Fudbalski klubovi iz BiH - stare sezone

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
alchak.ba

#2851 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

u redu je, prema kompleksašima sma uvijek imao razumijevanja, gospodskog razumijevanja.
Sarajevski-Seljak

#2852 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Sarajevski-Seljak »

Ricken wrote:@bjelave: Sami ste počeli sa provokacijama koje nestoje. Sve možemo relativizirati. Vaš problem su dupli aršini i nemanja granice dobrog ukusa.

Rece lik koji je FK Sarajevo i navijace istog kluba, nazvao Dabicevim pulenima :jbt:
ultima_palabra

#2853 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by ultima_palabra »

Evo i Ekrema gospode :mrgreen:
Logovan

#2854 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Logovan »

Sarajevski-Seljak wrote:
Ricken wrote:@bjelave: Sami ste počeli sa provokacijama koje nestoje. Sve možemo relativizirati. Vaš problem su dupli aršini i nemanja granice dobrog ukusa.

Rece lik koji je FK Sarajevo i navijace istog kluba, nazvao Dabicevim pulenima :jbt:
Ne znam kako ima obraza da i dalje dolazi na ovaj forum.
Dino777

#2855 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Dino777 »

Hoce li iko tuziti ova ****
salle_eh1986

#2856 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by salle_eh1986 »

Fala Bogu pa postoji ignore opcija :D
made_in_sarajevo

#2857 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by made_in_sarajevo »

kme kme kme,kad su se svirali penali i 6 miliona faulova na 18m tad je prica isla kako nikad bolje sudjenje nije,bez razloga se iko zali,sudije beton sude. prvi penal kad se nije dosudio kao ranije odma kukanje i plakanje,a evo sad ofsajd. kome smeta veliki zeljo? :roll: 8-)

zaboli me jel bio ili nije, ugasili se jedni i drugi, ne trebaju veci dusmani davno jos dokazano i postoje dokazi za ovo sto govorim,a najsvjezije je prije koju godinu kad smo se borili sa uhljupima u upravi. nego kad se sarajevu isto ovako sviralo vi ste se zajebavali,smijali, beton vam sudjenje bilo, a sad plakanje na svakom koraku, kmeeeeeee
ultima_palabra

#2858 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by ultima_palabra »

Pa ako te zaboli šta onda pišeš o tome, idi liječi tu boljku...
alberto_tomba

#2859 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alberto_tomba »

Dino777 wrote:Hoce li iko tuziti ova ****
Hoce savez za klevetu
Ricken

#2860 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Ricken »

Logovan wrote:
Sarajevski-Seljak wrote:

Ne znam kako ima obraza da i dalje dolazi na ovaj forum.

Reče navijač koji optužuje Ivicu da je u maju 92e zakasnio dati ostvaku u Partizanu. To je taman isto da kažemo da se niste nikad ogradili od Dabe.

A sjetimo se samo one Blekićeve popeuke, mama ti je k...a, tata ti je šlagiran..................Predsjednik kluba pjeva. Sistemski poremećaj.

Izvadile vas legende koje su došle u Zvorničku da se izvinu.

I onda se ono našlo vrijeđat i spominjat obraz.
Last edited by Ricken on 18/08/2015 13:31, edited 1 time in total.
Logovan

#2861 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Logovan »

Ricken wrote: Reče navijač koji optužuje Ivicu da je u maju 92e zakasnio dati ostvaku u Partizanu. To je taman isto da kažemo da se niste nikad ogradili od Dabe.

A sjetimo se samo one Blekićeve popeuke, mama ti je k...a, tata ti je šlagiran..................

I ono se našlo vrijeđat i spominjat obraz.
:lol: :lol: Ne znam da li sam dva puta Ivicu spomenuo na ovom forumu, a on mi ovo napisa. :lol: Hajde poklopi se života ti.
Ricken

#2862 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Ricken »

Logovan wrote:
Ricken wrote: Reče navijač koji optužuje Ivicu da je u maju 92e zakasnio dati ostvaku u Partizanu. To je taman isto da kažemo da se niste nikad ogradili od Dabe.

A sjetimo se samo one Blekićeve popeuke, mama ti je k...a, tata ti je šlagiran..................

:lol: :lol: Ne znam da li sam dva puta Ivicu spomenuo na ovom forumu, a on mi ovo napisa. :lol: Hajde poklopi se života ti.
Sasvim je nebitno jesi li ti, reffko, bjelave ili bilo ko drugi ko se bez ikakvog razloga iživljava na legendi našeg fudbala.
alchak.ba

#2863 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by alchak.ba »

Ako je tebi legenda, ne mora biti i meni.
Dok su ljudi u Sarajevu ginuli on je slavio pobjedu Partizana u finalu KUP-a i to su cinjenice.
Namjestanje utakmice u slučaju Planinić i dogovor sa Hajdukom da im se prepusti pobjeda, kako Sarajevo ne bi bilo šampion, Ivicu za mene nečini legendu BH Fudbala.
Logovan

#2864 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Logovan »

Ricken wrote: Sasvim je nebitno jesi li ti, reffko, bjelave ili bilo ko drugi ko se bez ikakvog razloga iživljava na legendi našeg fudbala.
Nebitno? Pa što si se meni onda obratio? Da ponovim opet... Poklopi se.
Charuga
Globalni moderator

#2865 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Charuga »

Charuga wrote:Posljednje upozorenje! Ako nastavite sa tom tematikom (četnici, partizani, gdje je bio Ivica a gdje igrači Sarajeva, geografija u Sarajevu i sl.) garantujem vam da nećete pisati najmanje dvije sedmice pod tim nickovima!

P.S. Nema potrebe da odgovarate na ovaj post jer ću izbrisati svaki komentar.
Da citiram ovaj post , ali ovaj put vrijedi za sve ostale!

Završite o toj priči, ne vodi vas nigdje dobro.
Sarajevski-Seljak

#2866 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by Sarajevski-Seljak »

Image

Svako ima pravo na svoje misljenje, ali treba imati mjeru i znati sta je za zajebanciju a sta nije.

Spominjati ratnog zlocinca, krvika ovog grada i drzave, na cijim rukama je krv mojih najdrazih je vise nego degutantno.

Ali tebi na dusu, i odraz tvoje kulture i odgoja.

Necu vise o ovome, da me Charuga nebi poslao u Banovice.
redhat

#2867 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by redhat »

alchak.ba wrote:Ako je tebi legenda, ne mora biti i meni.
Dok su ljudi u Sarajevu ginuli on je slavio pobjedu Partizana u finalu KUP-a i to su cinjenice.
Namjestanje utakmice u slučaju Planinić i dogovor sa Hajdukom da im se prepusti pobjeda, kako Sarajevo ne bi bilo šampion, Ivicu za mene nečini legendu BH Fudbala.
Ti takvim pisanjem samo daješ povoda tezama da je Željezničar klub koji je smetao vlasti. Da nešto znaš o bivšem sistemu znao bi da si put na pijacu mogao završiti na Golom Otoku. Nikad niko nije dokazivao bilo čiju umješanost, samo je vlast rekla neigraš fudbal godinu dana, i nikome nije padalo na pamet da se buni. A da je to tako kako ti pričaš, Osim nikad ne bi bio selektor ili reprezentativac Jugoslavije, i sigurno bi mu bilo zabranjeno da igra fudbal do kraja života u Ju ligi. Juga je bila zajebana država. Demokratija nije bio poznat pojam.
Također takvim pisanjem su upravo izjednačio Ivicu Osima i Emira Kusturicu ili Neleta Karajlića. Ako ti treba objašnjavati razliku između tih likova, onda svaka diskusija s tobom je pucanj u prazno.

Mislim sasvim je nebitno šta ti misliš o njemu, ali puštati da se ovako blati čovjek za kojeg sa ponosom možemo reći da je iz BiH, dok su ga i komšije i susjedi svojatali dok im nije rekao odbij, je ozbiljan problem klixa kao najčitanijeg portala i foruma u državi. Neke granice dobrog ukusa bi se morale postaviti.
vryzas

#2868 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by vryzas »

Dzaba krecis moj ti :oops: ...danas svaka moralna spodoba ima pristup internetu.
1946--1987

#2869 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by 1946--1987 »

vrizas zvani insajder, jos ga zovu i 40% i brijacnica
refffko

#2870 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by refffko »

Sad nas jos ubijedjuju da su Osimu namjestili presudu za necasne radnje :lol:
I to ne jednom, nego dva puta :lol:

Jao al su mu se bili nameracili, sram da ih bude. :izet:
redhat

#2871 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by redhat »

refffko wrote:Sad nas jos ubijedjuju da su Osimu namjestili presudu za necasne radnje :lol:

Ko te ubjeđuje? Ja sam navijač Sarajeva, zadnjih 40 godina. To što si klinac, ne daje ti pravo da orgijaš sa imenima bilo kojeg od velikana našeg fudbala. A to Osim jeste.
supercali

#2872 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by supercali »

Jbg redhat ispade da nisi smio disati u bivsem sistemu
Ne budi smijesan
redhat

#2873 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by redhat »

supercali wrote:Jbg redhat ispade da nisi smio disati u bivsem sistemu
Ne budi smijesan
Pa bolan imaš o ovome ozbiljne novinske tekstove, ali upravu si, do mene je.

Jbt ovde sve klinci i izfrustrirani likovi koji ne vide dalje od nosa, i jedina bit ovih tema je u kontru onom drugom bez upotrebe mozga.
supercali

#2874 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by supercali »

redhat wrote:
supercali wrote:Jbg redhat ispade da nisi smio disati u bivsem sistemu
Ne budi smijesan
Pa bolan imaš o ovome ozbiljne novinske tekstove, ali upravu si, do mene je.

Jbt ovde sve klinci i izfrustrirani likovi koji ne vide dalje od nosa, i jedina bit ovih tema je u kontru onom drugom bez upotrebe mozga.
Ma bilo je toga do neke 56-e do rjesavanja krize sa sovjetima i sl kasnije je to skroz druga prica a poaebno sto se tice fudbala

Uostalom glupa je prica ovo osim cetnik jer je bio susoendovan i radio u bg 92-e a na drugoj strani dabicevi puleni svetozari klinci palci
refffko

#2875 Re: Fudbal u BiH (općenito)

Post by refffko »

redhat wrote:
refffko wrote:Sad nas jos ubijedjuju da su Osimu namjestili presudu za necasne radnje :lol:

Ko te ubjeđuje? Ja sam navijač Sarajeva, zadnjih 40 godina. To što si klinac, ne daje ti pravo da orgijaš sa imenima bilo kojeg od velikana našeg fudbala. A to Osim jeste.
Da sam Bogdom klinac i da ne prevalih dobrano preko 30, castio bih te.
Sorry sto nekoga ko je dva puta OSUDJEN za kriminalne i necasne radnje ne mogu smatrati nikakvo legendom. :)
Yebi ga, ni Celu Bajramovica ne smatram legendom i ako mu mnogi taj epiptet daju. Za mene je on kriminalac.
Post Reply