FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ala7
#2851 Re: FC Bayern Munchen
ovo je bajern iz prosle sezone, nista se nije promjenilo.. isto namjestena utakmica
- citadela
#2852 Re: FC Bayern Munchen
Lijepo, lijepo
Ja Bjelorusa ...
Kad ce Alaba biti fit? Onog Bastubera ne mogu ocima vise na lijevom beku. Klupa mu treba biti plafon u Bayernu pored Dantea i Boatenga na stoperskim pozicijama.
Kad ce Alaba biti fit? Onog Bastubera ne mogu ocima vise na lijevom beku. Klupa mu treba biti plafon u Bayernu pored Dantea i Boatenga na stoperskim pozicijama.
-
bosanska senzacija
#2853 Re: FC Bayern Munchen
Švabe su usrale a snijeg na istoku još ni zapadao nije.
- BHF_Manijak
#2854 Re: FC Bayern Munchen
Vjeruj druze jos je smjesnije kad ti odbranu cini taj stoperski par i to bi se kao trebala nazvati "sigurna odbrana"! Mislim da je Bayernu mnooogo potrebniji bio stoper extra klase nego li jedan zadnji ezni u vrijednosti 40mil eura, al' eto. Vijdet cemo ko ce biti upravu.citadela wrote:Lijepo, lijepoJa Bjelorusa ...
- simonese
#2855 Re: FC Bayern Munchen
jedna izgubljena utakmica,nista vise
malo se rusima posrecilo,idemo dalje
malo se rusima posrecilo,idemo dalje
- Partijaner
#2857 Re: FC Bayern Munchen
Da je kojim slucajem Kroos zabio iz one svoj sanse ovaj scenario se ne bi dogodio, ali sad ostaje samo zal jbg, slabo smo funkcionisali, garant su ih podcijenili igraci, treba ovo dobro izanalizirat.
- ala7
#2858 Re: FC Bayern Munchen
Bolje da sad kiksaju kako god nego kasnije u eliminatornoj fazi i da odrze ritam dobar u bbundesligi.. Dortmund nije za salu. Treba malo spustiti ih na zemlju. Badstuber je odron veceras bio, cekao da uputi ubacaj, dodavanja kasnila, ma uzas..
Last edited by ala7 on 02/10/2012 22:55, edited 1 time in total.
- ledeni_caj
#2859 Re: FC Bayern Munchen
Mogu samo zamislit sta ce Rummenige i Sammer reci na ovo.

- simonese
#2860 Re: FC Bayern Munchen
u zadnjih 5 utakmica lige prvaka Bayern je izvukao samo 1 pobjedu u gostimaPartijaner wrote:Da je kojim slucajem Kroos zabio iz one svoj sanse ovaj scenario se ne bi dogodio, ali sad ostaje samo zal jbg, slabo smo funkcionisali, garant su ih podcijenili igraci, treba ovo dobro izanalizirat.
- Partijaner
#2861 Re: FC Bayern Munchen
Nimalo pohvalna statistika, treba ovoj ekipi jedan Effenberg pa da im malo samare pali, da nabrije ekipu al slabo takvih danas ima. 
- simonese
#2863 Re: FC Bayern Munchen
ledeni_caj wrote:Treba im trener.
- citadela
#2864 Re: FC Bayern Munchen
Ma daleko od toga da se uopce moze pouzdati u takav stoperski par kakav cine Dante i Boateng; i meni licno je pokrivenost stoperskih pozicija tragikomicna, ali Badstuberu, u poredjenju i s ovom dvojicom, klupa treba biti vrh. Ja bih za Dantea cak rekao da je dosada i solidan bio. Slazem se sto rece oko dovodjenja Martineza. I meni bi bilo puno draze da su "otvorili kesu" za nekog stopera. Mozda bi Heynckes trebao razmisliti o prekomandovanju Martineza na stopersko mjesto, da se vidi kako bi se snasao, a neka Gustava na poziciji zadnjeg veznog sa Bastianom.BHF_Manijak wrote:Vjeruj druze jos je smjesnije kad ti odbranu cini taj stoperski par i to bi se kao trebala nazvati "sigurna odbrana"! Mislim da je Bayernu mnooogo potrebniji bio stoper extra klase nego li jedan zadnji ezni u vrijednosti 40mil eura, al' eto. Vijdet cemo ko ce biti upravu.citadela wrote:Lijepo, lijepoJa Bjelorusa ...
Kad ce Alaba biti fit? Onog Bastubera ne mogu ocima vise na lijevom beku. Klupa mu treba biti plafon u Bayernu pored Dantea i Boatenga na stoperskim pozicijama.To sam jos pred pcoetak sezone govorio, ti dovedes "pojacanje" iz Gladbacha na poziciji stopera i ocekujes da ti to kao prevaga u kvaliteti bude...
Jedino dobro u ovome veceras je mozda Saqiri... Sigurno najbolje pojacanje ove sezone.
-
missko
#2865 Re: FC Bayern Munchen
Ta ce Sammer, jos je on zelen. Rumeni i onaj rumeniji (Uli)ledeni_caj wrote:Mogu samo zamislit sta ce Rummenige i Sammer reci na ovo.![]()
- BHF_Manijak
#2866 Re: FC Bayern Munchen
Klopp na mjesto selektora, Loew na mjesto Heynckesa, ionako u reprezentaciji dosta favorizuje Bayernove igrace pa mu eto prilike da vodi kompletan Bayern.
Eh sad ne znam je li to zbog jakog Bayernovog lobija ili zato sto to zeli.
- simonese
#2867 Re: FC Bayern Munchen
i to za Sammera je vec postao problemmissko wrote:Ta ce Sammer, jos je on zelen. Rumeni i onaj rumeniji (Uli)ledeni_caj wrote:Mogu samo zamislit sta ce Rummenige i Sammer reci na ovo.![]()
, to treba cuti kako ce se izraziti. Bayern prespor i prepasivan , bez ideje i cijelo vrijeme igrali istu igru, jebo posjed lopte ovi frajeri nisu ni htjeli posjed. Kasnije ce se ispostaviti jel bilo dobro poceti sa ovakvim sastavom tekmu ili ne, mislim od pocetka da igraju i Gustavo, Müller i Mandzukic.
poslje tekme sa Werderom naruzio je igrace Bayerna sto se Heynckesu i nije bas svidjelo
- Partijaner
#2868 Re: FC Bayern Munchen
Mandzo fali iskustva u LP to je se i primjetilo, da je Spek-mez bio danas u napadu usla bi neka njegova frljoka iz glupe situacije, Ribery isto slab bio probudio se pred kraj tekme malo, kada se vrati Alaba bice tu puno bolje.
- simonese
#2869 Re: FC Bayern Munchen
odlicno samo sta bi rekao WatzkeBHF_Manijak wrote:Klopp na mjesto selektora, Loew na mjesto Heynckesa, ionako u reprezentaciji dosta favorizuje Bayernove igrace pa mu eto prilike da vodi kompletan Bayern.Eh sad ne znam je li to zbog jakog Bayernovog lobija ili zato sto to zeli.
-
missko
#2870 Re: FC Bayern Munchen
Mislim lik jest markantan, ali je odvratan do jaja i nekako se ne ponasa prirodno. Mislim Bayern je to, nema skakanja i trabunjanja unaprijed, trebas cekat red po hijerarhiji a ne ti nesto prvi skakat s klupe pa nesto onda napadat kad se odigra osrednje.Znaci prvo Uli, pa Rumenige, trener e onda moze Sammer nesto svoje da izvali.simonese wrote:i to za Sammera je vec postao problemmissko wrote:Ta ce Sammer, jos je on zelen. Rumeni i onaj rumeniji (Uli)ledeni_caj wrote:Mogu samo zamislit sta ce Rummenige i Sammer reci na ovo.![]()
, to treba cuti kako ce se izraziti. Bayern prespor i prepasivan , bez ideje i cijelo vrijeme igrali istu igru, jebo posjed lopte ovi frajeri nisu ni htjeli posjed. Kasnije ce se ispostaviti jel bilo dobro poceti sa ovakvim sastavom tekmu ili ne, mislim od pocetka da igraju i Gustavo, Müller i Mandzukic.
poslje tekme sa Werderom naruzio je igrace Bayerna sto se Heynckesu i nije bas svidjelo
- BHF_Manijak
#2871 Re: FC Bayern Munchen
Sammer je takav tip, ja ga ni kao igraca nisam volio jer je uvijek nekakav hladan i arogantan. Posebno sada kao trener. Nije egocentrik tip kao Mourinho recimo, ali da se malo vise puse i da neku silu glumi, to da. Ne volim ni Ulija da se razumijemo
Qrcio se Borusijji prije sezone kao "nikad oni nece Bayernov nivo dostici, oni su samo lokalni klub poznat na nivou Njemacke" i onda hop dodje BATE i hebe ti majku. Ne volim to ponizavanje drugih na racun da se ti uzdignes, ni u zivotu generalno ni u sportu.
- veella
#2872 Re: FC Bayern Munchen
Niste mene pitali, nista od toga!!! Klopp dozivotni trener BVB-a!!!simonese wrote:odlicno samo sta bi rekao WatzkeBHF_Manijak wrote:Klopp na mjesto selektora, Loew na mjesto Heynckesa, ionako u reprezentaciji dosta favorizuje Bayernove igrace pa mu eto prilike da vodi kompletan Bayern.Eh sad ne znam je li to zbog jakog Bayernovog lobija ili zato sto to zeli.
- veella
#2873 Re: FC Bayern Munchen
Bravo manijace!!!BHF_Manijak wrote:Sammer je takav tip, ja ga ni kao igraca nisam volio jer je uvijek nekakav hladan i arogantan. Posebno sada kao trener. Nije egocentrik tip kao Mourinho recimo, ali da se malo vise puse i da neku silu glumi, to da. Ne volim ni Ulija da se razumijemoQrcio se Borusijji prije sezone kao "nikad oni nece Bayernov nivo dostici, oni su samo lokalni klub poznat na nivou Njemacke" i onda hop dodje BATE i hebe ti majku. Ne volim to ponizavanje drugih na racun da se ti uzdignes, ni u zivotu generalno ni u sportu.
- madtv
#2874 Re: FC Bayern Munchen
ojjjj sramote
- mukyze
#2875 Re: FC Bayern Munchen
volio bih da bar ovo koju utakmicu dok nema Alabe, Lahma vrati lijevo s Ribery-em, a Rafinhu stavi desno, i svakako Shaqiria, momak je tenk!!