Paščetinu nikada nisam jeo, a vala ni horsa koliko znam.
Ispada piletina, svinjetina, ovčetina, koza...
Najbolje bi bilo sve izbaciti što čovjek sam ne uzgoji.
Svo ovo meso što kupujemo je karina
Moderator: anex
ispade samo piletina jer svinjetinu ovcetinu i kozetinu slabo ko i jede koliko znam (znam da mozda ti jedes nego inace govorim tako da skoro nisi nista ni izbacio osim piletine)Naslovnica wrote: ↑07/08/2026 19:30Paščetinu nikada nisam jeo, a vala ni horsa koliko znam.
Jedem svinjetinu, ali ne pijem alkohol.tokio25 wrote: ↑07/08/2026 19:32ispade samo piletina jer svinjetinu ovcetinu i kozetinu slabo ko i jede koliko znam (znam da mozda ti jedes nego inace govorim tako da skoro nisi nista ni izbacio osim piletine)Naslovnica wrote: ↑07/08/2026 19:30Paščetinu nikada nisam jeo, a vala ni horsa koliko znam.
Izvini, a kojoj vjeri se pripisuješ pa bi trebalo biti čudno što jedeš svinjetinu a ne piješ alkohol?Naslovnica wrote: ↑07/08/2026 19:36Jedem svinjetinu, ali ne pijem alkohol.tokio25 wrote: ↑07/08/2026 19:32ispade samo piletina jer svinjetinu ovcetinu i kozetinu slabo ko i jede koliko znam (znam da mozda ti jedes nego inace govorim tako da skoro nisi nista ni izbacio osim piletine)Naslovnica wrote: ↑07/08/2026 19:30
Za razliku od većine koja pije alkohol, ali kada im spomeneš svinju šokira se.
![]()
![]()
![]()
Jede se ovčetina, jbga, valjda ta stelja, šta li, kako li, ja je nikada nisam nešto zarezivao.
Niti jednoj, nemam vjere, bezbožac.Facility wrote: ↑07/08/2026 19:38Izvini, a kojoj vjeri se pripisuješ pa bi trebalo biti čudno što jedeš svinjetinu a ne piješ alkohol?Naslovnica wrote: ↑07/08/2026 19:36Jedem svinjetinu, ali ne pijem alkohol.
![]()
![]()
![]()
Jede se ovčetina, jbga, valjda ta stelja, šta li, kako li, ja je nikada nisam nešto zarezivao.
doduse ja sam sebe uzeo u obzir i uzi krug al upravu si stelja fazoniNaslovnica wrote: ↑07/08/2026 19:36Jedem svinjetinu, ali ne pijem alkohol.tokio25 wrote: ↑07/08/2026 19:32ispade samo piletina jer svinjetinu ovcetinu i kozetinu slabo ko i jede koliko znam (znam da mozda ti jedes nego inace govorim tako da skoro nisi nista ni izbacio osim piletine)Naslovnica wrote: ↑07/08/2026 19:30
![]()
![]()
![]()
Pa dobro, nije onda ništa čudno što trošiš svinju ali ne i alkohol, ali kada si rekao da se razlikuješ od većine, implicirao si na jedan način da si musliman. Ali vjerovatno još nisi rasčistio sa starim ili porodičnim identitetom, pa ti samom sebi ibret.Naslovnica wrote: ↑07/08/2026 19:40Niti jednoj, nemam vjere, bezbožac.Facility wrote: ↑07/08/2026 19:38Izvini, a kojoj vjeri se pripisuješ pa bi trebalo biti čudno što jedeš svinjetinu a ne piješ alkohol?Naslovnica wrote: ↑07/08/2026 19:36
Jedem svinjetinu, ali ne pijem alkohol.
![]()
![]()
![]()
Jede se ovčetina, jbga, valjda ta stelja, šta li, kako li, ja je nikada nisam nešto zarezivao.![]()
U kojem dijelu budu? Nesto se ne sjecam da sam ih vidjaokonektovan wrote: ↑07/08/2026 15:438
znam koje wafle su u pitanju jer sam ih i sam tukao nekad s malcem, ali da su usrali cijenom jesu, bezobrazno..hopi wrote: ↑06/08/2026 16:17 Ma slatko sam reducirao, ako šta uzmem onda nešto što je na akciji onako usputno.
Ali ove vafle sam fakat jeo, jedna dnevno uz kahvu, nisam gledao cijenu. Ali što je previše je previše, sa 1.9 na 3.8.
Neka hvala.
Ali bio sam neki dan u lidlu, imaju oni svoje i isto su dobre, tako da ću te kupovati kada se kod nas otvori. Bile se čini mi se 2 eura ali nešto veće pakovanje nego ove tako da su povoljnije.
ako pitaš za bingo, onda ne budu gdje su slatkišimc-twin wrote: ↑07/08/2026 23:04U kojem dijelu budu? Nesto se ne sjecam da sam ih vidjaokonektovan wrote: ↑07/08/2026 15:438
znam koje wafle su u pitanju jer sam ih i sam tukao nekad s malcem, ali da su usrali cijenom jesu, bezobrazno..hopi wrote: ↑06/08/2026 16:17 Ma slatko sam reducirao, ako šta uzmem onda nešto što je na akciji onako usputno.
Ali ove vafle sam fakat jeo, jedna dnevno uz kahvu, nisam gledao cijenu. Ali što je previše je previše, sa 1.9 na 3.8.
Neka hvala.
Ali bio sam neki dan u lidlu, imaju oni svoje i isto su dobre, tako da ću te kupovati kada se kod nas otvori. Bile se čini mi se 2 eura ali nešto veće pakovanje nego ove tako da su povoljnije.![]()
Predpostavio sam da je bilo o Bingu rijec. Bas cu maksuz potraziti da probam.hopi wrote: ↑07/08/2026 23:13ako pitaš za bingo, onda ne budu gdje su slatkišimc-twin wrote: ↑07/08/2026 23:04U kojem dijelu budu? Nesto se ne sjecam da sam ih vidjaokonektovan wrote: ↑07/08/2026 15:438
znam koje wafle su u pitanju jer sam ih i sam tukao nekad s malcem, ali da su usrali cijenom jesu, bezobrazno..![]()
nego gdje su one gotove kore za tortu, punding u prahu i slično, dodaci za torte i tako
vafle su top, otvoriš ih mehke budu ko da su sada napravljene i mirišu na jaja
to i palačinke meni ništa slatko više ne treba
čokolada mi eno milka velika s keksom stoji već koji mjesec, za goste nek se nađe