Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chivas1

#2851 Re: Real Madrid C.F.

Post by Chivas1 »

Sad je mec prema kojem treba suditi dalje ..steta sto je u ponedjeljak al jbg sta se moze ...
fedor

#2852 Re: Real Madrid C.F.

Post by fedor »

ratata wrote:jest dosadno svaka tekma petarda :lol:
:lol: :lol: :lol:
ratata

#2853 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

ultima_palabra

#2854 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

:lol: Ronaldove reakcije... kao jel to sve što imate, dajte još 8-)
shadow_man

#2855 Re: Real Madrid C.F.

Post by shadow_man »

zna li iko hoce li ijedna TV kuca u BiH prenositi El Classico,il opet trebam kakav stream ganjati? :mrgreen: :mrgreen:
Better Man

#2856 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

shadow_man wrote:zna li iko hoce li ijedna TV kuca u BiH prenositi El Classico,il opet trebam kakav stream ganjati? :mrgreen: :mrgreen:
Imas Arena sport, a ako ne mozes da ih gledas prenosice HRT2 sigurno.
Last edited by Better Man on 17/11/2010 18:20, edited 1 time in total.
motachjointa

#2857 Re: Real Madrid C.F.

Post by motachjointa »

Better Man wrote:
shadow_man wrote:zna li iko hoce li ijedna TV kuca u BiH prenositi El Classico,il opet trebam kakav stream ganjati? :mrgreen: :mrgreen:
Imas Arena sport, a ako nemozes da ih gledas prenosice HRT2 sigurno.
mislim da hrt 2 nema pravo da prenosi
Basler

#2858 Re: Real Madrid C.F.

Post by Basler »

konačno slijedi jedan el clasico u kojem real neće biti osramoćen. :-D
za početak im je dovoljan i remi, jer je barca u malo slabijoj formi.
medoIL

#2859 Re: Real Madrid C.F.

Post by medoIL »

Basler wrote:konačno slijedi jedan el clasico u kojem real neće biti osramoćen. :-D
Izvini pogledaj malo historiju pa se javi
missko

#2860 Re: Real Madrid C.F.

Post by missko »

http://www.laola1.tv
Tu imate besplatno uzivo sve tekme Reala i Barce rezolucija dobra svapski komentator.
Basler

#2861 Re: Real Madrid C.F.

Post by Basler »

medoIL wrote:
Basler wrote:konačno slijedi jedan el clasico u kojem real neće biti osramoćen. :-D
Izvini pogledaj malo historiju pa se javi
ma poznajem ja historiju ove dvije ekipe, nego, nešto mi odzvanja u ušima oni zadnji rezultati. :D
valjda pričamo o skorijoj prošlosti, nemoj me tjerati da se vraćam u vrijeme frankovaca. :razz:
RMD

#2862 Re: Real Madrid C.F.

Post by RMD »

A zna li se koja ce arena prenositi el classico, dosad je uglavnom spansku prenosila Arena3
Jbg, kod mene ima samo kec :-)
Better Man

#2863 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

motachjointa wrote:
Better Man wrote:
Imas Arena sport, a ako nemozes da ih gledas prenosice HRT2 sigurno.
mislim da hrt 2 nema pravo da prenosi
Svake godine prenose El Classico i uvijek sam ga gledao na HRT 2.
kory_galaktikos

#2865 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

aj ljudi dragi sta se ovo desava za benzemom..evo ga opet dao dobar go za francuze...
joj imam neki predosjecaj da ce on explodirat sad protiv barse heehe...da ga napokon krene sa golovma i u realu...ne samo ove asistencije ;)
ultima_palabra

#2866 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

kory_galaktikos wrote:aj ljudi dragi sta se ovo desava za benzemom..evo ga opet dao dobar go za francuze...
joj imam neki predosjecaj da ce on explodirat sad protiv barse heehe...da ga napokon krene sa golovma i u realu...ne samo ove asistencije ;)
Ma davno sam rekao da je najveći talenat na poziciji napadača još od Ronalda da Lime ;-) Izgubio je neko vrijeme na gluposti, ali sada se vraća... a one asistencije su zlata vrijedne bile. Vjerovatno će početi u Amsterdamu, samo treba biti strpljiv sa njim.
fixer

#2867 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

ultima_palabra wrote:
kory_galaktikos wrote:aj ljudi dragi sta se ovo desava za benzemom..evo ga opet dao dobar go za francuze...
Ma davno sam rekao da je najveći talenat na poziciji napadača još od Ronalda da Lime ;-) Izgubio je neko vrijeme na gluposti, ali sada se vraća... a one asistencije su zlata vrijedne bile. Vjerovatno će početi u Amsterdamu, samo treba biti strpljiv sa njim.
Jeste vidjeli kako C razbija odbranu Pikac-Puyol :D
5 0 5

#2868 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

fixer wrote:
ultima_palabra wrote:

"Dje vam Casillas?"
fixer

#2869 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

505sCrtom wrote:
fixer wrote:
ultima_palabra wrote: Ma davno sam rekao da je najveći talenat na poziciji napadača još od Ronalda da Lime ;-) Izgubio je neko vrijeme na gluposti, ali sada se vraća... a one asistencije su zlata vrijedne bile. Vjerovatno će početi u Amsterdamu, samo treba biti strpljiv sa njim.

"Dje vam Casillas?"
Et, sad najbolje da je ono njegova greska :D
kory_galaktikos

#2870 Re: Real Madrid C.F.

Ma davno sam rekao da je najveći talenat na poziciji napadača još od Ronalda da Lime ;-) Izgubio je neko vrijeme na gluposti, ali sada se vraća... a one asistencije su zlata vrijedne bile. Vjerovatno će početi u Amsterdamu, samo treba biti strpljiv sa njim.[/quote]
Jeste vidjeli kako C razbija odbranu Pikac-Puyol :D[/quote]

"Dje vam Casillas?"[/quote]
Dje vam pique...dje vam puzol....joj mene eno ih dole traze 10 kf bacio im gospon RONALDO...il traze cevapa
kory_galaktikos

#2871 Re: Real Madrid C.F.

ultima_palabra wrote:
ma to znamo mi svi al dokad cekat vise heeheh...sad kad real ima ovako mocan vezni red treba jedan razbijac ko on u napadu da puni mreze....
Baltazar_khan

#2872 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baltazar_khan »

Kad to uspije da uradi u dresu Reala kontra močne Barcelone onda nešto pričajte :dance:
fixer

#2873 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Baltazar_khan wrote:Kad to uspije da uradi u dresu Reala kontra močne Barcelone onda nešto pričajte :dance:
To ce moci jedino njegov sin, ovaj unuk :D
RMD

#2874 Re: Real Madrid C.F.

Post by RMD »

Baltazar_khan wrote:Kad to uspije da uradi u dresu Reala kontra močne Barcelone onda nešto pričajte :dance:
Nazalost, da to vidis morat ces malo sacekat...
jedno 10-ak dana, ako se ne varam
fixer

#2875 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

RMD wrote:
Nazalost, da to vidis morat ces malo sacekat...
jedno 10-ak dana, ako se ne varam
Gdje je tu mocna Barca?
Post Reply