Cracked wrote:E jbg zao mi silve. A taman se zakuhalo. Prva otisla na weidmana bez price. Ali ovo nebi bio ni prvi ni drugi a ni treci put da silvu dominiraju u prvoj rundi pa opet zavrse nakautirani. Weidman mi je sasvim ok borac, ne mozes reci da je nezasluzen, sve je radio kako treba u obje borbe. Ne vjerujem da cemo silvu vise gledati, prava steta. Belfort/weidman sto se mene tice moze tu weidmen uzeti pa mozda machida naleti.
Uglavnom za sve koje sam navijao su izgubili

bar od ovih meni bitnijih. Barnett izgubio pff. Ne znam svi kazu laktom ga nakautirao ali meni je izgeldalo kao da ga je on vec koljenom vec dobro uzdrmao i dokrajcio laktom.
Ronda je jbg dosta bolja bila od Mishe. Ako nista od sada gledam s nadom da ce je neko patosirati. Nije misha nju nista uvrijedila tokom ultimate fightera nego je ova budaletina teska. NAjbolje je lik opisao rondu: "Emotional underdevelopt". Ponasa se ko trinaestogodisnjakinja u pubertetu, Kako god trenutno je najbolja i na kraju to se samo i gleda
Bas tako za Silvu, samo se treba sjetiti Sonnena ...bit ce sigurno onih za koje ni nakon 2-0 za Weidmana nije ubjedljivo i ja sam pomalo jedan od tih

iako mi je Weidman nakon ovoga, 100% zasluzeno tu gdje jeste.
Silva je gotov 100%. U njegovim godinama, nema oporavka od ovakve povrede ... ovo je i psihicki udarac...mislim moras biti bas psihicki jak da nakon ovoga sa istim zarom i snagom ides sa kickovima ...
Operacija je bila uspjesna i nece biti potrebe za drugom operacijom...oporavak minimalno 6 mjeseci fizicki ali psihicki, mislim da oporavka nema.
Meni je citava prica, mada mozda grijesim, izgledala ovako. Silva gubi prvi mec i nema uopste zelje za revans i nastavak karijere. Posto su velike pare u pitanju, "naloze" ga na pricu, dobij ovaj mec pa se povuci neporazen, ostavi Silva "legacy". On sam mi je djelovao da je nikad ozbiljnije usao u mec. Onaj ulazak sa molitvom (valjda molitvom) sa dva cucanja po minutu, pa onda maximalna koncentracija poslije prve runde, full gard bez zezanja ...ali bukvalno da ima kao neka misticna komponenta koja nije lako rijecima objasnjiva ... kao da iako je umom bio maximalno tu, srcem i dusom nije. Kao da je ona neka nevidljiva sila koja stiti ljude, u njegovom slucaju nestala i on je to znao, otud i one molitve. Kao da je nakon prve borbe, imao jasan "znak" da se povuce a on ga je izignorisao. Normalno ovo je moja slobodna interpretacija...
Ronda pravo emotivno nezrela ...Misa joj pruza ruku nakon sto je porazena i ona se okrene i ode ... zato je imala "boooo" od publike samo takav ...
Barnet razocarenje ...mislio sam da su laktovi isli u potiljak ali nisu...sve cisto i legalno ... Travis postaje contender ...dobra mu izjava bila na kraju ...pravi socijalista...kaze " ova pobjeda nije za ove sto sjede u prvim redovima oko kaveza, nego za vas radnike u plavim kobinezonima koji borbu gledate iz pozadine" ... (tako nekako

)
Nista, sad pauza malte ne do Februara ...