Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prije ih bilo po EP pumpama svuda, ja ih prosle godine kupih na ALMY-u. tako da je to lutrija. nekada tamo nekada ovamo. ma, samo kada sipas gorivo pitas pumpadjiju gdje ih ima. oni su obicno dobar izvor informacija za mnogo stosta. meni valjali vise puta.
Mirabela zena sulje skapura zvanog bacvar. Narko diler koji je nedavno u hrvatskoj uhvacen i proglasen najvecim dilerom. Inace imaju kucu kod buvljaka , preko puta pekare Ekmek.. nekada zivjela u maloj zgradici u kineskom preko puta BM radia.. droga se rasturala uveliko.. lezala za sulju vec par puta u tuzli i zatvoru.. sto vjerujem da je i sad na sebe prebacila djela.. dok suljo obrce milione
Adresa
Talića Brdo 1/a, Zenica , BiH
Telefon
032 403 903
Poskup ali dobar! Ja sam popravljao dole. 45 km popravka. Ali evo 5 god hvala bogu.. isti kao prvog dana kad su popravljali
Perditaaaaaa.. onda probaj mene
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Ovaj broj ti nije tacan. poslije sam nasla nekog drugog zubara.Prepotentnog, pun sebe,mlad (pa valjda misli da mu dolaze cure zbog sarma:( ) i bas me briga ako ovo procita, ali zao mi sto ne odo na ovu tvoju adresu...
Adresa
Telefon
032 403 903
Poskup ali dobar! Ja sam popravljao dole. 45 km popravka. Ali evo 5 god hvala bogu.. isti kao prvog dana kad su popravljali
Ovaj broj ti nije tacan. poslije sam nasla nekog drugog zubara.Prepotentnog, pun sebe,mlad (pa valjda misli da mu dolaze cure zbog sarma:( ) i bas me briga ako ovo procita, ali zao mi sto ne odo na ovu tvoju adresu...
Partijaner wrote:Koliko je balavurdije malorpije protutnjalo kroz Odmut, sa torbama njih oko 30-40 sad gore sad dole
Na kraju dodze murija, vjerovatno su nekog ganjali ili nesto slicno.
klasični nepismeni zeničanin.
kaže se dođe ----papak
Adresa
Telefon
032 403 903
Ma i bolje ti je sto nisi, jer bi te vjerovatno opro, kao sto sve pere . Vidis da je ovom gore uzeo 45 za popravku,a popravka je 25-30KM.
Adresa
Telefon
032 403 903
Ma i bolje ti je sto nisi, jer bi te vjerovatno opro, kao sto sve pere . Vidis da je ovom gore uzeo 45 za popravku,a popravka je 25-30KM.
Jest jarane 45 km. 4 sam popravio prije 5 godina. Hvala bogu isto kao prvog dana kada je i popravio
Mogu ti reci da sam tu slucajno uletio. Bilo me hastra inace zub popraviti. Na kraju sam morao 4. Slucajno sam bio u gradu, i samo skrenuo njemu. Kontam jbmu sve cega se ja bojim.. udjem.. koliko je? Toliko.. mozda ja i ne bih usao sa nisam imao kesha taj dan haha.. ma ode reko pa sta bude.. popravi ja dva ahh.. kontam cega sam se ja bojao.. sutra dan jos dva i cao.
Imam jedan za izvaditi opet me strah u pm. Kad zaboli gotovo.
Inace moj zubar je Ramiz kod sipada. Nekad bio gore negdje na mokusnicama.
Al eto hvala bogu ne trebaju mi dok me samo jedan ne zaboli..
Partijaner wrote:Koliko je balavurdije malorpije protutnjalo kroz Odmut, sa torbama njih oko 30-40 sad gore sad dole
Na kraju dodze murija, vjerovatno su nekog ganjali ili nesto slicno.
klasični nepismeni zeničanin.
kaže se dođe ----papak
Na pocetku recenice prvo slovo se pise velikim, papak.
Uostalom, je li te ko sta pitao ?