti/Vij ... -suza.html

Zloupotrebljavati oca na ovaj način je dno, a ne kupiti mu jbn cipele kad već deset godina imaš peticu mjesečno je tek dno dna.
Škola patetike "dr. Zlatko Lagumdžija" dala je mnoge vrhunske stručnjake iz pomenute oblasti.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#28568 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by _BataZiv_0809 »

Sjetimo se Lagumdzije satro na rubu suza 07.02. 2014 :D
kamen spoticanja

#28569 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kamen spoticanja »

Banksy wrote:http://ba.n1info.com/a71282/Vijesti/Vij ... -suza.html

Df ovo sjajno radi
samo mi nije jasno kako ce vratiti pare finansijerima kad se zvanicno ugase
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#28570 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by plain vanilla »

ultima_palabra wrote: Škola patetike "dr. Zlatko Lagumdžija" dala je mnoge vrhunske stručnjake iz pomenute oblasti.
Davno ja rekoh da je Komsic jedan od najboljih Zlatkovih ucenika. Doduse, tad me kamenovase zamalo :mrgreen: ali sve u forumaski staz ide.

elem, drago mi je da opet volimo Suljagica :mrgreen:
JoseMujica

#28571 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

ćudo samo da Smućko nije isko ćašu vode jal mahramicu :lol:

ps

inaće njegov babo Marko jedan izuzetno fin i pošten ćoek koji stvarno ne zaslužuje da ga se vucara po politićkoj baruštini
VjecitiStudent

#28572 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

plain vanilla wrote:
ultima_palabra wrote: Škola patetike "dr. Zlatko Lagumdžija" dala je mnoge vrhunske stručnjake iz pomenute oblasti.
Davno ja rekoh da je Komsic jedan od najboljih Zlatkovih ucenika. Doduse, tad me kamenovase zamalo :mrgreen: ali sve u forumaski staz ide.

elem, drago mi je da opet volimo Suljagica :mrgreen:
Svođenje nekoga na pravu njegovu mjeru je daleko od ljubavi.
It_is_a_Leclerc

#28573 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by It_is_a_Leclerc »

Koliko je ovo nisko i bezobrazno, pa to se ne da riječima opisati.

Vlastitog oca predstavlja kao bijedu, a ima 4500 maraka plate, i nije u stanju ocu dati ni 500 maraka da ima.
E moj Željko...
HM 2011

#28574 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

Banksy wrote:Nisam vjerovala da ću i ovo dočekati, ali s boldiranom i podvučenom svakom rečenicom,
Suljagić :thumbup: :thumbup:

26. novembar 2015.
Emir Suljagić: Ovo nije problem rokera pod stresom, ovo je terorizam

Napad na Oružane snage BiH 18. novembra bio je napad na naš način života. Činjenica da se neki neki nivo incidenata održava od tada do danas je dokaz da je zakonodavni okvir za rad Oružanih snaga BiH vrlo manjkav. Da je neodrživo stanje u kojem sigurnost OSBiH treba biti povjerena instituciji čiji službenici u svoje slobodno vrijeme bacaju topovske udare na visoke oficire OSBiH. Prema mom mišljenju, potrebno je pod hitno mijenjati Zakon o odbrani BiH, a potom podzakonske akte ministarstva za odbranu koji će omogućiti oružanim snagama da se zaštite, ako ništa drugo - na svojim lokacijama", rekao nam je Suljagić.

U međuvremenu je došlo i do bacanja eksplozivne naprave u Zavidovićima, što, vjeruje naš sagovornik, pokazuje da su meta tih ljudi institucije ove zemlje.

"Mislim da se to događa iznova i iznova zato što, i siguran sam da ću biti osuđivan zbog svojih riječi, u dobrom dijelu političara u ovoj zemlji ne postoji svijest o tome da imamo problem terorizma, a samim tim i svijest o tome koje se mjere trebaju poduzeti da bi se taj problem riješio.

Da sam upravu - govori činjenica da je napadač, u međuvremenu osuđen za terorizam, na policijsku stanicu u Bugojnu nazivan rokerom pod stresom. Kad je napadnuta policijska stanica u Zvorniku, tad je dobar dio medija i javnosti, intelektualne, ako hoćete, opravdanje pokušao naći u činjenici da je napadač kao dijete ostao bez oca tokom agresije na BiH.

Sada kad su ubijena dvojica vojnika u Rajlovcu, prvo što smo saznali iz medija bliskih vladajućoj većini, jeste da je ubica narkoman", priča Suljagić.

"Zaista ne vidim potrebu za tom vrstom relativizacije, i moram reći da je strašno da, izuzmemo li Ministarstvo za odbranu BiH, samo iz Islamske zajednice došla jasna i nedvosmislena osuda ovog čina i poziv državi da se ozbiljno i onako kako pristaje, obračuna s ovim zlom. Institucije ove zemlje, izuzev Ministarstva odbrane BiH, nisu uradile ništa, nismo vidjeli hapšenja, nismo vidjeli privođenja, nismo vidjeli apsolutno ništa što ima veze s činjenicom da smo izgubili dva vojnika na tlu BiH prvi put od 1995 godine", zaključuje naš sagovornik.

Svi smo mi potencijalni teroristi......
VjecitiStudent

#28575 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Kad posao odrade načelnici udružene ljevice

http://forum.klix.ba/novogradnja-u-sara ... s2900.html
Post Reply