Exluzivno, skandalozno, mi smo najavili.... puno godina smo slušali. I oduševljavali ste se redom svi.ZPP wrote:"Ja, ja, ja, mi, jedini, najbolji, prvi, ja, najveći, najstariji na svijetu, ja, prvi u Jugoslaviji, najgledaniji, hd, ja, prvi, jedini, najbolji, ja, prvi najavili, jedini objavili, rekli smo vam da će tako biti, ja, mi fejs tivi!" S.H., Sarajevo, 2013.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2851 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Banksy
#2852 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nismo svi. Kako je onaj bio pacijent, tako je i ovaj.KatarinaKosaca wrote:Exluzivno, skandalozno, mi smo najavili.... puno godina smo slušali. I oduševljavali ste se redom svi.ZPP wrote:"Ja, ja, ja, mi, jedini, najbolji, prvi, ja, najveći, najstariji na svijetu, ja, prvi u Jugoslaviji, najgledaniji, hd, ja, prvi, jedini, najbolji, ja, prvi najavili, jedini objavili, rekli smo vam da će tako biti, ja, mi fejs tivi!" S.H., Sarajevo, 2013.
- KatarinaKosaca
#2853 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sjećam se da ja i ti nismo. Trećeg sa foruma se ne sjećam. Ti?Banksy wrote:Nismo svi.KatarinaKosaca wrote:Exluzivno, skandalozno, mi smo najavili.... puno godina smo slušali. I oduševljavali ste se redom svi.ZPP wrote:"Ja, ja, ja, mi, jedini, najbolji, prvi, ja, najveći, najstariji na svijetu, ja, prvi u Jugoslaviji, najgledaniji, hd, ja, prvi, jedini, najbolji, ja, prvi najavili, jedini objavili, rekli smo vam da će tako biti, ja, mi fejs tivi!" S.H., Sarajevo, 2013.
- Banksy
#2854 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Teško ...KatarinaKosaca wrote:Sjećam se da ja i ti nismo. Trećeg sa foruma se ne sjećam. Ti?Banksy wrote:Nismo svi.KatarinaKosaca wrote: Exluzivno, skandalozno, mi smo najavili.... puno godina smo slušali. I oduševljavali ste se redom svi.
I ispustila si drugi dio posta ...
- KatarinaKosaca
#2855 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nikako je ne mogu usporediti Bakira ljigavca i Senada. Baš nikako. Jedan je novinar koji se nekome sviđa ili ne, drugi je komercijalista jedne političke stranke.. Ali, kako sam rekla da neću više na temi, nisam htjela ponovo otvarati diskusiju (ne radi tebe, nego radi onih koji poslije nisko udaraju da sam zaljubljena u Senada ili tako), i zato sam namjerno preskočila durgi dio postaBanksy wrote:Teško ...
I ispustila si drugi dio posta ...
- Banksy
#2856 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jedan je komercijalista jedne političke stranke, a drugi onoga ko tog dana više plati ... Ne znam šta je gore.KatarinaKosaca wrote: Jedan je novinar koji se nekome sviđa ili ne, drugi je komercijalista jedne političke stranke..
Ali ni to nije najgore ... Najgore je što se opasno gubi ... Onako kako se gubio i ovaj drugi, nekad ...
-
dezurni_ucenik
#2857 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Katarina ,ja koliko se sjecam intervjua sa Dodikom,Mile ga je izbio iz cipela sa "znam ja dobro sta ti radis po Sarajevu.Svasta se prica". .I sjecam se da je intervju bio bas kurcopusacki ...
- Havatar
#2858 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve sto si rekao ne pobija moju tvrdnju da nije nikad napala ni bivseg predsjednika Tadica i ljude bliske njemu niti sada napada Vucica i ljude bliske njemu i ne pobija tvrdnju da su njene emisije uvijek bile kao "slucajno" podloga za hapsenja koja su se pripremala i to sa navijacima je samo dokaz toga posto navijace ne mogu potpuno da kontrolisu jer uvijek moze neki mladi navijac da je napadne na svoju ruku da bi se dokazao vodji i zato je i cuvaju. Senad nikad nije bio taj koji sluzi drzavnom aparatu da pokrece hajku na nekog u pogodnom trenutku da bi taj bio uhapsen i zato je automatski bolji novinar od nje.ultima_palabra wrote:Jah vala, zato ne smije par godina da se pojavi u javnosti, prijete joj navijačke grupe koje su pod kontrolom tih istih obavještajnih službi... Srbija je već 200 godina u nekom vidu totalitarizma i vojno-policijske diktature, ali su uvijek imali hrabre i dobro obrazovane pojedince koji su se suprotstavljali postojećem stanju.Havatar wrote:Ona dobije od udbe kompletnu dokumentaciju i koga da nagazi i to uvijek bude medijska priprema za neka hapsenja i sad ona neka novinarka koja je bolja od Senadaultima_palabra wrote:Oko čega se vi naduravate... večeras baš gledam na B92 specijalni Insajder posvećen Brankici Stanković. Pogledaš ono i skontaš da komotno kompletnu medijsku scenu u BiH možeš baciti u šolju i povući vodu i da neće biti nikakva šteta.
Jbg, mi smo kao društvo konformisti... ne smije niko da isturi svoju glavu ni za šta. "Najbolji novinari" neće otvoriti provokativnu temu ako nemaju koristi od toga, dovedu zanimljivog sagovornika pa mu zanose muda u krivini po sat vremena... jebote dovedeš Dodika i najteže pitanje koje mu postaviš je "Milorade, imaš li curu"![]()
![]()
Senad je ekvivalent grupa poput Crvene Jabuke, Plavog orkestra, Valentina... nije uradio ništa vrijedno spomena 20 godina, ali nemilice iskorištava staru slavu.
-
wolf07
#2859 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A gdje ti sad vidis Zekerijaha Smajica, na kojoj TV???CVIKERASH wrote:Mislite da nema boljeg od Senada ??![]()
![]()
![]()
Djeco jeste vi culi za Zekerijaha Smajica ?
To je nasa drzava.Avaz najcitanija novina,Senad najbolji novinar,Enis pojam glume,Halid pojam muzike ...
P.S.
Halid je zvijezda regionalnog formata a ti sad prdi koliko hoces na tu temu, valjda si pametniji od onolikih ljudi u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori a nije mrzak ni Makedoncima i Slovencima. On kad bi rek'o da ce organizovat koncert na kome ce se samo tri puta nakasljati doslo bi 50.000 ljudi a ti sad nastavi da smaras s nekim neshvacenim "umjetnicima" tipa "Erogene zone" i sl.
-
dezurni_ucenik
#2860 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa i Justin Bieber puni dvorane sirom svijeta slusaju ga milioni pa hocemo li reci da je kvalitetan pjevac ? Ceca napunila ljetos 100 000 na Uscu hocemo i za nju reci da je kvalitetna.Tipicna odlika neznanja,mjerilo : koliko publike dodje na koncert.Hocemo reci da su Justin i Ceca bolji od recimo Massive Attack i Trickyja jer na njihove koncerte ne dodje 50 000 do 100 000 ljudi.Prije svega sumnjam da si i cuo za ta dva imena,ali eto reci da su kvalitetni Jusitn i Ceca pa da zavrsimo raspravu.wolf07 wrote:A gdje ti sad vidis Zekerijaha Smajica, na kojoj TV???CVIKERASH wrote:Mislite da nema boljeg od Senada ??![]()
![]()
![]()
To je nasa drzava.Avaz najcitanija novina,Senad najbolji novinar,Enis pojam glume,Halid pojam muzike ...
P.S.
Halid je zvijezda regionalnog formata a ti sad prdi koliko hoces na tu temu, valjda si pametniji od onolikih ljudi u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori a nije mrzak ni Makedoncima i Slovencima. On kad bi rek'o da ce organizovat koncert na kome ce se samo tri puta nakasljati doslo bi 50.000 ljudi a ti sad nastavi da smaras s nekim neshvacenim "umjetnicima" tipa "Erogene zone" i sl.
A to za Erogene Zone,moj ti je odgovor
Last edited by dezurni_ucenik on 07/10/2013 15:55, edited 1 time in total.
- Edin H.
#2861 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
wolf07 wrote:Mislite da nema boljeg od Senada ??![]()
![]()
![]()
Stipu ba Zekerijaha, pricam ja sa njim kad je poceo rat.
Kaze Zekerijah, malo ovo malo ono, finte minte, intervencije, vamte tamte, stace ovo za dvije sedmice
- KatarinaKosaca
#2862 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Školski primjer režimskog novinara. Da je Karadžić uspio u svojim namjerama ne bih se iznenadila vidjeti ga tamo. Ovako, previše se plašio, mali zecEdin H. wrote:Stipu ba Zekerijaha, pricam ja sa njim kad je poceo rat.
Kaze Zekerijah, malo ovo malo ono, finte minte, intervencije, vamte tamte, stace ovo za dvije sedmice
Niti jedan prilog istraživački.. ništa, baš ništa. I to se sad navodi kao primjer novinarstva
-
lik5
#2863 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
senad nebi spominjo nedzada dj da mu je ovaj dao kredu,a cim mu nije dao kredu,krenuo je pljuvanjem po njemu kao sto to avaz godinama radi kad neko nije sa njima.i taj face je prava JA Tv,tolikog samohvaljenja nema nigdje,lik je zesci narcis,pa on one stare dnevnike tvsa,i tvbih prisvaja kao da je to njegovo djelo
kao da je on izmislio dnevnik
jedino mu je face to face dobar,al toga rijetko kad ima,ocito zato sto narcisu to smeta ,jer tad on nije u fokusu.
jedino mu je face to face dobar,al toga rijetko kad ima,ocito zato sto narcisu to smeta ,jer tad on nije u fokusu.
- DoZeN
#2864 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno da Senad koristi rat u svojim emisijama,ali koristi rat i Komsic,Zlatko (kada se ogrne sa zastovom sa ljiljanima u Slovackoj) Silajdzic (dok je bio politicki ziv) isto tako i u RS sa Dodikom,Ivanicom itd
Mi u Bosni imamo dva podjeljenja drustva,koji se odrzavaju ratom i onim sto je napravilo FBIH i RS
Senad ima dobar dnevnik petkom i subotom, radi ga kao Bosnjacki nacionalista, jer se obraca onima sa kojima je proveo rat u Rajvosa, kao sto je TV BN popularna u RS jer zna gdje je linija koja se ne prolazi
Ona jko zivi u USA zna da je i medijski proctor te drzave podjeljen na liberale i konzervativce,i malo ko je i u takvoj drzavi iskren,nego "navodjeno" se obraca svojoj "bazi" gledaoca i slusaoca.
Mi u Bosni imamo dva podjeljenja drustva,koji se odrzavaju ratom i onim sto je napravilo FBIH i RS
Senad ima dobar dnevnik petkom i subotom, radi ga kao Bosnjacki nacionalista, jer se obraca onima sa kojima je proveo rat u Rajvosa, kao sto je TV BN popularna u RS jer zna gdje je linija koja se ne prolazi
Ona jko zivi u USA zna da je i medijski proctor te drzave podjeljen na liberale i konzervativce,i malo ko je i u takvoj drzavi iskren,nego "navodjeno" se obraca svojoj "bazi" gledaoca i slusaoca.
- KatarinaKosaca
#2865 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ok, recimo da je motiv spominjanja ramiza dž nedobijanje kredita. Ali, samim tim će u javnost izaći kome idu krediti (od naših para, jer je to banka u vlasništvu Federacije), kolike su im plaće, a šta rade, a šta ne, ko kako i kad i na koji način se zaposlio, zašto građani ove zemlje nemaju pristup tim kreditima za otpočinjanje malog biznisa (pa i tv kuće, zašto da ne), zašto građani ove zemlje nemaju šansu da se jave na natječaj u Razvojnoj banci, jer je ta banka privatna prćija SDA-HDZ gdje sretno uhljebljuju (ukruhljuju) svoje bližnje, kao što su ljubavnica Farisa G ili sestrična tajkuna Oruča po zanimanju slastičar.. Ponekad se objavi natječaj u Glasu Srpske. U tim i takvim odnosima me zaista ne zanima šta je Senadov motiv (iako ne vidim šta je čudno da ga je ponukalo to što nije dobio kredit), nego neka se o tome čuje, sazna i govori.lik5 wrote:senad nebi spominjo nedzada dj da mu je ovaj dao kredu,a cim mu nije dao kredu,krenuo je pljuvanjem po njemu kao sto to avaz godinama radi kad neko nije sa njima.i taj face je prava JA Tv,tolikog samohvaljenja nema nigdje,lik je zesci narcis,pa on one stare dnevnike tvsa,i tvbih prisvaja kao da je to njegovo djelokao da je on izmislio dnevnik
![]()
Jednako kao i najavljena priča o Nevenu K koja slijedi i tiče se jakih petljavina LAGUMDŽIJE.
To i jeste razon d etre novinarstva. Motivi su mi sasvim supsidijarni.
- BHF_Manijak
#2866 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Degutantno je ovo slusati, ali zaista. Mediji su srozani u BiH na jako nistek grane, s toga i ne cudi zasto su ovakvi likovi popu Senada pojam kod obicnog puka, dok recimo u iole ozbiljnojoj i normalnijoj zemlji takvi ne bi prismrdili bilo kojem mediju, a kamo li bili glavni urednici i slicno...KatarinaKosaca wrote:Exluzivno, skandalozno, mi smo najavili.... puno godina smo slušali. I oduševljavali ste se redom svi.ZPP wrote:"Ja, ja, ja, mi, jedini, najbolji, prvi, ja, najveći, najstariji na svijetu, ja, prvi u Jugoslaviji, najgledaniji, hd, ja, prvi, jedini, najbolji, ja, prvi najavili, jedini objavili, rekli smo vam da će tako biti, ja, mi fejs tivi!" S.H., Sarajevo, 2013.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#2867 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dva puta sam počinjala duži post i odustala.
Biću kratka.
Iako radi na maloj komercijalnoj televiziji , Senad Hadžifejzović je i danas u 2013 godini , bez konkurencije najbolji bh.televizijski voditelj. Možemo biti kivni na društvo ili na škole ali boljeg - nemamo .
Biću kratka.
Iako radi na maloj komercijalnoj televiziji , Senad Hadžifejzović je i danas u 2013 godini , bez konkurencije najbolji bh.televizijski voditelj. Možemo biti kivni na društvo ili na škole ali boljeg - nemamo .
- BHF_Manijak
#2868 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa i govorim zobg toga, zbog skola, drustva i ostalog. Ima i daleko gorih od Senada koji su pojam ovom drustvu, ali to samo pokazuje u koliko dubiozi se nalazimo, nazalost.
-
Montana1
#2869 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije.CVIKERASH wrote:Je li Senad onaj sto od turbo folk droljetine Jelene Karleuse pravi kultnu licnost te je uvrstava u izbor za "CD licnost godine"
Je li Senad onaj novinar sto ne zna engleski ?
- Mikelanđelo
#2870 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
tvsabina wrote:Dva puta sam počinjala duži post i odustala.
Biću kratka.
Kakvi su onda ostali
-
StupskaBitanga
-
dezurni_ucenik
#2872 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Postavi clip gdje prica na engleskom .Montana1 wrote:Nije.CVIKERASH wrote:Je li Senad onaj sto od turbo folk droljetine Jelene Karleuse pravi kultnu licnost te je uvrstava u izbor za "CD licnost godine"
Je li Senad onaj novinar sto ne zna engleski ?
-
wolf07
#2873 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma ne znam cemu ovolika rasprava kakav je novinar Senad H. Svi se vrlo dobro sjecamo primjera kad Zlaja "uredjuje" dnevnik FTV a onaj Babic klima glavom ko prvacic pred uciteljicom, i sta? Pojeo vuk magarca, jel proveden kakav disciplinski postupak, jel neko smijenjen, jel neko barem pomislio da duguje izvinjenje gledaocima? Jest al' u panjevima! U takvoj medijskoj atmosferi nije neki problem biti bard novinarstva.
Upali TV i pripremi se na kuknjavu oko dozvoljene minutaze za reklame i vaskoliku brigu za drzavu/entitet (ako je u pitanju FTV, RTRS ili BHT) ili se pripremi na to kako javni emiteri bezobzirno trose narodne pare.
Sto se tice jezika, fino je kad neko govori strane jezike ali koliko ih govori Lari King ili mozda mislite da kad govorite engleski (koji je njemu maternji) nista vam vise ne treba. Mislim, nije Senad toliko dobar koliko on to misli i koliko su drugi losi. Cinjenica je da je trenutno puno bolji od ostalih i onda jbg, ispada da bez njega ne bi smo nikad culi ko je Dzaferovic a ko taj jebeni Kulenovic. Svi se vode nekakvim interesom pa i novinari, i meni je u najmanju ruku licemjerno da se sad Senad proziva jer je Dzaferovica nagazio sto mu ovaj nije dao kredit a ne vidimo kad Slobodna Bosna, Dani, Avaz, BN TV, Hajat ili OBN pljuju po konkurenciji i onima koji im ne daju pare/mito a ljube ruku svojih sponzora!
Upali TV i pripremi se na kuknjavu oko dozvoljene minutaze za reklame i vaskoliku brigu za drzavu/entitet (ako je u pitanju FTV, RTRS ili BHT) ili se pripremi na to kako javni emiteri bezobzirno trose narodne pare.
Sto se tice jezika, fino je kad neko govori strane jezike ali koliko ih govori Lari King ili mozda mislite da kad govorite engleski (koji je njemu maternji) nista vam vise ne treba. Mislim, nije Senad toliko dobar koliko on to misli i koliko su drugi losi. Cinjenica je da je trenutno puno bolji od ostalih i onda jbg, ispada da bez njega ne bi smo nikad culi ko je Dzaferovic a ko taj jebeni Kulenovic. Svi se vode nekakvim interesom pa i novinari, i meni je u najmanju ruku licemjerno da se sad Senad proziva jer je Dzaferovica nagazio sto mu ovaj nije dao kredit a ne vidimo kad Slobodna Bosna, Dani, Avaz, BN TV, Hajat ili OBN pljuju po konkurenciji i onima koji im ne daju pare/mito a ljube ruku svojih sponzora!
- Shahab
#2874 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko god misli da je lako voditi firmu u današnjim uvjetima...bujrum neka uloži svoj kapital i životni ritam, pa neka proba. Hadžifejzović je skupio hrabrosti pokrenuo poslovni projekat u katastrofalnom ambijentu. Samo da devera sa finansijama i bankama, dosta mu je, a ne da i dan danas vodi najbolji dnevnik u državi.
- ultima_palabra
#2875 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tačno tako, mogao je raduckati na ALJ i primati 10 milja hladno. Samo mi se čini da odluka da pokrene televiziju nije rezultat ozbiljnog poslovnog promišljanja, nego iluzije o vlastitoj veličini... pospješenoj velikim količinama viskija i bijelogShahab wrote:Ko god misli da je lako voditi firmu u današnjim uvjetima...bujrum neka uloži svoj kapital i životni ritam, pa neka proba. Hadžifejzović je skupio hrabrosti pokrenuo poslovni projekat u katastrofalnom ambijentu. Samo da devera sa finansijama i bankama, dosta mu je, a ne da i dan danas vodi najbolji dnevnik u državi.
Te iluzije plaćaju uposlenici FACE TV-a koji se smjenjuju kao na traci nakon što ne dobiju 3-4 plate zaredom...