SDA-All about

Post Reply
bogumila

#2851 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

gledala sam konakovica na dzeziri, kaze "nismo mi stvorili novu vecinu, nego je sdp izgubio staru". prilicno tacan opis situacije.
Doktor29

#2852 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

bogumila wrote:gledala sam konakovica na dzeziri, kaze "nismo mi stvorili novu vecinu, nego je sdp izgubio staru". prilicno tacan opis situacije.

:thumbup:
seln

#2853 Re: SDA-All about

Post by seln »

racionalista wrote:sace neko uletiti i napisati da ga nije mirjana odgajala vec alija :roll:
Ma kakvi...Alija je vec odgojio jednog debila, od njega dosta.
Holms

#2854 Re: SDA-All about

Post by Holms »

gdje li je Samir Silajdžić Tajo? trebao bi se pripremiti :D
seln

#2855 Re: SDA-All about

Post by seln »

bogumila wrote:gledala sam konakovica na dzeziri, kaze "nismo mi stvorili novu vecinu, nego je sdp izgubio staru". prilicno tacan opis situacije.
Em lep, em pametan, em kifle donosi.
Holms

#2856 Re: SDA-All about

Post by Holms »

seln wrote:
Em lep, em pametan, em kifle donosi.
još da je znao igrati košarku ....gdje bi mu bio kraj :D
bogumila

#2857 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

seln wrote: Em lep, em pametan, em kifle donosi.
zauzet je, vozi dalje :D
seln

#2858 Re: SDA-All about

Post by seln »

bogumila wrote:
Sunce akademsko.... ne moze tako dobar momak dugo ostati sam.
Dok je zavrsio fakultet, izmedju sabaha i ikindije, vec su ga spopale cure.
Co0l

#2859 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

plain vanilla wrote:
pa eto, oboje je izjavio Tihic, i da Radoncic nije bio u Srebrenici, i da je bio i lagao majke Srebrenice

ta njihova prepucavanje mene licno ne zanimaju, ali koristenje Srebrenice u promotivne svrhe bi se trebalo ticati svih nas
Ne ulazeci u motiv izjava,niti znam kojom su prilikom izrecene nit ih pravdam nit kritikujem ali jedna ne pobija drugu,barem iz ovoga sto ste ovdje citirali-u prvoj se kaze da Scepo nije bio na dzenazi u Srebrenici (pretpostavljam nekog od 11.07.-mog) a u drugoj da je u Srebrenici lagao majkama.Nije tesko skontat da se misli da je lagao tamo nekom nekog od drugih 364 dana u godini koji nisu 11. juli.

A ako stvarno nije nikad bio u Srebrenici 11.-tog jula jedino mi pada na pamet da nije jer nije htio time da naljuti sefa Miskovica ili nekog od KOS-ovih handlera.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#2860 Re: SDA-All about

Post by plain vanilla »

Co0l wrote:
plain vanilla wrote:
pa eto, oboje je izjavio Tihic, i da Radoncic nije bio u Srebrenici, i da je bio i lagao majke Srebrenice

ta njihova prepucavanje mene licno ne zanimaju, ali koristenje Srebrenice u promotivne svrhe bi se trebalo ticati svih nas
Ne ulazeci u motiv izjava,niti znam kojom su prilikom izrecene nit ih pravdam nit kritikujem ali jedna ne pobija drugu,barem iz ovoga sto ste ovdje citirali-u prvoj se kaze da Scepo nije bio na dzenazi u Srebrenici (pretpostavljam nekog od 11.07.-mog) a u drugoj da je u Srebrenici lagao majkama.Nije tesko skontat da se misli da je lagao tamo nekom nekog od drugih 364 dana u godini koji nisu 11. juli.

A ako stvarno nije nikad bio u Srebrenici 11.-tog jula jedino mi pada na pamet da nije jer nije htio time da naljuti sefa Miskovica ili nekog od KOS-ovih handlera.
ma znas kako, ne znam sta da neko napise, ja o Radoncicu ne mogu pomislit nista lijepo...taman da se preseli tamo

ali stvarno, ne znam zasto se majke Srebrenice ne pobune protiv iskoristavanja Srebrenice za skupljanje poena..
da je ovo Suljo rekao 12.7, bilo bi ok

ali sad u jeku predizborne kampanje-licemjerno je i bezobrazno
i nije nista bolji od Fahre
Co0l

#2861 Re: SDA-All about

Post by Co0l »

plain vanilla wrote:
Co0l wrote:
plain vanilla wrote:

ma znas kako, ne znam sta da neko napise, ja o Radoncicu ne mogu pomislit nista lijepo...taman da se preseli tamo

ali stvarno, ne znam zasto se majke Srebrenice ne pobune protiv iskoristavanja Srebrenice za skupljanje poena..
da je ovo Suljo rekao 12.7, bilo bi ok

ali sad u jeku predizborne kampanje-licemjerno je i bezobrazno
i nije nista bolji od Fahre

Zasto se majke ne pobune ima jako jednostavan razlog-one koje vode te organizacije su materijalno jako dobre unovcile svoju tragediju i to upravo uz pomoc onih koje ih koriste u medjusobnim prepucavanjima.Ne sve,ali bar one koje su u vrhu tih organizacija.Zalosno ali istinito.
kiky

#2862 Re: SDA-All about

Post by kiky »

pa tihić je još u prudu izjavio da je povratak završena stvar ...
da li je tihić rekao šta dodiku zbog ovog što mup rs-a radi sa državljanstvima i glasačkim spiskovima u srebrenici i zvorniku ...
normalno da nije jer tihiću i sda je srebrenica bitna samo pred izbore a pred ove su od srebrenice napravili cirkus ...
ah, da ...
to je snaga bih ...
bogumila

#2863 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

bla bla
Bosnjak333

#2864 Re: SDA-All about

Post by Bosnjak333 »

Snagu BiH je podrzalo 14.000 ljudi.Svakim danom hiljada vise!
Innovation

#2865 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Kyki, posto sve tako dobro znas, molim te mi reci, zasto je g.Suljagic napustio SDP i zasto je podnio ostavku na ministarsko mjesto? :) :)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2866 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

bogumila wrote:
em gazda....kafana mu s halal certifikatom :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2867 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

racionalista wrote:bosnjaci moraju imati dvije stranke, jednu koja ce stiti njihove interes i jednu koja ce malo vise stititi njihove interese. ove lijeve, centralne i multi kulti stranke treba pomnoziti sa nulom
Gdje si ti prije mnozio... :D
Chisum

#2868 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

seln wrote:
bogumila wrote:
Sunce akademsko.... ne moze tako dobar momak dugo ostati sam.
Dok je zavrsio fakultet, izmedju sabaha i ikindije, vec su ga spopale cure.
Kazu, u isto vrijeme bio i najpozeljniji brucos, a i najpozeljniji apsolvent, pa posto ne ide stiskavac sa dvije trebe, razvukli kolo.

P.S. Vidje li ko onu SDA facebook stranicu i onu tugu nepismenu od komentara... :lol:

"Sajo Denisa Selimović: najj najj jaca stranka nemore je nikoo zamjenitii"

"Irnad Nuhić: sda snagaje bih ako bogda samo sda"

:lol:

... a tek ratnika iz Salzburga, Minhena i Malmea sto pozivaju na "ponovnu odbranu Bosne", ma koja da je cijena... :lol:

Elem, bice opet guravo na potpisivanju...

Last edited by Chisum on 24/09/2012 01:53, edited 1 time in total.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2869 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Meni je interesantno kojom brzinom raste ta njihova FB stranica. U zadnjih par dana dnevno i preko 1000 novih clanova.

Pa mnogo je kume, mnogo... :D
Chisum

#2870 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

-LIBERO- wrote:Meni je interesantno kojom brzinom raste ta njihova FB stranica. U zadnjih par dana dnevno i preko 1000 novih clanova.

Kako nije... ali kad vidis glave, komentare i pismenost, sve ti bude jasno. :lol:

Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu...

Nego, ovo je sada valjda bum po raznim zabitima... k'o kod nas Mirc prije 10-15 godina. :lol:
The BEN10

#2871 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

Chisum wrote:
-LIBERO- wrote:Meni je interesantno kojom brzinom raste ta njihova FB stranica. U zadnjih par dana dnevno i preko 1000 novih clanova.
Kako nije... ali kad vidis glave, komentare i pismenost, sve ti bude jasno. :lol:
Nego, ovo je sada valjda bum po raznim zabitima... k'o kod nas Mirc prije 10-15 godina. :lol:
A dobro, ne možemo svi biti intelektualci i glasati za Vaše stranke. To je ipak rezervisano za intelektualnu elitu... :cry:
p.s Chisum majstore, živ ti bio majci, zašto ti treba takav način kompromitacije tvojih sugrađana koji od tebe drugačije razmišljaju !? Volio bih vidjeti kojim to ti kapacitetima raspolažeš kad si tako bistar i mudar, majka mu stara. Zašto imam osjećaj da nisi dogurao dalje od srednje škole ili eventualno studenta sa ocjenom 6.5 na nekom od lakših društvenih fakulteta (kriminalistika ili recimo socijalni rad), pa svoje frustracije istresaš na velikom procentu svojih komšija, simpatizera SDA!?
Last edited by The BEN10 on 24/09/2012 09:07, edited 3 times in total.
Doktor29

#2872 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

The BEN10 wrote:
Chisum wrote:
A dobro, ne možemo svi biti intelektualci i glasati za Vaše stranke. To je ipak rezervisano za intelektualnu elitu... :cry:

Tipa Pirije, vlasnika Esmeralde :-)
dinoEL

#2873 Re: SDA-All about

Post by dinoEL »

ma ja sve se šatro ne voli SDA, a svaki dan se provjerava stanje na stranici :-)
madner

#2874 Re: SDA-All about

Post by madner »

Bas je ljepo vidjeti kako je internet dostupan skoro svakom gradjaninu BiH :D
Chisum

#2875 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

The BEN10 wrote:
Chisum wrote:
p.s Chisum majstore, živ ti bio majci, zašto ti treba takav način kompromitacije tvojih sugrađana koji od tebe drugačije razmišljaju !? Volio bih vidjeti kojim to ti kapacitetima raspolažeš kad si tako bistar i mudar, majka mu stara. Zašto imam osjećaj da nisi dogurao dalje od srednje škole ili eventualno studenta sa ocjenom 6.5 na nekom od lakših društvenih fakulteta (kriminalistika ili recimo socijalni rad), pa svoje frustracije istresaš na velikom procentu svojih komšija, simpatizera SDA!?
Vidim ide vam "profiling". K'o i sve ostalo sto vam ide.

Elem, procita me ti k'o bukvar. I zaista, nisam dogurao dalje od srednje, a na sramno laganom faksu se ne ocesah o sta jace od 6.5...

Nego, jeb'o mene i moje fakultete... Je l' se ovo spremate za Rio? :lol:

Image
Post Reply