Moze li ovo neko prevesti i reci konkretno, Da li ce sada biti dostupne i arene i sport klub svim korisnicima kod svih operatera? Jer ovo sto pise opet nedaju konkretne informacije za korisnike.vedatoor wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/telemach ... /160314057
moze li neko prevesti ovohocemo li moci (i kada) gledati Arenu na Telemach-u ili ne ?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
kakaljin
#28526 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
SerijeSync
-
kakavdanakneiskustvu
#28528 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
naslov je ubi bože,reko bi čovjek od sutra imamo i arene u ponudi,a ono u tekstu obicno prepucavanje
-
kakaljin
#28529 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma nije problem da se uvedu dodatni paketi ko je imao sport klub da u dodatnom paketu ima arene i obratno ko je imao arene da u dodatnom paketu ima sport klub kanale i da svako ima izbor da bira ako zeli da gleda da ima mogucnost. Ali ovim clankom nije to recene, nego je sve konfuzno.crnivrag wrote:Možda misle na uvođenje posebnog Arena paketa, koji inače kod svih operatera košta između 6 i 10 KM, s tim da Arena Sport 1 mora ići u analognoj ponudi i Start paketu.Radar71 wrote:"Prema našim informacijama nasuprot tvrdnjama AKOP-a, cijene kanala konkurentnih platformi Arena Sport i SK su vrlo slične i kao operater možemo se složiti s time da je rast cijena ekskluzivnih sportskih sadržaja svjetski trend i da će se, kao što je to slučaj u razvijenijim zemljama, to morati reflektirati na cijenu prema krajnjim korisnicima", stoji u saopćenju.
to znači poskupljenje
-
Ponosan
#28530 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Arene su po meni bolje od Sk i volio bi ih vidjeti na telemahu. E sad sta to znaci ako se poveca pretplatnicka cijena, mnogim ljudima se to nece svidjeti, jer dolaskom telemaha ionko su povecane cjene pretplate. U svakom slucaju,neko simbolicno poskupljenje mozda i ne bi bio problem, iako sumnjam da ce to naici na odobravanje korisnika... Ja inace volim Seriu A, Lp i El su takodjer dosta atraktivne na arenama, kao i ova domaca takmicenja u fudbalu.. Valjda se konacno na zadovoljstvo gledalaca pomire ove dvije struje, ili u najmanju ruku da podju postovati zakone i odluke nadleznih organa u ovoj drzavi!?
-
kakaljin
#28531 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Cijena ce diktirati kojeg operatera ce korisnici birati, ali kada bude svim operaterima sve dostupno i da se operateri nadmecu cijenom da privuku korisnike, dok trenutno korisnike privlacis onime sto imas ti i nedas drugome. Pa korisnik je primoran da odabere operatera koji ima kanale koje zeli da gleda, a ne da gleda cijenu.Ponosan wrote:Arene su po meni bolje od Sk i volio bi ih vidjeti na telemahu. E sad sta to znaci ako se poveca pretplatnicka cijena, mnogim ljudima se to nece svidjeti, jer dolaskom telemaha ionko su povecane cjene pretplate. U svakom slucaju,neko simbolicno poskupljenje mozda i ne bi bio problem, iako sumnjam da ce to naici na odobravanje korisnika... Ja inace volim Seriu A, Lp i El su takodjer dosta atraktivne na arenama, kao i ova domaca takmicenja u fudbalu.. Valjda se konacno na zadovoljstvo gledalaca pomire ove dvije struje, ili u najmanju ruku da podju postovati zakone i odluke nadleznih organa u ovoj drzavi!?
- ElRe
#28532 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U skorije vrijeme nece. United Group se grcevito bori da dobije AS, jer EPL od naredne sezone ide na AS, ali ih sada Telekom Srbije ucjenjuje.kakaljin wrote:
Moze li ovo neko prevesti i reci konkretno, Da li ce sada biti dostupne i arene i sport klub svim korisnicima kod svih operatera? Jer ovo sto pise opet nedaju konkretne informacije za korisnike.
- Telemach
#28533 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
SerijeSync wrote:@Telemach zašto lažete korisnike u vezi D3CAM modula, sad sam bio da potpišem aneks ugovora međutim nije moguće na dodatnom modulu imati sve kanale kao na glavnom, dajte dogovorite se?Cjenovnik vam nije validan i kažu nije stupio na snagu!!Za module cjenovnik važi tek od aprila!!
Poštovani,
izvinjavamo ukoliko je došlo do nesporazuma u komunikaciji s kolegama na korisničkom servisu, svakako da ćemo provjeriti Vaše navode.
Podsjećamo, dodatni D3 digitalni prijemnik podrazumijeva dodatni D3 digitalni uređaj na korištenje (u ovom slučaju CAM Modul), pored onog kojeg je korisnik dobio na korištenje uz osnovnu D3 pretplatu.
D3 digitalni paket koji će biti aktivan na dodatnom D3 digitalnom prijemniku je isti paket koji je aktiviran na osnovnoj D3 pretplati. Maximalan broj dodatnih D3 digitalnih prijemnika po Pretplatničkom Ugovoru je 2 (dva).
DIGITALNI PRIJEMNICI - D3 MINI, CAM modul
MJESEČNA RENTA U KM - 3,5
Zamjena digitalnih prijemnika za CAM modul se naplaćuje jednokratno u iznosu od 25 KM osim u slučaju kada se pretplatnik prilikom zamjene SD, HD, D3 Mini, PDS resivera za CAM modul oduči na korištenje neke dodatne usluge ili prelazak na veći paket usluga Telemacha, zamjena mu se ne naplaćuje.
Cjenovnik koji možete pogledati na našoj stranici http://www.telemach.co.ba decidno je navedeno da stupa na snagu 13.3.2016. godine.
Last edited by Telemach on 14/03/2016 14:36, edited 1 time in total.
-
SerijeSync
#28534 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne lupetaj, poznat si po validnim informacijama, telekom srbijeElRe wrote:U skorije vrijeme nece. United Group se grcevito bori da dobije AS, jer EPL od naredne sezone ide na AS, ali ih sada Telekom Srbije ucjenjuje.kakaljin wrote:
Moze li ovo neko prevesti i reci konkretno, Da li ce sada biti dostupne i arene i sport klub svim korisnicima kod svih operatera? Jer ovo sto pise opet nedaju konkretne informacije za korisnike.
-
SerijeSync
#28535 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad sam zvao podršku i fino mi je rečeno da cjenovnik ne važi za module i da prije aprila ne mogu gledati na dodatnom modulu sve kanale.Imate snimku razgovora!!Telemach wrote:SerijeSync wrote:@Telemach zašto lažete korisnike u vezi D3CAM modula, sad sam bio da potpišem aneks ugovora međutim nije moguće na dodatnom modulu imati sve kanale kao na glavnom, dajte dogovorite se?Cjenovnik vam nije validan i kažu nije stupio na snagu!!Za module cjenovnik važi tek od aprila!!
Poštovani,
izvinjavamo ukoliko je došlo do nesporazuma u komunikaciji s kolegama na korisničkom servisu, svakako da ćemo provjeriti Vaše navode.
Podsjećamo, dodatni D3 digitalni prijemnik podrazumijeva dodatni D3 digitalni uređaj na korištenje (u ovom slučaju CAM Modul), pored onog kojeg je korisnik dobio na korištenje uz osnovnu D3 pretplatu.
D3 digitalni paket koji će biti aktivan na dodatnom D3 digitalnom prijemniku je isti paket koji je aktiviran na osnovnoj D3 pretplati. Maximalan broj dodatnih D3 digitalnih prijemnika po Pretplatničkom Ugovoru je 2 (dva).
Zamjena digitalnih prijemnika za CAM modul se naplaćuje jednokratno u iznosu od 25 KM osim u slučaju kada se pretplatnik prilikom zamjene SD, HD, D3 Mini, PDS resivera za CAM modul oduči na korištenje neke dodatne usluge ili prelazak na veći paket usluga Telemacha, zamjena mu se ne naplaćuje.
Cjenovnik koji možete pogledati na našoj stranici http://www.telemach.co.ba decidno je navedeno da stupa na snagu 13.3.2016. godine.
-
kakaljin
#28536 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa sada se loptica samo prebacila sa jednih na druge, jer kod nas na Balkanu je uvijek bilo pamti pa vrati, ali ovim samo korisnici ispastaju, umjesto da se sada svim operaterima dozvoli da imaju sve kanale koji imaju pravo prikazivanja u drzavi, pa neka se operateri bore sa cijenom u drugim uslugama da rivuku korisnike sebi.ElRe wrote:U skorije vrijeme nece. United Group se grcevito bori da dobije AS, jer EPL od naredne sezone ide na AS, ali ih sada Telekom Srbije ucjenjuje.kakaljin wrote:
-
SerijeSync
#28537 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach, takođe nemate nikakvih informacija na vašem portalu o HBO 3 kanalu, dok sestrinske firme isti kanal najavljuju na sva zvona!!
- Altsa
#28538 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zato su meni rekli da moram cekati 20-tak dana za isporuku dodatnog modula a to dođe u aprilu taman. Ne znam zasto se mora toliko cekati.SerijeSync wrote:Sad sam zvao podršku i fino mi je rečeno da cjenovnik ne važi za module i da prije aprila ne mogu gledati na dodatnom modulu sve kanale.Imate snimku razgovora!!Telemach wrote:SerijeSync wrote:@Telemach zašto lažete korisnike u vezi D3CAM modula, sad sam bio da potpišem aneks ugovora međutim nije moguće na dodatnom modulu imati sve kanale kao na glavnom, dajte dogovorite se?Cjenovnik vam nije validan i kažu nije stupio na snagu!!Za module cjenovnik važi tek od aprila!!
Poštovani,
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#28539 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kakaljin wrote:Moze li ovo neko prevesti i reci konkretno, Da li ce sada biti dostupne i arene i sport klub svim korisnicima kod svih operatera? Jer ovo sto pise opet nedaju konkretne informacije za korisnike.vedatoor wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/telemach ... /160314057
moze li neko prevesti ovohocemo li moci (i kada) gledati Arenu na Telemach-u ili ne ?
sad ce nama Telemach sve objasniti ovdje tj prevesti
-
SerijeSync
#28540 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Već imam 2 modula nisam tražio treći, samo da mi na dodatnom puste sve kanale, i sad odjednom čekaj do aprila.Altsa wrote: Zato su meni rekli da moram cekati 20-tak dana za isporuku dodatnog modula a to dođe u aprilu taman. Ne znam zasto se mora toliko cekati.
-
SerijeSync
#28541 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dajte nam jasno i razumljivo saopštenje u vezi modula.
- ElRe
#28542 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vi ste kupljeni, ali Srbija nijeSerijeSync wrote:
Ne lupetaj, poznat si po validnim informacijama, telekom srbije, UG i KKR mogu kupit i srbiju i nas.
Last edited by ElRe on 14/03/2016 14:47, edited 1 time in total.
- Altsa
#28543 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A sta se koji qurac mora cekati. Koje je objasnjenje.SerijeSync wrote:Već imam 2 modula nisam tražio treći, samo da mi na dodatnom puste sve kanale, i sad odjednom čekaj do aprila.Altsa wrote: Zato su meni rekli da moram cekati 20-tak dana za isporuku dodatnog modula a to dođe u aprilu taman. Ne znam zasto se mora toliko cekati.
-
SerijeSync
#28544 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Čekam i ja odgovorAltsa wrote:A sta se koji qurac mora cekati. Koje je objasnjenje.SerijeSync wrote:Već imam 2 modula nisam tražio treći, samo da mi na dodatnom puste sve kanale, i sad odjednom čekaj do aprila.Altsa wrote: Zato su meni rekli da moram cekati 20-tak dana za isporuku dodatnog modula a to dođe u aprilu taman. Ne znam zasto se mora toliko cekati.
- Altsa
#28545 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoce da poskupe garant. Ne znam sta bi drugo moglo biti.
-
SerijeSync
#28546 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Možda je i do uvođenja VOD usluge na modulima, ali evo baš me interesuje @Telemach odgovorAltsa wrote:Hoce da poskupe garant. Ne znam sta bi drugo moglo biti.
- Telemach
#28547 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
O svim novitetima ćemo Vas blagovremeno informisati, molimo Vas za strpljenje.SerijeSync wrote:@Telemach, takođe nemate nikakvih informacija na vašem portalu o HBO 3 kanalu, dok sestrinske firme isti kanal najavljuju na sva zvona!!
-
SerijeSync
#28548 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Dajte odgovor u vezi modula, imam 2 i nisam tražio treći, koja je fora da se na dodatnom modulu dobiju isti kanali?
- Telemach
#28549 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas dostavite nam u inbox broj s kojeg ste pozivali, provjerićemo Vaše navode.SerijeSync wrote: Sad sam zvao podršku i fino mi je rečeno da cjenovnik ne važi za module i da prije aprila ne mogu gledati na dodatnom modulu sve kanale.Imate snimku razgovora!!
-
SerijeSync
#28550 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Poslat ću i to nije problem, ali dajte odgovor zašto na dodatnom modulu nije moguće pratiti sve kanale, jel imate info, dakle potpisao sam i aneks ugovora za modul i prelazak sa trio grande na trio grande premium 24 mjeseca, evo puštena brzina ali module nedateTelemach wrote:Molimo Vas dostavite nam u inbox broj s kojeg ste pozivali, provjerićemo Vaše navode.SerijeSync wrote: Sad sam zvao podršku i fino mi je rečeno da cjenovnik ne važi za module i da prije aprila ne mogu gledati na dodatnom modulu sve kanale.Imate snimku razgovora!!