Inace ne gotivim taj klub, ali se mora odati pocast igracima i vodstvu Zelje koji su dansnjoj utakmici prisli veoma ozbiljno i odgovorno. Nije se utakmica pretvorila ni u zezanje a nije bilo teskih faulova bas onako po mjeri. Po dovoljnoj mjeri da se vidi da neki igraci u repci uopste ne odskacu toliko od kvaliteta PL. Meni je Zeba bio puno bolji npr. od Maletica, Ibricica i jos najmanje par drugih.
Danas je postalo ocigledno i Susicu kako mu je napad poslije prve dvojke veoma tanak. To pod hitno pretumbati, Mahmutovic in , Muslimovic ili Zec out a mozda obadvojica.
Lulic igrao najpametnije , covjek je tako intelgentan da to nije normalno. Uvijek ima pravu postavku i osjeti igru. Danas maksimalno iskulirao
Ne znam generalno malo previse velica ove Portuglce , nisu toliko jaki kao Francuzi i nisu jai kao ekipa. Kada su ih Danci mogli otresti mozemo i mi.
Mene je nekako najvise strah onog sudca Engleza tip zna imati i cudan kriterij i cudne odluke. A takvog su ozabrali po zadatku naravno ...