Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Innovation wrote:Za koga i zbog cega je produzen rok za legalizaciju objekata i to izgradjenih do 30.06.2012.g. ?Toliko ima nezavrsenih predmeta od zadnjeg roka za prijavu, a koliko ce ih pristici sada? Znaci treba u opcine primiti jos ljudi, radi ojacavanja kadra koji radi na ovim predmetima.Nisam protiv zaposljavanja i legalizacije,ali bas sad , malo je cudno.
OVAJ SE ZAKON UVJEK PRODUŽAVA PRED IZBORE
A TO VJEČNI MINISTAR ZLAJA ZNA
SAMO TO SADA RADI KAO PRIPADNIK TORNJAKA
(TORNJAK - LIK IZ TORNJA)
jon_jovi wrote:Tja, neš ti lokalne samouprave kad ti imaš 80.000 ljudi koji moraju izabrati 27 delegata i kada ti na listi ne možeš vidjeti niti jedno ime i prezime koje bi ti bilo poznato od ranije po bilo kom osnovu. Mi se samo zamlaćujemo
Ovo je prava lista.
JEL SEAD KEČO PRIPADAO STRANCI U KOJOJ SI I TI ?
I JOŠ JEDNO PITANJE
!.Muharemović Zahid - Sejo JE BAŠIN PUNAC ILI ?
jon_jovi wrote:Tja, neš ti lokalne samouprave kad ti imaš 80.000 ljudi koji moraju izabrati 27 delegata i kada ti na listi ne možeš vidjeti niti jedno ime i prezime koje bi ti bilo poznato od ranije po bilo kom osnovu. Mi se samo zamlaćujemo
One koke što su u vijeću neka ostanu i u narednom mandatu. Ja nemam ništa protiv. Ja zadrta seljačina potpisujem kapitulaciju. Niti jedna žena u vijeću nije ništa uprskala, svaka im čast.
Sokrates_ba wrote:ima li neko iz sadašnjeg vijeca da je vrijedan ponovnog izbora????
Je li ovo ozbiljno pitanje
Ako je prema zaslugama onda je ovim postojećim vjećnicima bolje da
Ne mozemo biti samo kriticari. Nije da bas niko ne valja. Ima par ljudi tamo koji su skakali trazili pricali svadjali se al kad je vecina naopaka normalno da nije pilo vode. Slusao sam 80% vijeca ovaj mandat i mogu vam reci da obavno nije bilo slabije kvalite. Uz par interesantnih momenata uglavnom je bilo dosadno. Vladajuci su imali komotnu vecinu od 16 glasova i nisu dozvoljavali nikakvo iskakanje iz njihove rutine. Na tome im se mora priznati. Vladali su zeljeznom rukom.
Sokrates_ba wrote:ima li neko iz sadašnjeg vijeca da je vrijedan ponovnog izbora????
Ne mozemo biti samo kriticari. Nije da bas niko ne valja. Ima par ljudi tamo koji su skakali trazili pricali svadjali se al kad je vecina naopaka normalno da nije pilo vode. Slusao sam 80% vijeca ovaj mandat i mogu vam reci da obavno nije bilo slabije kvalite. Uz par interesantnih momenata uglavnom je bilo dosadno. Vladajuci su imali komotnu vecinu od 16 glasova i nisu dozvoljavali nikakvo iskakanje iz njihove rutine. Na tome im se mora priznati. Vladali su zeljeznom rukom.
Pa ako je bilo dosadno i slabe kvaltete, znači da se slažeš za
DELEGACIJA wrote:
Pa ako je bilo dosadno i slabe kvaltete, znači da se slažeš za
Dosadno zato sto su vladali celicnom rukom a nekvalitetno zato sto je malo kvalitetnih vijecnika. Ne znaci da niko ne valja.
Pa ako je bilo dosadno i slabe kvaltete, znači da se slažeš za [/quote]
Dosadno zato sto su vladali celicnom rukom a nekvalitetno zato sto je malo kvalitetnih vijecnika. Ne znaci da niko ne valja.[/quote]
Slažem se da ne treba generalizirati stvari
vektor68 wrote:Idemo korak po korak necemo sve odmah da bude interesantnije .
Krenimo redom povezimo broj 1 sa brojem 12 šura i zet .
Idemo dalje ...
Jesu li oba lopova ili samo jedan?
Nažalost ili na srecu pomenutim nemogu dodjeliti tako lako taj epitet ,nisam im drzao svjecu ,a mislim da inače olako djelimo taj epitet , ovdje je prica o nepotizmu , familijarnim vezema , rodjaci sure , amidzici ....samo sam na to htio skrenuti paznju a ima togaaaaa a inace lista je ... bolje je sutiti
DELEGACIJA wrote:Pa ako je bilo dosadno i slabe kvaltete, znači da se slažeš za
Dosadno zato sto su vladali celicnom rukom a nekvalitetno zato sto je malo kvalitetnih vijecnika. Ne znaci da niko ne valja.[/quote]
Slažem se da ne treba generalizirati stvari [/quote]
upravo tako