Narudžba mi stigla od vlade
Moderator: anex

Ova cuda nikad nisam pravila. Jesti ih volim.mO k3 wrote:
Narudžba mi stigla od vlade
A šta je bilo dalje od ove jufke?moonca wrote:Da ubacimo red jufke....
Of prosle nedelje..da heljdom...odmarala SE par minuta

cendlerbing wrote:Kupila sam novi šporet. Brzinska večera je ipak skuhana na starom na kojem samo jedno kolo radi, zato što su mi prilikom dostave hladno saopštili kako eto uz šporete odavno ne dolazi kabal.![]()
Razvukla sam do ivica povrsine-rukama.Zadebljane krajeve -odsjecem i bacim ili nekada opet razvucem i u rerni ispecem sa nekim sirom...A šta je bilo dalje od ove jufke?
hm , ne znam kako ti razvlacis - ali meni ostane ko - gajtan- debelji dio i to uvijek uklonim, inance ako ne i smotam -budu tvrdi dijelovi ...filujem sa fetom i jajima, malo soli..(dvije sake fete i 3 jajeta) - nista vise ...cendlerbing wrote:Vrhnje i mlijeko.
A monco, šta se zbilo kad si je istanjila do ivice površine?![]()
![]()
S čime si je napravila?
čuj s čim, pa tri kapi maslinovog oila, logičnocendlerbing wrote:Vrhnje i mlijeko.
A monco, šta se zbilo kad si je istanjila do ivice površine?![]()
![]()
S čime si je napravila?
Ha..francuska fabrika u kalifornijiinsomnia78 wrote:S uljem od pistacija. Ne znam samonkako vlada gleda na to posto je ipak iran jedan od glavnih izvoznika

hm .uglavnom predje ivice stola..visi -e, to sto visi nece da visicendlerbing wrote:Pa razvučeš je i po krajevima i onda ne ostane ništa zadebljano
GandalfSivi wrote:Kuha li se sta dobri ljudi? Kako su mi drugi poceli donositi klopu udebljao sam se, sve nakve paste, lazanje, kako pojedes tako se i primi. ..
Moram trknuti do posla danas, pa kada se vratim, pocinjemo sa vjezbama, skidaju se kile, nema zajebancije... Kazu da je najbolje u teretanu ici neispavanmoonca wrote:GandalfSivi wrote:Kuha li se sta dobri ljudi? Kako su mi drugi poceli donositi klopu udebljao sam se, sve nakve paste, lazanje, kako pojedes tako se i primi. ..
Ako me sjecanje sluzi- supriga je Italijanka- meni je cudno, kada donose hranu tvoje zemlje....![]()
. hm ....
Cuvaj se kg-mi se tesko skidaju nakon poroda...![]()
GandalfSivi wrote:Moram trknuti do posla danas, pa kada se vratim, pocinjemo sa vjezbama, skidaju se kile, nema zajebancije... Kazu da je najbolje u teretanu ici neispavanmoonca wrote:GandalfSivi wrote:Kuha li se sta dobri ljudi? Kako su mi drugi poceli donositi klopu udebljao sam se, sve nakve paste, lazanje, kako pojedes tako se i primi. ..
Ako me sjecanje sluzi- supriga je Italijanka- meni je cudno, kada donose hranu tvoje zemlje....![]()
. hm ....
Cuvaj se kg-mi se tesko skidaju nakon poroda...![]()

..tak nekako..insomnia78 wrote:Cojk bi reko ides nedje heftu pa papagaja nekom ostavila na cuvanje. Fali samo sipina kost