Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
-
tempuser
#2851 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Mene u Petici nervira usluga, 4 od 5 x moram podapeti konobarici da nas registruje, a onda je lutrija hoce li sve donojeti.
U Zelji cevape pravi Abe, bar bi ukus trebao biti bez oscilacija.
- vjesticanametli
#2852 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
U 5 guzva vazda hahaha al pala je 2 a mrkva pod nosom pa stalno nesto
sta cemo jest
Pite mrkve
dino
et eee toplik je pao isto 
- amar1994
#2853 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Besko polozio,odlicni..Bitango/konektovani hvala na preporuci 
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2854 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
nema na cemu 
-
No-Name
#2855 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
vjeshalica wrote:Mrkva je smece obicno u svakom smislu
Cevapi dehidrirani nikakvog okusa,nekavi tanki,ponekad polusirovi,nisu u stanju somun da natope nego nekakav gumenasto suhonjav,luk nikakav,cijene vise od munare....hajdeee tamo samo jedu dzigerasi koji imaju u organizmu solnu kiselinu
Jest vala a prije nekoliko godina su bili mnogo bolji
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2856 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Meni su dobri iskreno. Bilo je malo oscilacija jedno vrijeme, posebno kad smo narucivali na posao, ali kad sam u samoj cevabdzinici, nemam nikakvu zamjerku.amar1994 wrote:Besko polozio,odlicni..Bitango/konektovani hvala na preporuci
-
DearJohn
#2857 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
I ja sam se iz Petice digo i otišo. Sjeo za onaj stolić odmah do kase, niko mi ne prilazi te rekoh onoj teti za kasom mogul ja naručiti. Kaže ne možeš kod mene moraš čekat konobaricu (slobodna je u tom trenutku bila i ne znam šta joj je falilo da kaže tamo). Ja opet čeko, čeko, niko ne prilazi i kontam se Allahimanettempuser wrote:Mene u Petici nervira usluga, 4 od 5 x moram podapeti konobarici da nas registruje, a onda je lutrija hoce li sve donojeti.
- vjeshalica
#2858 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Pa petica je najgora sto se tice uskuzivanja i to je constanta vec 20 godina...uzeli pucati modu neprofesionalizma odma iza rata...sjecam se doveeem tudju i svoju djecu i moram klanjat istiharu hocel prici neko da narucimo...jebiga kod nas je ugostiteljstvo u podrumskom nivou svugdje,slasticarne,cevabdzinice itd itd....najbolje je sam janje okrenut i sebe usluziti
- RagibUzoriti
- Vozim: Vozim se na struju
#2859 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Sad kad sam bio na odmoru svratim do Beska. Podsjetilo me na one cevape od prije rata nekako.
Definitivno meni jedni od boljih ako ne i najbolji od ponudjene konkurencije.
(Jedino mi je bolji banjalucki na carsiji)
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2860 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Jucer "omlaćena" desetkaRagibUzoriti wrote:Sad kad sam bio na odmoru svratim do Beska. Podsjetilo me na one cevape od prije rata nekako.
- Qler
#2861 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Pisao sam već, mom starom su podgrijane ćevape donijeli... Nema daljevjeshalica wrote:Pa petica je najgora sto se tice uskuzivanja i to je constanta vec 20 godina...uzeli pucati modu neprofesionalizma odma iza rata...sjecam se doveeem tudju i svoju djecu i moram klanjat istiharu hocel prici neko da narucimo...jebiga kod nas je ugostiteljstvo u podrumskom nivou svugdje,slasticarne,cevabdzinice itd itd....najbolje je sam janje okrenut i sebe usluziti
- Raigor Stonehoof
#2862 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
jesu garant, on osjetio da nije ona originalna vrucina nego naknado dodata
- wewa
#2863 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
isti utisak od proslog vikendakonektovan wrote:Jucer "omlaćena" desetkaRagibUzoriti wrote:Sad kad sam bio na odmoru svratim do Beska. Podsjetilo me na one cevape od prije rata nekako.
(Jedino mi je bolji banjalucki na carsiji)top, u zadnje vrijeme su odlični....
- hopi
#2864 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
haj vala otići ću i ja do beska maksuz, nije mi baš usput
neki dan u ferhatović, solidni ćevapi, ali brate premali. Ne očekujem sada kobasice, ali bi za nijansu trebali biti veći, jedan ćevap došao ma nema u njemu 3-4cm.
neki dan u ferhatović, solidni ćevapi, ali brate premali. Ne očekujem sada kobasice, ali bi za nijansu trebali biti veći, jedan ćevap došao ma nema u njemu 3-4cm.
-
noviclan
#2865 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Kakvi su u cevabdzinici jezero
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2866 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
prije par mjeseci su bili dobri 
- Raigor Stonehoof
#2867 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Jesu mali, kod zelje su makar dva puta veci. Ali makar znas da jedes meso a ne brasno i germu uvaljanu s mesom. A 200gr je svakako.hopi wrote:haj vala otići ću i ja do beska maksuz, nije mi baš usput
- BHF_Manijak
#2868 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Uzmes brate 15-ku i rijesis sve probleme,
a kvalitet ostaje.
Ne bih dao Ferhatovica za pola Carsije!
- SAID5
#2869 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Favorizujem Zmaj Hrasno, bio mi na ruku dugi niz godina, Zeljo kada imam goste, pa nekako po inerciji uz obilazak carsije..
Zmaj autobuska vise puta godisnje, ali u kasne nocne sate, a prije par dana naletim na pauzi za rucsk. Odron teski. Cevapi nikakvi, inventar masan, muzika neki narodnjacki turbo nitro folk, konobaru mrzak zivot i na kraju nema racuna. Kontam, ili je raspad sistema ili sam do sada dolazio pred svitanje, kada su kriteriji ispod nule
Zmaj autobuska vise puta godisnje, ali u kasne nocne sate, a prije par dana naletim na pauzi za rucsk. Odron teski. Cevapi nikakvi, inventar masan, muzika neki narodnjacki turbo nitro folk, konobaru mrzak zivot i na kraju nema racuna. Kontam, ili je raspad sistema ili sam do sada dolazio pred svitanje, kada su kriteriji ispod nule
-
tempuser
#2870 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Ako nahvatas konobaricu!BHF_Manijak wrote:Uzmes brate 15-ku i rijesis sve probleme,a kvalitet ostaje.
![]()
- vjeshalica
#2871 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Besko zaobilaziti u sirokom luku
Seljakluk i nazadluk totalni,neprofesionalizam,ma nula totalna
Narucis za ponijeti cekas 45min i jos te pitaju zar ste narucili,dok sve one koji su narucili poslije vas uredno usluze iako im visis pred nosom svo vrijeme...seljacure neodgojene i nevaspitane rade unutra sto se moze lako utvrditi cim labrnju otvore i pocnu razgivarati tj urlati sa tobom....hehehe idioti
Lako je zujat ko muha bez glave po lokalu i ne regisrrovati musteriju 45 minuta i jos prici i pitati sta ste narucili...kakvi su to majmuni jeboteled
Narucis za ponijeti cekas 45min i jos te pitaju zar ste narucili,dok sve one koji su narucili poslije vas uredno usluze iako im visis pred nosom svo vrijeme...seljacure neodgojene i nevaspitane rade unutra sto se moze lako utvrditi cim labrnju otvore i pocnu razgivarati tj urlati sa tobom....hehehe idioti
Lako je zujat ko muha bez glave po lokalu i ne regisrrovati musteriju 45 minuta i jos prici i pitati sta ste narucili...kakvi su to majmuni jeboteled
- dječak sa šibicama
#2872 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Realno, zmaj stanica je dobar samo za gladne ljude koji se zele nazderati, jedini kvalitet porcije je kolicina.SAID5 wrote: Zmaj autobuska vise puta godisnje, ali u kasne nocne sate, a prije par dana naletim na pauzi za rucsk. Odron teski. Cevapi nikakvi, inventar masan, muzika neki narodnjacki turbo nitro folk, konobaru mrzak zivot i na kraju nema racuna. Kontam, ili je raspad sistema ili sam do sada dolazio pred svitanje, kada su kriteriji ispod nule
Sve drugo je ispodprosjecno, gdje moze biti kvalitetna porcija cevapa od 6,5 km, cevapi ogromni dugacki, nema tu mesa puno.
- i agree
#2873 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
meni bude gotovo za 10-tak minuta uvjek,desi se da ljudi ako im je guzva zaborave,nisu jedinivjeshalica wrote:Besko zaobilaziti u sirokom luku
- Haris033
#2874 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Da li je ovo neki sarkazam?vjeshalica wrote:Besko zaobilaziti u sirokom luku
-
wraagh
#2875 Re: Najbolja cevabdzinica u Sarajevu
Mora da mu je zmaj dao desetku da ovo napise. PreofirnoHaris033 wrote:Da li je ovo neki sarkazam?vjeshalica wrote:Besko zaobilaziti u sirokom luku