Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
respo

#2851 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

Not My Idea wrote:
dale cooper wrote:respo, onako čisto iz znatiželje, koliko ti je puta prošlo ovo zvanje na kafu? Onako u procentima? :D
nuLJa
tu si upravu za zenicu :D
respo

#2852 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

Chmoljo wrote:
dale cooper wrote:respo, onako čisto iz znatiželje, koliko ti je puta prošlo ovo zvanje na kafu? Onako u procentima? :D
ili promilima :D
sto osjecam ljubomoru neku :D
respo

#2853 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by respo »

leet wrote:ho'š reć' da je respo peder ? :D
nije rekao sa koje strane su te konotacije :D
Not My Idea

#2854 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

Kako nije?

Svi smo mi respo!
Aqua_S

#2855 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Aqua_S »

danas imao prvi dejt sa dvije stare virtualne poznanice, i eto kakav sam ja peh..poslije toliko godina da se upoznam sa njima..kad sam stigao na ugovoreno mjesto, meni se nije pila kafa, već čaj :-? :sad: ...
htcxone

#2856 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

Aqua_S wrote:danas imao prvi dejt sa dvije stare virtualne poznanice, i eto kakav sam ja peh..poslije toliko godina da se upoznam sa njima..kad sam stigao na ugovoreno mjesto, meni se nije pila kafa, već čaj :-? :sad: ...
:( :( šta ti je život :(
Aqua_S

#2857 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Aqua_S »

htcxone wrote:
Aqua_S wrote:danas imao prvi dejt sa dvije stare virtualne poznanice, i eto kakav sam ja peh..poslije toliko godina da se upoznam sa njima..kad sam stigao na ugovoreno mjesto, meni se nije pila kafa, već čaj :-? :sad: ...
:( :( šta ti je život :(
tuga, jad, čemer i očaj... :sad: :sad: :sad: eto..to ti je život...cccc
htcxone

#2858 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

neko ostane bez žene, muža...kuće....posla... mislim nije im ko tebi, nemoj misliti da poredim to, tvoja tuga je mnogo veća i neopisiva .. da kažem da znam kako ti je, neću, jer ne znam i sumnjam da ću ikad ... :(
Aqua_S

#2859 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Aqua_S »

htcxone wrote:neko ostane bez žene, muža...kuće....posla... mislim nije im ko tebi, nemoj misliti da poredim to, tvoja tuga je mnogo veća i neopisiva .. da kažem da znam kako ti je, neću, jer ne znam i sumnjam da ću ikad ... :(
da hvala ti od srca na iskrenom suosjećanju sa mojom tugom i bolom..još jednom..Hvala.. :mrgreen:
htcxone

#2860 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by htcxone »

Aqua_S wrote:
htcxone wrote:neko ostane bez žene, muža...kuće....posla... mislim nije im ko tebi, nemoj misliti da poredim to, tvoja tuga je mnogo veća i neopisiva .. da kažem da znam kako ti je, neću, jer ne znam i sumnjam da ću ikad ... :(
da hvala ti od srca na iskrenom suosjećanju sa mojom tugom i bolom..još jednom..Hvala.. :mrgreen:
ništa i drugi put :D
partybrakerica

#2861 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by partybrakerica »

Tema je skrenula s puta... :run:
zikmu

#2862 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zikmu »

Svi u jednom dahu procitali temu, samo crnogorac za dvije noci :D
Not My Idea

#2863 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

zikmu wrote:Svi u jednom dahu procitali temu, samo crnogorac za dvije noci :D
:lol: :lol: :mrgreen:
El Mero wrote:Ja samo da se pohvalim da sam za ove dvije noći isčitao 60 strana. :D
Najjača tema na svijet'.

Pozdrav iz Crne Gore!

p.s. Odoh da nastavim! :thumbup:
Mislim da ces se javit i kad dodjes do rahmetli amidze. :mrgreen:
dusa_raskopuša

#2864 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dusa_raskopuša »

El Mero wrote:Ja samo da se pohvalim da sam za ove dvije noći isčitao 60 strana. :D
Najjača tema na svijet'.

Pozdrav iz Crne Gore!

ala si ti besposlen :roll: :lol:
quarterback

#2865 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

Not My Idea wrote: Mislim da ces se javit i kad dodjes do rahmetli amidze. :mrgreen:
Amidza owna sva druga iskustva :-) :lol:
muhafuca

#2866 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by muhafuca »

quarterback wrote:
Not My Idea wrote: Mislim da ces se javit i kad dodjes do rahmetli amidze. :mrgreen:
Amidza owna sva druga iskustva :-) :lol:
na kojoj strani pocinje to oko rahmetli amidze
nemam ja vremena ko crnogorac da citam cijelu temu
quarterback

#2867 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

a ja imam, da trazim za tebe :shock:
solidsnake

#2868 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by solidsnake »

dusa_raskopuša wrote:
Najjača tema na svijet'.

Pozdrav iz Crne Gore!

ala si ti besposlen :roll: :lol:
kaze mu osoba sa 18k postova registrovana '11 :razz:
Last edited by solidsnake on 05/11/2012 02:05, edited 1 time in total.
muhafuca

#2869 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by muhafuca »

quarterback wrote:a ja imam, da trazim za tebe :shock:
Kontao sam da znas bar otprilike dok spominjes (logika)
al eto ja i zaboravio da logika u Bosni fercera na drugim talasima
Sunrise00

#2870 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Sunrise00 »

zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
nema na cemu :kravata:
B6Redhell

#2871 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by B6Redhell »

El Mero wrote:Nego, mnogo mi često ovi Bosanci zaboravljaju novčanike doma. :lol: A jes vas spucala recesija, gre'ote. :lol: :thumbup:
:D :D Maaa neeeee
Spucala nas Crnogorsko/Sandzacka mafija na svakom koraku, pa valja novcanik ostavljati kuci!!!! 8) :wink:
muhafuca

#2872 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by muhafuca »

Sunrise00 wrote:
zenka wrote:Ovo i nije bas dejt, al nekako mi se cini prikladnim.. elem, sjedim sa jaranicom u nekoj kafani, ona tek upoznala tipa i kontaju se, a ja moram sacekati nju da jer skupa idemo kuci, posto nocimo kod nje. Uglavnom, ja tu sjedim za stolom i smaram se, kad prilaze dvojica likova. Jedan veselo pripit, drugi nekakav mracan i u uskoj rolci, kojih se grozim. I tako, oni su vidjeli da je meni dosadno, pa su odlucili da mi vise ne bude tako. Taj veseli lik je bas uspio u tome, nije neka faca, al bas je zabavan, a ovaj drugi samo stoji sa strane sa pivom u ruci, suti i prodorno gleda u mene. U neko doba ode ovaj veseljko do wc-a, kad mi se ovaj unese u facu i rece "izvini, al fakat licis na mog rahmetli amidzu, volio bih da se bolje upoznamo ako budes mogla.." :shock:
nema na cemu :kravata:
Thx :D - dobar ulet :thumbup:
Not My Idea

#2873 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

B6Redhell wrote:
El Mero wrote:Nego, mnogo mi često ovi Bosanci zaboravljaju novčanike doma. :lol: A jes vas spucala recesija, gre'ote. :lol: :thumbup:
:D :D Maaa neeeee
Spucala nas Crnogorsko/Sandzacka mafija na svakom koraku, pa valja novcanik ostavljati kuci!!!! 8) :wink:
auch.
djevojka26

#2874 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by djevojka26 »

spadalo wrote:Moram se fakat registrovati samo radi ove teme.Sinoć ''naletim'' na temu i u jednom dahu je pročitam od-do.Neko će reći kreten,nema drugog posla :D,al fakat sam se smijao i još uvijek sam pod dojmom nekih postova.Suze me zaliju kad se samo prisjetim nekih.

I kod mene ti ima toga da bi mi trwebao možda blog da to sve napišem ali ću ponekad i ovdje ubaciti koju scenu iz date-ova :D

Ovako:

Prijavim ti se ja na ''neku od'' društvenih mreža za upoznavanje i tako počnem upoznavati razno-razne likove-frikove kao što sam ti i sam.Posebno mi se svidjela jedna osrednja žeMska i komunicirali smo cca 3 mjeseca na toj mreži.Onda smo podigli konverzaciju na veći nivo,prešli smo na telefonsku komunikaciju i konačno dođe i taj famozni dan kada se trebamo ''uživo'' susresti.'ajd,skockam se ja,sredim k'o za svatove,parfem poseban,ma nema,vrištim :D. Jbg,ona mi je rekla u više navrata da voli tako,malo svečanije i svečanija mjesta.Auto u praonicu na sređivanje,ko zna,možda sjede i u auto :D.
Na ugovoreno vrijeme i mjesto stižem 15-ak minuta ranije (da zaposjednem busiju) :D
Ona,inače se predstavila kao razvedena,visoka,crne kose,vitka,inteligentna...nisam ni sumnjao u to sve jer smo komunicirali par mjeseci i nisam mogao primijetiti da nije tako,sliku sam vidio a i webcam je fercerao često.
Stigla je na vrijeme.Baš onakva kako se i opisala.Riba.Ma šta riba,riba i po. :D
S velikom dozom radosti smo se pozdravili,izgrlili ma kao da se znamo više godina al' se nismo vidjeli duži period.
Sjeli smo u restoran (da ne pravim reklamu :D) poručili piće a kasnije i večeru.Veče je teklo kao u bajkama.Savršenstvo u jednoj osobi,tako je samo mogu opisati.Vrijeme je prolazilo pa nismo ni primijetili da je ponoć odavno prošla.Vakat razilaziti se,jbg,radi se sutra.
Ustali smo,obukli jakne (naravno,platio sam na vrijeme :D ),na samom izlasku iz restorana samo je istrčala i nestala iza ugla.Tražio sam je više od 40 minuta.Pozivao na mobitel,bezuspješno.Nisam znao više šta da uradim ni da pomislim.Sjedam u auto kad ona kuca na vjetrobransko staklo.Prvo sam se prestrašio,reko' šta bi sad.A onda sam skontao da je ona.Hladno izađem iz auta.Pitam šta se dešava,gdje je nestala kad lik iza restorana,viče,psuje,maše pištoljem...WTF prilazi i udaraje muški,sirovom snagom...a ja,inače protivnik ispoljavanja sile nad ženama pokušah da je odbranim a lik će ti meni...''papak jedan,ne miješaj se u moj brak,beep beep majku i familiju''
pokušah se opravdati da mi je rekla da je razvedena a lik utoku uperi u mene i prosikta da će sa mnom kasnije raspraviti dok ''kuju'' odvede njenima i dokaže da je ''kuja'' i da ga vara na svakom koraku....
Ostao sam paaafff....'ajd opet kontam to je neka šuplja,jbg,nadam se,ljubomorni bivši muž...
Al' lik bukvalno unese nju u svoje auto a mene uz pomoć hladnog čelika koje bljuje vatru utjera na suvozačevo mjesto i stritno mi naredi da nisam ni zucnuo...jbg...nisam slabić ali...utoka je utoka :D
Vidim vrag odnio šalu pa ga poslušah.
Vozeći se prema kući njenih mi je pojasnio šta je moj zadatak(uhh,jbt,moram samo klimati glavom) razmišljao sam o svemu,kako se izvući iz svega toga i tamam sam skontao pogodno mjesto da ''iskočim'' iz auta kad on veli stigli smo..jbg,kasnim.

Ulazimo u kuću,njen stari nas dočeka,ono baš kao kćerku,zeta i njihovog prijatelja.Otvori se zemljo da propadnem.Njen stari je inače,poslovni partner firme u kojoj ja radim i prepoznao me,jbt,belaj.
A onda se ZET otvorio i počeo da priča,ja sam samo klimao glavom i potvrđivao (ne kajem se sad nimalo jer me levatila i izlevatila ko zadnjeg kretena)
Sve se završilo na tome da će ona ostati kod svojih par dana dok se sve slegne a njen muž će mene odvesti do auta.Jbt,prpa,trema,šta sad??? Lik sa utokom čija žena ga je ''prevarila'' sa mnom me vozi do auta...sami...prpa,jbg,priznajem.Strah je strah.
Lik me dovezao i zahvalio se na saradnji,ni riječi više nije progovorio,okrenuo se i odvezao autom ko zna gdje.
Dolazim kući,palim računar,pafff,poruka od dotične...izvini srce,lijepo mi je bilo ćaskati s tobom i nisam smjela da ti kažem da sam udata da te ne izgubim.Kad se vidimo opet?

A bem ti sve,morao sam brisati profile sa svih sajtova,mijenjati broj telefona jer me proganjala još 10 dana poslije toga.
Svašta u Božijoj bašČi
aaaaa :zoka: :zoka: ja kao da nisam sa ove planete
quarterback

#2875 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by quarterback »

muhafuca wrote:
quarterback wrote:a ja imam, da trazim za tebe :shock:
Kontao sam da znas bar otprilike dok spominjes (logika)
al eto ja i zaboravio da logika u Bosni fercera na drugim talasima
kako da ne, drzim u glavi 119 strana postova samo za tebe...
nema to veze sa logikom nego ima veze sa ljenoscu
Post Reply