SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
-
doboj71
#2851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Da se ne uvrijedite ,ali izgleda vas u Sarajevu handri ko stigne .
-
caros
#2852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Kada čitava BiH bude čitala Doboj-X, možda i vas počnu handriti.
@gerberica
Policija nema nikakve veze sa stavljanjem kriminalaca u zatvor.
@gerberica
-
doboj71
#2853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nije to to ,jarane .Pa vidis da svaki dan najvise postova na temi 'crna hronika'.Vise normalan covjek ne smije izaci na ulicu bez straha da ce biti izboden ,pretucen ili pokraden.caros wrote:Kada čitava BiH bude čitala Doboj-X, možda i vas počnu handriti.![]()
@gerberica
-
memx
#2854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Tako nam grah paodoboj71 wrote:Nije to to ,jarane .Pa vidis da svaki dan najvise postova na temi 'crna hronika'.Vise normalan covjek ne smije izaci na ulicu bez straha da ce biti izboden ,pretucen ili pokraden.caros wrote:Kada čitava BiH bude čitala Doboj-X, možda i vas počnu handriti.![]()
@gerberica
Ja ne znam kako je u Doboju trenutno, ali bilo je mirno i u Tuzli do nedavno i u Zenici pa krenu i tamo haos. Zato ako vam je sad dobro, potrudite se da vam tako i ostane, protjerajte odmah one što prave belaje.
Mi naše razbojnike ne možemo protjerati, veliki je grad, ali ih možemo marati iz mraka sve dok ih ljekari više ne mognu spasiti ili dok ih ne pojede mrak.
PS: Rečenica za no comment - "Nakon završene kriminalističke obrade oni su pušteni na slobodu."
- alibegoa
#2855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sve ok ali ko će ih "marati iz mraka"? Ti?memx wrote:Tako nam grah paodoboj71 wrote:Nije to to ,jarane .Pa vidis da svaki dan najvise postova na temi 'crna hronika'.Vise normalan covjek ne smije izaci na ulicu bez straha da ce biti izboden ,pretucen ili pokraden.caros wrote:Kada čitava BiH bude čitala Doboj-X, možda i vas počnu handriti.![]()
@gerberica
Policija nema nikakve veze sa stavljanjem kriminalaca u zatvor., al' mi smo već navikli, ja se više ne bojim kad izađem, biće šta bude, jbg, ako te zadesi zadesi.
Ja ne znam kako je u Doboju trenutno, ali bilo je mirno i u Tuzli do nedavno i u Zenici pa krenu i tamo haos. Zato ako vam je sad dobro, potrudite se da vam tako i ostane, protjerajte odmah one što prave belaje.
Mi naše razbojnike ne možemo protjerati, veliki je grad, ali ih možemo marati iz mraka sve dok ih ljekari više ne mognu spasiti ili dok ih ne pojede mrak.
PS: Rečenica za no comment - "Nakon završene kriminalističke obrade oni su pušteni na slobodu."
-
Frooteky
#2856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja sam dobio dobre batine od četiri pičke koje su bile poslane od četiri punoljetne pičke jer im nisam dao da mi po ulici i DVORIŠTU piju i seru, samo mi žao što od jednog čike bivšeg vojnika nisam prihvatio ponudu da im on i njegova raja pokažu mjesto. Ne bi se sad opet kurčili 100%. A trenerke i torbice su 1 na 1 bezopasni
Last edited by Frooteky on 21/03/2012 10:51, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
sve dok cijela mahala motikama nekog ne zatuče neće neće se ništa promijeniti
ili mjesečno da bude ubistvo u samoobrani
ili mjesečno da bude ubistvo u samoobrani
-
BIONA
#2858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nedavno procitah da se 32-god.djevojka ubila na Alipasinom polju, strasno sta se desava 
-
gerberica
#2859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Do mene je,da pojasnim sta ne kontam.Creasy wrote:gerberica wrote:http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... olara.html
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/crna-h ... vjeti.html
Ne kontam
Pa kako ces kontati kad napises ovako nesto:
Postao/la gerberica dana 20/03/2012 12:45
Kod nas bi mogle da se izdaju novine "crna hronika" jer mi i nemamo drugih vijesti.A sve je to jer policija ne radi nista,uhvate,puste,na sudu kazne smijesne,zrtvama ostaju traume za cijeli zivot.S njima se bude,zive i podju na spavanje(licno iskustvo).
Ne kontam kada covjek fino kaze da hoce mirno da zivi,da je vratio dug drzavi,fino se javio redakciji i kaze da mu se prijeti.Pa ne kontam kako onda mogu biti ovi iz Avaza "nekakvi"pa ga sada opet slikati i pisati kako opet ne valja.Niko danas ne vjeruje covjeku na rijec.
A sto se tice rada policije,tuzilastva vjerujete da ja sve znam.Ja sam bila zrtva ovakvih faca zato me ovakvo nesto i naljuti.Ne mogu ovdje pisati o tome,vjerujte da je ruzan osjecaj bio naci se lice u lice sa njih nekoliko i postati im plijen.Ma,jaki su oni ,treba njih nekoliko na 1 zenu,heroji grada.
- Troll_Happens
#2860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ubila se od struje a studirala elektrotehniku... kakav paradoxBIONA wrote:Nedavno procitah da se 32-god.djevojka ubila na Alipasinom polju, strasno sta se desava
-
amko76
#2861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120321143
De mi recite vi sa Alipašinog što su ovima smetale ove krošnje
Zaklanjale im pogled ili šta? Stvarno ne kužim svrhu hm.
De mi recite vi sa Alipašinog što su ovima smetale ove krošnje
- kokuz_sa
#2862 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa ne mora znacit da su to alpasinci uradiliamko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120321143
De mi recite vi sa Alipašinog što su ovima smetale ove krošnjeZaklanjale im pogled ili šta? Stvarno ne kužim svrhu hm.
- Troll_Happens
#2863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
zaboravljas da ne zivis sa ljudima nego sa bagrom... nije se cuditi no noamko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120321143
De mi recite vi sa Alipašinog što su ovima smetale ove krošnjeZaklanjale im pogled ili šta? Stvarno ne kužim svrhu hm.
to su ti divljaci koji su odrasli u sumama i oni da se spase od neprijatelja mora da ima cistinu da mu je sve ko na dlanu da mu ko ne pridje pecini... tako i ovo..
-
amko76
#2864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa sumnjam da meni na Skenderiji smeta krošnja na Alipašinom, zapravo smeta mi isto koliko i ona u Hrasnicikokuz_sa wrote:pa ne mora znacit da su to alpasinci uradiliamko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120321143
Ovo su očito ovima tu smetala, gledaj ti koliko je to posla, još sjekirom. Samo ne kužim zašto.
Last edited by amko76 on 21/03/2012 19:40, edited 1 time in total.
-
gerberica
#2865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Strava u Ulici brijestova
- kokuz_sa
#2866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pa gledaj..proslo ljetoamko76 wrote:Pa sumnjam da meni na Skenderiji smeta krošnja na Alipašinom, zapravo smeta mi isto kao i ona u Hrasnicikokuz_sa wrote:pa ne mora znacit da su to alpasinci uradiliamko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120321143
ujutro u 3h pocelo nesto u parku da se cuje
samo cujes BUM BUM BUM BUM..pa prestane 3-4min pa opet BUM BUM BUM
probudilo to udaranje pola faze..
i meni ne bude mrsko ustanem iz kreveta otvorim prozor kad imam sta vidjet..
covjek i zena razvukli cilim preko ljuljacke i klofaju..u 3h ujutro..
eh nemalo vremena prodje kad vidis na zgradama s epale svjetla i cujes samo psovke..
one najsocnije sto imaju..i prijetnje da ce im se sici i da ce malo razbiti jer se ne da ljudima spavat..
i hajd prestadose ti da klofaju i pakuju ona 2 cilima..
i hajd reko da budem na prozoru da vidim u koju zgradu ce otici..
kad imam sta vidjet..njih dvoje lagano one cilime i pravac do auta(karavan jako upecatljive boje i modela) utrpase ih i odose
eh par dana kasnije ja na ciglane na pijacu kad to auto(ne mozes ga fuliti) parkirano i ciko vadi nesto da se prodaje..i cujem kako govori nekom kupcu..
"tako ti ja svako jutro iz Hrasnog dodjem ovdje da radim i sta zaradim sebi"
znaci on je iz Hrasnog dosao meni pod prozore da klofa cilime
tako da ne mora znaciti da su alpasinci sijekli stabla..mada ne kazem ni da nisu
- campa_xxx
#2867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Bio sam nazocan i slikao sam kada radnici iz Penny-a sjeku ovo drvece. Taj dan sam zvao JKP RAD ali bila je subota i valjda ne rade! Poslao sam i SA-X-u slike ali ih nisu htjeli objaviti !!!amko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120321143
Kome da ih posljem???
- poznanik
#2868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sačini prijavu protiv NN osoba, priloži fotose, potpiši se i prijavu odnesi Kantonalnoj Inspekciji za šumarstvo http://kuip.ks.gov.ba/sektori/poljoprivredacampa_xxx wrote:Bio sam nazocan i slikao sam kada radnici iz Penny-a sjeku ovo drvece. Taj dan sam zvao JKP RAD ali bila je subota i valjda ne rade! Poslao sam i SA-X-u slike ali ih nisu htjeli objaviti !!!amko76 wrote:http://www.sarajevo-x.com/vijesti/saraj ... /120321143
Kome da ih posljem???
- thexx
#2870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Sarajevo = Crna Hronika Vol 2.
- chuchumbamayumbe
#2871 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
J*ebo mater seljačina, pa ovo bi čovjek tačno sjeo i plak'o dokle su nas doveli!!!
Šljego papak i doš'o drvored da reže, 'ladno i bez imalo razmišljanja!
Da je u Njemačkoj ovo uradio, dobio bi 10.000 Eura kazne za svako drvo, + bi ga poslali na obavezno savjetovanje kod psihologa.
Da nisu slučajno uređivali krošnje na svoju ruku, ono, da je oblikuju?!
Da je u Njemačkoj ovo uradio, dobio bi 10.000 Eura kazne za svako drvo, + bi ga poslali na obavezno savjetovanje kod psihologa.
- quasar
#2872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Bice da je ovo mjesto gdje po noci parkiraju auta, a ptice im ih use*u.chuchumbamayumbe wrote:J*ebo mater seljačina, pa ovo bi čovjek tačno sjeo i plak'o dokle su nas doveli!!!
- mrtva kokoš
#2873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
mozda im zaklanja drvece reklamu
kriminal, pocevsi od ove ruzne crveno zelene kombinacije na zgradi pa do ovoga. eto zna se ko je i sta je, da vidimo inspekcijske organe na djelu 
- chuchumbamayumbe
#2874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Koliko ja znam, u toj zgradi nema nikoga.
I da ima, odakle im pravo da rade to što rade?!
Kada malo bolje razmislim, kada su u stanju napraviti ono što su napravili na onom mjestu, šta su 2-4 stabla.
Takve beskrupulozne kabadahije bi sutra da te zgaze na ulici prošli nekažnjeno, još bi ti dobio mare...
Kada malo bolje razmislim, kada su u stanju napraviti ono što su napravili na onom mjestu, šta su 2-4 stabla.
Takve beskrupulozne kabadahije bi sutra da te zgaze na ulici prošli nekažnjeno, još bi ti dobio mare...
- campa_xxx
#2875 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nema nikoga ali u toku su neki radovi u i oko te zgradechuchumbamayumbe wrote:Koliko ja znam, u toj zgradi nema nikoga.