SDA-All about
- bogumila
#2851 Re: SDA-All about
gledala sam konakovica na dzeziri, kaze "nismo mi stvorili novu vecinu, nego je sdp izgubio staru". prilicno tacan opis situacije.
-
Doktor29
#2852 Re: SDA-All about
bogumila wrote:gledala sam konakovica na dzeziri, kaze "nismo mi stvorili novu vecinu, nego je sdp izgubio staru". prilicno tacan opis situacije.
- seln
#2853 Re: SDA-All about
Ma kakvi...Alija je vec odgojio jednog debila, od njega dosta.racionalista wrote:sace neko uletiti i napisati da ga nije mirjana odgajala vec alija
-
Holms
#2854 Re: SDA-All about
gdje li je Samir Silajdžić Tajo? trebao bi se pripremiti 
- seln
#2855 Re: SDA-All about
Em lep, em pametan, em kifle donosi.bogumila wrote:gledala sam konakovica na dzeziri, kaze "nismo mi stvorili novu vecinu, nego je sdp izgubio staru". prilicno tacan opis situacije.
-
Holms
#2856 Re: SDA-All about
još da je znao igrati košarku ....gdje bi mu bio krajseln wrote:Em lep, em pametan, em kifle donosi.bogumila wrote:gledala sam konakovica na dzeziri, kaze "nismo mi stvorili novu vecinu, nego je sdp izgubio staru". prilicno tacan opis situacije.
- bogumila
#2857 Re: SDA-All about
zauzet je, vozi daljeseln wrote: Em lep, em pametan, em kifle donosi.
- seln
#2858 Re: SDA-All about
Sunce akademsko.... ne moze tako dobar momak dugo ostati sam.bogumila wrote:zauzet je, vozi daljeseln wrote: Em lep, em pametan, em kifle donosi.
Dok je zavrsio fakultet, izmedju sabaha i ikindije, vec su ga spopale cure.
- Co0l
#2859 Re: SDA-All about
Ne ulazeci u motiv izjava,niti znam kojom su prilikom izrecene nit ih pravdam nit kritikujem ali jedna ne pobija drugu,barem iz ovoga sto ste ovdje citirali-u prvoj se kaze da Scepo nije bio na dzenazi u Srebrenici (pretpostavljam nekog od 11.07.-mog) a u drugoj da je u Srebrenici lagao majkama.Nije tesko skontat da se misli da je lagao tamo nekom nekog od drugih 364 dana u godini koji nisu 11. juli.plain vanilla wrote:
pa eto, oboje je izjavio Tihic, i da Radoncic nije bio u Srebrenici, i da je bio i lagao majke Srebrenice
ta njihova prepucavanje mene licno ne zanimaju, ali koristenje Srebrenice u promotivne svrhe bi se trebalo ticati svih nas
A ako stvarno nije nikad bio u Srebrenici 11.-tog jula jedino mi pada na pamet da nije jer nije htio time da naljuti sefa Miskovica ili nekog od KOS-ovih handlera.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2860 Re: SDA-All about
ma znas kako, ne znam sta da neko napise, ja o Radoncicu ne mogu pomislit nista lijepo...taman da se preseli tamoCo0l wrote:Ne ulazeci u motiv izjava,niti znam kojom su prilikom izrecene nit ih pravdam nit kritikujem ali jedna ne pobija drugu,barem iz ovoga sto ste ovdje citirali-u prvoj se kaze da Scepo nije bio na dzenazi u Srebrenici (pretpostavljam nekog od 11.07.-mog) a u drugoj da je u Srebrenici lagao majkama.Nije tesko skontat da se misli da je lagao tamo nekom nekog od drugih 364 dana u godini koji nisu 11. juli.plain vanilla wrote:
pa eto, oboje je izjavio Tihic, i da Radoncic nije bio u Srebrenici, i da je bio i lagao majke Srebrenice
ta njihova prepucavanje mene licno ne zanimaju, ali koristenje Srebrenice u promotivne svrhe bi se trebalo ticati svih nas
A ako stvarno nije nikad bio u Srebrenici 11.-tog jula jedino mi pada na pamet da nije jer nije htio time da naljuti sefa Miskovica ili nekog od KOS-ovih handlera.
ali stvarno, ne znam zasto se majke Srebrenice ne pobune protiv iskoristavanja Srebrenice za skupljanje poena..
da je ovo Suljo rekao 12.7, bilo bi ok
ali sad u jeku predizborne kampanje-licemjerno je i bezobrazno
i nije nista bolji od Fahre
- Co0l
#2861 Re: SDA-All about
plain vanilla wrote:ma znas kako, ne znam sta da neko napise, ja o Radoncicu ne mogu pomislit nista lijepo...taman da se preseli tamoCo0l wrote:Ne ulazeci u motiv izjava,niti znam kojom su prilikom izrecene nit ih pravdam nit kritikujem ali jedna ne pobija drugu,barem iz ovoga sto ste ovdje citirali-u prvoj se kaze da Scepo nije bio na dzenazi u Srebrenici (pretpostavljam nekog od 11.07.-mog) a u drugoj da je u Srebrenici lagao majkama.Nije tesko skontat da se misli da je lagao tamo nekom nekog od drugih 364 dana u godini koji nisu 11. juli.plain vanilla wrote:
ali stvarno, ne znam zasto se majke Srebrenice ne pobune protiv iskoristavanja Srebrenice za skupljanje poena..
da je ovo Suljo rekao 12.7, bilo bi ok
ali sad u jeku predizborne kampanje-licemjerno je i bezobrazno
i nije nista bolji od Fahre
Zasto se majke ne pobune ima jako jednostavan razlog-one koje vode te organizacije su materijalno jako dobre unovcile svoju tragediju i to upravo uz pomoc onih koje ih koriste u medjusobnim prepucavanjima.Ne sve,ali bar one koje su u vrhu tih organizacija.Zalosno ali istinito.
- kiky
#2862 Re: SDA-All about
pa tihić je još u prudu izjavio da je povratak završena stvar ...
da li je tihić rekao šta dodiku zbog ovog što mup rs-a radi sa državljanstvima i glasačkim spiskovima u srebrenici i zvorniku ...
normalno da nije jer tihiću i sda je srebrenica bitna samo pred izbore a pred ove su od srebrenice napravili cirkus ...
ah, da ...
to je snaga bih ...
da li je tihić rekao šta dodiku zbog ovog što mup rs-a radi sa državljanstvima i glasačkim spiskovima u srebrenici i zvorniku ...
normalno da nije jer tihiću i sda je srebrenica bitna samo pred izbore a pred ove su od srebrenice napravili cirkus ...
ah, da ...
to je snaga bih ...
-
Bosnjak333
#2864 Re: SDA-All about
Snagu BiH je podrzalo 14.000 ljudi.Svakim danom hiljada vise!
-
Innovation
#2865 Re: SDA-All about
Kyki, posto sve tako dobro znas, molim te mi reci, zasto je g.Suljagic napustio SDP i zasto je podnio ostavku na ministarsko mjesto?

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#2866 Re: SDA-All about
em gazda....kafana mu s halal certifikatombogumila wrote:zauzet je, vozi daljeseln wrote: Em lep, em pametan, em kifle donosi.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2867 Re: SDA-All about
Gdje si ti prije mnozio...racionalista wrote:bosnjaci moraju imati dvije stranke, jednu koja ce stiti njihove interes i jednu koja ce malo vise stititi njihove interese. ove lijeve, centralne i multi kulti stranke treba pomnoziti sa nulom
- Chisum
#2868 Re: SDA-All about
Kazu, u isto vrijeme bio i najpozeljniji brucos, a i najpozeljniji apsolvent, pa posto ne ide stiskavac sa dvije trebe, razvukli kolo.seln wrote:Sunce akademsko.... ne moze tako dobar momak dugo ostati sam.bogumila wrote:zauzet je, vozi daljeseln wrote: Em lep, em pametan, em kifle donosi.
Dok je zavrsio fakultet, izmedju sabaha i ikindije, vec su ga spopale cure.
P.S. Vidje li ko onu SDA facebook stranicu i onu tugu nepismenu od komentara...
"Sajo Denisa Selimović: najj najj jaca stranka nemore je nikoo zamjenitii"
"Irnad Nuhić: sda snagaje bih ako bogda samo sda"
... a tek ratnika iz Salzburga, Minhena i Malmea sto pozivaju na "ponovnu odbranu Bosne", ma koja da je cijena...
Elem, bice opet guravo na potpisivanju...
Last edited by Chisum on 24/09/2012 01:53, edited 1 time in total.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#2869 Re: SDA-All about
Meni je interesantno kojom brzinom raste ta njihova FB stranica. U zadnjih par dana dnevno i preko 1000 novih clanova.
Pa mnogo je kume, mnogo...
- Chisum
#2870 Re: SDA-All about
Kako nije... ali kad vidis glave, komentare i pismenost, sve ti bude jasno.-LIBERO- wrote:Meni je interesantno kojom brzinom raste ta njihova FB stranica. U zadnjih par dana dnevno i preko 1000 novih clanova.
Bilo je to u nekoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu...
Nego, ovo je sada valjda bum po raznim zabitima... k'o kod nas Mirc prije 10-15 godina.
-
The BEN10
#2871 Re: SDA-All about
A dobro, ne možemo svi biti intelektualci i glasati za Vaše stranke. To je ipak rezervisano za intelektualnu elitu...Chisum wrote:Kako nije... ali kad vidis glave, komentare i pismenost, sve ti bude jasno.-LIBERO- wrote:Meni je interesantno kojom brzinom raste ta njihova FB stranica. U zadnjih par dana dnevno i preko 1000 novih clanova.
Pa mnogo je kume, mnogo...![]()
Nego, ovo je sada valjda bum po raznim zabitima... k'o kod nas Mirc prije 10-15 godina.
p.s Chisum majstore, živ ti bio majci, zašto ti treba takav način kompromitacije tvojih sugrađana koji od tebe drugačije razmišljaju !? Volio bih vidjeti kojim to ti kapacitetima raspolažeš kad si tako bistar i mudar, majka mu stara. Zašto imam osjećaj da nisi dogurao dalje od srednje škole ili eventualno studenta sa ocjenom 6.5 na nekom od lakših društvenih fakulteta (kriminalistika ili recimo socijalni rad), pa svoje frustracije istresaš na velikom procentu svojih komšija, simpatizera SDA!?
Last edited by The BEN10 on 24/09/2012 09:07, edited 3 times in total.
-
Doktor29
#2872 Re: SDA-All about
The BEN10 wrote:A dobro, ne možemo svi biti intelektualci i glasati za Vaše stranke. To je ipak rezervisano za intelektualnu elitu...Chisum wrote:Kako nije... ali kad vidis glave, komentare i pismenost, sve ti bude jasno.-LIBERO- wrote:Meni je interesantno kojom brzinom raste ta njihova FB stranica. U zadnjih par dana dnevno i preko 1000 novih clanova.
Tipa Pirije, vlasnika Esmeralde
-
dinoEL
#2873 Re: SDA-All about
ma ja sve se šatro ne voli SDA, a svaki dan se provjerava stanje na stranici-LIBERO- wrote:Meni je interesantno kojom brzinom raste ta njihova FB stranica. U zadnjih par dana dnevno i preko 1000 novih clanova.
- madner
#2874 Re: SDA-All about
Bas je ljepo vidjeti kako je internet dostupan skoro svakom gradjaninu BiH 
- Chisum
#2875 Re: SDA-All about
Vidim ide vam "profiling". K'o i sve ostalo sto vam ide.The BEN10 wrote:A dobro, ne možemo svi biti intelektualci i glasati za Vaše stranke. To je ipak rezervisano za intelektualnu elitu...Chisum wrote:Kako nije... ali kad vidis glave, komentare i pismenost, sve ti bude jasno.-LIBERO- wrote:Meni je interesantno kojom brzinom raste ta njihova FB stranica. U zadnjih par dana dnevno i preko 1000 novih clanova.
p.s Chisum majstore, živ ti bio majci, zašto ti treba takav način kompromitacije tvojih sugrađana koji od tebe drugačije razmišljaju !? Volio bih vidjeti kojim to ti kapacitetima raspolažeš kad si tako bistar i mudar, majka mu stara. Zašto imam osjećaj da nisi dogurao dalje od srednje škole ili eventualno studenta sa ocjenom 6.5 na nekom od lakših društvenih fakulteta (kriminalistika ili recimo socijalni rad), pa svoje frustracije istresaš na velikom procentu svojih komšija, simpatizera SDA!?
Elem, procita me ti k'o bukvar. I zaista, nisam dogurao dalje od srednje, a na sramno laganom faksu se ne ocesah o sta jace od 6.5...
Nego, jeb'o mene i moje fakultete... Je l' se ovo spremate za Rio?