FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

p206

#28526 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

jedna za društvo ispod stola :mrgreen:

skenderija04

#28527 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

I da zaplesemo :D

HB_BHF

#28528 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Haha moglo bi baš biti "veselo" sutra :D ... Vidjet ćemo koliko su spremni.
skenderija04

#28529 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

HB_BHF wrote:Haha moglo bi baš biti "veselo" sutra :D ... Vidjet ćemo koliko su spremni.
Karnevalsko raspolozenje brazilaca :D . Sto bi moj dedo rekao " Smij se smij...sutra ces plakat´"

LSD

#28530 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

kakav ublehaš je postao Alves :roll: ni nalik na nekog profi sportaša....bolje mu je da se dozove pameti, jer ce sutra biti ponižavan na terenu.
skenderija04

#28531 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:kakav ublehaš je postao Alves :roll: ni nalik na nekog profi sportaša....bolje mu je da se dozove pameti, jer ce sutra biti ponižavan na terenu.
Moj @LSD zbog njega je sve ovo i pretumbano :D

Sutra Tikinaccio sa petoricom na sredini da mu cuvaju ledja kad ode u napad da izvodi bravure :-)
p206

#28532 Re: FC Barcelona

Post by p206 »

i City igra samo sa jednim po lijevoj strani (Silva ulazi u sredinu) tako da nebi trebalo puhati ko što inače zna.... jedino ako Pellegrini nešto ne izmisli novo, ali realno nema igrača koji će dobro odigrati lijevo krilo. millner jedno, al nije u nekoj formi... možda Kolarov i Clishy zajedno zaigraju...

biće dobra utakmica, poželio sam se pravog fudbala, ono u ligi nije neko mjerilo
skenderija04

#28533 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

p206 wrote:i City igra samo sa jednim po lijevoj strani (Silva ulazi u sredinu) tako da nebi trebalo puhati ko što inače zna.... jedino ako Pellegrini nešto ne izmisli novo, ali realno nema igrača koji će dobro odigrati lijevo krilo. millner jedno, al nije u nekoj formi... možda Kolarov i Clishy zajedno zaigraju...

biće dobra utakmica, poželio sam se pravog fudbala, ono u ligi nije neko mjerilo
Ne znam sta oni misle, ali nesto mi govori da ce i City nagurati igraca na sredinu. Od tolike zaludjenosti posjedom i jednog i drugog trenera mogli bi vidjeti 10 igraca u 25 metara :D

Odlucice potez majstora . Messi IN Aguero OUT. Tu vidim malu prednost.
HB_BHF

#28534 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

Ma to sa posjedom je navlakuša Tate da ovi ne igraju bunker. Ne postoji tim koji se može nositi sa Barcom u sredini terena. Ja vidim prednost u tome što City nema trenutno lijevog krilnog igrača koji bi mogao nanositi probleme, pogotovo na toj poziciji gdje igra Alves :D. Zbog toga ne bi trebalo ni biti puno visokih lopti za Dijamanta i Negreda... Mada univerzalno pravilo je da ako Barcin napad bude raspoložen, tj. ako funkcioniše, nebitno o kakvom se protivniku radi, pobjeda je skoro pa sigurna. U suprotnom, ako uspiju zatvoriti Messija, we're screwed... Nema se šta oslanjati na odbranu :D.
LSD

#28535 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Barca je nayebala, ako se bude oslanjala na svoju pateticnu odbranu...moraju napadati i tražiti gol više.
Za to je kljuc u sredni terena....i tu se mora nakrcati što više igraca, da se ne dozvoli posjed Cityu (to jest, da se ne razmašu).
Korner ili prekid za City = gol, jer su totalno dominantni u visini i skoku....prekida se treba posebno paziti
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#28536 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

Xavi - Busquets - Iniesta ili Fabregas - Busquets - Iniesta?

Ja bih Xavija ostavio na klupi sutra... i ubaciti ga nekad kasnije da se utakmica mirno privede kraju. Ali sumnjam da Tata misli isto. :D
skenderija04

#28537 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Entropio wrote:Xavi - Busquets - Iniesta ili Fabregas - Busquets - Iniesta?

Ja bih Xavija ostavio na klupi sutra... i ubaciti ga nekad kasnije da se utakmica mirno privede kraju. Ali sumnjam da Tata misli isto. :D
Igra Xavi i to je sigurno. Busi,Cesc,Xavi,Iniesta i Messi. Alves kao desno krilo i Pedro lijevo. Alba bez prevelikog ubacivanja u napad tek toliko da Zabaleta mora vise misliti na odbranu. Filtrira se da Fernandinho vec zna da pocinje i da ce lijevo poceti Clichy.
MOSALJOZE

#28538 Re: FC Barcelona

Post by MOSALJOZE »

Jel vas strah :-D
ultima_palabra

#28539 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

LSD wrote:kakav ublehaš je postao Alves :roll: ni nalik na nekog profi sportaša....bolje mu je da se dozove pameti, jer ce sutra biti ponižavan na terenu.
Malo je onako odvratnih likova... mrzak mi je još od Seville.
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#28540 Re: FC Barcelona

Post by Entropio »

skenderija04 wrote:

Igra Xavi i to je sigurno. Busi,Cesc,Xavi,Iniesta i Messi. Alves kao desno krilo i Pedro lijevo. Alba bez prevelikog ubacivanja u napad tek toliko da Zabaleta mora vise misliti na odbranu. Filtrira se da Fernandinho vec zna da pocinje i da ce lijevo poceti Clichy.
Znaci Iniesta na LW?

Ja bih Adriana na LB umjesto Albe... zaslužio je.
faraon_s_krilima

#28541 Re: FC Barcelona

Post by faraon_s_krilima »

Entropio wrote:
skenderija04 wrote:

Znaci Iniesta na LW?

Ja bih Adriana na LB umjesto Albe... zaslužio je.
ako Navas bude igrao desno krilo mislim da je ipak bolja opcija Alba.
DonVitoN

#28542 Re: FC Barcelona

Post by DonVitoN »

Ko je glavni sudija ?
skenderija04

#28543 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Dok cekamo tekmu tri vijesti

1. Sandro Rosell oslobodjen svih optuzbi u vezi neregularnosti u organizovanju prijateljskih utakmica Brazilske reprezentacije

2.Vrhovni sud drzave Sao Paolo odbio zalbu Santosa i investicionog fonda DIS te proglasio vazecim ugovur Neymara Da Silve juniora sa FC.Barcelonom.

3, FIFA odbila da izruci dokumente spanskom tuzilastvu tvrdeci da je ugovor legalan i da saradjuju samo sa sudom sportske pravde u Lozani

Sve je bila jedna velika namjestaljka.
Crvena Tifoza

#28544 Re: FC Barcelona

Post by Crvena Tifoza »

skenderija04 wrote:Dok cekamo tekmu tri vijesti

1. Sandro Rosell oslobodjen svih optuzbi u vezi neregularnosti u organizovanju prijateljskih utakmica Brazilske reprezentacije

2.Vrhovni sud drzave Sao Paolo odbio zalbu Santosa i investicionog fonda DIS te proglasio vazecim ugovur Neymara Da Silve juniora sa FC.Barcelonom.

3, FIFA odbila da izruci dokumente spanskom tuzilastvu tvrdeci da je ugovor legalan i da saradjuju samo sa sudom sportske pravde u Lozani

Sve je bila jedna velika namjestaljka.
:thumbup:

Namjestaljka koja je djelimicno i uspjela. Dobro su poljulali brod, izbili im bodove i smanjili zaostatak na tabeli.
LSD

#28545 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Image

10 cm u prosjeku viši :shock: i kako oni kontaju braniti prekide i kornere :roll:
skenderija04

#28546 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Image

10 cm u prosjeku viši :shock: i kako oni kontaju braniti prekide i kornere :roll:
Ali nasi se dobro strateski postavljaju :D :D :D :D :D
LSD

#28547 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Protiv Bayerna su (iz prekida) primili 4 od ukupno 7.....vidjecemo protiv Citya na kojoj cifri ce stati :mrgreen:

Yaya, Kompany, Negredo, Nastasić Demichelis, Džeko, Garcia....totalna dominacija u skoku :roll: .....ispade bolje praviti penal, nego davati korner :P
Charuga
Globalni moderator

#28548 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Ja pisah o tome na temi o CL i to je najveca prednost Sitija a najveca mana Barse.
skenderija04

#28549 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Charuga wrote:Ja pisah o tome na temi o CL i to je najveca prednost Sitija a najveca mana Barse.
LSD wrote:Protiv Bayerna su (iz prekida) primili 4 od ukupno 7.....vidjecemo protiv Citya na kojoj cifri ce stati :mrgreen:

Yaya, Kompany, Negredo, Nastasić Demichelis, Džeko, Garcia....totalna dominacija u skoku :roll: .....ispade bolje praviti penal, nego davati korner :P
Pa nece ni City izvesti 10 kornera. Bice sve ok veceras. Svi znamo da ce City imati 2-3 sanse jer ih protiv Barcelone stvori i Betis. Imace i koji opasan prekid... Ali Barcelona od promjene sistema puca 17 puta na protivnicki gol. Vidjecemo, ali ja sam optimista.Stampa je od Cityja napravila izrazitog favorita, situacija koja Barceloni savrseno odgovara.
HB_BHF

#28550 Re: FC Barcelona

Post by HB_BHF »

@skenderija ti si bio optimista i protiv Bayerna :razz:

Image
Post Reply