Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
L u c i f e r

#2851 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

lijek-za-sve wrote:hoces reci da nije normalno nekog mrziti zbog njegove npr. fasisticke ili kriminalne orijentacije????
Dakle ti izjednačavaš fašizam i kriminal sa homoseksualnošću?
jeza u ledja

#2852 Re: Horde Zla

Post by jeza u ledja »

Transparent je glupost. Toliko.
L u c i f e r

#2853 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

SpiritCrusher wrote:
L u c i f e r wrote:Koliko god da sam plitak, nisam toliko plitak da svršam gledajući 22 insana kako ganjaju jednu loptu 90 minuta.
E presra ga i ti sad buraz. ne sviđa ti se transparent ok, i meni je glup, al što onda sam ideš u krajnost koja je u osnovi isti kurac ko i to čemu se protiviš, i sve koji vole fudbal nazivaš plitkim? Hajd se saberi pa pokušaj ponovo, znaš ti bolje od ovoga, vidio sam po drugim temama.
Jbg, onda znaš da sam brz na obaraču... :D

Naravno, prethodni post je reakcija na provokaciju i sarkastične prirode te apsolutno podržavam sve normalne insane koje vole fudbal ili se istim bave... :)
lijek-za-sve

#2854 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

L u c i f e r wrote:
Dakle ti izjednačavaš fašizam i kriminal sa homoseksualnošću?
dokle je sve troje daleko od mene i moje kuce sve ok.....al kad pocnu bilo koje od to troje da mi namecu bilo privatno ili javno svim silama cu da se borim protiv toga......a tebi je kriminal fasizam ok???? ili mozda homosekualnost???? sve to u svojoj kuci mozes ali javno? odobravas?
L u c i f e r

#2855 Re: Horde Zla

Post by L u c i f e r »

jeza u ledja wrote:Transparent je glupost. Toliko.
:thumbup:

Toliko i od mene.

Fala lijepo i domindženja.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2856 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

Pogledaj Rusiju, i sada i u doba SSSR, pogledaj Kinu, S Koreju...nije bas da je homofobija iskljucivo desnicarska glupost ;-)

O tome na nekoj drugoj temi, i podforumu.
A ovdje, da bi nekoga mogao osuditi, prozvati, etiketirati....svakako bi trebao prikazati kontinuitet ovakvih prozivki, skandiranja....poziva na nasilje, prema ovoj sexualnoj manjini i sl.
A TOGA NEMA!!!

To je cijela poenta apsurdnosti prozivki. Ova parola, je cisto bila interna prozivka na navijackoj relaciji. A kasnije prozivka te gay organizavije je cisti spin, i stvaranje slucaja tamo gdje ga nema.

Mislim da bi bilo ok da na ovom podforumu, i ovoj temi, zavrsimo sa ovom raspravom.

Eventualni nastavak, ako neko ima potrebu za tim, na nekom drugom pdf.i drugoj temi. :thumbup:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2857 Re: Horde Zla

Post by Velkoski »

ovo je PAROLA, nije transparent.

ne vrijeđa nikoga i još je dobra provokacija!

zdra'o!
lijek-za-sve

#2858 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

kao neko ko je od prvog sata ne dana uz HORDE nedam da niko bilo pomisli a ne kaze ruznu rijec o nama......bilo ko to bio...bilo na forumu ili van njega....a vi sad radite sto hocete.......
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2859 Re: Horde Zla

Post by -LIBERO- »

A interesantno je da nas je za isti derbi, prvo prozvaoSaff, zbog nosenja plavog kriza ispred kortea :D :lol:
A onda nas, za isti taj derbi, proziva ta gay organizacija, za tu parolu. :D
Po meni, i kod jednih, i kod drugi, te njihove reakcije govore da su totalno pogubljeni u svojim, razlicito poslozenim, ali ocito slicno koncipiranim svetonazorskim iskljucivostima. I da sve, ali bas sve, gledaju kroz prizmu u njihovoj boji obojenim naocalima.
A poenta i jedne i druge stvari je milijarde kilometara udaljeno od onoga za sta se pokusava prozvati . :run:
lijek-za-sve

#2860 Re: Horde Zla

Post by lijek-za-sve »

oni ono prije u toku i poslije utakmice ne vide......i onda se nadju da nekog za nesto prozivaju.....FARE i saff ista go..a
General_Jackson

#2861 Re: Horde Zla

Post by General_Jackson »

Ma samo ih kulirajte ljudi, očito je gay lobi uplatio pozamašna sredstva, pa su ovih dana krenuli u opštu ofanzivu, divljaju već nekoliko dana i po forumu i šire sa standardnom retorikom ako ne "ljubiš pedere" onda si glupi, zatucani, religiozni i fašistički nastrojeni navijač i latentni homoseksualac :-) standardna etiketiranja.... ne obraćajte pažnju.
SpiritCrusher

#2862 Re: Horde Zla

Post by SpiritCrusher »

Da ne ulazim u svu ovu priču oko prava, šovinivizma i neznam ni ja čega jer tu nema kraja... Jel vi ljudi fakat ne kontate da je ovo prvi put da smo završili na prvoj strani Guardian-a? A po čemu? Na stranu ko šta misli na ovu temu, jel transparent, čaršavf il toalet papir, ovo je prvi put od rata da smo na naslovnoj strani jednog od najuticajnih evropskih novina, i to po budalaštini od koje sutra ko klub možemo popušit debelu foru? I onu šaku jada evropskih utakmica što igramo i uberemo koju marku treba da igramo pred praznim tribinama? Jer kontamo da smo duhoviti? E pišaj ti te naše duhove ako je ovo sve što je od njih ostalo.

Ja ne kontam kako možete branit ovo sranje al nikako. Osim ako ste ga pravili i razapinjali pa se sad perete.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2863 Re: Horde Zla

Post by Velkoski »

Jebo Guardian.
omega369

#2864 Re: Horde Zla

Post by omega369 »

i pedere

:wink:
SmokingMan

#2865 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

E ko je pritisko' dugme report it... :mrgreen:

Image
Alkos

#2866 Re: Horde Zla

Post by Alkos »

Čekajte, jeste vi svjesni da je ova parola upućena "pederima" sa južne tribine, ono kao za'ebancija, provokacija, rivalstvo? Ono, samo pitam!

Nidje veze, ono EU javnost je naprosto šokirana jer balkanski navijači inače imaju dobru reputaciju, poznati su kao jako miroljubivi i kao veliki ljubitelji maljavih guzica i qrčina! :lol: Svašta!
limeni

#2867 Re: Horde Zla

Post by limeni »

Alkos wrote:Čekajte, jeste vi svjesni da je ova parola upućena "pederima" sa južne tribine, ono kao za'ebancija, provokacija, rivalstvo? Ono, samo pitam!

Nidje veze, ono EU javnost je naprosto šokirana jer balkanski navijači inače imaju dobru reputaciju, poznati su kao jako miroljubivi i kao veliki ljubitelji maljavih guzica i qrčina! :lol: Svašta!
:thumbup:

Jebeni Guardian nema nista bolje pisati nego o nasem transparentu i provokaciji manijacima.
Eto ako oni mogu biti islamofobicni i svako sranje pripisati skupini o 1.5 milijardi ljudi i tako svaki dan neki clanak napisati imam i ja pravo da se natakarim raspale familije britanske kraljice, pederima i ostalim koji nam zlo misle i o kurcu nam vise.
Fauja Singh

#2868 Re: Horde Zla

Post by Fauja Singh »

Nasmijah se ovom komentaru sa clanka
ne znam sto se ljute, ovo je pederima kao da si im ponudio sladoled ili liizalo
:)
celava_dlaka

#2869 Re: Horde Zla

Post by celava_dlaka »

Sad ce vam nsbih pod pritiskom uefe lupiti kaznu od 10 tisuca :D :D
Butmiran

#2870 Re: Horde Zla

Post by Butmiran »

Ko se ljuti uvalimo mu kruti, i Guardianu i tim nekakvim organizacijama.
todd_smith

#2871 Re: Horde Zla

Post by todd_smith »

besposlen pop ce i stoku da krsti, malo lgbt da se pogura, ko ih jebe
Anestezija

#2872 Re: Horde Zla

Post by Anestezija »

Nemoj da uradimo opet i protiv slobode istu 8-)
nebitan lik

#2873 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

L u c i f e r wrote:
-LIBERO- wrote:@Lucifer. Gdje vidis poziv na nasilje? Gdje vidis poziv koje 'Obraz' zastupa, i na sta poziva?
Tvoja teza je, da su HZ = fasisticki-sovinisticki 'Obraz'.

De malo ba, okani se generalizacije, izjednacavanja sto se ne moze izjednaciti i sl. :run:
Ne izjednačavam, samo kažem da podsjeća. Homofobija je desničarska glupost.

Samo mi je krivo da ovakve gluposti izlaze iz Sarajeva i navijačke grupacije kojoj sam i ja svojevremeno pripadao, u danima njenog osnivanja davnih 80-ih...
pasa guraj ga gdje hoces popusti nas to je bolest,ja kao dobar covjek bi vam bolnice napravio a ne parade! To je bila.zezancija zaboli nas za gejeve il pedere il kako se vec zovu,svaki dan smo ugrozeni cim izadjemo na ulicu a o tekmama u rsu i listici i ostalim zabitima necemo pricati,sto gardijan nije spomenuo noz zica kad pjevaju a koliko je ljudi izmasakrirano,sto nisu pisali kad ubise Vedrana a pricaju mi o uvrijedjenim pederima
nebitan lik

#2874 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

L u c i f e r wrote:
lijek-za-sve wrote:
L u c i f e r wrote:
Kakva inteligencija, visprenost i nadasve elokvencija.

Nisam znao da ovi navijači imaju ovako briljantnih umova.
onda si tek sad svjestan koliko si plitak.....uci...citaj nadoci ces....sve pod uslovom da budes imao vremena od FARE-ta ..... :wink:
Koliko god da sam plitak, nisam toliko plitak da svršam gledajući 22 insana kako ganjaju jednu loptu 90 minuta.
kako nisi plitak kad kazes bio si kad su se HZ osnovale sta ste tad gledali balet il 22 covjeka kako trce za loptom? I frizbi bi gledo nego dva muskarca kako se drze za rucice
Dino777

#2875 Re: Horde Zla

Post by Dino777 »

Mogu da nas kazne ali ne i da nas kazne :lol:
Post Reply