Btw., Sloba nije ni srusen zbog toga sto je pokrenuo agresiju na komsije i susjede u kojim su ' rabra srpska vojska i policija pocinili genocid,vec zato sto je ratove izgubio- sva sreca pa vam je NATO "sabio rogove"
Dešavanja u Srbiji
- LBVIEW
#28501 Re: Dešavanja u Srbiji
Covjek nista slagao nije, e sad sto vama preko Drine istina ne odgovara drugi je par opanaka.
Btw., Sloba nije ni srusen zbog toga sto je pokrenuo agresiju na komsije i susjede u kojim su ' rabra srpska vojska i policija pocinili genocid,vec zato sto je ratove izgubio- sva sreca pa vam je NATO "sabio rogove"
, i dan danas bi pravili haos na Balkanu.
- Bratov brat
#28502 Re: Dešavanja u Srbiji
kako ti kazes.LBVIEW wrote:Covjek nista slagao nije, e sad sto vama preko Drine istina ne odgovara drugi je par opanaka.![]()
Btw., Sloba nije ni srusen zbog toga sto je pokrenuo agresiju na komsije i susjede u kojim su ' rabra srpska vojska i policija pocinili genocid,vec zato sto je ratove izgubio- sva sreca pa vam je NATO "sabio rogove", i dan danas bi pravili haos na Balkanu.
.dragi moj zavrzlama "efendi", kakav je vakat dos'o, da te opancar, kojemu je onaj cetalj maric I njegov cetalski pamflet, zvani c'irilica, glavno civilizacijsko dostignuce, nazove seljancetom....!!!!!.....kijamet, moj zavrzlama efendi, kijamet...!!!!...
-
zavrzlama
#28503 Re: Dešavanja u Srbiji
Bratov brat wrote:2020. , tacnije za 5 godina.Altair_SA wrote:Cuj vi u EU za par godina... grohotom se smijemKad, tamo 2018? To je za par godina...
![]()
Kako da ne .zavrzlama wrote:
srbija je jedna mala neznacajna zemlja,sinonim za ratove ,etnicka ciscenja i genocide...jedino gdje je svijet ozbiljno tretira je cinjenica da su sposobni kad nista drugo ne mogu , kadri su izvrsiti samodestrukciju samih sebe i tako uvuci druge u sranje ,jer je geografija Balkana takva,da svojim govnima zasmrdis neizostavno i komsijinu avliju....
Najveci uspjeh danasnje srbije je cinjenica da zbog nemogucnosti da nastave ratove,etnicka ciscenja i genocide,su danas vojno neaktivni, pa shodno tome sta su radili i sta bi radili da mogu ,ovo danasnje stanje mira im dodje kao najveci civilizacijski status i prepreka da budu ono sto stvarno jesu....
pitaj Lukovica i pokojnog Djindjica jesam li u pravuUzivaj u svojoj napacenoj mrznji i opterecenosti Srbijom, sa tobom nema diskusije. Seljacka posla.
srbija je to sto jeste....usrana do grla...sad tesko da ce je oprat moje zacepljanje nosa i sutnja na njeno licemjerstvo...prije ce je oprat,iskreno trazenje oprosta,promjena velikosrpske politike...sad sto se njima ne mijenja ta politika,ne znaci da se ja moram promijeniti i njihov smrad pretvarati u najbolji parfem...
ja samo pisem gole cinjenice koje je potvrdila sva svjetska javnost i medjunarodni sudovi....sad sto tebe boli da neko to napominje,jebiga trazi od srbije da opravlja ono sto je pokvarila ili trpi moralne samare
- Altair_SA
#28504 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo se ti nadajBratov brat wrote:2020. , tacnije za 5 godina.Altair_SA wrote:Cuj vi u EU za par godina... grohotom se smijemKad, tamo 2018? To je za par godina...
![]()
Evo bookmarkujem ovu stranicu i cujemo se za 5 godina, pa cemo da vidimo gdje ste i sta ste
- LBVIEW
#28505 Re: Dešavanja u Srbiji
Svakako, evo i dan danas pravite vojne parade kako bi se ulizali Rusima i inatili Amerima , a sve u nadi kako cete postati neka ruska ispostava na Balkanu koja ce o odlucivati o sudbini istogBratov brat wrote:kako ti kazes.LBVIEW wrote:Covjek nista slagao nije, e sad sto vama preko Drine istina ne odgovara drugi je par opanaka.![]()
Btw., Sloba nije ni srusen zbog toga sto je pokrenuo agresiju na komsije i susjede u kojim su ' rabra srpska vojska i policija pocinili genocid,vec zato sto je ratove izgubio- sva sreca pa vam je NATO "sabio rogove", i dan danas bi pravili haos na Balkanu.
![]()
.dragi moj zavrzlama "efendi", kakav je vakat dos'o, da te opancar, kojemu je onaj cetalj maric I njegov cetalski pamflet, zvani c'irilica, glavno civilizacijsko dostignuce, nazove seljancetom....!!!!!.....kijamet, moj zavrzlama efendi, kijamet...!!!!...![]()
![]()
![]()
![]()
- LBVIEW
#28506 Re: Dešavanja u Srbiji
Svakako, evo i dan danas pravite vojne parade kako bi se ulizali Rusima i inatili Amerima , a sve u nadi kako cete postati neka ruska ispostava na Balkanu koja ce o odlucivati o sudbini istogBratov brat wrote:kako ti kazes.LBVIEW wrote:Covjek nista slagao nije, e sad sto vama preko Drine istina ne odgovara drugi je par opanaka.![]()
![]()
.dragi moj zavrzlama "efendi", kakav je vakat dos'o, da te opancar, kojemu je onaj cetalj maric I njegov cetalski pamflet, zvani c'irilica, glavno civilizacijsko dostignuce, nazove seljancetom....!!!!!.....kijamet, moj zavrzlama efendi, kijamet...!!!!...![]()
![]()
![]()
![]()
- Bratov brat
#28507 Re: Dešavanja u Srbiji
Ti si u velikoj zabludi , ne znam sta bih ti drugo rekao.zavrzlama wrote:
.....neznam ko je u skupstini srbiji prihvacao rezoluiciju o genocidu
....nisam ja opterecen srbijom,nego srbija opterecena BIH zbog koje danas stoji na stubu srama u civiliziranom svijetu...ja samo u vremenskim intervalima potvrdjujem/napominjem da se srbija nije iskreno promijenila
....znam da su seljacka posla....zato je gradjanska i civilizirana srbija potakla ,izvrsila i danas zataskava najgore zlocine i genocide nakon ww2,koje su ucinjeni nama seljacima
![]()
srbija je to sto jeste....usrana do grla...sad tesko da ce je oprat moje zacepljanje nosa i sutnja na njeno licemjerstvo...prije ce je oprat,iskreno trazenje oprosta,promjena velikosrpske politike...sad sto se njima ne mijenja ta politika,ne znaci da se ja moram promijeniti i njihov smrad pretvarati u najbolji parfem...![]()
ja samo pisem gole cinjenice koje je potvrdila sva svjetska javnost i medjunarodni sudovi....sad sto tebe boli da neko to napominje,jebiga trazi od srbije da opravlja ono sto je pokvarila ili trpi moralne samare
@LBView , mozes i po 15 puta da mi repliciras na isti post, nisam zainteresovan .
-
zavrzlama
#28508 Re: Dešavanja u Srbiji
....
Last edited by zavrzlama on 03/01/2015 20:22, edited 1 time in total.
-
zavrzlama
#28509 Re: Dešavanja u Srbiji
U takvoj zabludi,da ti nemas sta konkretno i argumentovano da bi pobio moju zabludu...Bratov brat wrote:Ti si u velikoj zabludi , ne znam sta bih ti drugo rekao.zavrzlama wrote:
.....neznam ko je u skupstini srbiji prihvacao rezoluiciju o genocidu
....nisam ja opterecen srbijom,nego srbija opterecena BIH zbog koje danas stoji na stubu srama u civiliziranom svijetu...ja samo u vremenskim intervalima potvrdjujem/napominjem da se srbija nije iskreno promijenila
....znam da su seljacka posla....zato je gradjanska i civilizirana srbija potakla ,izvrsila i danas zataskava najgore zlocine i genocide nakon ww2,koje su ucinjeni nama seljacima
![]()
srbija je to sto jeste....usrana do grla...sad tesko da ce je oprat moje zacepljanje nosa i sutnja na njeno licemjerstvo...prije ce je oprat,iskreno trazenje oprosta,promjena velikosrpske politike...sad sto se njima ne mijenja ta politika,ne znaci da se ja moram promijeniti i njihov smrad pretvarati u najbolji parfem...![]()
@LBView , mozes i po 15 puta da mi repliciras na isti post, nisam zainteresovan .
Sreca sad ce AO,pa ce se loptica prebaciti na bolji teren
- Država
#28510 Re: Dešavanja u Srbiji
Bratov brat wrote:
Ne postoji , zivim ovde, znam . Dodji u Beograd da vidis " izolaciju".
Klasičan ufurani beoooooograđanin koji ima samo jedan argument - Beograd ima 2,5 miliona stanovnika. Sadržajno, Beograd je obično selo za velike evropske gradove. Grad čije su ceste prepune rupčaga, splavovi na kojima se gole kurvetine deru a mortus pijani došljaci povraćaju, grad koji nije u stanju reizgraditi ili popraviti vlastiti General Štab (pogođen 1999. a ciglu niko s njega nije pomjerio), grad u kojem je svako peto auto - Yugo, grad sa daleko najvećim brojem bespravno sagrađenih kuća i naselja u Europi, grad koji je najviše zadužen od svih gradova ex Yu, grad sa 5.000 tabli na kojima piše 'AUTO OTPAD', ali i grad gdje ne postoji tabla na kojoj piše gdje je put za Novi Sad, grad u kojem samo 50 % stanovništva ima kanalizaciju (računam svih 17 opština), jedini grad na planeti u kojem državna skupština prokišnjava...
... a ako misliš na ono oko Vukovog spomenika, stvarno lijepo izgleda.
Nemojte se ložiti na mnogoljudnost Beograda, to su mahom izbjeglice i došljaci.
P.S. Ja sam barem jednom mjesečno u Beogradu...
Pozz...
- Država
#28512 Re: Dešavanja u Srbiji
Kad smo već kod 'Radovana III', najbolje vas je opisala Rumenka:
'Zaudaraju svinjci, blato je do kolena i seljaci se bodu noževima'.
Sad ti možeš k'o Radovan da kažeš: 'Rumenka, u zavičaj mi ne diraj, za zavičaj sam spreman da ubijem bez razmišljanja'...

'Zaudaraju svinjci, blato je do kolena i seljaci se bodu noževima'.
Sad ti možeš k'o Radovan da kažeš: 'Rumenka, u zavičaj mi ne diraj, za zavičaj sam spreman da ubijem bez razmišljanja'...
- LBVIEW
#28513 Re: Dešavanja u Srbiji
Pa ne bih ni ja bio da dolazim iz drzave s takvim rejtingom, a drugi me pocnu na isti podsjecati. 
- Bratov brat
#28514 Re: Dešavanja u Srbiji
Ako si jednom mesecno u Beogradu, onda znas da bar polovina ovog tvog posta nece odgovarati istini.Država wrote:
Klasičan ufurani beoooooograđanin koji ima samo jedan argument - Beograd ima 2,5 miliona stanovnika. Sadržajno, Beograd je obično selo za velike evropske gradove. Grad čije su ceste prepune rupčaga, splavovi na kojima se gole kurvetine deru a mortus pijani došljaci povraćaju, grad koji nije u stanju reizgraditi ili popraviti vlastiti General Štab (pogođen 1999. a ciglu niko s njega nije pomjerio), grad u kojem je svako peto auto - Yugo, grad sa daleko najvećim brojem bespravno sagrađenih kuća i naselja u Europi, grad koji je najviše zadužen od svih gradova ex Yu, grad sa 5.000 tabli na kojima piše 'AUTO OTPAD', ali i grad gdje ne postoji tabla na kojoj piše gdje je put za Novi Sad, grad u kojem samo 50 % stanovništva ima kanalizaciju (računam svih 17 opština), jedini grad na planeti u kojem državna skupština prokišnjava...
Pozz...
Ne pripadam ni jednoj ni drugoj kategoriji.to su mahom izbjeglice i došljaci
- Altair_SA
#28515 Re: Dešavanja u Srbiji
Država wrote:
Pozz...
Meni je dovoljno bilo da udjem u toalet na beogradskoj autobuskoj stanici... horor zivi jarane
Zatim smeca se moze vidjeti na sve strane, mislim okolo po onim stambenim naseljima. Isto ko i kod nas manje vise. Sjedis u stanu pijes fuka sa prijateljima, a leti kesa sa smecem od komsije iznad, vidis je kroz prozor
Svakako daleeeeeeeko daleko od bilo koje evropske metropole tipa Berlin, Bec, Rim, Stockholm... u svakom pogledu, bukvalno.
-
smijesni_ste
#28516 Re: Dešavanja u Srbiji
Ako su oni u izolaciji u čemu smo mi onda samo se pitam

- Bratov brat
#28517 Re: Dešavanja u Srbiji
E ako ti je jedan odlazak u stanicnu cenifu bio dovoljan da procenis i ocenis ceo jedan grad onda...Altair_SA wrote:![]()
Meni je dovoljno bilo da udjem u toalet na beogradskoj autobuskoj stanici... horor zivi jaraneSreca pa sam bio u nekim starijim tenama, pa mi nije bilo zao... znaci mokraca na sve hebene strane, niti to ko cisti, niti sredjuje, a neke ciganke rade i naplacuju ulaz u cenifu. Glavna autobuska stanica...
pa hebote, ne kazem da je Sarajevo bolje puno, ima i kod nas svega, ali ono je uzas zivi. Plus sto kod nas nikog neces cuti da se hvali kako je Sarajevo maltene kao sve druge evropske metropole, a od beogradjana hoces, mislim od ovih nazovi beogradjana sto su svukli iz kojekakvih vukojebina iz RS-a, nekadasnje sao krajine, kosova... i nikad nisu vidjeli dalje od toga. To misli da je Beograd centar dunjaluka
Zatim smeca se moze vidjeti na sve strane, mislim okolo po onim stambenim naseljima. Isto ko i kod nas manje vise. Sjedis u stanu pijes fuka sa prijateljima, a leti kesa sa smecem od komsije iznad, vidis je kroz prozor. Ma seljakluk teski, samo sto je Beograd veci, pa tamo ima vise primitivaca. Sami centar dole ok, Knez Mihailova i to je ok, ali to nije cijeli grad.
Svakako daleeeeeeeko daleko od bilo koje evropske metropole tipa Berlin, Bec, Rim, Stockholm... u svakom pogledu, bukvalno.
Ni vi ni mi nismo ni u kakvoj izolaciji, to su samo razmisljanja isfrustriranih forumasa kojima zalud zivot prolazi.smijesni_ste wrote:Ako su oni u izolaciji u čemu smo mi onda samo se pitam![]()
-
L u c i f e r
#28518 Re: Dešavanja u Srbiji
Smiješno je porediti Sarajevo i Beograd.Bratov brat wrote:E ako ti je jedan odlazak u stanicnu cenifu bio dovoljan da procenis i ocenis ceo jedan grad onda...Altair_SA wrote:![]()
Meni je dovoljno bilo da udjem u toalet na beogradskoj autobuskoj stanici... horor zivi jaraneSreca pa sam bio u nekim starijim tenama, pa mi nije bilo zao... znaci mokraca na sve hebene strane, niti to ko cisti, niti sredjuje, a neke ciganke rade i naplacuju ulaz u cenifu. Glavna autobuska stanica...
pa hebote, ne kazem da je Sarajevo bolje puno, ima i kod nas svega, ali ono je uzas zivi. Plus sto kod nas nikog neces cuti da se hvali kako je Sarajevo maltene kao sve druge evropske metropole, a od beogradjana hoces, mislim od ovih nazovi beogradjana sto su svukli iz kojekakvih vukojebina iz RS-a, nekadasnje sao krajine, kosova... i nikad nisu vidjeli dalje od toga. To misli da je Beograd centar dunjaluka
Zatim smeca se moze vidjeti na sve strane, mislim okolo po onim stambenim naseljima. Isto ko i kod nas manje vise. Sjedis u stanu pijes fuka sa prijateljima, a leti kesa sa smecem od komsije iznad, vidis je kroz prozor. Ma seljakluk teski, samo sto je Beograd veci, pa tamo ima vise primitivaca. Sami centar dole ok, Knez Mihailova i to je ok, ali to nije cijeli grad.
Svakako daleeeeeeeko daleko od bilo koje evropske metropole tipa Berlin, Bec, Rim, Stockholm... u svakom pogledu, bukvalno.Sreca pa se to rusi zbog Beograda na vodi .
Jos jedna stvar , tolerantan sam covek i uvek otvoren za normalnu konverzaciju , ali tako nesto iskljucuje cinizam i licemerje u meri u kojoj to moguce da ne predje granicu uvredljivog . Nemam nameru da nipodastavam grad Sarajevo kao sto dobar deo onih koji pisu ovde unizavaju Beograd , ali neumesno je porediti te dve prestonice po mnogim pitanjima, Sarajevo ima svoju draz, Beograd svoju , koliko god da su mentalitetski slicni toliko su i razliciti , a ti probaj da kad dodjes ovde popricas i sa nekim ko nije iz BH vukojebina , nekadasnje SAO Krajine i sa Kosova pa mozda steknes i drugaciji utisak, jer mi koji ne pripadamo ovim kategorijama drustva koje si naveo znamo se i kriticki , i to vise nego drugi, odnositi prema svom gradu. To oko smeca nije vise ni do Beograda ni do Sarajeva, ako se fokusiramo na plasticne kese , vec do zakona koji nije regulisao proizvodnju i upotrebu tih istih kesa kao sto su npr. uradile mnoge zapadne zemlje . I naravno sve za zavrsava sa " seljakluk teski"
![]()
Ni vi ni mi nismo ni u kakvoj izolaciji, to su samo razmisljanja isfrustriranih forumasa kojima zalud zivot prolazi.smijesni_ste wrote:Ako su oni u izolaciji u čemu smo mi onda samo se pitam![]()
Sarajlija sam i ovde živim čitav život, ali pričajmo realno...
Sarajevo je šarmantni gradić od cca 300 000 stanovnika i njegovi su jedini plusevi čaršija, vrelo bosne i olimpijske planine, dok je Beograd milionski velegrad i metropola u pravom smislu te riječi.
- Bratov brat
#28519 Re: Dešavanja u Srbiji
Da neko ima nameru da ih uporedjuje na normalan nacin meni to nije nikakav problem, cak bi to moglo da preraste i u kvalitetnu razmenu misljenja , problem je u stranackim vojnicima koji samo traze povod za raspravku, svadju, mrznju, rat, bedu, jad... Nije njima ni do Sarajeva ni do Beograda , to su samo sredstva za otpocinjanje rasprave u njihovim glavama, i tu ne mislim na ovog @ Drzavu , da se nadje uvredjen kojim slucajem.L u c i f e r wrote:
Smiješno je porediti Sarajevo i Beograd.
Sarajevo je šarmantni gradić od cca 300 000 stanovnika i njegovi su jedini plusevi čaršija, vrelo bosne i olimpijske planine, dok je Beograd milionski velegrad i metropola u pravom smislu te riječi.
-
L u c i f e r
#28520 Re: Dešavanja u Srbiji
Bratov brat wrote:Da neko ima nameru da ih uporedjuje na normalan nacin meni to nije nikakav problem, cak bi to moglo da preraste i u kvalitetnu razmenu misljenja , problem je u stranackim vojnicima koji samo traze povod za raspravku, svadju, mrznju, rat, bedu, jad... Nije njima ni do Sarajeva ni do Beograda , to su samo sredstva za otpocinjanje rasprave u njihovim glavama, i tu ne mislim na ovog @ Drzavu , da se nadje uvredjen kojim slucajem.L u c i f e r wrote:
Smiješno je porediti Sarajevo i Beograd.
- Sezam
#28521 Re: Dešavanja u Srbiji
Samo cobanima Beograd moze biti metropola.
-
L u c i f e r
#28522 Re: Dešavanja u Srbiji
Reče metropolac iz Boljakova potoka...Sezam wrote:Samo cobanima Beograd moze biti metropola.
- Sezam
#28523 Re: Dešavanja u Srbiji
...rece neko ko se nagledao svjetskih metropola, za razliku od tebe i tebi slicnihL u c i f e r wrote:Reče metropolac iz Boljakova potoka...Sezam wrote:Samo cobanima Beograd moze biti metropola.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#28524 Re: Dešavanja u Srbiji
Beograd je najvece uzgajaliste svinja na svijetu, a u skaldu s tim i sa najvecim brojem zaposlenih na njemu-cak 2,5 miliona.

-
L u c i f e r
#28525 Re: Dešavanja u Srbiji
reče neko ko nije mako iz boljakova dalje od briješća i buće nekome ko je građanin svijeta i kosmopolita par exellenceSezam wrote:...rece neko ko se nagledao svjetskih metropola, za razliku od tebe i tebi slicnihL u c i f e r wrote:Reče metropolac iz Boljakova potoka...Sezam wrote:Samo cobanima Beograd moze biti metropola.
Last edited by L u c i f e r on 04/01/2015 12:02, edited 1 time in total.