Donnako su Donna i Jessica ?

Jessica

Moderator: _BataZiv_0809
Donnako su Donna i Jessica ?

strasna serija
HBO - mora valjat'

Bgm ja 5 sezona pogledaosjever76 wrote:obavezno pogledaj californication neces se pokajati.postoje dvije sezone sa po 12 epizoda koje traju oko 30 min pa nije problem ni za skinuti sa neta.Op3r4t0r wrote:Dexter prelazi u prvi plan za gledanje
Zna li ko kakvu dobru komediju, nesto u fazonu Friends-a?
ja sam pogledao milion serija ali sto sam se na ovoj ismijao nisam nigdje.
DA si ti ziv i zdrav, californication ima 5 seoznasjever76 wrote:obavezno pogledaj californication neces se pokajati.postoje dvije sezone sa po 12 epizoda koje traju oko 30 min pa nije problem ni za skinuti sa neta.Op3r4t0r wrote:Dexter prelazi u prvi plan za gledanje
bit ce i sestaduplanula wrote:DA si ti ziv i zdrav, californication ima 5 seoznasjever76 wrote:obavezno pogledaj californication neces se pokajati.postoje dvije sezone sa po 12 epizoda koje traju oko 30 min pa nije problem ni za skinuti sa neta.Op3r4t0r wrote:Dexter prelazi u prvi plan za gledanje
Nazalost nije mi tematika sad za Ramazanaduplanula wrote:Razocarao bih se da nece, preluda je peta sezona
Hoce Januar 2013duplanula wrote:Razocarao bih se da nece, preluda je peta sezona

Gledao sam ja davno prije 2 sezone. Na pocetku mi je bila pravo dobra, al kasnije mi je postala dosadna. Nista specijalno. S tim da poslije got ima po meni najbolji introgrunt wrote:pogledah sinoc na HRT-u,nije izgledala lose,morat cu je upratiti kada budem imao vremena![]()