Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
skenderija04

#2851 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Mourinho opet teško izvrijeđao Guardiolu!

"Joseph Guardiola je fantastičan trener, ali ja sam osvojio dva naslova prvaka Europe. On ima jedan i to takav kojeg bih se ja osobno sramio. Bilo bi me sram da sam prvi osvojio uz onakav skandal na Stamford Bridgeu, a ako pobijedi i ove godine, imat će skandal na San Bernabeu. Nadam se da će jednog dana moći osvojiti Ligu prvaka na pošten način. Duboko u srcu, ako su dobri ljudi, neće moći biti zadovoljni s ovime što su napravili. Nadam se da će Guardiola jednog dana osvojiti veliki, čisti naslov bez skandala!", zaključio je Jose
Ovo je najodvratnije sto je mogao reci. Mourinho nije u poziciji da ocjenjuje cistocu tudjih titula.
Lakat Jebić

#2852 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Lakat Jebić »

vala CR otkako je dosao u real, nije ni blizu onog padavicara iz man.utd

cak mi je prestao ici na zivce
LSD

#2853 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

skenderija04 wrote:

"Joseph Guardiola je fantastičan trener, ali ja sam osvojio dva naslova prvaka Europe. On ima jedan i to takav kojeg bih se ja osobno sramio. Bilo bi me sram da sam prvi osvojio uz onakav skandal na Stamford Bridgeu, a ako pobijedi i ove godine, imat će skandal na San Bernabeu. Nadam se da će jednog dana moći osvojiti Ligu prvaka na pošten način. Duboko u srcu, ako su dobri ljudi, neće moći biti zadovoljni s ovime što su napravili. Nadam se da će Guardiola jednog dana osvojiti veliki, čisti naslov bez skandala!", zaključio je Jose
Ovo je najodvratnije sto je mogao reci. Mourinho nije u poziciji da ocjenjuje cistocu tudjih titula.
Tim prije što je i sam prošao Man.Utd (sezona kad je sa Portom uzeo titulu) nakon što je Scholesu poništen cist gol. Milito prošle godine zabije za Inter iz ociglednog ofsajda.
Ali Mourinho ima selektivno pamcenje, pamti samo ono što mu odgovara.
Ovo hvalisanje "ali ja sam osvojio dva naslova prvaka Europe" samo od njega možemo cuti i ni od jednog drugog trenera.
Last edited by LSD on 29/04/2011 16:39, edited 1 time in total.
ledeni_caj

#2854 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ledeni_caj »

Ne zna se ko je gori, kraljevski klub ili najjaci klub na svijetu. Jadno. :skoljka:
Stotine miliona eura na terenu i vec 3 utakmice samo gledamo hajvane kako se biju cijelo vrijeme. :run: Pa onda kuknjava. Ko da igraju ovi nasi premijerligasi. :oops:
MrSejo38

#2855 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by MrSejo38 »

Real tuži barcu!

Real Madrid je sinoć objavio da će tužiti Barselonu zbog ''manjka sportskih vrednosti'', tokom međusobnog susreta preksinoć na Santiago Bernabeu u prvom meču polufinala Lige prvaka.

Katalonci su slavili sa 2:0, čemu je prethodilo isključenje Pepea posle sat vremena igre, zbog starta nad Danijem Alvesom.

Madriđani tvrde da je Dani Alves odglumio kako bi Pepe bio isključen, a Real je objavio i zvanični video na kome se vidi da ga nije ni pipnuo.

''Posle objave Barcelone da će tužiti našeg trenera, Real Madrid je primoran da učini isto i prijavi Barcelonu zbog nesportskog ponašanja, čiji su igrači konstantno bili agresivni i pritiskali sudiju da donosi pogrešne odluke, što je rezultiralo isključenjem našeg fudbalera Pepea'', navodi se u saopštenju kraljevskog kluba.

''Iznenađujuće je da su nesportske stvari konačno kulminirale prijavom protiv našeg trenera Mourinha, čija su mišljenja bazirana na slobodi govora. Zato Real daje punu podršku svom treneru'', rekli su iz Reala.

UEFA je pokrenula svoju nezavisnu istragu o događajima na El Clasicu.
Kako li ce sve ovo zavrsiti hmmmm Treba vratit Del Bosqea da bude mirna Bosna :bih:
skenderija04

#2856 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

LSD wrote:
skenderija04 wrote:

Tim prije što je i sam prošao Man.Utd (sezona kad je sa Portom uzeo titulu) nakon što je Scholesu poništen cist gol.
Ali Mourinho ima selektivno pamcenje, pamti samo ono što mu odgovara.
Ovo hvalisanje "ali ja sam osvojio dva naslova prvaka Europe" samo od njega možemo cuti i ni od jednog drugog trenera.
Druze, svi to znamo. Ali kao je Jose veliki guru, sve sto kaze njegovi sljedbenici prihvataju kao apsolutnu istinu. Evo ti si krenuo:
-Sa Portom u Cetvrtfinalu gol Scholesa
-U polufinalu, u prvoj utakmici protiv Deportiva iskljucen Andrade. Deportivo zavrsava utakmicu sa deset igraca i gubi bitnog igraca za revans
- U revansu Pierluigi Colina svira penal za Porto. Pierluigi Colina ne svira penal Costinhe nad Scalonijem. I kao slag na tortu iskljucuje Nouredina Nybeta . Deportivo ostaje sa 10 igraca. Da li je moguce da Mourinhov tim zavrsi dvije utakmice sa 10 igraca? Kad ga slusas rekao bi da je zrtva zavjere UEFE protiv njega. Na titulu sa `Portom sigurno da je ponosan

Nastavi niz.................
tzipiripi

#2857 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by tzipiripi »

skenderija04 wrote:

Ma moze ga se shvatiti. Gdje nece popizdit i popucat po savovima, kad dobije po njonji a na klupi mu 4 igraca (tri i po napadaca, jedan u tekmi prije spuco hat-trick a drugi odlicno odigrao), od kojih su dvojicu platili kao sto kosta citava prva postava Barce. Najjaca.
I jos vamo sa Cristinom igraju salate ko sa zadnjom shusom, i to ni manje ni vise nego Puyol, Pique, Valdes... Sta bi bilo da su ga u mashinu safatali Messi, Xavi. Ne bi ga ni Chuck Noris spasio. Tribine pune, karta mogu mislit koliko kosta, a "igras" kod kuce. Ja bi od sramote sam sebi na licu mjesta grob iskopo, da sa mojom zvijezdom vako ceshljaju travu.

Last edited by tzipiripi on 29/04/2011 16:48, edited 1 time in total.
Johnny_x

#2858 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Johnny_x »

Image
Last edited by Johnny_x on 29/04/2011 16:48, edited 1 time in total.
LSD

#2859 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

Skenderija buraz...ne trebam puno nastavljaiti niz...ove najnovije...znam samo da je Milito zabio gol za Inter iz ociglednog ofsajda.
Da je Bojanu poništen gol u revanšu, navodno neka fantomska ruka Tourea...da nije sviran penal nad Alvesom u istoj tekmi....tih stvari Mourinho se ne sjeca, a sjeca se Ovreba i Busace kad treba pljuvati po Guardioli i Barci (iako nema nikakve veze sa tim utakmicama ,niti je bio tu, niti bi se to trebalo njega ticati).
Evo najnovijih lakrdija kojih se Mourinho takođe "ne sjeca" ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=1vc44jy24rM
http://www.youtube.com/watch?v=7Eh6lYmc ... r_embedded
skenderija04

#2860 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

LSD wrote:Skenderija buraz...ne trebam puno nastavljaiti niz...ove najnovije...znam samo da je Milito zabio gol za Inter iz ociglednog ofsajda.
Da je Bojanu poništen gol u revanšu, navodno neka fantomska ruka Tourea...da nije sviran penal nad Alvesom u istoj tekmi....tih stvari Mourinho se ne sjeca, a sjeca se Ovreba i Busace kad treba pljuvati po Guardioli i Barci (iako nema nikakve veze sa tim utakmicama ,niti je bio tu, niti bi se trebalo njega ticati).

Evo, ja cu vratiti film malo unazad. Da bi se doslo do polufinala protiv barce prvo je trebalo eliminirati Chelsea. Ali i to se moze ako ti ne sviraju dva penala protiv. Samuel nad Kalouom i onaj nad Ivanoicem. Nakon toga ides Moskvu na revans cetvrtfinala. Ali nema frke, Spartak citavo drugo poluvrijeme igra sa 10 jer je iskljucen onaj crnac.(ne sjecam se imena). Protiv Barce si vec naveo dobar dio desavanja. A onda finale..u Minhenu jos uvijek raspravljaju da li je bio penal zbog ruke u sesnaestercu Intera.
addem

#2861 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by addem »

Guardiola je za Murinja gospodin. Ovaj je izgleda svaki kompas izgubio. Smije mu se cijela evropa.
nellington

#2862 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by nellington »

addem wrote:Guardiola je za Murinja gospodin. Ovaj je izgleda svaki kompas izgubio. Smije mu se cijela evropa.
Ne valja se smijati ljudima sa posebnim potrebama (ovim što su special) :(
LSD

#2863 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
LSD wrote:Skenderija buraz...ne trebam puno nastavljaiti niz...ove najnovije...znam samo da je Milito zabio gol za Inter iz ociglednog ofsajda.
Da je Bojanu poništen gol u revanšu, navodno neka fantomska ruka Tourea...da nije sviran penal nad Alvesom u istoj tekmi....tih stvari Mourinho se ne sjeca, a sjeca se Ovreba i Busace kad treba pljuvati po Guardioli i Barci (iako nema nikakve veze sa tim utakmicama ,niti je bio tu, niti bi se trebalo njega ticati).

Evo, ja cu vratiti film malo unazad. Da bi se doslo do polufinala protiv barce prvo je trebalo eliminirati Chelsea. Ali i to se moze ako ti ne sviraju dva penala protiv. Samuel nad Kalouom i onaj nad Ivanoicem. Nakon toga ides Moskvu na revans cetvrtfinala. Ali nema frke, Spartak citavo drugo poluvrijeme igra sa 10 jer je iskljucen onaj crnac.(ne sjecam se imena). Protiv Barce si vec naveo dobar dio desavanja. A onda finale..u Minhenu jos uvijek raspravljaju da li je bio penal zbog ruke u sesnaestercu Intera.
Ali zacudo, nicega od toga se ne sjeca Mourinho ali se zato sjeca Ovreba i Busace (mada, nidje veze sa njim i njegovim timovima) i zna reci Guardioli da bi se trebao crveniti i stiditi za svoje titule. Kakav lik jbt :lol:
skenderija04

#2864 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

LSD wrote:
skenderija04 wrote:

Ali zacudo, nicega od toga se ne sjeca Mourinho ali se zato sjeca Ovreba i Busace (mada, nidje veze sa njim i njegovim timovima) i zna reci Guarioli da bi se trebao crveniti i stidi za svoje titule. Kakav lik jbt :lol:
E to je to. Meni je on kao lik simpatican. Vise volim njegove presice nego 80% tekmi. Njegov stil igre ne volim ali ga postujem. Ali nemoj se postavljati iznad dobra i zla. Nemoj nas uvjeravati da si vlasnik apsolutne istine. Nemoj sebi dati za pravo da odlucujes sta je moralno a sta ne.
Jack Be Nimble

#2865 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

Nisam navijac Barse, ali zelim da pobjede Real i uzmu LS. Ali ipak mora se priznati, koliko god je Barca dobra u fudbalu i dodavanju, toliko su dobri u glumi i varanju. S R A M O T A !!! :x
Murat Sabanovic

#2866 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Murat Sabanovic »

chelzi - barcelona - sudija nije svirao 3- 4 penala u korist engleza.

barcelona - inter - talijani ostaju bez igraca manje i pravo je cudo kako opstaju na neu kampu

barcelona arsenal - van persi dobija drugi zuti karton ,samo sto je nakon sudijskog zvizduka pucao na gol.

barcelona - real pepe dobija crveni ,a covjeka nije ni dotakao..

i sto je najcudnije kandidati za zlatnu loptu dolaze iz redova barcelone..mesi,xavi,iniesta ,a nigdje jednog snajdera
koji je dominirao prosle godine ...

silji uefa za barcu i te kako ...
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2867 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by bordo gandalf »

skenderija04 wrote:

Nije nista slagao
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#2868 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by JoseMujica »

nema trenera na svijetu koji nije imao trenutak kad je bio oštećen, a isto tako nema trenera koji je nekada bio i počašćen od sudija tako da je sMorinjova vadiona krajnje degutantna.

A za nekoga ko pretendira da bude najveći trener potpuno jadna. :zzzz:

vodiš jedan od najvećih klubova svijeta, imaš neke od najboljih igrača svijeta, igraš kao domaćin na jednom od najboljih stadiona svijeta, a postaviš igru poput trećeligaša :-) .....samo prezir i ništa drugo

ako pogledate igrače pojedinačno: npr. Ozil-Ronaldo-Di Maria ili Messi-Pedro-Villa :?: ...pih jebote mogao bi čoek dumat sto godina ko je bolji od njih i ne bi nikad bio siguran u odgovor...sve zvijeri!

a tek uporedite imena na klupama oba tima? Šta je na klupi imao sMorinjo a šta Guardiola? ma nek se poklopi levat po ušima....nemre se sMorinjo sprati za ovaj poraz sve da je Guardiola lično sudio utakmicu :!: jer onakva igra nije dostojna Reala kao kluba, a njegov papanluk još manje. More on novinarima prosipat svoje ublehe jer novinari jedva čekaju da neko zakuha, da imaju bombastičan naslov, ali sačekajte kraj sezone i vidjećete da u upravi Reala ne sjede levati koje moreš šupljom preveslat. Na kraju krajeva nisu ga doveli da puni novinske stranice već da osvaja titule....i podbacio je baš na onom zadatku za koji je predobro plaćen.
Amomiman

#2869 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Amomiman »

Murat Sabanovic wrote:chelzi - barcelona - sudija nije svirao 3- 4 penala u korist engleza.

barcelona - inter - talijani ostaju bez igraca manje i pravo je cudo kako opstaju na neu kampu

barcelona arsenal - van persi dobija drugi zuti karton ,samo sto je nakon sudijskog zvizduka pucao na gol.

i sto je najcudnije kandidati za zlatnu loptu dolaze iz redova barcelone..mesi,xavi,iniesta ,a nigdje jednog snajdera

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

To sa zlatnom loptom je fakat bilo presmiješno :lol: :lol:
solo2

#2870 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

Jack Be Nimble wrote:Nisam navijac Barse, ali zelim da pobjede Real i uzmu LS. Ali ipak mora se priznati, koliko god je Barca dobra u fudbalu i dodavanju, toliko su dobri u glumi i varanju. S R A M O T A !!! :x
Ne moze se s' ciganom (Mudinhom) i ciganima drugacije!
Mogu slobodno reci da sam pregledao 90% utakmica Barcelone u zadnjih 7 godina i znam da to nije njihov nacin igre.

Svi znaju da je Barca najbolja, cijeli svijet - tako da dzabe mlatite praznu slamu - uzivajte :dance:
Jack Be Nimble

#2871 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

solo2 wrote:
Jack Be Nimble wrote:Nisam navijac Barse, ali zelim da pobjede Real i uzmu LS. Ali ipak mora se priznati, koliko god je Barca dobra u fudbalu i dodavanju, toliko su dobri u glumi i varanju. S R A M O T A !!! :x
Ne moze se s' ciganom (Mudinhom) i ciganima drugacije!
Moze se! U tome je citava poenta, sto su mogli u srijedu nakon svakog faula, ustati i sa osmjehom na licu nastaviti igrati. Mogli su bez valjanja i trcanja za sudijom. Nisu prvi ni zadnji koji to rade, ali Barca koja je "mnogo vise nego klub" to sebi ne bi trebala dopustiti. Ne sa onim kvalitetom igraca.
Baltazar_khan

#2872 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baltazar_khan »

Murat Sabanovic wrote:chelzi - barcelona - sudija nije svirao 3- 4 penala u korist engleza.

don vito

#2873 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by don vito »

skenderija04 wrote:-Sa Portom u Cetvrtfinalu gol Scholesa
-U polufinalu, u prvoj utakmici protiv Deportiva iskljucen Andrade. Deportivo zavrsava utakmicu sa deset igraca i gubi bitnog igraca za revans
- U revansu Pierluigi Colina svira penal za Porto. Pierluigi Colina ne svira penal Costinhe nad Scalonijem. I kao slag na tortu iskljucuje Nouredina Nybeta . Deportivo ostaje sa 10 igraca. Da li je moguce da Mourinhov tim zavrsi dvije utakmice sa 10 igraca? Kad ga slusas rekao bi da je zrtva zavjere UEFE protiv njega. Na titulu sa `Portom sigurno da je ponosan

Nastavi niz.................
Finale Monaco-Porto, pri rezultatu 0:0, odlicna akcija Francuza, izbacuju u sansu Morientesa koji trci sam prema golu, 5 metara ispred najblizeg igraca Porta... te godine je Morientes zmireci pogadjao ovakve sanse... odjednom svira se nepostojeci ofsajd.
don vito

#2874 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by don vito »

Barcelona - chelzi - sudija nije svirao ocigledan penal u korist Katalonaca
Inter - Barcelona - Priznat gol Milita iz ociglednog ofsajda, Barci nije dosudjen penal
Arsenal - Barcelona - Ponisten regularan gol Mesija (pri rezultatu 0:1)
Real - Barcelona - Marcelo i Adebayor ne dobivaju crvene kartone nakon divljackog starta i gazenja protivnickog igraca
taxi_driver

#2875 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by taxi_driver »

JoseMujica wrote:nema trenera na svijetu koji nije imao trenutak kad je bio oštećen, a isto tako nema trenera koji je nekada bio i počašćen od sudija tako da je sMorinjova vadiona krajnje degutantna.

A za nekoga ko pretendira da bude najveći trener potpuno jadna. :zzzz:

vodiš jedan od najvećih klubova svijeta, imaš neke od najboljih igrača svijeta, igraš kao domaćin na jednom od najboljih stadiona svijeta, a postaviš igru poput trećeligaša :-) .....samo prezir i ništa drugo

ako pogledate igrače pojedinačno: npr. Ozil-Ronaldo-Di Maria ili Messi-Pedro-Villa :?: ...pih jebote mogao bi čoek dumat sto godina ko je bolji od njih i ne bi nikad bio siguran u odgovor...sve zvijeri!

a tek uporedite imena na klupama oba tima? Šta je na klupi imao sMorinjo a šta Guardiola? ma nek se poklopi levat po ušima....nemre se sMorinjo sprati za ovaj poraz sve da je Guardiola lično sudio utakmicu :!: jer onakva igra nije dostojna Reala kao kluba, a njegov papanluk još manje. More on novinarima prosipat svoje ublehe jer novinari jedva čekaju da neko zakuha, da imaju bombastičan naslov, ali sačekajte kraj sezone i vidjećete da u upravi Reala ne sjede levati koje moreš šupljom preveslat. Na kraju krajeva nisu ga doveli da puni novinske stranice već da osvaja titule....i podbacio je baš na onom zadatku za koji je predobro plaćen.

Ali dobra mu je taktika. kod kuce 70 minuta igrati bunker , pa onda kao uvesti kaku i napadati 20 minuta. :D :D :D :D :D :D
Locked