The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- KPNCTNJAH
#2851 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Najbolji je onaj random lik sto je dopustio da ga "setaci" okruze dok je na cistini 
- simonese
- Averus
#2853 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
@KPNCTNJAH: Zamisli na šta bi serija tek ličila da prikažu priču baš svakog lika koji se pojavi
Sjeti se onog jadnička s ogromnim ruksakom što je trčao kraj ceste u trećoj(?) sezoni
@simonese: de bolan ukratko, ko će čitat' cijeli članak
- simonese
#2854 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
nista posebno,neki moji kontoviAverus wrote:@KPNCTNJAH: Zamisli na šta bi serija tek ličila da prikažu priču baš svakog lika koji se pojaviSjeti se onog jadnička s ogromnim ruksakom što je trčao kraj ceste u trećoj(?) sezoni
![]()
samo me zanimalo znacenje "Terminus"
- W0LVERINE
#2855 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Uzevsi u obzir predhodne epizode,ova zadnja mi je u odnosu na njih odlicna!
Po meni ono vraćanje u proslost je nepotrebno i nije za finale sezone, k`o da koga to zanima pored onih kanibala!
Za kada je najavljen nastavak?
- champion2
#2856 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Oktobar ja mislimW0LVERINE wrote:Uzevsi u obzir predhodne epizode,ova zadnja mi je u odnosu na njih odlicna!Po meni ono vraćanje u proslost je nepotrebno i nije za finale sezone, k`o da koga to zanima pored onih kanibala!
![]()
- strong69
#2857 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moze li link za stripove?Amomiman wrote:Počeo sam stripove čitati. Nemjerljivo bolji od serije. S ovom sezonom (najvjerovatnije) završavam sa serijom, usmjeravam fokus na stripove.
- VenomousV
#2858 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
and that, ladies and gentlemen, is how you deal with pedophiles
totalno nisam ocekivala da ce rick ono uraditi, mislila sam da su fucked, al' kad ga je ugrizao mislim da sam cak vrisnula woooooooooooooooow
i vracala sam scenu da jos jednom pogledam 
dobra epizoda, trebali smo znati da ce nam samo natuknuti neke stvari kako bi gledali iducu sezonu (za koju se iskreno nadam da nece biti toliko natezanja kao u ovoj)
totalno nisam ocekivala da ce rick ono uraditi, mislila sam da su fucked, al' kad ga je ugrizao mislim da sam cak vrisnula woooooooooooooooow
dobra epizoda, trebali smo znati da ce nam samo natuknuti neke stvari kako bi gledali iducu sezonu (za koju se iskreno nadam da nece biti toliko natezanja kao u ovoj)
- muhanata
#2859 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Rick that was legen...wait for it...dary!
Ako su ovi iz Terminusa, kao što neko reče, kanibali, sve dok je RIck živ ja se ne bojim za ekipu

Ako su ovi iz Terminusa, kao što neko reče, kanibali, sve dok je RIck živ ja se ne bojim za ekipu
- Amomiman
#2860 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
strong69 wrote:Moze li link za stripove?Amomiman wrote:Počeo sam stripove čitati. Nemjerljivo bolji od serije. S ovom sezonom (najvjerovatnije) završavam sa serijom, usmjeravam fokus na stripove.
pp
- Locker
#2861 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Strong, haj' sad ti meni.Amomiman wrote:strong69 wrote:Moze li link za stripove?Amomiman wrote:Počeo sam stripove čitati. Nemjerljivo bolji od serije. S ovom sezonom (najvjerovatnije) završavam sa serijom, usmjeravam fokus na stripove.
pp
- strong69
#2862 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ClaimedLocker wrote: Strong, haj' sad ti meni.
- Zovem se Zelena
#2863 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Caimed i ja! Al' od koga?! 
- ExNihilo
#2864 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dvije scene iz stripa, koje će vas (možda) uvjeriti da je strip bolji:
Mišon i Tajris u pauzi od klanja zombija

Mišon vadi Guverneru oko...kašikom

Mišon i Tajris u pauzi od klanja zombija

Mišon vadi Guverneru oko...kašikom

Last edited by ExNihilo on 31/03/2014 23:01, edited 1 time in total.
- bosansko more
#2865 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
(ima spojlera)W0LVERINE wrote:Uzevsi u obzir predhodne epizode,ova zadnja mi je u odnosu na njih odlicna!Po meni ono vraćanje u proslost je nepotrebno i nije za finale sezone, k`o da koga to zanima pored onih kanibala!
![]()
Pa mislim da je poenta flashbackova jasna, a i objasnjeno je zasto je Rick glumio farmera.
Hershel je skuzio stvari, postaju zvijeri u ljudskom obliku, pokusao ih je malo vratiti u civilizaciju, koliko toliko makar prividno, a onda mu guverner otfikari glavu.
Rick je ubio covjeka pregrizavsi mu arteriju, a onda je sljedeceg rasporio ko zivotinju na klanju. Flipno je totalno.
Ovi u Terminusu gomilaju ljude u vagonima, a vidjeh i neke iznutrice dok su bjezali, zapravo su ovi pucnjima usmjeravali prema vagonu... ocito se hrane ljudima, ali malo su se zajebali, Rick ce ih zubima priklati
- Averus
#2866 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Im'o bih i ja još štošta dodat'
Prvo za ove stripove: Sigurno me neće blowjob i vađenje oka privući
Al' svakom njegovo. Ja sam stripove davno htio početi da čitam, međutim ne volim stripove koji nisu u boji.
Drugo za Ricka: čo'ek nije postao zvijer, nije postao divljak, nego je jednostavno shvatio (izgleda) kako stvari stoje: Ubij ili budi ubiVen
Da mog sina (pa makar bio Carl
) onako neko uhvati i pokaže namjeru da ga mrcvari, pa ja bih ih sve redom pojeo, a ne ugriz'o!
Nadam se da je Beth živa... Mogla bi se pokazati bitnijom nego ikako do sada. Poslednju cijelu sezonu, možda i više, su na leđima nosili Rick, Michone i Daryl. Ovi ostali su nekako postali previše nebitni. Tu uključujem čak i Carol i Tyreese-a. Možda je bolji izraz "premalo bitni" jer nisu baš skroz nebitni. Mislim da će presudni u slijedećoj sezoni biti njih dvoje, ali imam osjećaj da će medo da zagine...
Glen i Maggie... Siguran sam da će ostati još dugo u seriji čisto da se održi prisutnost nekakve ljubavi u svemu tome.
Zanima me šta će biti s ovom novom postavom, jer, kao što sam i ranije rekao, Tara bi mogla biti odličan materijal za razvoj karaktera, dok bi doktor, ona obrijanih nogu i gospodin "ja sam debeli vojnik" prema mojoj procjeni mogli biti mrtvi već u trećoj epizodi slijedeće sezone.
Sve u svemu, ostajem pri seriji. Valjda će se potruditi da slijedeću sezonu odrade bolje nego 3. i 4.
Prvo za ove stripove: Sigurno me neće blowjob i vađenje oka privući
Drugo za Ricka: čo'ek nije postao zvijer, nije postao divljak, nego je jednostavno shvatio (izgleda) kako stvari stoje: Ubij ili budi ubiVen
Nadam se da je Beth živa... Mogla bi se pokazati bitnijom nego ikako do sada. Poslednju cijelu sezonu, možda i više, su na leđima nosili Rick, Michone i Daryl. Ovi ostali su nekako postali previše nebitni. Tu uključujem čak i Carol i Tyreese-a. Možda je bolji izraz "premalo bitni" jer nisu baš skroz nebitni. Mislim da će presudni u slijedećoj sezoni biti njih dvoje, ali imam osjećaj da će medo da zagine...
Glen i Maggie... Siguran sam da će ostati još dugo u seriji čisto da se održi prisutnost nekakve ljubavi u svemu tome.
Zanima me šta će biti s ovom novom postavom, jer, kao što sam i ranije rekao, Tara bi mogla biti odličan materijal za razvoj karaktera, dok bi doktor, ona obrijanih nogu i gospodin "ja sam debeli vojnik" prema mojoj procjeni mogli biti mrtvi već u trećoj epizodi slijedeće sezone.
Sve u svemu, ostajem pri seriji. Valjda će se potruditi da slijedeću sezonu odrade bolje nego 3. i 4.
- ExNihilo
#2867 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Drži se ti, onda, Avengersa i ostatka Marvelove družineAverus wrote:
Prvo za ove stripove: Sigurno me neće blowjob i vađenje oka privućiAl' svakom njegovo. Ja sam stripove davno htio početi da čitam, međutim ne volim stripove koji nisu u boji.
Svaki poštivalac stripova, koji drži do sebe, zna da su stripovi u boji za pi*kice.
- Dasi
#2868 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ExNihilo wrote:Drži se ti, onda, Avengersa i ostatka Marvelove družine![]()
Svaki poštivalac stripova, koji drži do sebe, zna da su stripovi u boji za pi*kice.
- Averus
#2869 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
@ExNihilo: Stvarno? Mislim... Stvarno?
Uživaj
Uživaj
- Zovem se Zelena
#2870 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Scene pucačine u Terminusu - očajne!
- ExNihilo
#2871 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Averus wrote:@ExNihilo: Stvarno? Mislim... Stvarno?![]()
![]()
![]()
Uživaj
Ovo tek tako da napišeš nešto ili...?
- Averus
#2872 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mogli su malo skratiti, ali valja njima dotrčati do druge straneZovem se Zelena wrote:Scene pucačine u Terminusu - očajne!
@ExNihilo: De okani se, šta si se uzjeb'o k'o uvrijeđena mlada
- SmokingMan
#2873 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ouuuuuuu šta Rick reče,gotovi su. 
- Zovem se Zelena
#2874 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Neobično finale. Navikli smo na neke velike, odlučujuće borbe i bitke.
Superiška, sad mozgat do oktobra
Superiška, sad mozgat do oktobra
-
__Phoenix__
#2875 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pogledajte i zadnju epizodu Talking dead-a, Rick je gost... (može se naći na torrent-ima).