Kakve tenisice nose forumasi :)

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#2851 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Tomahawk11 »

Njanjavi wrote:
konektovan wrote:
Tomahawk11 wrote:Air Max u BiH je seljakluk, jer te patike uglavnom nosaju teske papcine.
Slazem se u potpunosti. :D
Sad su dobili zestoku konkurenciju u salomonkama. :D :D
Jest jbga za vas, uskogrudne miseve koji mrdnuli nisu iz ovog prkna.
Air max izjednacavas sa sundom samo jer ih par krkana iz tvog okruzenja nosi, ja gledam air max kao neizostavan dio sneaker kulture, dizajnerski dragulj u sneakerhead kulturi, nesto najljepse sto se desilo za tu kulturu od devedesetih naovamo.
Air max ne treba gledat kroz jedan il dva modela koji btw ni meni ne izgledaju lijepo ali treba validovat taj fazon izrade djona kroz masu modela koji su kultni u toj kulturi.
Pogledaj penny hardaway modele, pogledaj lebronke, i to je sve seljadija jelde, pogledaj air max 98, 99, pogledaj flyknit air max 2015, na kraju krajeva samo pogledas air vapormax sto trebaju izac pa reci iskreno jel i to seljadija :D
Al hajd, cjeli dunjaluk seljadija, samo bosnjo nije, samo bosnjo zna :D
Pa valjda pricamo o nasoj okolini, necemo pricati o tome sta se nosi u Zanzibaru, Meksiku, Juznoj Koreji...
Cuj uskogrudne miseve....misu mali...
Fino kazem, uglavnom nose teske papcine....braca maca, samozvani cuneri i tako to....
To je tako i to sto ti nekog nazoves misom se nece promjeniti.
Kako je vani, to je druga prica. Kod nas je tako. Uglavnom. Cast izuzecima.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2852 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Tomahawk11 »

Anestezija wrote:
Tomahawk11 wrote:Air Max u BiH je seljakluk, jer te patike uglavnom nosaju teske papcine.
:thumbup: kockaste glave :D
Ja ba....al covjeka uvrijedilo ko da sam njemu licno rekao :-)
Nisam ja kriv sto kockaste glave u potkosuljama i trenerkama vole Air Max :P
mad_max_ba

#2853 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by mad_max_ba »

weltschmertz wrote:Image

Image

Juče legle. Top! :mrgreen:
identične, sam u drugoj boji
plavo bijele :mrgreen:
pirmin

#2854 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by pirmin »

Uhh sto ima gadnih ukusa, brate sestro. :-)
Mislim generalno. :D
Njanjavi

#2855 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Tomahawk11 wrote:
Anestezija wrote:
Nije me uvrjedilo nimalo samo mi je presmjesno kad bosnjo izjednacava air max sa seljaklukom a cjela planeta maltene jako respectuje taj nacin izrade djona.
Nose jarane i u americi timberland cizme svakakvi hillbilly-ji pa ih ne gleda narod kao seljakluk zbog toga.
Takva dedukcija je samo bosnji fetis mensecini :D
Njanjavi

#2856 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

beni-bu-man wrote:
Njanjavi wrote:Legendarne reebok classic :D
Imao sam bjele prije 15tak godina, satro ih nosajuci, nemres im nista titami :D

kazem najjace, jedno u wisi na stupu neam pojma dal jos postoji onaj reebok shop.
uzmem paar i na kasu ono bijase oko 120KM kad rece snizene su 50%, ja ko iz topa daj jos jedan paar al u drugoj boji :mrgreen:
Identicna situacija sa converse 2k4, barem desetak godina nosao dva para, zimi, ljeti, kisa, snijeg, nepoderive.
Nije to bezze rodman noso birvaktile.
A ista cjena 120 markica u zetri bila.
kafanski_covjek

#2857 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by kafanski_covjek »

sreca tvoja pa je mirzet banovan :D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2858 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by konektovan »

Tomahawk11 wrote:
Anestezija wrote:

Jos trenerka, i po cijeli dan sjede u vatri, pa onda do kuce, promijene nove airmax, i pravac nocni izlazak. trenerka, pederusa, airmaxice, nema sta, prava streetwear kultura, i nenadjebiv modni pravac koji korijene vuce sa pijace arizona. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2859 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Tomahawk11 »

konektovan wrote:
Jos trenerka, i po cijeli dan sjede u vatri, pa onda do kuce, promijene nove airmax, i pravac nocni izlazak. trenerka, pederusa, airmaxice, nema sta, prava streetwear kultura, i nenadjebiv modni pravac koji korijene vuce sa pijace arizona. :D
Dokumentovano na fb, instagram ili gdje vec...molicu lijepo 8-)
vnm

#2860 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by vnm »

kad sam 1998. kupio prve nike cortez tene glasile su za klosarske. nosili ih sami turci i rusi, klosar do klosara (u njemackoj). promijenio ih 3 para, preudobne bile.

kad sam 2000. kupio prve reebok classic, glasile su za klosarske tene, nosili oni sto uzimaju djeci pare na ulci. nosio ih dok se nisu bukvalno raspale, nijanse su u pitanju ali mislim da su sa puma suede najudobnije tene koje sam ikada nosio.

sta hocu da kazem, da air max i salomonke nisu udobne ne bi ih klosari masovno nosili. valja citav dan hodati po kafama i djeci uzimati pare na ulici. :D
beni-bu-man

#2861 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by beni-bu-man »

vnm wrote:kad sam 1998. kupio prve nike cortez tene glasile su za klosarske. nosili ih sami turci i rusi, klosar do klosara (u njemackoj). promijenio ih 3 para, preudobne bile.

kad sam 2000. kupio prve reebok classic, glasile su za klosarske tene, nosili oni sto uzimaju djeci pare na ulci. nosio ih dok se nisu bukvalno raspale, nijanse su u pitanju ali mislim da su sa puma suede najudobnije tene koje sam ikada nosio.

sta hocu da kazem, da air max i salomonke nisu udobne ne bi ih klosari masovno nosili. valja citav dan hodati po kafama i djeci uzimati pare na ulici. :D

i dilat :mrgreen:
edo_79

#2862 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by edo_79 »

Image
baja

#2863 Re: RE: Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by baja »

kokuz_sa wrote:
TDK-90 wrote:Pozz :-D
Gdje i koliko novca ? :-D
kokuz_sa wrote:Image

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21

Cijena ovog modela u Intersportu je uvijek bila 299 KM. Sad imaju na ovaj model popust od 30%. Imam iste samo crvene i kupio ih prošle godine u BBI na trećem spratu i platio ih 231 KM, jer je bilo 20% popusta. Da dodam da su goretex. Odlične su i pravo udobne. Ja ih isključivo koristim za planinarenja i hodanja po brdima.
Imam takve (plave) koristim po gradu i malo hiking lagani. Nisam zadovoljan kvalitetom (odljepio se đon) i dizajnerski promašaj je ta vezica/pertla, koja ide preko prednjeg dijela tene i trlja od platno. Brzo se izdere platno pa i od samog šetanja po gradu, nažalost. Bile 289 snižene 30% 199,9KM u intersportu. Salomon ne zaslužuje da se plati ta cijena, tvrdim jer sam izdero i ove i speedcross3.
Nike air dati 300-400Km za tene...niđe veze, al to djeca uzimaju pa valjda ide. Asics je relativno kvalitetna tena Trail-lahar Gel koju trenutno imam, placena 60EUR u SLO na sniženju 50%
Njanjavi

#2864 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Pa realno i mene je malo zaibretilo da krema streetfashion furki na sedmice mode fura solomonke ej, ono sve y-3, raf simons, maison margiela, sve ono patike preko 400 evrica maltene kad slika solomonke frajer obuko ko s poslom.
I presmjesno mi nekako bi, bosnjo se satra pljujuci jer su vidjali kopije po pijacama, kontam pljujul ameri tolko air jordan jer ima i kod njih laznjaka, kontam kako to da amer ne pljuje jeezy smece iako i njih laznjaka ima sijaset.
Cudan smo narod u pm.
vnm

#2865 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by vnm »

beni-bu-man wrote:i dilat :mrgreen:
i bjezat od policije :)
TDK-90

#2866 Re: RE: Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by TDK-90 »

baja wrote:
kokuz_sa wrote:Pozz :-D
Gdje i koliko novca ? :-D

Cijena ovog modela u Intersportu je uvijek bila 299 KM. Sad imaju na ovaj model popust od 30%. Imam iste samo crvene i kupio ih prošle godine u BBI na trećem spratu i platio ih 231 KM, jer je bilo 20% popusta. Da dodam da su goretex. Odlične su i pravo udobne. Ja ih isključivo koristim za planinarenja i hodanja po brdima.
Imam takve (plave) koristim po gradu i malo hiking lagani. Nisam zadovoljan kvalitetom (odljepio se đon) i dizajnerski promašaj je ta vezica/pertla, koja ide preko prednjeg dijela tene i trlja od platno. Brzo se izdere platno pa i od samog šetanja po gradu, nažalost. Bile 289 snižene 30% 199,9KM u intersportu. Salomon ne zaslužuje da se plati ta cijena, tvrdim jer sam izdero i ove i speedcross3.
Nike air dati 300-400Km za tene...niđe veze, al to djeca uzimaju pa valjda ide. Asics je relativno kvalitetna tena Trail-lahar Gel koju trenutno imam, placena 60EUR u SLO na sniženju 50%[/quote]

Koji model tacno je kod tebe ?
Koliko vidim kod patika, svaki model im je sa ovim sistemom vezica :? da je tako lose valjda bi nesto preduzeli da bude ok :?
Inace je vezica kako sam informisan od kevlara materijal od kojeg se prave pancirne veste...btw meni je bas ta vezica/vezanje bas cool :-D
TDK-90

#2867 Re: RE: Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by TDK-90 »

baja wrote:
kokuz_sa wrote:

Nike air dati 300-400Km za tene...niđe veze, al to djeca uzimaju pa valjda ide. Asics je relativno kvalitetna tena Trail-lahar Gel koju trenutno imam, placena 60EUR u SLO na sniženju 50%

Koji model tacno je kod tebe ?
Koliko vidim kod patika, svaki model im je sa ovim sistemom vezica :? da je tako lose valjda bi nesto preduzeli da bude ok :?
Inace je vezica kako sam informisan od kevlara materijal od kojeg se prave pancirne veste...btw meni je bas ta vezica/vezanje bas cool :-D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#2868 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by konektovan »

vnm wrote:kad sam 1998. kupio prve nike cortez tene glasile su za klosarske. nosili ih sami turci i rusi, klosar do klosara (u njemackoj). promijenio ih 3 para, preudobne bile.

Cortez, suede :thumbup: :thumbup: :thumbup: Top obuca. Inace, ja sam zaljubljenik u retro sunjalice.
DeVucko

#2869 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by DeVucko »

Image
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2870 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Velkoski »

Image

Image

Image

Image

rotiram ova četiri para, u zavisnosti na koju nogu ustanem :mrgreen:
Better Man

#2871 Re: RE: Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Better Man »

baja wrote: Imam takve (plave) koristim po gradu i malo hiking lagani. Nisam zadovoljan kvalitetom (odljepio se đon) i dizajnerski promašaj je ta vezica/pertla, koja ide preko prednjeg dijela tene i trlja od platno. Brzo se izdere platno pa i od samog šetanja po gradu, nažalost. Bile 289 snižene 30% 199,9KM u intersportu. Salomon ne zaslužuje da se plati ta cijena, tvrdim jer sam izdero i ove i speedcross3.
Kod mene su crvene i ja sam prezadovoljan. Nemam nikakve zamjerke. Ja svoje nosim isključivo kad idem u brda, jer one i jesu pravljene za to, a ne za asfalt. Nikad ih ne nosim po asfaltu.
pirmin

#2872 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by pirmin »

Znao sam da Krste ima ukusa :thumbup: , isti dan rodjendan. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2873 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Tomahawk11 »

Normala, nece nosit Air Max :mrgreen:
Njanjavi

#2874 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by Njanjavi »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Sve ziva seljadija, jastaradi, bosnjo reko :D
Btw, prva dva para imadoh licno birvaktile, legendarni modeli (malo da se kurcim i pritefterim ko seljo) :D
KPNCTNJAH

#2875 Re: Kakve tenisice nose forumasi :)

Post by KPNCTNJAH »

To je kao da se kurcis da si pokupio kakvu spolnu bolest... ustvari, to bi bar znacilo da si guzio, s ovim na nogama do toga nece doci sigurno :mrgreen: Nalaze se na vrhu svake liste top 10 najboljih kontracepcijskih sredstava :mrgreen:
Post Reply