Desavanja u Hrvatskoj
- gonič zmajeva
#2851 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hrvatska Vlada, otvoriti će posebne prolaze, u sklopu graničnih prijelaza.Sa Crnom Gorom, Bosnom i Hercegovinom i Srbijom. Osobno, mislim da su "povlašteni" prijelazi već napravljeni. 
-
Evetrone
#2852 Re: Desavanja u Hrvatskoj
koliko smo pljuvali po komšijama nismo zaslužili nikakvu pomoć stoka smo najveća na svijetu
- spreca
#2853 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nemozemo mi nista prigovarati komsijama Hrvatima.......oni moraju postovati pravila EU.......a to sto nasi konji u prevodu citaj politicari nemaju mozga ni ko komarac sami smo krivi
-
Kolonizacija
#2854 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne kontam gdje je problem. Ulaziće se sa pasošima i to je to.
- Paranoid
#2855 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kako ne kontaš...problem nije u BiH nego u HR, s obzirom da se predvidjaju kilometarske kolone na ulazak u BiH radi kupovine prehrambenih proizvoda, cigara, alkohola, goriva i lijekova...svakodnevni prizor tih slika će dospjeti u Brisel, pa će Hrvatska dobiti negativne ocjene koje mogu da uspore nova zaduženja..(ionako su po Moodys "smeće")..Kolonizacija wrote:Ne kontam gdje je problem. Ulaziće se sa pasošima i to je to.
Što se tiče BiH građana...oni će preko javnih tv servisa zbunjeno gledat kako novi europljani kupuju namirnice...
Nek kupuju...mi ionako živimo na infuziji...
-
Evetrone
#2856 Re: Desavanja u Hrvatskoj
hrvati će bez problema moći ući u BIH dok će kolone biti u suprotnom smjeru i to najviše izvoznici...
-
Kolonizacija
#2857 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Mislio sam gdje je tu problem za nas. Šta me briga za njima.Paranoid wrote:Kako ne kontaš...problem nije u BiH nego u HR, s obzirom da se predvidjaju kilometarske kolone na ulazak u BiH radi kupovine prehrambenih proizvoda, cigara, alkohola, goriva i lijekova...svakodnevni prizor tih slika će dospjeti u Brisel, pa će Hrvatska dobiti negativne ocjene koje mogu da uspore nova zaduženja..(ionako su po Moodys "smeće")..Kolonizacija wrote:Ne kontam gdje je problem. Ulaziće se sa pasošima i to je to.
Što se tiče BiH građana...oni će preko javnih tv servisa zbunjeno gledat kako novi europljani kupuju namirnice...
Nek kupuju...mi ionako živimo na infuziji...
- Paranoid
#2858 Re: Desavanja u Hrvatskoj
...jah...sturismo se izvozeći..sve puni gepeci robe, pogotovo kad nam diaspora dodje..Evetrone wrote:hrvati će bez problema moći ući u BIH dok će kolone biti u suprotnom smjeru i to najviše izvoznici...
-
gost iz ZG
#2859 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Paranoid wrote:
...problem nije u BiH nego u HR, s obzirom da se predvidjaju kilometarske kolone na ulazak u BiH ...svakodnevni prizor tih slika će dospjeti u Brisel
još jedan inteligentan post "stručnjaka"
čemu toliki kompleksi, šta te muči
hemeroidi?
-
Evetrone
#2860 Re: Desavanja u Hrvatskoj
ma pusti ga sad će podivljati jer ste osvojili bronzu na prvenstvu neka on živi u bajnoj bih a nema hljeba da jede dok komšije idu u uniju,to je zavist i ništa drugo.
- Paranoid
#2861 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hećime za hemoroide, nisam ja stručnjak, ali vidim da ti jesi...za hemoroide...uostalom ne vidim razlog za tvoje drsko obraćanje, jer tebi se nisam ni obratio...gost iz ZG wrote:Paranoid wrote:
...problem nije u BiH nego u HR, s obzirom da se predvidjaju kilometarske kolone na ulazak u BiH ...svakodnevni prizor tih slika će dospjeti u Brisel![]()
hemeroidi?
..idući put ne uzvlači kontekst iz posta, nego pročitaj cijeli post...kontaš hećime..
-
strndzov
#2862 Re: Desavanja u Hrvatskoj
hemeroidi?[/quote]
getoizacija
hemeroidi?[/quote]
getoizacija
-
Kolonizacija
#2863 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Vidi, vidi, klixov forum post'o internacionalni. Počeo se okupljat bjelosvjetski šljam.
- ultima_palabra
#2864 Re: Desavanja u Hrvatskoj
+1Kolonizacija wrote:Vidi, vidi, klixov forum post'o internacionalni. Počeo se okupljat bjelosvjetski šljam.
- It_is_a_Leclerc
#2865 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Notorna je i bolna činjenica da građani Hrvatske koji žive u pograničnim područjima preživljavaju zahvaljujući nižim maržama i cijenama u BiH. Znam, jer živim u takvom području i vikendom je dovoljno prošetati po parkingu svakog trgovačkog centra, pa ćeš vidjeti da je broj registarskih oznaka iz Karlovca, Gospića i slično, gotovo jednak broju bh. registarskih oznaka.gost iz ZG wrote:Paranoid wrote:
...problem nije u BiH nego u HR, s obzirom da se predvidjaju kilometarske kolone na ulazak u BiH ...svakodnevni prizor tih slika će dospjeti u Brisel![]()
hemeroidi?
Da stvar bude tužnija - pojedini trgovački centri im još i vrate uplaćeni porez. Mo'š misliti kako bi ga meni k'o otpisao u Hr, al' dobro..
- armin071
#2866 Re: Desavanja u Hrvatskoj
StrasnoEvetrone wrote:koliko smo pljuvali po komšijama nismo zaslužili nikakvu pomoć stoka smo najveća na svijetu
- Paranoid
#2867 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Prijatelju, Hrvatskoj po mnogo čemu zavidim, pogotovo na borbi protiv unutarnjeg kriminala, s druge strane ulazak u EU i poslednja dešavanja oko spora sa Slovenijom u meni izaziva žaljenje znajući da tim igrama "bez granica" nikad neće doći kraj...možda će doći ali samo onaj "prividni"..sherbett wrote:Aha, a potrebno je da uđemo u EU da bi i mi i vi i Brisel znali da smo u banani???Paranoid wrote:
Kako ne kontaš...problem nije u BiH nego u HR, s obzirom da se predvidjaju kilometarske kolone na ulazak u BiH radi kupovine prehrambenih proizvoda, cigara, alkohola, goriva i lijekova...svakodnevni prizor tih slika će dospjeti u Brisel, pa će Hrvatska dobiti negativne ocjene koje mogu da uspore nova zaduženja..(ionako su po Moodys "smeće")..
...
Odavno se plaće u RH ne mogu mjeriti sa troškovima života u RH, a kad uđemo u EU bit će još gore!
Tako da...pripremite pune ibrike da napaćeni europski hrvatski narod ne presahne u redovima na granici, da osim dijasporaca ima tko da ostavi koju marku u BiH
Dalje...Jučer pročitah da Hr od 1. aprila uvodi vize gradjanima Turske...po nalogu Brisela..lol...Turskoj koja je treća po investiranju u Hr i koja za razliku od EU ulaže, a ne "ZADUŽUJE" Hr i njene gradjane...i Turske čiju neraskidivu vezu sa Hr čini NATO savez...
S druge strane BiH može samo da posmatra šta se dešava u susjedstvu, znajući da mi sigurno nećemo dosegnuti taj nivo pregovora oko ratifikacije sporazuma o ulasku u EU...ali možemo i hoćemo utoliti žeđ svakom susjedu kojem bude trebalo dok bude čekao na granici da kupi namirnice, nadajući se da će isti taj susjed ostaviti onaj kusur vodonoši...
BiH ima tri konstutivna naroda, od kojih jedan ima putovnicu i čeka da Hr riješi svoj status kako bi mogao da radeći u EU ubire plodove svojih "domovnica"
-
Bodkin
#2868 Re: Desavanja u Hrvatskoj
naravno da bi ti ga otpisao. sto puta do sada sam uzimao porez nazadIt_is_a_Leclerc wrote:Notorna je i bolna činjenica da građani Hrvatske koji žive u pograničnim područjima preživljavaju zahvaljujući nižim maržama i cijenama u BiH. Znam, jer živim u takvom području i vikendom je dovoljno prošetati po parkingu svakog trgovačkog centra, pa ćeš vidjeti da je broj registarskih oznaka iz Karlovca, Gospića i slično, gotovo jednak broju bh. registarskih oznaka.gost iz ZG wrote:Paranoid wrote:
hemeroidi?
Da stvar bude tužnija - pojedini trgovački centri im još i vrate uplaćeni porez. Mo'š misliti kako bi ga meni k'o otpisao u Hr, al' dobro..
- Paranoid
#2869 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Popis tajnih računa u Lichtensteinu preko kojih je Hypo prao novac iz Hrvatske
Katolička crkva u Hrvatskoj, točnije zagrebački Kaptol i direktno nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić bili izravno umiješani u pranje novca opljačkanog iz Hrvatske kroz tzv. lichtnesteinske operacije. Naime, projekt “Prebendarski vrtovi”, koji je u partnerstvu s Kaptolom vodio Zagorec, financiran je hrvatskim “krvavim novcem” s tajnih računa u Lichtensteinu, a i nakon hrvatskog zahtjeva za Zagorčevo izručenje, Katolička crkva nije raskinula partnerstvo sa Zagorcem, nego je omogućila Zagorcu da u tajnosti fiktivno prebaci vlasništvo projekta na off shore tvrtku Sintra Invest Establishment u Lichtensteinu, preko koje su obavljane operacije pranja novca s tajnih računa u Hypo banci, a ta je firma bila osnivač tvrtke Molteh koja je bila partner Kaptolu u projektu “Prebendarski vrtovi”.
Katolička crkva u Hrvatskoj, točnije zagrebački Kaptol i direktno nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić bili izravno umiješani u pranje novca opljačkanog iz Hrvatske kroz tzv. lichtnesteinske operacije. Naime, projekt “Prebendarski vrtovi”, koji je u partnerstvu s Kaptolom vodio Zagorec, financiran je hrvatskim “krvavim novcem” s tajnih računa u Lichtensteinu, a i nakon hrvatskog zahtjeva za Zagorčevo izručenje, Katolička crkva nije raskinula partnerstvo sa Zagorcem, nego je omogućila Zagorcu da u tajnosti fiktivno prebaci vlasništvo projekta na off shore tvrtku Sintra Invest Establishment u Lichtensteinu, preko koje su obavljane operacije pranja novca s tajnih računa u Hypo banci, a ta je firma bila osnivač tvrtke Molteh koja je bila partner Kaptolu u projektu “Prebendarski vrtovi”.
više na...http://ba.seebiz.eu/popis-tajnih-racuna ... /ar-55510/Prema ovom obavještajnom dokumentu, lista uključenih u ove operacije pranja novca, ili pak u operacije prikrivanja pranja novca u ovim poslovima Hypo Grupe na razne načine je podugačka: Franjo Tuđman, Ivić Pašalić, Gunter Striedinger, Joer Heider, Pero Jurković, Marijan Hanžeković (pokojni ministar financija), Jozo Martinović, Walter Wolf, Ivan Jakovčić, Ivo Sanader, Milan Naperotić, Miroslav Kutle, Vladimir Zagorev, Hrvoje Petrač, Ivan Čermak, Miomir Žužul, Neven Barać, Milan Bandić, Tomislav Horvatinčić, Goran Štrok, Ninoslav Pavić, Mićo Carić, Anto Nobilo, pokojni Ivo Pukanić, Božidar Kalmeta, Božo Jusup, Branimir Glavaš, Heinz Truskaller, Volfgang Kulterer, Odvjetnički ured Hoop & Hoop u Lichtensteinu, u vlasništvu odvjetnika Geralda Hoopa, Zdenko Zrilić, Krešimir Starčević, Joško Zavoreo, Robert Ježić, Vladimir Berneš, Radojka Olić, Božidar Prka, Franjo Gregurić, Zlatko Mateša, Miro Oblak, Igor Kodžoman, Zoran Sikirica, Gerhard Kucher, Željko Žužić, Ivica Todorić, Mate Granić, Tilo Berlin, Christian Rauscher, Thomas Morgl, Roman Binder, Thomas Sami, odvjetnik iz New Yorka blizak Katoličkoj crkvi, Hedwig Sazma i Davor Gnjatić, Ivan Tolj, tvrtka Soboli i tadašnji vlasnik tvrtke Tomislav Karamarko.
-
kakavdanakneiskustvu
- Hrgota
#2871 Re: Desavanja u Hrvatskoj

OVDE POČIVA Vukašin Vule – Šoškoćanin Tragično preminuo u talasima Dunava u 32. godini života 15.5.1991. – komandant obrane Borova sela ZA NARODNOG JUNAKA Proglašen na velikoj narodnoj skupštini u Belom Manastiru 25.9.1991. I sada gledam Borovo rođeno moje selo, braću i sestre i srpske borce. Moje bitke biju žestoko, ponosno dižu čelo i srpske zastave visoko i tvrdo na srpskoj zemlji stoje.
hebote ja sam mislio da nebeski narod ima ovakve spomenike samo kod nas u šumskoj, kad nu, i u novoj članici EU
- dalmatinka
#2872 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Uh, na ovog sam lika potpuno zaboravila. Ako se ne varam na televiziji se hvalio ubistvom policajaca u Borovom Selu, nedugo zatim je nestao.Hrgota wrote:
OVDE POČIVA Vukašin Vule – Šoškoćanin Tragično preminuo u talasima Dunava u 32. godini života 15.5.1991. – komandant obrane Borova sela ZA NARODNOG JUNAKA Proglašen na velikoj narodnoj skupštini u Belom Manastiru 25.9.1991. I sada gledam Borovo rođeno moje selo, braću i sestre i srpske borce. Moje bitke biju žestoko, ponosno dižu čelo i srpske zastave visoko i tvrdo na srpskoj zemlji stoje.
hebote ja sam mislio da nebeski narod ima ovakve spomenike samo kod nas u šumskoj, kad nu, i u novoj članici EU
- Alfons Kauders
#2873 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Stani, koje je onda mjerilo da nekog proglase "narodnim junakom"?dalmatinka wrote:Uh, na ovog sam lika potpuno zaboravila. Ako se ne varam na televiziji se hvalio ubistvom policajaca u Borovom Selu, nedugo zatim je nestao.Hrgota wrote:
- dalmatinka
#2874 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ne bih se htjela miješati zbog čega je junak. Bio je organizator onog masakra u Borovom Selu, ali sirotan umro mlad, nadam se da se nije uspio razmnožiti . 
- Alfons Kauders
#2875 Re: Desavanja u Hrvatskoj
U Prijedoru gradski trg nosi ime nekog slicnog "narodnog heroja" koji je polozio zivot na oltar domovine. Usao covjeku u kucu da ga opljacka, a ovaj mu presudio. Tipicni srpski junak.dalmatinka wrote:Ne bih se htjela miješati zbog čega je junak. Bio je organizator onog masakra u Borovom Selu, ali sirotan umro mlad, nadam se da se nije uspio razmnožiti .