FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pokerboy11

#2851 Re: FC Barcelona

Post by Pokerboy11 »

sexstranka wrote:Veceras je pep sjebo utakmicu...cuj maxvel u napadu :? i kada je tv prenosila formaciju on gleda i smjeska se :?
Bas kao i protiv sevilje u kupu..kreten..uvodi zlaju u 80.tim minutma,a ovaj zeljan lopte,kao ja xl gacica :-) ---
---zenskih naravno :-) ............
I nije mi bas neki trener...ja da imam onakvu ekipu..prvo najbolji..posle dobrog rezultata..mogu mjenjati koga hocu.......previse je slobodan i samouvjeren...i to ce mu se osvetitit..haman na kraju :zzzz:
10000% Se slazem sa tobom i razmisljam tako, sto se tice trenera !!!! Nego cak imam osjecaj da ce Inter izbaciti Barcelonu naravno svakome se desi kiks al nezzz Jedva cekam tu tekmu lige prvaka!!Ibrahimovic dosao u Barcu da uzme titulu LP a kad je uzem Inter ma da su sanse veoma male al za mene je Murinjo trenercina :thumbup:
sexstranka

#2852 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

Pokerboy11 wrote:
sexstranka wrote:Veceras je pep sjebo utakmicu...cuj maxvel u napadu :? i kada je tv prenosila formaciju on gleda i smjeska se :?
Bas kao i protiv sevilje u kupu..kreten..uvodi zlaju u 80.tim minutma,a ovaj zeljan lopte,kao ja xl gacica :-) ---
---zenskih naravno :-) ............
I nije mi bas neki trener...ja da imam onakvu ekipu..prvo najbolji..posle dobrog rezultata..mogu mjenjati koga hocu.......previse je slobodan i samouvjeren...i to ce mu se osvetitit..haman na kraju :zzzz:
10000% Se slazem sa tobom i razmisljam tako, sto se tice trenera !!!! Nego cak imam osjecaj da ce Inter izbaciti Barcelonu naravno svakome se desi kiks al nezzz Jedva cekam tu tekmu lige prvaka!!Ibrahimovic dosao u Barcu da uzme titulu LP a kad je uzem Inter ma da su sanse veoma male al za mene je Murinjo trenercina :thumbup:
:thumbup: ..vidi ovako..da je uveo ranije zlatana...pobjedili bi 100%..
Ovako, real pobjedi valensiju prvi su na tabeli(a pobijedit ce ih).....
Koji je to pritisak u ligi sampiona...inter prolazi 100%.....a i neka je :-)
alijagoro

#2853 Re: FC Barcelona

Post by alijagoro »

Valjda je bod vise na strani Barse, cak iako Real sutra pobjedi.
sexstranka

#2854 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

alijagoro wrote:Valjda je bod vise na strani Barse, cak iako Real sutra pobjedi.
Dobro eto u pravu si :thumbup: volim kada me netko ispravi na "kulturan" nacin :thumbup:
Ali sta im vrijedi...gleda se goooool razlika...a real je daleko ispred njih....ili opet grijesim :?
Ja sam davno napisao,da ce barssa ove godine biti pusiona..a to pisem zato sto se uvijek izjebem u prognozi :D
Ali. ako ih inter sjebe...nece mi biti ni najmanje zao...gooo bolji gooo :-)
smijesni_ste

#2855 Re: FC Barcelona

Post by smijesni_ste »

sexstranka wrote:
alijagoro wrote:Valjda je bod vise na strani Barse, cak iako Real sutra pobjedi.
Dobro eto u pravu si :thumbup: volim kada me netko ispravi na "kulturan" nacin :thumbup:
Ali sta im vrijedi...gleda se goooool razlika...a real je daleko ispred njih....ili opet grijesim :?
Ja sam davno napisao,da ce barssa ove godine biti pusiona..a to pisem zato sto se uvijek izjebem u prognozi :D
Griješiš :D....Gledala bi se go-razlika (ili medjusobni dueli, ne znam sta je tacno) kad bi imali isti broj bodova...ali rekoše ti već gore...čak i ako Real pobijedi danas, Barcelona će imati bod više opet :D...to se može desiti u idućim kolima (isti broj bodova da imaju), ali u ovom ne...
sexstranka

#2856 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

smijesni_ste wrote:
sexstranka wrote:
Griješiš :D....Gledala bi se go-razlika (ili medjusobni dueli, ne znam sta je tacno) kad bi imali isti broj bodova...ali rekoše ti već gore...čak i ako Real pobijedi danas, Barcelona će imati bod više opet :D...to se može desiti u idućim kolima (isti broj bodova da imaju), ali u ovom ne...
Pa i mislio sam na kraju..ako slucajno zavrse sa istim brojem osvojenih bodova...sad :?
Do sada se gledao broj golova....sutra :? ............ili opet grijesim :-)
emerik

#2857 Re: FC Barcelona

Post by emerik »

sexstranka wrote:Pa i mislio sam na kraju..ako slucajno zavrse sa istim brojem osvojenih bodova...sad :?
Do sada se gledao broj golova....sutra :? ............ili opet grijesim :-)
Ti si totalno neinformisan... Bolje bi bilo da ne pricas kad ne znas. U Primeri se prvo gledaju medjusobni dueli... Barcelona je bolja u medjusobnim duelima. Dakle, ako na kraju budu imali isti broj bodova, Barcelona osvaja.

Pep je uveo cudan sastav ZBOG utakmice u utorak. Nije htio da izbaci najjaci sastav i da pokaze karte Mourinhu. 100% sam ubjedjen da ce iznenaditi sa sastavom/formacijom u utorak. Naravno, Ibrahimovic igra od pocetka, Keita se vraca u vezu, Puyol i Pique centralni stoperi, a MOZDA i Abidal zaigra na LB.
mrtva kokoš

#2858 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

znas kakve su sanse da barca i real zavrse sa istim brojem bodova. :roll:
nego ti bolje da se prebacis na neku drugu ligu, ozbiljno!! ti izgleda pripadas onoj sorti gdje nakon jedne utakmice krivis i kuntu i pantu samo ne bi li dosao u centar paznje.
pa makar bila i neobjektivna kritika, ali bitno je da ti nadjes nesto po cemu ces se srati.
idi kladi se ali ubuduce preskaci barcu, postedit ces nas retardiranih komentara.
i neka su te povalili, nema para preko barcinih ledja...
sexstranka

#2859 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

Splinter wrote:znas kakve su sanse da barca i real zavrse sa istim brojem bodova. :roll:
nego ti bolje da se prebacis na neku drugu ligu, ozbiljno!! ti izgleda pripadas onoj sorti gdje nakon jedne utakmice krivis i kuntu i pantu samo ne bi li dosao u centar paznje.
pa makar bila i neobjektivna kritika, ali bitno je da ti nadjes nesto po cemu ces se srati.
idi kladi se ali ubuduce preskaci barcu, postedit ces nas retardiranih komentara.
i neka su te povalili, nema para preko barcinih ledja...
Dobro si :lol:
Samo koliko ti je trebalo da to izracunas...jesi li brojao na prste ili digitronom :-)
Ja fudbal pratim polovicno..kao i sve stvari u zivotu..
Sve sto pisem je sa pola snage :-) ne naprezem se kao ostali experti :zzzz:
Haj vozdra...
adcor

#2860 Re: FC Barcelona

Post by adcor »

sexstranka wrote:Pojedinci ovde nemju veze o fudbalu..vecinom procitaju novinarske clanke, pa onda laprdaju---eeeeeeeeeeeee
Pazi sada.....napisao sam pojedinci :?
sexstranka wrote:Ovako, real pobjedi valensiju prvi su na tabeli(a pobijedit ce ih)...
sexstranka wrote:Ali sta im vrijedi...gleda se goooool razlika...a real je daleko ispred njih...
koji si ti mentol!!!
ultima_palabra

#2861 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Uvijek mi je ovaj Espanyol drag bio :thumbup: Ipak Madrid realno mora sve dobiti do kraja i čekati još jedan kiks (Villareal ili Sevilla).
sexstranka

#2862 Re: FC Barcelona

Post by sexstranka »

adcor wrote:
sexstranka wrote:Pojedinci ovde nemju veze o fudbalu..vecinom procitaju novinarske clanke, pa onda laprdaju---eeeeeeeeeeeee
Pazi sada.....napisao sam pojedinci :?
sexstranka wrote:Ovako, real pobjedi valensiju prvi su na tabeli(a pobijedit ce ih)...
sexstranka wrote:Ali sta im vrijedi...gleda se goooool razlika...a real je daleko ispred njih...
koji si ti mentol!!!
Kako god :-) ...
Samo neka sam u centru paznje :-)
A dobio bi njih Espanjol da je igrao Ronaldo..neko rece povrijedjen :-)
A i Drogba profula dva zicera..neka dobit ce njih Espanjol kuci :zzzz:
udrch

#2863 Re: FC Barcelona

Post by udrch »

Ma pusti praznu priču..ovo su oni sa razlogom malo zakuhali, da poprave atmosferu na tribinama..vidjeli ste protiv Deportiva da se publika uljuljala kao da je već sve osvojeno..dižu malo adrenalin da Intera pregaze ko slamu..
Fordas

#2864 Re: FC Barcelona

Post by Fordas »

vala mi se i nekomentarise, otisla tema u................. :cry: :cry:
Djokej

#2865 Re: FC Barcelona

Post by Djokej »

Ovaj Espaniol bi Barsu mogo skupo kostati...
Nadajmo se da ce Valensia dobro igrati veceras..
sumirprimus

#2866 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Anyway...

Next match
Competition: Champions League

Home team: Inter M. Inter M.

Visiting team: FC Barcelona FC Barcelona

Date: 20-04-10 Time: 20:45
Stadium: Giuseppe Meazza

LP,SF je tu,...go u gostima s murinjovom formacijom ko kuca....

p.s fOckin hate kraljevski espanol... :evil:
sumirprimus

#2867 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

The Barça expedition for Milan is finally travelling by coach, having left the Ciutat Esportiva at 14.30 this afternoon(op.18.04. :) ). It’s a 1,000 km road trip for the players who will stop over in Cannes tonight and then travel on to Milan on Monday morning.

Barcelona-Cannes: 634 kilometres
Cannes-Milan: 351 kilometres

Euuuuuu,ovo ko eksurzija :-)
Sta je jedan vulkan u stanju napravit... :D
A sinoc ljudi otvorise aerodrome :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#2868 Re: FC Barcelona

Post by Tomahawk11 »

Ovaj Espanyol vazda tvrd orah :D
ultima_palabra

#2869 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

A Alves je simbol poganštine u fudbalu, udara, simulira, valja se, traži kartone za protivnika...
Pametni ljudi ove sudije u Španiji, čitaju sa-x forum 8-)
sumirprimus

#2870 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
A Alves je simbol poganštine u fudbalu, udara, simulira, valja se, traži kartone za protivnika...
Pametni ljudi ove sudije u Španiji, čitaju sa-x forum 8-)
Jeko to rek`o?
Otkako je Alves dos`o u Barsu,titule sipaju brale... 8-)
Igracina na kvadrat, :thumbup:
Ako me i na koga asocira toj onda pol skols iz mufc-a....prgav,ali fajter do zla boga,ne odustaje. :thumbup:
ultima_palabra

#2871 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:Jeko to rek`o?
Yours truly ;-)
sumirprimus

#2872 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

ultima_palabra wrote:
Yours truly ;-)
KOji ba, daj mojne u siframa,dosta mi sifri po citav dan :D
Prije bih rekao ko sto onomad igor stimac najavi mesija u njegovom debiju,Ovo je otrov od igraca. 8-)
ultima_palabra

#2873 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:
ultima_palabra wrote:
Yours truly ;-)
KOji ba, daj mojne u siframa,dosta mi sifri po citav dan :D
Prije bih rekao ko sto onomad igor stimac najavi mesija u njegovom debiju,Ovo je otrov od igraca. 8-)
Ma ja sam to rekao, kad sam se prepisivao sa @adcorom poslije clasica 8-) Ne dugo poslije Dani crveni fasova, pa zato govorim da sudije čitaju forum :) Jel to nisi kafu popio jutros ;-)
sumirprimus

#2874 Re: FC Barcelona

Post by sumirprimus »

Nije babi dobro,al nikako :D

btw Damgle ovu na goal-u Champions League Debate: Barcelona-Inter Best Combined XI i ne mogu cudu da se nacudim,...
evo best 11 :

Valdes

Maicon – Pique – Lucio – Abidal

Xavi – Cambiasso – Sneijder

Messi – Ibrahimovic – Milito
ultima_palabra

#2875 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

sumirprimus wrote:Nije babi dobro,al nikako :D

btw Damgle ovu na goal-u Champions League Debate: Barcelona-Inter Best Combined XI i ne mogu cudu da se nacudim,...
evo best 11 :

Valdes

Maicon – Pique – Lucio – Abidal

Xavi – Cambiasso – Sneijder

Messi – Ibrahimovic – Milito
Ma šampioni glupavih debata :-) Al kako Valdes bolji od JCesara :run:
Post Reply