10000% Se slazem sa tobom i razmisljam tako, sto se tice trenera !!!! Nego cak imam osjecaj da ce Inter izbaciti Barcelonu naravno svakome se desi kiks al nezzz Jedva cekam tu tekmu lige prvaka!!Ibrahimovic dosao u Barcu da uzme titulu LP a kad je uzem Inter ma da su sanse veoma male al za mene je Murinjo trenercinasexstranka wrote:Veceras je pep sjebo utakmicu...cuj maxvel u napadui kada je tv prenosila formaciju on gleda i smjeska se
![]()
Bas kao i protiv sevilje u kupu..kreten..uvodi zlaju u 80.tim minutma,a ovaj zeljan lopte,kao ja xl gacica---
---zenskih naravno............
I nije mi bas neki trener...ja da imam onakvu ekipu..prvo najbolji..posle dobrog rezultata..mogu mjenjati koga hocu.......previse je slobodan i samouvjeren...i to ce mu se osvetitit..haman na kraju
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pokerboy11
#2851 Re: FC Barcelona
-
sexstranka
#2852 Re: FC Barcelona
Pokerboy11 wrote:10000% Se slazem sa tobom i razmisljam tako, sto se tice trenera !!!! Nego cak imam osjecaj da ce Inter izbaciti Barcelonu naravno svakome se desi kiks al nezzz Jedva cekam tu tekmu lige prvaka!!Ibrahimovic dosao u Barcu da uzme titulu LP a kad je uzem Inter ma da su sanse veoma male al za mene je Murinjo trenercinasexstranka wrote:Veceras je pep sjebo utakmicu...cuj maxvel u napadui kada je tv prenosila formaciju on gleda i smjeska se
![]()
Bas kao i protiv sevilje u kupu..kreten..uvodi zlaju u 80.tim minutma,a ovaj zeljan lopte,kao ja xl gacica---
---zenskih naravno............
I nije mi bas neki trener...ja da imam onakvu ekipu..prvo najbolji..posle dobrog rezultata..mogu mjenjati koga hocu.......previse je slobodan i samouvjeren...i to ce mu se osvetitit..haman na kraju
Ovako, real pobjedi valensiju prvi su na tabeli(a pobijedit ce ih).....
Koji je to pritisak u ligi sampiona...inter prolazi 100%.....a i neka je
- alijagoro
#2853 Re: FC Barcelona
Valjda je bod vise na strani Barse, cak iako Real sutra pobjedi.
-
sexstranka
#2854 Re: FC Barcelona
Dobro eto u pravu sialijagoro wrote:Valjda je bod vise na strani Barse, cak iako Real sutra pobjedi.
Ali sta im vrijedi...gleda se goooool razlika...a real je daleko ispred njih....ili opet grijesim
Ja sam davno napisao,da ce barssa ove godine biti pusiona..a to pisem zato sto se uvijek izjebem u prognozi
Ali. ako ih inter sjebe...nece mi biti ni najmanje zao...gooo bolji gooo
-
smijesni_ste
#2855 Re: FC Barcelona
Griješišsexstranka wrote:Dobro eto u pravu sialijagoro wrote:Valjda je bod vise na strani Barse, cak iako Real sutra pobjedi.volim kada me netko ispravi na "kulturan" nacin
![]()
Ali sta im vrijedi...gleda se goooool razlika...a real je daleko ispred njih....ili opet grijesim![]()
Ja sam davno napisao,da ce barssa ove godine biti pusiona..a to pisem zato sto se uvijek izjebem u prognozi![]()
Ali. ako ih inter sjebe...nece mi biti ni najmanje zao...gooo bolji gooo
-
sexstranka
#2856 Re: FC Barcelona
Pa i mislio sam na kraju..ako slucajno zavrse sa istim brojem osvojenih bodova...sadsmijesni_ste wrote:Griješišsexstranka wrote:Dobro eto u pravu sialijagoro wrote:Valjda je bod vise na strani Barse, cak iako Real sutra pobjedi.volim kada me netko ispravi na "kulturan" nacin
![]()
Ali sta im vrijedi...gleda se goooool razlika...a real je daleko ispred njih....ili opet grijesim![]()
Ja sam davno napisao,da ce barssa ove godine biti pusiona..a to pisem zato sto se uvijek izjebem u prognozi![]()
Ali. ako ih inter sjebe...nece mi biti ni najmanje zao...gooo bolji gooo....Gledala bi se go-razlika (ili medjusobni dueli, ne znam sta je tacno) kad bi imali isti broj bodova...ali rekoše ti već gore...čak i ako Real pobijedi danas, Barcelona će imati bod više opet
...to se može desiti u idućim kolima (isti broj bodova da imaju), ali u ovom ne...
Do sada se gledao broj golova....sutra
-
emerik
#2857 Re: FC Barcelona
Ti si totalno neinformisan... Bolje bi bilo da ne pricas kad ne znas. U Primeri se prvo gledaju medjusobni dueli... Barcelona je bolja u medjusobnim duelima. Dakle, ako na kraju budu imali isti broj bodova, Barcelona osvaja.sexstranka wrote:Pa i mislio sam na kraju..ako slucajno zavrse sa istim brojem osvojenih bodova...sad![]()
Do sada se gledao broj golova....sutra............ili opet grijesim
Pep je uveo cudan sastav ZBOG utakmice u utorak. Nije htio da izbaci najjaci sastav i da pokaze karte Mourinhu. 100% sam ubjedjen da ce iznenaditi sa sastavom/formacijom u utorak. Naravno, Ibrahimovic igra od pocetka, Keita se vraca u vezu, Puyol i Pique centralni stoperi, a MOZDA i Abidal zaigra na LB.
- mrtva kokoš
#2858 Re: FC Barcelona
znas kakve su sanse da barca i real zavrse sa istim brojem bodova.
nego ti bolje da se prebacis na neku drugu ligu, ozbiljno!! ti izgleda pripadas onoj sorti gdje nakon jedne utakmice krivis i kuntu i pantu samo ne bi li dosao u centar paznje.
pa makar bila i neobjektivna kritika, ali bitno je da ti nadjes nesto po cemu ces se srati.
idi kladi se ali ubuduce preskaci barcu, postedit ces nas retardiranih komentara.
i neka su te povalili, nema para preko barcinih ledja...
nego ti bolje da se prebacis na neku drugu ligu, ozbiljno!! ti izgleda pripadas onoj sorti gdje nakon jedne utakmice krivis i kuntu i pantu samo ne bi li dosao u centar paznje.
pa makar bila i neobjektivna kritika, ali bitno je da ti nadjes nesto po cemu ces se srati.
idi kladi se ali ubuduce preskaci barcu, postedit ces nas retardiranih komentara.
-
sexstranka
#2859 Re: FC Barcelona
Dobro siSplinter wrote:znas kakve su sanse da barca i real zavrse sa istim brojem bodova.![]()
Samo koliko ti je trebalo da to izracunas...jesi li brojao na prste ili digitronom
Ja fudbal pratim polovicno..kao i sve stvari u zivotu..
Sve sto pisem je sa pola snage
Haj vozdra...
- adcor
#2860 Re: FC Barcelona
sexstranka wrote:Pojedinci ovde nemju veze o fudbalu..vecinom procitaju novinarske clanke, pa onda laprdaju---eeeeeeeeeeeee
Pazi sada.....napisao sam pojedinci
sexstranka wrote:Ovako, real pobjedi valensiju prvi su na tabeli(a pobijedit ce ih)...
koji si ti mentol!!!sexstranka wrote:Ali sta im vrijedi...gleda se goooool razlika...a real je daleko ispred njih...
- ultima_palabra
#2861 Re: FC Barcelona
Uvijek mi je ovaj Espanyol drag bio
Ipak Madrid realno mora sve dobiti do kraja i čekati još jedan kiks (Villareal ili Sevilla).
-
sexstranka
#2862 Re: FC Barcelona
Kako godadcor wrote:sexstranka wrote:Pojedinci ovde nemju veze o fudbalu..vecinom procitaju novinarske clanke, pa onda laprdaju---eeeeeeeeeeeee
Pazi sada.....napisao sam pojedincisexstranka wrote:Ovako, real pobjedi valensiju prvi su na tabeli(a pobijedit ce ih)...koji si ti mentol!!!sexstranka wrote:Ali sta im vrijedi...gleda se goooool razlika...a real je daleko ispred njih...
Samo neka sam u centru paznje
A dobio bi njih Espanjol da je igrao Ronaldo..neko rece povrijedjen
A i Drogba profula dva zicera..neka dobit ce njih Espanjol kuci
-
udrch
#2863 Re: FC Barcelona
Ma pusti praznu priču..ovo su oni sa razlogom malo zakuhali, da poprave atmosferu na tribinama..vidjeli ste protiv Deportiva da se publika uljuljala kao da je već sve osvojeno..dižu malo adrenalin da Intera pregaze ko slamu..
-
Fordas
#2864 Re: FC Barcelona
vala mi se i nekomentarise, otisla tema u.................

- Djokej
#2865 Re: FC Barcelona
Ovaj Espaniol bi Barsu mogo skupo kostati...
Nadajmo se da ce Valensia dobro igrati veceras..
Nadajmo se da ce Valensia dobro igrati veceras..
-
sumirprimus
#2866 Re: FC Barcelona
Anyway...
Next match
Competition: Champions League
Home team: Inter M. Inter M.
Visiting team: FC Barcelona FC Barcelona
Date: 20-04-10 Time: 20:45
Stadium: Giuseppe Meazza
LP,SF je tu,...go u gostima s murinjovom formacijom ko kuca....
p.s fOckin hate kraljevski espanol...
Next match
Competition: Champions League
Home team: Inter M. Inter M.
Visiting team: FC Barcelona FC Barcelona
Date: 20-04-10 Time: 20:45
Stadium: Giuseppe Meazza
LP,SF je tu,...go u gostima s murinjovom formacijom ko kuca....
p.s fOckin hate kraljevski espanol...
-
sumirprimus
#2867 Re: FC Barcelona
The Barça expedition for Milan is finally travelling by coach, having left the Ciutat Esportiva at 14.30 this afternoon(op.18.04.
). It’s a 1,000 km road trip for the players who will stop over in Cannes tonight and then travel on to Milan on Monday morning.
Barcelona-Cannes: 634 kilometres
Cannes-Milan: 351 kilometres
Euuuuuu,ovo ko eksurzija
Sta je jedan vulkan u stanju napravit...
A sinoc ljudi otvorise aerodrome
Barcelona-Cannes: 634 kilometres
Cannes-Milan: 351 kilometres
Euuuuuu,ovo ko eksurzija
Sta je jedan vulkan u stanju napravit...
A sinoc ljudi otvorise aerodrome
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#2868 Re: FC Barcelona
Ovaj Espanyol vazda tvrd orah 
- ultima_palabra
#2869 Re: FC Barcelona
Pametni ljudi ove sudije u Španiji, čitaju sa-x forumA Alves je simbol poganštine u fudbalu, udara, simulira, valja se, traži kartone za protivnika...
-
sumirprimus
#2870 Re: FC Barcelona
Jeko to rek`o?ultima_palabra wrote:Pametni ljudi ove sudije u Španiji, čitaju sa-x forumA Alves je simbol poganštine u fudbalu, udara, simulira, valja se, traži kartone za protivnika...
Otkako je Alves dos`o u Barsu,titule sipaju brale...
Igracina na kvadrat,
Ako me i na koga asocira toj onda pol skols iz mufc-a....prgav,ali fajter do zla boga,ne odustaje.
- ultima_palabra
#2871 Re: FC Barcelona
Yours trulysumirprimus wrote:Jeko to rek`o?
-
sumirprimus
#2872 Re: FC Barcelona
KOji ba, daj mojne u siframa,dosta mi sifri po citav danultima_palabra wrote:Yours trulysumirprimus wrote:Jeko to rek`o?
Prije bih rekao ko sto onomad igor stimac najavi mesija u njegovom debiju,Ovo je otrov od igraca.
- ultima_palabra
#2873 Re: FC Barcelona
Ma ja sam to rekao, kad sam se prepisivao sa @adcorom poslije clasicasumirprimus wrote:KOji ba, daj mojne u siframa,dosta mi sifri po citav danultima_palabra wrote:Yours trulysumirprimus wrote:Jeko to rek`o?
Prije bih rekao ko sto onomad igor stimac najavi mesija u njegovom debiju,Ovo je otrov od igraca.
-
sumirprimus
#2874 Re: FC Barcelona
Nije babi dobro,al nikako 
btw Damgle ovu na goal-u Champions League Debate: Barcelona-Inter Best Combined XI i ne mogu cudu da se nacudim,...
evo best 11 :
Valdes
Maicon – Pique – Lucio – Abidal
Xavi – Cambiasso – Sneijder
Messi – Ibrahimovic – Milito
btw Damgle ovu na goal-u Champions League Debate: Barcelona-Inter Best Combined XI i ne mogu cudu da se nacudim,...
evo best 11 :
Valdes
- ultima_palabra
#2875 Re: FC Barcelona
Ma šampioni glupavih debatasumirprimus wrote:Nije babi dobro,al nikako
evo best 11 :
Valdes