HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
shlauf

#2851 Re: HS kablovska

Post by shlauf »

riko-ga wrote:Image
Image
johntra

#2852 Re: HS kablovska

Post by johntra »

Image
AfromMann

#2853 Re: HS kablovska

Post by AfromMann »

pa sta se gadjate brzinama tema je hs tv!ja ljudi...
jasko888

#2854 Re: HS kablovska

Post by jasko888 »

POMOC:::::kako cu otkljucati resiver,, zaboravio pass,,, a ne mogu traziti kanale,,
POMOC:::::kako cu otkljucati resiver,, zaboravio pass,,, a ne mogu traziti kanale,,
addem

#2855 Re: HS kablovska

Post by addem »

Jel vama ton na digitalnoj tisi nego na analognoj. Non stop moram da pojacavam kad predjem na digitalu i cini mi se da se u zadnje vrijeme razlika pojacala.
theprodigy

#2856 Re: HS kablovska

Post by theprodigy »

addem wrote:Jel vama ton na digitalnoj tisi nego na analognoj. Non stop moram da pojacavam kad predjem na digitalu i cini mi se da se u zadnje vrijeme razlika pojacala.
meni na fox life nema tona nikako, na rtl-u ton ili brza ili kasni, a ostalo je ok.
addem

#2857 Re: HS kablovska

Post by addem »

theprodigy wrote:
addem wrote:Jel vama ton na digitalnoj tisi nego na analognoj. Non stop moram da pojacavam kad predjem na digitalu i cini mi se da se u zadnje vrijeme razlika pojacala.
meni na fox life nema tona nikako, na rtl-u ton ili brza ili kasni, a ostalo je ok.
Problem je razlika u jacini izmedju analogne i digitalne. I ne znam jel do mene il je do njih. Svi kanali su znatno tisi na digitali. :?
hoggarr

#2858 Re: HS kablovska

Post by hoggarr »

Vidim malo nas je uspavala ova euforija oko FLAT-a, pa smo zaboravili šta je pozitivna kritika za dobrobit korisnika. Paradoksalno je da u jednoj državi, postoje iste ponude dodatnih kanala, a da ta usluga košta skoro 3 puta skuplje u ponudi našeg nam dragog HS kablovskog operatera, pa uvjerite se sami:

Ovo je ponuda m:tel-ovog dodatnog iptv paketa
Image

Da je ovo iznad istina kliknite: Oficijelna stranica m:tel-a i uvjerite se sami.

Dok ovaj dodatni paket HS nama hladno naplaćuje 10KM
Image
Slika preuzeta sa Oficijelne web stranice HS-a

Oficijela stranica HS-a

Nakon ovoga mogu konstatovati da smo opet prevareni i namagarčeni od strane našeg kablovskog operatera, i to po ko zna koji put. Treba tražiti odgovor zbog čega mi moramo plaćati Arena Sport paket skoro 3 puta skuplje?
AdrianMole

#2859 Re: HS kablovska

Post by AdrianMole »

Ista je cijena paketa Arenasport kanala i kod Logosofta.Caka je u tome da MTS koji je vlasnik m-tela-a je ujedno i suvlasnik Arenasport kanala.Misterija riješena :D
kakaljin

#2860 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

AdrianMole wrote:Ista je cijena paketa Arenasport kanala i kod Logosofta.Caka je u tome da MTS koji je vlasnik m-tela-a je ujedno i suvlasnik Arenasport kanala.Misterija riješena :D
pa po tome je bh telecom vecinski vlasnik arena sport jer je besplatno u moja tv
Tiger 033

#2861 Re: HS kablovska

Post by Tiger 033 »

kakaljin wrote:pa po tome je bh telecom vecinski vlasnik arena sport jer je besplatno u moja tv
Ne moj biti naivan :idea: ...ovo sto je sad Arenasport na Bhtelekomu free, je cista navlakusa :!: siguran mozes biti da ce dok navuku raju Arene biti u dodatnom paketu...kao sto je i u THT-u http://t-com.hr/privatni/televizija/max ... ortski.asp (■Arenasport 1■Arenasport 2■SportKlub■SportKlub+■ESPN America■ESPN Classic■Fishing & Hunting■Golf■Eurosport News■Motors TV *■Extreme Sports Channel *■Yacht & Sail)
kakaljin

#2862 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Tiger 033 wrote:
kakaljin wrote:pa po tome je bh telecom vecinski vlasnik arena sport jer je besplatno u moja tv
Ne moj biti naivan :idea: ...ovo sto je sad Arenasport na Bhtelekomu free, je cista navlakusa :!: siguran mozes biti da ce dok navuku raju Arene biti u dodatnom paketu...kao sto je i u THT-u http://t-com.hr/privatni/televizija/max ... ortski.asp (■Arenasport 1■Arenasport 2■SportKlub■SportKlub+■ESPN America■ESPN Classic■Fishing & Hunting■Golf■Eurosport News■Motors TV *■Extreme Sports Channel *■Yacht & Sail)

jesi li 100% siguran

jer ja nigdje nisam procitao da je testni period pa da ce onda biti u dodatnim paketu, dok je takva obavjest kod sviju ostalih bila
Tiger 033

#2863 Re: HS kablovska

Post by Tiger 033 »

kakaljin wrote:jesi li 100% siguran

jer ja nigdje nisam procitao da je testni period pa da ce onda biti u dodatnim paketu, dok je takva obavjest kod sviju ostalih bila
Haveru naravno da NECE NAPISATI :-) prvo navuces korisnike koji ce biti ugovorom vezani na 24mjeseca...ne svi ali njih 90% garant... e onda slijede PAKETI...CALENZI BITE :D pa DAJGLE haaaa :lol:
kakaljin

#2864 Re: HS kablovska

Post by kakaljin »

Tiger 033 wrote:
kakaljin wrote:jesi li 100% siguran

Haveru naravno da NECE NAPISATI :-) prvo navuces korisnike koji ce biti ugovorom vezani na 24mjeseca...ne svi ali njih 90% garant... e onda slijede PAKETI...CALENZI BITE :D pa DAJGLE haaaa :lol:
pa i u ugovoru ce pisati da su u osnovnom paketu

evo i ovdje pise da su u basic paketu
http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M5e6dcb05893.html

a da li si ti 100 % siguran da ce kasnije naplacivati arene
Tiger 033

#2865 Re: HS kablovska

Post by Tiger 033 »

Jesi tezak frajer :D ...1000000% nađi kod nas ili u okruzenju...da bilo koji KO,IPTV ima u svojoj prog semi sve 4 Arene a da to NE naplacuje dodatno :?: mozda ti sad bude LAKSE :lol: :thumbup: Sorry forumasima na Off topicu Moja TV i Arene :zoka:
Mikado

#2866 Re: HS kablovska

Post by Mikado »

hoggarr wrote:Vidim malo nas je uspavala ova euforija oko FLAT-a, pa smo zaboravili šta je pozitivna kritika za dobrobit korisnika. Paradoksalno je da u jednoj državi, postoje iste ponude dodatnih kanala, a da ta usluga košta skoro 3 puta skuplje u ponudi našeg nam dragog HS kablovskog operatera, pa uvjerite se sami:

Ovo je ponuda m:tel-ovog dodatnog iptv paketa
Image

Da je ovo iznad istina kliknite: Oficijelna stranica m:tel-a i uvjerite se sami.

Dok ovaj dodatni paket HS nama hladno naplaćuje 10KM
Image
Slika preuzeta sa Oficijelne web stranice HS-a

Oficijela stranica HS-a

Nakon ovoga mogu konstatovati da smo opet prevareni i namagarčeni od strane našeg kablovskog operatera, i to po ko zna koji put. Treba tražiti odgovor zbog čega mi moramo plaćati Arena Sport paket skoro 3 puta skuplje?
Nismo. Provjeri na ovom linku;

http://www.tvarenasport.com/formular.html
Mikado

#2867 Re: HS kablovska

Post by Mikado »

Jedino nam preostaje da se nadamo da ce nas operater sadasnji paket zamijeniti HD paketom "Arena sport"-a. Cijena je ista, ali s HS-om mozemo bit prezadovoljni i ovim HD kanalima koje smo dobili :D
zikmu

#2868 Re: HS kablovska

Post by zikmu »

Ma fali tu jos par programa pa da bude OK ponuda :D Kad bi nam uveli Barclays EPL TV HD i jos koji dobar muzicki kanal ... :D
shlauf

#2869 Re: HS kablovska

Post by shlauf »

Uvijek može biti bolje a i trebalo bi.
johntra

#2870 Re: HS kablovska

Post by johntra »

Krenuo ja jutros da serem i hladna mi daska na wc šolji, te onda pomislim u sebi: Enese, hebem li ti majku...
japo

#2871 Re: HS kablovska

Post by japo »

:lol:
GOLFER

#2872 Re: HS kablovska

Post by GOLFER »

johntra wrote:Krenuo ja jutros da serem i hladna mi daska na wc šolji, te onda pomislim u sebi: Enese, hebem li ti majku...
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :sax:
O'zone
Globalni moderator

#2873 Re: HS kablovska

Post by O'zone »

johntra wrote:Krenuo ja jutros da serem i hladna mi daska na wc šolji, te onda pomislim u sebi: Enese, hebem li ti majku...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
photo&video

#2874 Re: HS kablovska

Post by photo&video »

Kako ima pojedinaca koji ne mogu da shvate da se Arene nece dodatno naplacivati jer Telecom placa umjesto korisnika. MojaTV nema paketa, bili su al su ukinuti i nece vise biti. Ako ovo pojedinci odmah svate nece ih izjesti ljubomora a ako ne...
I jos, uskoro ide i Sport Klub na MojaTV. :D
P.S. Ko ne vjeruje, povjerovat ce veoma brzo :dance:
respo

#2875 Re: HS kablovska

Post by respo »

jedno 10000 kanala osnovni paket itekako moguce
bez cs-a bez resivera
dovoljan je samo flat :D
Locked