ma van tato nejaja .....pih kak'a jeEurosa wrote:odvLatna ke i gJozna i Juznaaaaaaaaaa
e taj dan kad je slikana na drvetu - taj je dan ulovila pravog poljskog miša - a vidi mrvice
Moderator: anex
ma van tato nejaja .....pih kak'a jeEurosa wrote:odvLatna ke i gJozna i Juznaaaaaaaaaa
pa doduše - nije stigla da ga pojede, šmugnuo je dok se igralaEurosa wrote:znas kad bi moj gospodicic ulovio misa? Nikad!eluna wrote:ma van tato nejaja .....pih kak'a jeEurosa wrote:odvLatna ke i gJozna i Juznaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e taj dan kad je slikana na drvetu - taj je dan ulovila pravog poljskog miša - a vidi mrvice
Jesi li provjerila u pet šopu Ketti kod Interexa? Kao da sam vidjela kod njih.pakica_ wrote:treba mi info- urinarna hrana za mjaute.. ima li gdje jeftinije od 30 maraka za kilu hihihi
poslat cu rodicu tamo, posto je njen mjau bolestanluna09 wrote:Jesi li provjerila u pet šopu Ketti kod Interexa? Kao da sam vidjela kod njih.pakica_ wrote:treba mi info- urinarna hrana za mjaute.. ima li gdje jeftinije od 30 maraka za kilu hihihi
Ja sam kupila u Vet. stanici na Stupu. Tako nesto je kostala. Jede se samo ona mjesec dana tako da ti to ne izadje preskupo. Naravno, moja razmazena macka nije htjela samo nju, tvrdo joj i suho gospodicni. Ja sam joj mijesala sa macijom tecnom hranom i super se pokazala.pakica_ wrote:treba mi info- urinarna hrana za mjaute.. ima li gdje jeftinije od 30 maraka za kilu hihihi
Ako je to isto kao hrana za sterilisane macke - macore, dakle, hrana sa niskom ph vrijednoscu, ja to kupujem u dm-u (hvala im sto su tupakica_ wrote:treba mi info- urinarna hrana za mjaute.. ima li gdje jeftinije od 30 maraka za kilu hihihi

aaa nikako, prekrasan je <3 stavljaj slike i slobodno pitaj što god te zanimabushido wrote:Ugnjavi ja sa ovom mackom..