Irm@ wrote:hadzinice nema vishe radnja na obali zatvorili su je prije mjesec dana..
a Ticker imas u svakom shopping centru - Interex, Merkur, Robot i sl..
E nema, obisla sam svaki od navedenih.. i Bingo, Mercator.
Moderator: anex
Irm@ wrote:hadzinice nema vishe radnja na obali zatvorili su je prije mjesec dana..
a Ticker imas u svakom shopping centru - Interex, Merkur, Robot i sl..
Imas na fb, trazi dekoracija torti, slatki dekor i slicno, prodaju razne dekoracija za torte a i kalupe raznih oblika.Ticker wrote:
Gdje mogu naci ovo u Sa, hitno je, rodjendan se blizi...
Ma mislio sam na one sitnice.. podkape, brile, kacige i tako toobaja wrote:pocela snizenja uveliko, al nove skije ispod 550 tesko se mogu naci!zasada...adis.p wrote:Jesu pocela snizenja za ski opremu? Jel ko gledao po Skenderiji i BBI?![]()
skije imas sport lajf-ferhadija, planet bike -malta, pijaca, Breza.....
oooradenska wrote:Slucajno sam saznala da se iduci mjesec otvara Beneton outlet pa ko voli nek izvoli. Ali prava snizenja, ne kao Modiana, ugl on je rekao da ce najskuplje farmerke biti 30 KM, a majica 20 KM. U Imporataneu
Bilo je prije 15 , 20 dana GOMILA takvih haljina u Orsay-u na sniženju, od viskoze, raznih boja i dezena prodavale se po 35 - 40 KM. Ali ih više nema, možda je došlo nešto sa novom kolekcijom ( vidjela sam neki dan da su totalno izbacili novu kolekciju ) naravno uz više cijene.uvijek_ista wrote:Pitanje: Tražim ženske haljine, dužine do koljena, kratkih rukava u formi tunike ili haljine u zavisnosti da li se nose štrample ili helanke ispod, još ako neko zna za sniženje to bi bilo super
Hvala!zamzija wrote:Bilo je prije 15 , 20 dana GOMILA takvih haljina u Orsay-u na sniženju, od viskoze, raznih boja i dezena prodavale se po 35 - 40 KM. Ali ih više nema, možda je došlo nešto sa novom kolekcijom ( vidjela sam neki dan da su totalno izbacili novu kolekciju ) naravno uz više cijene.uvijek_ista wrote:Pitanje: Tražim ženske haljine, dužine do koljena, kratkih rukava u formi tunike ili haljine u zavisnosti da li se nose štrample ili helanke ispod, još ako neko zna za sniženje to bi bilo super
Potraži u Motivima u BBi centru, tamo zna biti lijepih, samo su poskupe. Također ih imaš probrati u Mangu, Lindexu, i naravno uvijek preporučujem Tiffany jer ako se zaroviš možeš naći takvih h&m stvari. I pokušaj naći u Kotonu u Alti, kao i Sportini u Mercatoru ( ima veći izbor nego sportina u BBI )...
motorola01 wrote:Da li u Intersportu u Mercatoru imaju northland-ovih zimskih jakni?Je li jos uvijek snizenje?
Trenutno je snizenje i do 50 posto u zavisnosti od artikla i dana u sedmici(vikendom je na ono snizenje jos 10 posto dole).Bio sam u GMS-u Vitez i svidjela mi se jedna narandzasta northland jakna,ali na moju zalost nije bilo broja.Da znam da je ima u Sarajevu,dosao bih jedan dan maxuz zbog nje,a ovako nistamirche_ wrote:motorola01 wrote:Da li u Intersportu u Mercatoru imaju northland-ovih zimskih jakni?Je li jos uvijek snizenje?
Northland jakne imas u sportskoj radnji GMS u Alti i BBI centru, prije odprilike mjesec dana bilo je snizenje 20%, mislim da je trenutno i vece.