BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
D spešl van

#2851 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by D spešl van »

flyawayll wrote:Jeste vidjeli transparent "Free Mladic" ?? Jadovi :x :x
cigani ko cigani :oops:
KPNCTNJAH

#2852 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by KPNCTNJAH »

Bosanski_kralj wrote: Eto ne znam i ja sam informatički nepismen.

A ti si jednostavno glupi smrad, koji uživa u porazu svoje reprezentacije.
Jasta e'o kontam dernek neki napraviti na foru... nervirao sam se i ja do 0:2 i onda skontam zbog koga da se nerviram, zbog manekena na terenu koje zaboli taki za navijace i za dres u kojem igraju... tebi ce vjerovatno biti sjeb izaci medju komsije strance sutra, ali ja ovdje u rajvosa cu da kroz zajebanciju ovo sve sutra komentarisem... uzivaj ...

Muslimovic jedini zasluzuje da bude na avataru !
Last edited by KPNCTNJAH on 03/06/2011 22:19, edited 2 times in total.
smoki_choko

#2853 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

Šibicar wrote:Jedna riječ je dovoljna da opiše naš večerašnji nastup-PATNJA!,sve ono što posjedujemo i što sam očekivao da bude naš najveći adut(kombinatorika,posjed lopte,borbenost),ništa od toga se nije desilo,sve je bilo kontra toga.Jel' stid igrače da ih razvali,ali bukvalno,RAZVALI reprezentacija rumunske lige?!Gdje je naša odbrana,pa imamo li mi to uopšte,i gdje je taj idol nacije Spahić,koji trpa u džepove protivničke igrače?Ljudi su nam večeras očitali fudbalsku lekciju i to kako se gine za dres reprezentacije.Onda ovaj Baho,pa lik je tol'ki peh da je to nevjerovatno,kad god je komentarisao "istorijske","najvažnije","utakmice svih utakmica" ili,kako ovu večeras nazva,"utakmica generacije",vazda smo gubili,i onda morali slušati njegova prenemaganja i patološka filozofiranja o svemu i svačemu,da to kod čovjeka izazove nagon za povraćanje. :x

P.S:smoki legendo,svaka čast,ubode ti rezultat mangupski. :mrgreen:
ma nista, tako ja s vremena na vrijeme opalim neku prognozu i ubodem. i proslu tekmu sa rumunijom pita me zet koji ce rezultat biti, ja mu kazem izgubicemo ko srbija. a srbija dobila 2-1 nakon sto je gubila. a prognoza za albaniju je 2-0 :bih:
Sasvim_Obican

#2854 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Sasvim_Obican »

D spešl van wrote:
Rekoh : Kad su igrali protiv Srbije stavili su transparent : "Nezavisno Kosovo", pa su Srbi poludjeli na to.. Samo ne mogu naći sliku na googleu, ali znam da je bilo u emisiji Utisak nedelje na B92
LSD

#2855 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

Zadnji gol rumuna pokazuje sav naš cirkus u igri...prvo Mravac promaši glavom loptu, a odmah zatim i Spahić :lol: :lol: oba naša strašna stopera ispadoše u roku od sekunde vremena i Marica istrca 1 na 1 pred Hasagića.
Dalje ne treba komentarisati...kome nije jasno, neka pogleda snimak tog njihovog treceg gola.
Last edited by LSD on 03/06/2011 22:20, edited 2 times in total.
nervoza

#2856 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nervoza »

valja sad slusati svakave price "strucnih" novinara...

sta reci o utakmici, susiceva greska - ibricic

ostali igraci, nemam rijeci... nije ovo prvi put da se ovako trckara po terenu, nekako sve to bezvoljno djeluje, nigdje ostrine, nicega... nedavno je susic dao dobru izjavu, "moramo popraviti igru bez lopte", sto znaci da je to trubio igracima, kako su se oni ponasali? vidjelo se... zaista jadno
svaki rumun gine za svoj grb, vidjelo se i u zenici, ali nasi, gadno covjece, neki su bili mnogo jadni... muslimovic bi mogao svima biti primjer, ne samo veceras...

btw, 2 dana prije utakmice rostiljati kod mahira beathouse-a, je zaista odron, sportisti prije tako bitne utakmice se opustaju uz masne cevape... niko nam ne mozepomoci dok se nasi igraci ne opamete, oni su veceras glavni krivci, da je bogdo selektor, to bi se dalo lako promjeniti, ali ovako...

da ne bi bio prevelik crnjak, uz pobjedu nad albanijom imamo jos uvijek sve u svojim rukama, sto se drugog mjesta tice.. ali odnos prema reprezentaciji se mora promjeniti, ovako ne ide
BSn

#2857 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by BSn »

D spešl van wrote:

Bio je i jedan vise politicki, tad su i poletile stolice.
UEFA sve tefteri. 8-)
fosil

#2858 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by fosil »

smoki_choko wrote:
Šibicar wrote:Jedna riječ je dovoljna da opiše naš večerašnji nastup-PATNJA!,sve ono što posjedujemo i što sam očekivao da bude naš najveći adut(kombinatorika,posjed lopte,borbenost),ništa od toga se nije desilo,sve je bilo kontra toga.Jel' stid igrače da ih razvali,ali bukvalno,RAZVALI reprezentacija rumunske lige?!Gdje je naša odbrana,pa imamo li mi to uopšte,i gdje je taj idol nacije Spahić,koji trpa u džepove protivničke igrače?Ljudi su nam večeras očitali fudbalsku lekciju i to kako se gine za dres reprezentacije.Onda ovaj Baho,pa lik je tol'ki peh da je to nevjerovatno,kad god je komentarisao "istorijske","najvažnije","utakmice svih utakmica" ili,kako ovu večeras nazva,"utakmica generacije",vazda smo gubili,i onda morali slušati njegova prenemaganja i patološka filozofiranja o svemu i svačemu,da to kod čovjeka izazove nagon za povraćanje. :x

ma nista, tako ja s vremena na vrijeme opalim neku prognozu i ubodem. i proslu tekmu sa rumunijom pita me zet koji ce rezultat biti, ja mu kazem izgubicemo ko srbija. a srbija dobila 2-1 nakon sto je gubila. a prognoza za albaniju je 2-0 :bih:
Cane Vukic Prebranac :lol: :thumbup:
smoki_choko

#2859 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

LSD wrote:Zadnji gol rumuna pokazuje sva naš cirkus u igri...prvo Mravac promaši glavom loptu, a odmah zatim i Spahić :lol: :lol: oba naša strašna stopera ispadoše u roku od sekunde vremena i Marica istrca 1 na 1 pred Hasagića.
Dalje ne treba komentarisati...kome nije jasno, neka pogleda snimak tog njihovog treceg gola.
ono je bio šou, ne mogu lopte da izbiju :-)
and

#2860 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by and »

strašno izdanje.
ne znam što se igračima nije igralo večeras,a jedina svijetla tačka je bio hasagić.imao je i najviše driblinga.
albanija se mora dobiti.ne treba dizati velike tenzije sada,ali nakon albanije se ozbiljno treba proanalizirati.
samo da se ne ponovi ona glupa litva i 1:1 koji su nas kasnije koštali kvalifikacija.
nije mi jasno,ako se igračima nije igralo,da im bar nije proradio inat na ono ciganisanje tigana.
Edin H.

#2861 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

Bosnolog wrote:Hodajuci baletani svi osim Muslimovica koji je jedini pokusao nesto napraviti,.....Nas mentalitet ufuranih zvijezda je doaso do maksimalnog izrazaja veceras,.....

Problem je supacko nabijanje lopte sto dalje od sebe bez ikakve koncepcije i kukavicluk odbrane i predaje.Propuh odbrana nema sredine apsolutno,,.......Nikada losija predstava jos od vremana kada su nas Grci nakantali u Zenici,.....

Mravac nema sto vise traziti u repki,Misimovic ne igra od kada smo zijanili od Portugala,Ibricic je izgubljeni penzioner,...Hasagic odbrani nemoguce a primi supacke golove zbog nepokupljenih lopri oko sebe,.....

Sramaota za sve ne samo za Susica,.Nije sve do njega,.....

Muslimovica staviti u prvu postavu,igra,trci i jedini je zasluzio cestitke,..... :thumbup:
Daj vise kanite se to g Muslimovica, covjek je zavrsio karijeru ima dvije godine.
Dzaba mu sto se bori izadje jedan na jedan i opali loptu osam metara preko gola.
Edin H.

#2862 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

dupli
Last edited by Edin H. on 03/06/2011 22:23, edited 1 time in total.
veljaca

#2863 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by veljaca »

Ovaj Mravac ne bi imao mjestu ni u prvih 11 u FK Zeljeznicar ....

Za njega su Nyema, Bogi i Vasilic a bogami i Mesic - da ne spominjem Cocalica i Kerlu - izmislili fudbal ....

Mravac - odlazi sam - molim te ....
jeza u ledja

#2864 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by jeza u ledja »

Neko je napisao vec ranije, ne mogu da shvatim, imas 5 veznjaka, od toga 4 "kreativci" i ti prebacujes loptu preko veze na jednog napadaca?!??!!!!

Hocu bas da pogledam snimak, ali mescini da te lopte dolaze najvise od Spahica.
Mostar_1987

#2865 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mostar_1987 »

Hasagic - 3 (najbolji danas)
Spahic - 1
Mravac - 1
Lulic - 2
Mujdza - 1
Ibricic - 2
Rahimic - 2
Medjunanin - 2
Pjanic - 1
Misimovic -
Dzeko - 2

Muslimovic - 3
Ibisevic - 1

Susic - 1
smoki_choko

#2866 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by smoki_choko »

fosil wrote:
smoki_choko wrote:

:thumbup:
sad kad mi iz pentaogna kaze, fuckin mr smoki prebranac stop fooling arouund :lol: :lol: :lol:

Cane Vukic Prebranac :lol:
Last edited by smoki_choko on 03/06/2011 22:27, edited 4 times in total.
veljaca

#2867 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by veljaca »

@ EdinH - ko je nasikirao :mrgreen: ....

Tebi jedino valja Begovic i vise niko ....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pirmin

#2868 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by pirmin »

KPNCTNJAH wrote:
Muslimovic jedini zasluzuje da bude na avataru !
A ja ga fakat mislio staviti, kontam zemljak mi je. :D

Ipak se odlucih za jednog od nasih najvecih igraca.
(i najslabijeg selektora :-? )
LSD

#2869 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by LSD »

Mostar_1987 wrote:Hasagic - 3 (najbolji danas)
Spahic - 1
Mravac - 1
Lulic - 2
Mujdza - 1
Ibricic - 2
Rahimic - 2
Medjunanin - 2
Pjanic - 1
Misimovic -
Dzeko - 2

Muslimovic - 3
Ibisevic - 1

Susic - 1
Poobara nam pola tima na popravni :lol: :-)
Edin H.

#2870 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Edin H. »

BSn wrote:
D spešl van wrote:

Bio je i jedan vise politicki, tad su i poletile stolice.
UEFA sve tefteri. 8-)
Da cuo sam to, znas li sta su skandirali, kad su nasi momci reagovali?
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#2871 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Dado dijasporitus »

nellington wrote:
smoki_choko wrote:sad kad je hasaga skine
Hasaga fino istrčao na loptu braneći penal:D
I to jedno 2 metra. Sudija trebao ponoviti penal ali smo fasovali sadaku. Na sta smo spali Tito dragi
Bosanski_kralj

#2872 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Bosanski_kralj »

---------
Last edited by Bosanski_kralj on 03/06/2011 22:45, edited 1 time in total.
Sasvim_Obican

#2873 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Sasvim_Obican »

Mostar_1987 wrote:Hasagic - 3 (najbolji danas)
Spahic - 1
Mravac - 1
Lulic - 2
Mujdza - 1
Ibricic - 2
Rahimic - 2
Medjunanin - 2
Pjanic - 1
Misimovic -
Dzeko - 2

Muslimovic - 3
Ibisevic - 1

Susic - 1
Što ne uvede nulu da je spucamo Ibričiću... Malo je reći da je bio užasan.. Morali bi izmisliti neki novi pridjev - senijadan.
nemam_ideje

#2874 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by nemam_ideje »

LSD wrote:Zadnji gol rumuna pokazuje sva naš cirkus u igri...prvo Mravac promaši glavom loptu, a odmah zatim i Spahić :lol: :lol: oba naša strašna stopera ispadoše u roku od sekunde vremena i Marica istrca 1 na 1 pred Hasagića.
Isto tako kad su prečku pogodili ovi su se sudarili :-) Onda je Spahić sjebo stvar kod dugog gola(zajedno sa Kenom) ili trećeg, ne sjećam se više :-) Onda je Rumun ostao sam u petercu kad su nam zabili prvi gol, valjda :-) Nismo napravili priliku kako treba. Lažem, dvije čini mi se(Ibričić glOvom na kraju prvog i Ibišević u drugom) :skoljka: Grozno. Ništa nije izgubljeno ako Bjelorusi ne dobiju Francusku. Ako dobiju onda je gotovo. Doduše i sa tim remijem Bjelorusa imamo "problem". Onda MORAMO da im uzmemo 4 boda i dobijemo Albaniju. S tim rezultatima smo drugi.
Mostar_1987

#2875 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH

Post by Mostar_1987 »

A neznam, dosta njih su danas 0 zasluzili. Spaha,Mravac su OCAJNI.
Susic - 0
Locked