Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- alchak.ba
#2851 Re: Fudbal u BiH (općenito)
u redu je, prema kompleksašima sma uvijek imao razumijevanja, gospodskog razumijevanja.
- Sarajevski-Seljak
#2852 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ricken wrote:@bjelave: Sami ste počeli sa provokacijama koje nestoje. Sve možemo relativizirati. Vaš problem su dupli aršini i nemanja granice dobrog ukusa.
Rece lik koji je FK Sarajevo i navijace istog kluba, nazvao Dabicevim pulenima
- ultima_palabra
#2853 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Evo i Ekrema gospode 
- Logovan
#2854 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ne znam kako ima obraza da i dalje dolazi na ovaj forum.Sarajevski-Seljak wrote:Ricken wrote:@bjelave: Sami ste počeli sa provokacijama koje nestoje. Sve možemo relativizirati. Vaš problem su dupli aršini i nemanja granice dobrog ukusa.
- Dino777
#2855 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Hoce li iko tuziti ova ****
-
salle_eh1986
#2856 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Fala Bogu pa postoji ignore opcija 
-
made_in_sarajevo
#2857 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
kme kme kme,kad su se svirali penali i 6 miliona faulova na 18m tad je prica isla kako nikad bolje sudjenje nije,bez razloga se iko zali,sudije beton sude. prvi penal kad se nije dosudio kao ranije odma kukanje i plakanje,a evo sad ofsajd. kome smeta veliki zeljo?

zaboli me jel bio ili nije, ugasili se jedni i drugi, ne trebaju veci dusmani davno jos dokazano i postoje dokazi za ovo sto govorim,a najsvjezije je prije koju godinu kad smo se borili sa uhljupima u upravi. nego kad se sarajevu isto ovako sviralo vi ste se zajebavali,smijali, beton vam sudjenje bilo, a sad plakanje na svakom koraku, kmeeeeeee
zaboli me jel bio ili nije, ugasili se jedni i drugi, ne trebaju veci dusmani davno jos dokazano i postoje dokazi za ovo sto govorim,a najsvjezije je prije koju godinu kad smo se borili sa uhljupima u upravi. nego kad se sarajevu isto ovako sviralo vi ste se zajebavali,smijali, beton vam sudjenje bilo, a sad plakanje na svakom koraku, kmeeeeeee
- ultima_palabra
#2858 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Pa ako te zaboli šta onda pišeš o tome, idi liječi tu boljku...
- alberto_tomba
#2859 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Hoce savez za klevetuDino777 wrote:Hoce li iko tuziti ova ****
- Ricken
#2860 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Logovan wrote:Ne znam kako ima obraza da i dalje dolazi na ovaj forum.Sarajevski-Seljak wrote:Ricken wrote:@bjelave: Sami ste počeli sa provokacijama koje nestoje. Sve možemo relativizirati. Vaš problem su dupli aršini i nemanja granice dobrog ukusa.
Reče navijač koji optužuje Ivicu da je u maju 92e zakasnio dati ostvaku u Partizanu. To je taman isto da kažemo da se niste nikad ogradili od Dabe.
A sjetimo se samo one Blekićeve popeuke, mama ti je k...a, tata ti je šlagiran..................Predsjednik kluba pjeva. Sistemski poremećaj.
Izvadile vas legende koje su došle u Zvorničku da se izvinu.
I onda se ono našlo vrijeđat i spominjat obraz.
Last edited by Ricken on 18/08/2015 13:31, edited 1 time in total.
- Logovan
#2861 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ricken wrote: Reče navijač koji optužuje Ivicu da je u maju 92e zakasnio dati ostvaku u Partizanu. To je taman isto da kažemo da se niste nikad ogradili od Dabe.
A sjetimo se samo one Blekićeve popeuke, mama ti je k...a, tata ti je šlagiran..................
I ono se našlo vrijeđat i spominjat obraz.
- Ricken
#2862 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Sasvim je nebitno jesi li ti, reffko, bjelave ili bilo ko drugi ko se bez ikakvog razloga iživljava na legendi našeg fudbala.Logovan wrote:Ricken wrote: Reče navijač koji optužuje Ivicu da je u maju 92e zakasnio dati ostvaku u Partizanu. To je taman isto da kažemo da se niste nikad ogradili od Dabe.
A sjetimo se samo one Blekićeve popeuke, mama ti je k...a, tata ti je šlagiran..................
I ono se našlo vrijeđat i spominjat obraz.![]()
Ne znam da li sam dva puta Ivicu spomenuo na ovom forumu, a on mi ovo napisa.
Hajde poklopi se života ti.
- alchak.ba
#2863 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ako je tebi legenda, ne mora biti i meni.
Dok su ljudi u Sarajevu ginuli on je slavio pobjedu Partizana u finalu KUP-a i to su cinjenice.
Namjestanje utakmice u slučaju Planinić i dogovor sa Hajdukom da im se prepusti pobjeda, kako Sarajevo ne bi bilo šampion, Ivicu za mene nečini legendu BH Fudbala.
Dok su ljudi u Sarajevu ginuli on je slavio pobjedu Partizana u finalu KUP-a i to su cinjenice.
Namjestanje utakmice u slučaju Planinić i dogovor sa Hajdukom da im se prepusti pobjeda, kako Sarajevo ne bi bilo šampion, Ivicu za mene nečini legendu BH Fudbala.
- Logovan
#2864 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Nebitno? Pa što si se meni onda obratio? Da ponovim opet... Poklopi se.Ricken wrote: Sasvim je nebitno jesi li ti, reffko, bjelave ili bilo ko drugi ko se bez ikakvog razloga iživljava na legendi našeg fudbala.
- Charuga
- Globalni moderator
#2865 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Da citiram ovaj post , ali ovaj put vrijedi za sve ostale!Charuga wrote:Posljednje upozorenje! Ako nastavite sa tom tematikom (četnici, partizani, gdje je bio Ivica a gdje igrači Sarajeva, geografija u Sarajevu i sl.) garantujem vam da nećete pisati najmanje dvije sedmice pod tim nickovima!
P.S. Nema potrebe da odgovarate na ovaj post jer ću izbrisati svaki komentar.
Završite o toj priči, ne vodi vas nigdje dobro.
- Sarajevski-Seljak
#2866 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ricken wrote: Reče navijač koji optužuje Ivicu da je u maju 92e zakasnio dati ostvaku u Partizanu. To je taman isto da kažemo da se niste nikad ogradili od Dabe.
I ono se našlo vrijeđat i spominjat obraz.

Svako ima pravo na svoje misljenje, ali treba imati mjeru i znati sta je za zajebanciju a sta nije.
Spominjati ratnog zlocinca, krvika ovog grada i drzave, na cijim rukama je krv mojih najdrazih je vise nego degutantno.
Ali tebi na dusu, i odraz tvoje kulture i odgoja.
Necu vise o ovome, da me Charuga nebi poslao u Banovice.
-
redhat
#2867 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ti takvim pisanjem samo daješ povoda tezama da je Željezničar klub koji je smetao vlasti. Da nešto znaš o bivšem sistemu znao bi da si put na pijacu mogao završiti na Golom Otoku. Nikad niko nije dokazivao bilo čiju umješanost, samo je vlast rekla neigraš fudbal godinu dana, i nikome nije padalo na pamet da se buni. A da je to tako kako ti pričaš, Osim nikad ne bi bio selektor ili reprezentativac Jugoslavije, i sigurno bi mu bilo zabranjeno da igra fudbal do kraja života u Ju ligi. Juga je bila zajebana država. Demokratija nije bio poznat pojam.alchak.ba wrote:Ako je tebi legenda, ne mora biti i meni.
Također takvim pisanjem su upravo izjednačio Ivicu Osima i Emira Kusturicu ili Neleta Karajlića. Ako ti treba objašnjavati razliku između tih likova, onda svaka diskusija s tobom je pucanj u prazno.
Mislim sasvim je nebitno šta ti misliš o njemu, ali puštati da se ovako blati čovjek za kojeg sa ponosom možemo reći da je iz BiH, dok su ga i komšije i susjedi svojatali dok im nije rekao odbij, je ozbiljan problem klixa kao najčitanijeg portala i foruma u državi. Neke granice dobrog ukusa bi se morale postaviti.
-
vryzas
#2868 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Dzaba krecis moj ti
...danas svaka moralna spodoba ima pristup internetu.
-
1946--1987
#2869 Re: Fudbal u BiH (općenito)
vrizas zvani insajder, jos ga zovu i 40% i brijacnica
- refffko
#2870 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Sad nas jos ubijedjuju da su Osimu namjestili presudu za necasne radnje
I to ne jednom, nego dva puta
Jao al su mu se bili nameracili, sram da ih bude.
I to ne jednom, nego dva puta
-
redhat
#2871 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ko te ubjeđuje? Ja sam navijač Sarajeva, zadnjih 40 godina. To što si klinac, ne daje ti pravo da orgijaš sa imenima bilo kojeg od velikana našeg fudbala. A to Osim jeste.refffko wrote:Sad nas jos ubijedjuju da su Osimu namjestili presudu za necasne radnje![]()
I to ne jednom, nego dva puta![]()
- supercali
#2872 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Jbg redhat ispade da nisi smio disati u bivsem sistemu
Ne budi smijesan
Ne budi smijesan
-
redhat
#2873 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Pa bolan imaš o ovome ozbiljne novinske tekstove, ali upravu si, do mene je.supercali wrote:Jbg redhat ispade da nisi smio disati u bivsem sistemu
Ne budi smijesan
Jbt ovde sve klinci i izfrustrirani likovi koji ne vide dalje od nosa, i jedina bit ovih tema je u kontru onom drugom bez upotrebe mozga.
- supercali
#2874 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Ma bilo je toga do neke 56-e do rjesavanja krize sa sovjetima i sl kasnije je to skroz druga prica a poaebno sto se tice fudbalaredhat wrote:Pa bolan imaš o ovome ozbiljne novinske tekstove, ali upravu si, do mene je.supercali wrote:Jbg redhat ispade da nisi smio disati u bivsem sistemu
Ne budi smijesan
Jbt ovde sve klinci i izfrustrirani likovi koji ne vide dalje od nosa, i jedina bit ovih tema je u kontru onom drugom bez upotrebe mozga.
Uostalom glupa je prica ovo osim cetnik jer je bio susoendovan i radio u bg 92-e a na drugoj strani dabicevi puleni svetozari klinci palci
- refffko
#2875 Re: Fudbal u BiH (općenito)
Da sam Bogdom klinac i da ne prevalih dobrano preko 30, castio bih te.redhat wrote:Ko te ubjeđuje? Ja sam navijač Sarajeva, zadnjih 40 godina. To što si klinac, ne daje ti pravo da orgijaš sa imenima bilo kojeg od velikana našeg fudbala. A to Osim jeste.refffko wrote:Sad nas jos ubijedjuju da su Osimu namjestili presudu za necasne radnje![]()
I to ne jednom, nego dva puta![]()
Sorry sto nekoga ko je dva puta OSUDJEN za kriminalne i necasne radnje ne mogu smatrati nikakvo legendom.
Yebi ga, ni Celu Bajramovica ne smatram legendom i ako mu mnogi taj epiptet daju. Za mene je on kriminalac.