Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote:
Joj zeleni Paco,hah. Ne znam koliko imas godina,al' taj parfem ide za 45 + kategoriju. trava cista,mozes i ti sebi sam spraviti taj paco?!
26
Vecina mojih djevojaka ga voli i naviknute su da misrisem na opore mirise, a ne slatkaste
Ako ne prodje on, prolazi Armani Aqua di Gio ili Pino Silvestre
Dobio sam dosta pohvala i za Dolce Gabana The One, pa cu ga sad uzet ima na nekom snizenju u DM
konektovan wrote:
Eh,sad znam ko je u pitanju. Uzimao sam od njega prije par godina.
A vidim da raja hvali i osmana iz Tuzle.Kod njega doduse nema na ponudi stari zeleni Paco Rabanne kojeg ja koristim i koji mi je glavni, pa nisam ni kupovao nista za sad, ali vidjecu neki od drugih parfema koji mi se svidjaju
A sta im znaci ovo tester pakovanje sto naglasavaju? Gledala sam vec kod nekog drugog prodavaca, kao nema celofan oko kutije.. Koliko je uopste sigurno naruciti to tester pakovanje a da umjesto 100 ml ne dobijes 60? :S
ZenaZbrkovima wrote:
A sta im znaci ovo tester pakovanje sto naglasavaju? Gledala sam vec kod nekog drugog prodavaca, kao nema celofan oko kutije.. Koliko je uopste sigurno naruciti to tester pakovanje a da umjesto 100 ml ne dobijes 60? :S
Tester pakovanje je ekstra stvar ako sebi kupujes parfem. Ako je za poklon, onda ne prilici. Inace navodno su testeri dugotrajniji jer se njima navlace musterije na kupovinu. O toj teoriji sam cuo oprecna misljenja.
Elem ja licno uzimam testere, jer se za manje novca dobije vece pakovanje. Osmantz i ParfemiZavas su uhodani dobro i provjereni, tako da ne bi trebalo biti frke.
ZenaZbrkovima wrote:
Vise puta kupovao testere kod ParfemiZaVas, naravno za licnu upotrebu. Ne sekiraj se nista, sve super i prezadovoljan sam.
Dobit ces parfem u originalnoj bocici samo nece biti u celofanu i pisat ce pored svega ostalog i tester.
Npr ovako (Hugo Boss - Bottled, kupljen prije 2 mjeseca):
ZenaZbrkovima wrote:
Vise puta kupovao testere kod ParfemiZaVas, naravno za licnu upotrebu. Ne sekiraj se nista, sve super i prezadovoljan sam.
Dobit ces parfem u originalnoj bocici samo nece biti u celofanu i pisat ce pored svega ostalog i tester.
ZenaZbrkovima wrote: