nadžak wrote:Bogami se okreća ova priča, klasika. Eto momak za primjer na kraju ispade, samo MALO ga ponijelo mladalačko ludilo, pa i mi smo, manje više to radili?
E Bogami nismo! Još jednom pogledajte činjenice koje su vezane za ovaj slučaj pa onda recite da mu se malo omaklo. Šta ono bi sve na spisku? Vozačka tek položena koliko se sjećam, nije ni podigao. Auto sa tablicama koje pripadaju nekom drugom autu, (nastavi niz, znam da ima još) ...
Druga stvar, zaboravljate da on svoju obijest isopljava več duže vrijeme. Divljanja po naselju, ljudi zvali policiju, upozoravali itd.
Kad je kazna mala onda je drvlje i kamenje na pravosudje kako se, izmedju ostalog, daje primejr svakom hajvanu da isto radi i da je ovo država za klinac.
Kad budu ovako dobre kazne onda je paljba još gora! Majke mi mile, nismo normalni nikako!
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#28501 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
zudda
#28502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kazna je prevelika iskreno a ovi kompleksasi po forumu sto nikad nisu presli ogranicenje i sto traze linc neki jednostavno nisu ljudi. Iskreno imao sam udes u kojem je bilo povrijedjenih i pri prvom razgovoru u policiji sam sam govorio kriv sam zelim da odgovaram za ovo. I to je uslo u zapisnik na moje insistiranje. Ali u saobracaju si uvijek jednom nogom u grobu drugom u zatvoru i treba biti malo osjecajniji. Ako ga 5 god u zatvoru ne nauci nece ni 16. Cisto je bijes naroda i suda ispoljen na djetetu koje je vrlo lose nasavjetovano od strane advokata. Iskreno na onoj zaobilaznici ispod 140 ne ide ni 10% vozila. Kompletan udes je cist plod neiskustva i mladalackog zanosa. Zao mi je fkt djevojaka i zao mi je fkt sto su u ovoj drzavi 90% ljudi puni mrznje i zavisti. Zelja za volanom je jako velika u tim godinama. Meni je najduzih 2 mjeseca u zivotu bilo dok sam polagao i znam kakav je osjecaj. Jos nemas para za registracije itd pa gledas makar po mahali na foru da se provozas. Malo su se vise odmakli i otisli na zaobilaznicu i sad je jedino pitanje bilo ugasiti cetvrti zivot ili pokusati korigovati taj zivot. Nazalost sud je odlucio kao i vecina populacije da je ipak jedan "bruda" u drzavi manje ljepse.
Za kraj okanite se mrznje nikad necete postici zadovoljstvo u zivotu.
- karanana
#28503 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ali on je na kraju krivicu prebacivao na jednu od poginulih kao ona mu uzela volan. ako mene pitate to bi koristio protiv njega, los savjet advokata.
- vješalica
#28504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Eto ima vjerovatno starijih generacija koji su sa ocem/bratom ili slično prvi put sjedali za volan pa se vozali malo jače ili nisu ni smjeli,i sad Ejubović ispada nevinašcePryda wrote:Potpis na ovo. Nedo Bog da se ikome desi.. Lik je kriv minimalno, vozio po autoputu sa 4 trebice, malo buba malo jala malo 150 na sat. Ko zna koliko puta prije su se tako isto vozili i koliko puta bi poslije da se nije ovo desilo. Ko zna koliko ih se trenutno tako vozi, njegova nesreca da mu se ovo desi. A sad forumski licemjeri recite jeste li vi ovako znali po autoputu?Thorgerson wrote:
3. slučaj
Imamo Ejubovica koji vozi auto, u tom autu se nalaze djevojke koje su svojom voljom tu, budimo realni boga pitaj na sta je ta voznja licila. (svi smo se dok smo bili mladji vozili sa rajom i znam ja veoma dobro kako to izgleda i na sta lici, lik je pogrijesio uzasno i neka sad leži) Saradjivao koliko toliko sa sudom, imao nekih nigdje veze izjava, nije pobjegao. Sudjenje trajalo kolko? 2-3 mjeseca? - Dobije haman 16 godina.
Po kojoj osnovi i kojoj logici? Mislim volio bih pravno objasnjenje.
Meni je stvarno zao ovih djevojaka, svih koje su poginule. I zao mi je sto ovom moram reci, ali ove zrtve nisu iste. Dvije djevojke koje prelaze cestu, nemaju nikakve veze sa automobilom. I druge djevojke koje su u automobilu. Uloga suvozaca nije nimalo zanemariva.
MIslim sto se mene tice kazna je adekvatna, da je i 20 godina. Ali jbmu moramo biti dosljedni.
Znam da ce se osut drvlje i kamenje na mene, ali nebitno poenta je ako je ovaj dobio 16 god, onda je sefic morao dobiti 25, a mudzelet 20. Ali eto zakon nije isti. I sta sad reci porodici one djevojke koju je Kerim zgazio na stanici, koja je gledala svoja posla? A on ce za koju godinu vani?
I 16 godina u Zenici nije malo. Dovoljno je da skontas da je on obicni lik, nit je kakav zajebani krimos ni nista. Obicni momak sa ulice. I dolazis medju zvijeri. I tu ce provesti haman toliko zivota koliko ga je evo proveo od rodjenja vani.
Kazna previsoka, kazna pogresna.. Izace iz zatvora lud ko struja, upropastene licnosti. Sve u svemu bolje bi mu bilo da je pogino zajedno sa njima, porodice bi klanjale dzenazu zajedno, digli bi im spomenik i idemo dalje. Ovako je mescini njima najogre sto je on prezivio.
Panupravo su nalazi pokazali pokvarenost seljačku do koštane srži egoizam i napuhanost
Sreća oa će ga zatvor utući dobro da ne bruduje onakvi modeli emocionalnihbogalja su zaslužili da im zatvor život gradi
-
Naslovnica
#28505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Svega si ti nadrobio, a ispade da bi ga još trebalo žaliti i da je trebao dobiti minimalnu kaznu?!zudda wrote:Kazna je prevelika iskreno a ovi kompleksasi po forumu sto nikad nisu presli ogranicenje i sto traze linc neki jednostavno nisu ljudi. Iskreno imao sam udes u kojem je bilo povrijedjenih i pri prvom razgovoru u policiji sam sam govorio kriv sam zelim da odgovaram za ovo. I to je uslo u zapisnik na moje insistiranje. Ali u saobracaju si uvijek jednom nogom u grobu drugom u zatvoru i treba biti malo osjecajniji. Ako ga 5 god u zatvoru ne nauci nece ni 16. Cisto je bijes naroda i suda ispoljen na djetetu koje je vrlo lose nasavjetovano od strane advokata. Iskreno na onoj zaobilaznici ispod 140 ne ide ni 10% vozila. Kompletan udes je cist plod neiskustva i mladalackog zanosa. Zao mi je fkt djevojaka i zao mi je fkt sto su u ovoj drzavi 90% ljudi puni mrznje i zavisti. Zelja za volanom je jako velika u tim godinama. Meni je najduzih 2 mjeseca u zivotu bilo dok sam polagao i znam kakav je osjecaj. Jos nemas para za registracije itd pa gledas makar po mahali na foru da se provozas. Malo su se vise odmakli i otisli na zaobilaznicu i sad je jedino pitanje bilo ugasiti cetvrti zivot ili pokusati korigovati taj zivot. Nazalost sud je odlucio kao i vecina populacije da je ipak jedan "bruda" u drzavi manje ljepse.
Kakve veze imaju ti i tvoj udes i priznanje sa ovim ubicom?
Gdje je on to rekao da je kriv, da se kaje? Dapače, svaljivao krivicu na poginulu djevojku, na Boga jer je tako htio...
Kažeš da većina na onoj zaobilaznici ne ide ispod 140, što uopšte nije tačno. Obrnuto je. 10% ide iznad 140, znam jer sam svakodnevno na tom pravcu. A kada je kiša i onako vrijeme onda zaista jedino retardi idu 166 km/h.
Dugo vremena je svojom ludom vožnjom terorisao sugrađane, imao bruku kazni, svjesno vozio neregistrovano i neosigurano auto s dvije različite tablice...
Koliko je kriv on, toliko su krivi i roditelji i država što su sve ovo dopustili da radi, i na kraju se sve završilo tragično.
Jeste, 15 godina zatvora je poprilično dugo, smanjuje se to na 11, izaći će nakon 7, uz slobodne vikende, godišnje, jebačinu za koju je već tražio prava, i to je to.
Bezobraznik će imati vremena da razmišlja o tome šta je učinio i do čega su doveli njegovi postupci, nadam se da će nešto naučiti.
Kako je krenulo, izgleda da ga se već dočepala 'braća' po vjeri i da je krenulo ispiranje ono malo mozga što ima u glavi.
- JThomas
#28506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a sa koliko ljudi krenu u isključenje, još na kiši i iz lijeve trake.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#28507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja po suhom na 180,okrenem volan 90 stepeni i zazmirim,pa sta bude .po mokrom ne bi smio brze od 140...JThomas wrote:a sa koliko ljudi krenu u isključenje, još na kiši i iz lijeve trake.
- O'zone
- Globalni moderator
#28508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja ekspeditvnog sudije?!? Neočekivano.
Sad čekamo drugostepenu nakon žalbe. Tu očekujem negdje cca 10 godina...
Sad čekamo drugostepenu nakon žalbe. Tu očekujem negdje cca 10 godina...
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#28509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čineći djelo ugrožavanja sigurnosti saobraćaja svjesno se ulazi u rizik ugrožavanja svog života i slobode, te tuđih života, pa kako se kome ponesreći na osnovu drugih faktora u saobraćaju.
Dotičnog mi nije nimalo žao, preuzeo je taj rizik, ponesrećilo mu se i neka snosi posljedice.
Da se to desilo iz nehata, poštivajući sve propise, onda bi ga žalio.
Obzirom na broj žrtava kazna je realna.
Dotičnog mi nije nimalo žao, preuzeo je taj rizik, ponesrećilo mu se i neka snosi posljedice.
Da se to desilo iz nehata, poštivajući sve propise, onda bi ga žalio.
Obzirom na broj žrtava kazna je realna.
- van Basten
#28510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I sad vec selama supruga poginule po scc-uThorgerson wrote:Ne zabaoravimo i Rastodera koji se sve vrijeme branio sa slobode. I dobio nevjerovatnih 5,5 godina zatvora.
.
- JThomas
#28511 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
postignuta svrha kažnjavanja 
-
detroit-mercy
#28512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hej brudda, o kojem prekoracenju brzine govoris, 5km, 10km ili 50km. Ko ti je to nalagao da si jednom u grobu drugom u zatvoruzudda wrote:Kazna je prevelika iskreno a ovi kompleksasi po forumu sto nikad nisu presli ogranicenje i sto traze linc neki jednostavno nisu ljudi. Iskreno imao sam udes u kojem je bilo povrijedjenih i pri prvom razgovoru u policiji sam sam govorio kriv sam zelim da odgovaram za ovo. I to je uslo u zapisnik na moje insistiranje. Ali u saobracaju si uvijek jednom nogom u grobu drugom u zatvoru i treba biti malo osjecajniji. Ako ga 5 god u zatvoru ne nauci nece ni 16. Cisto je bijes naroda i suda ispoljen na djetetu koje je vrlo lose nasavjetovano od strane advokata. Iskreno na onoj zaobilaznici ispod 140 ne ide ni 10% vozila. Kompletan udes je cist plod neiskustva i mladalackog zanosa. Zao mi je fkt djevojaka i zao mi je fkt sto su u ovoj drzavi 90% ljudi puni mrznje i zavisti. Zelja za volanom je jako velika u tim godinama. Meni je najduzih 2 mjeseca u zivotu bilo dok sam polagao i znam kakav je osjecaj. Jos nemas para za registracije itd pa gledas makar po mahali na foru da se provozas. Malo su se vise odmakli i otisli na zaobilaznicu i sad je jedino pitanje bilo ugasiti cetvrti zivot ili pokusati korigovati taj zivot. Nazalost sud je odlucio kao i vecina populacije da je ipak jedan "bruda" u drzavi manje ljepse.
Cuj 90% ljudi puni mrznje i zavisti
Eto treba pustiti svakog kretena da divlja po ulicama i da gazi i ubija narod, jer je mlad i neiskusan. Pa sta treba 10ro da izgine dok se mlad i neiskusan ne nauci.
Prije dvije godine vozim autoputem prema Sarajevu od Zenice, krenem da preticem auto koje je u desno traci, vozi nekih 80-90km na sat, ja sam pri brzini od oko 110 (ogranicenje je 120). Znaci sve regulara, iza mene kretencina se pojavi, vozi sigurno 180km na sat, vidi da preticem ne smanjuje brzinu uposte, nego preko zaustavne trake pretice i mene i ovog sto ga ja preticem
Jel treba i onog lolu sto neki dan zgazi zenu i djecu u Travniku pustiti da se uci, hej jebi ga sta ima veze, svi mi popijemo malo, ne treba biti sad zavistan i mrzitit cio svijet
- armin071
#28513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nevjerovatno kakav smo narod postali lik hladno ubije tri djevojke koje su tek pocele da zive i sada se vodi rasprava da je dobio previse. Jebem ti sudija majku
Definitvno se pretvaramo u zivotinje.....
- muha_sa
#28514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
dao bi mu 5 samo što je u svoju odbranu svaljivo krivicu na ubijenu djevojku 
- JThomas
#28515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa vjerujem da je bar subjektivno doprinijelo.
-
Nivelacija
#28516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako bude primjerenog ponasanja vec 2028 moze traziti slobodu tj nakon 2/3 kazne, a uzeo 3 zivota.
, po meni niska kazna.
- nivla
#28517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
i tebe bi preventivno trebalo zatvoriti u kakvu instituciju da te dobro psiholoski procijene, sud je dobro odlucio, istina je da se ne slazem sa visinom kazne, cak i maksimalna moguca premala je za debilizam koji je pociniozudda wrote:Kazna je prevelika iskreno a ovi kompleksasi po forumu sto nikad nisu presli ogranicenje i sto traze linc neki jednostavno nisu ljudi. Iskreno imao sam udes u kojem je bilo povrijedjenih i pri prvom razgovoru u policiji sam sam govorio kriv sam zelim da odgovaram za ovo. I to je uslo u zapisnik na moje insistiranje. Ali u saobracaju si uvijek jednom nogom u grobu drugom u zatvoru i treba biti malo osjecajniji. Ako ga 5 god u zatvoru ne nauci nece ni 16. Cisto je bijes naroda i suda ispoljen na djetetu koje je vrlo lose nasavjetovano od strane advokata. Iskreno na onoj zaobilaznici ispod 140 ne ide ni 10% vozila. Kompletan udes je cist plod neiskustva i mladalackog zanosa. Zao mi je fkt djevojaka i zao mi je fkt sto su u ovoj drzavi 90% ljudi puni mrznje i zavisti. Zelja za volanom je jako velika u tim godinama. Meni je najduzih 2 mjeseca u zivotu bilo dok sam polagao i znam kakav je osjecaj. Jos nemas para za registracije itd pa gledas makar po mahali na foru da se provozas. Malo su se vise odmakli i otisli na zaobilaznicu i sad je jedino pitanje bilo ugasiti cetvrti zivot ili pokusati korigovati taj zivot. Nazalost sud je odlucio kao i vecina populacije da je ipak jedan "bruda" u drzavi manje ljepse.
ova socijalna prica da se skucka za auto, sta bolan skucka bmw x5 kreten vozio al eto registracija bila skupa pa jeftinije uzeti tudje tablice i voziti auto bez vozacke i uz sve to jos ubiti tri osobe i svaliti na jednu od mrtvih krivicu, njega jedino metak u celo moze rehabilitirati jer samo je mrtav bezopasan po okolinu, da se ogradim ne pozivam da ga neko treba roknuti ali samo to je iz svega prilozenog prevencija da se isto ne ponovi
i nisam pun mrznje i zavisti ali mi je pun kurac finih osoba koje eto vole malo da se pokazu pa kad nevini ljudi stradaju bude “kuku majko nisam ja mislio da ce totako biti, al eto takva sudbina ne moze se na boziju volju uticati”
- Xavier1
#28518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pa dobio je previse. Sigurno ce mu i smanjiti.armin071 wrote:Nevjerovatno kakav smo narod postali lik hladno ubije tri djevojke koje su tek pocele da zive i sada se vodi rasprava da je dobio previse. Jebem ti sudija majkuDefinitvno se pretvaramo u zivotinje.....
Kod nas se za isplanirana ubistva ne dobija ovoliko.
-
nemoj to
#28519 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Fazon je što samo to trebaš uraditi odvojit' ga od auta i riješen problem, sad vjerovatno ide da bude silovan u Zenici i usput da mu se uništi život njemu i onima koji ga vole..
Otvorite te oci lik ne bi trebao biti u zatvoru uopšte.
Otvorite te oci lik ne bi trebao biti u zatvoru uopšte.
-
zudda
#28520 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Brudda nema potrebe da se vrijadjamo to je izraz iskompleksiranosti. Meni je zaista zao sto si morao prezivjeti tako strasnu scenu u saobracaju. Evo dodje mi da ti kupim neku bombonjeru da ti dodjem u posjetu. Nezz zaista kako ti mogu pomoći. Btw ne pušim nargile.detroit-mercy wrote:Hej brudda, o kojem prekoracenju brzine govoris, 5km, 10km ili 50km. Ko ti je to nalagao da si jednom u grobu drugom u zatvoruzudda wrote:Kazna je prevelika iskreno a ovi kompleksasi po forumu sto nikad nisu presli ogranicenje i sto traze linc neki jednostavno nisu ljudi. Iskreno imao sam udes u kojem je bilo povrijedjenih i pri prvom razgovoru u policiji sam sam govorio kriv sam zelim da odgovaram za ovo. I to je uslo u zapisnik na moje insistiranje. Ali u saobracaju si uvijek jednom nogom u grobu drugom u zatvoru i treba biti malo osjecajniji. Ako ga 5 god u zatvoru ne nauci nece ni 16. Cisto je bijes naroda i suda ispoljen na djetetu koje je vrlo lose nasavjetovano od strane advokata. Iskreno na onoj zaobilaznici ispod 140 ne ide ni 10% vozila. Kompletan udes je cist plod neiskustva i mladalackog zanosa. Zao mi je fkt djevojaka i zao mi je fkt sto su u ovoj drzavi 90% ljudi puni mrznje i zavisti. Zelja za volanom je jako velika u tim godinama. Meni je najduzih 2 mjeseca u zivotu bilo dok sam polagao i znam kakav je osjecaj. Jos nemas para za registracije itd pa gledas makar po mahali na foru da se provozas. Malo su se vise odmakli i otisli na zaobilaznicu i sad je jedino pitanje bilo ugasiti cetvrti zivot ili pokusati korigovati taj zivot. Nazalost sud je odlucio kao i vecina populacije da je ipak jedan "bruda" u drzavi manje ljepse.
Za kraj okanite se mrznje nikad necete postici zadovoljstvo u zivotu., bruda sta mislis sto su uspostavljena odredjena pravila i ogranicenja, upravo zato da ne bi bio jednom nogom u grobu a drugom u zatvoru. Postuj pravila voznje, postuj saobracajne propise pa ces vidjeti jesi li jednom nogom u zatvoru.
Cuj 90% ljudi puni mrznje i zavistiti si jedan nedozreli klinac i drzi se nargile jer za drugo nisi. Da ti je imalo zao ono 3 djece sto su poginuli ne bi se uopste javljao sa takvim bedastocama nego bi se pokrio usima i cutao.
Eto treba pustiti svakog kretena da divlja po ulicama i da gazi i ubija narod, jer je mlad i neiskusan. Pa sta treba 10ro da izgine dok se mlad i neiskusan ne nauci.
Prije dvije godine vozim autoputem prema Sarajevu od Zenice, krenem da preticem auto koje je u desno traci, vozi nekih 80-90km na sat, ja sam pri brzini od oko 110 (ogranicenje je 120). Znaci sve regulara, iza mene kretencina se pojavi, vozi sigurno 180km na sat, vidi da preticem ne smanjuje brzinu uposte, nego preko zaustavne trake pretice i mene i ovog sto ga ja preticem. Isto tako neki bruda, mlad in neiskusan
. Meni se auto otreslo od brzine kojom je proletio, da ne pricam da je dvoje djece u autu i jos treca osoba sa nama. Jel brudda, treba tebi i ovakvim debilima objasniti da obicno na toj zaustavnoj traci vazda imas, kamencica, sljunka, neravnina i da zaustavna nije isto sto i normalna traka. Je li treba objasniti da pri toj brzini, samo malo sljunka pod tockovima te izbacuje na stranu ko metak. Je li ti treba objasniti da pri tim brzinama nema prezivjelih.
Jel treba i onog lolu sto neki dan zgazi zenu i djecu u Travniku pustiti da se uci, hej jebi ga sta ima veze, svi mi popijemo malo, ne treba biti sad zavistan i mrzitit cio svijet.
- S4mpion
#28521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Već smo uzeli zdravo za gotovo tvrdnju da je Ejubović lag'o za povlačenje volana, ali niko od nadležnih se o tome još nije izjasnio. Uopšte me ne bi čudilo to da ova verzija događaja uopšte nije ispitana iako se može objektivno utvrditi, a s druge strane, poželjno je da se objektivno utvrdi, jer ovako stoji otvoreno pitanje o umiješanosti Ajle Ibrice u ovoj nesreći.
-
invincible1921
#28522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Opet cu ponovit da se po meni ovo ne moze poredit sa gazenjem pjesaka tako da kazna je itekako previsoka jer je i on mlad, a i nema neka krivicna djela iza sebe...
Uostalom jbt pa mogo je i on sam poginut
Ljudi isplaniraju ubistvo odu na vrata nekon izresetaju ga i dobiju 7 godina
Uostalom jbt pa mogo je i on sam poginut
Ljudi isplaniraju ubistvo odu na vrata nekon izresetaju ga i dobiju 7 godina
- uglavnomja
#28523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
armin071 wrote:Nevjerovatno kakav smo narod postali lik hladno ubije tri djevojke koje su tek pocele da zive i sada se vodi rasprava da je dobio previse. Jebem ti sudija majkuDefinitvno se pretvaramo u zivotinje.....
ovo "hladno" ne pristaje u pricu nikako
nije uzeo pusku pa ih ciljao, hladno kako ti kazes
posao momak da se pokaze, on klinac, auto, hormoni, cure ...
i pri tom je i sam mogao (hladno) zaginuti
neka psihijatrica provela s njim nesto vremena - i eto ga - psihopata, narcis, bezosjecajan ...
a sudija zabranio treneru da svjedoci o karakteru
mislim da ce biti zanimljivo drugo sudjenje, ako nadje advokata koji ima veze sa svojim poslom
kriv je za smrt 3 cure, treba da odgovara naravno, ali ovo ekspresno sudjenje sa prevelikom kaznom u odnosu na druge saobracajne nesrece
- drug_profi
#28524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jebo majku jeste li vi normalni?
Ubio frajer 3 cure.
HALO BA!?
UBIO IH, KONTATE!?
3 porodice unistene. On ce za 12 godina u svojim najboljim godinama izaci iz prdekane, mozda se ozeniti, imati djecu... bice ziv i imace jos 30-40 godina da razmislja kako je sve moglo biti drugacije.
3 cure vise nema. 3 porodice ce da gledaju njega i njegovu djecu i misle na svoju koju je on pobio.
Frajer je dobio taman koliko je zasluzio.
Ubio frajer 3 cure.
HALO BA!?
UBIO IH, KONTATE!?
3 porodice unistene. On ce za 12 godina u svojim najboljim godinama izaci iz prdekane, mozda se ozeniti, imati djecu... bice ziv i imace jos 30-40 godina da razmislja kako je sve moglo biti drugacije.
3 cure vise nema. 3 porodice ce da gledaju njega i njegovu djecu i misle na svoju koju je on pobio.
Frajer je dobio taman koliko je zasluzio.
-
dimitrov
#28525 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne vjerujem sta čitam