NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2851 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Admir_1984 »

Ja sam navijac pacersa, al daj Boze da se u skorije vrijeme aktivnije ukljucim u rasprave :D

Dva kljucna igraca povrijedjena :x Meni se cini da je ove sezone bilo vishe nego ikad povreda kljucnih igraca :-)
burek_in_space

#2852 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by burek_in_space »

Kad je vec krenulo izjashnjavanje,onda da se i ja oglasim :D -veliki fan svih ekipa iz Detroita u bilo kom americhkom sportu,pa tako i kosharci! Bad boysi se vracaju za dvije godine na velika vrata! :evil:
LSD

#2853 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by LSD »

Admir_1984 wrote:Ja sam navijac pacersa, al daj Boze da se u skorije vrijeme aktivnije ukljucim u rasprave :D

Dva kljucna igraca povrijedjena :x Meni se cini da je ove sezone bilo vishe nego ikad povreda kljucnih igraca :-)
svaka cast jarane...to se cijeni :thumbup: ...meni je Indiana vazda bila simpa ekipa i uvijek sam ih cijenio,imali su onu generaciju sa legendom Millerom,Rose-om,Smitsom i co...ali nije moglo preko Lakersa u finalu :-?
-danTe-

#2854 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by -danTe- »

LSD wrote: Onda udure...izvinjavam ti se za prozivku...ali ima ovdje instant navijaca to znam sigurno...sad su u folu Lakersi i Boston.
ma nista... ;-) a znam i ja da ih ima i to dosta,al...sta ces...
belafonte

#2855 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by belafonte »

Evo i ja da se tuspasim, Rocketsi do groba :D

Generacija Olajuwon, Cassel, Horry, Drexler predvodjena legendarnim Rudy Tomjanovichem nikoga nije ostavila ravnodusnim a mene pogotovo, ko zna, da je ona trica usla Starksu sekundu prije kraja u 7 tekmi ili da je cika kralj MJ skonto na vrijeme da je baseball igra za drvosjece, mozda ja danas ne bi bio navijac Rocketsa 8-)

Hvala MJ, hvala Starks :D

"Don't ever underestimate the heart of a champion!" - Rudy T :thumbup: :thumbup:
Admir_1984

#2856 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Admir_1984 »

LSD wrote:
Admir_1984 wrote:Ja sam navijac pacersa, al daj Boze da se u skorije vrijeme aktivnije ukljucim u rasprave :D

svaka cast jarane...to se cijeni :thumbup: ...meni je Indiana vazda bila simpa ekipa i uvijek sam ih cijenio,imali su onu generaciju sa legendom Millerom,Rose-om,Smitsom i co...ali nije moglo preko Lakersa u finalu :-?
Ma ja, prvo Bullsi pa Lakersi. Al protiv Lakersa kljucna tekma kuci Travis Bast polupovrijedjen shuta preko Shaqa za pobjedu al naravno nisha :( Kasnije sa Tinsliyem nikako nisu mogli detroita proci, Reggie se oprosti i dovidjenja. Valjda ce Larry uskoro ucniti kakav dobar potez pa dovesti neku klasnu cetvorku il peticu, pa bi se onda koliko toliko mogao nadati bar borbi u play offu
MELBOURNE_SARAJEVO

#2857 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

Suns tim koji ubjedljivo igra najbrzu i najbolju kosarku za gledati..Vec dugo navijam za Suns i dobro neko rece od jednom svi za Celtics i Lakers navijaju....Steve nash,Amare,Shaq,Hill i Richardson :thumbup: :thumbup: :thumbup: Volim ekipe koje igraju drugaciju kosaru od ostalih recimo Denver,Knicks,Dallas puno daje koseva u zadnje vrijeme i Orlando mi je drag i naravno ne smijem zaboraviti Utah ....Ekipe koje mrzim to su Spurs,Lakers,New orleans, :x :x
Neelix

#2858 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

ima istine ovo za "odjednom" (ilitiga bandwagon :D ) navijace, mada mislim da mi na ovoj temi nismo takvi, ja sam vas haman sve upratio na ovoj temi puno prije nego sto ste se sad izjasnili, nije tu nekih saltanja bilo :)

zasto o "vremenima" nasha, mariona, stoudemirea govorite kao da su bila prije 20 god? :D

sto se mene tice, ja sam prije rata cuo samo za jedan klub ( purple & gold ) i samo jednog igraca: neponovljivi:
Image
jasko_ba

#2859 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by jasko_ba »

tuspas San Antonio :D
Admir_1984

#2860 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Admir_1984 »

Ovo garant Garnet urgirao da dovedu Marburya :D
arze

#2862 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by arze »

Yo yo..Arze is back !! Show is back :-D
Prvo pozdrav instant navijacima Lakersa Bostona hm..Clevelanda i Orlanda kako play off bude odmicao :-D
Fakat ste prokuzeni..ko sve ovdje komentarise nba ..pa stidara 100%

Arizona is on the Fireeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Tonight..big clash...VS LAKESHOw!!!

Shaqovih 40 bit ce dosta...115-89 Suns let's goooooooooooooooooo....bring the fireeeeee ;-)
burek_in_space

#2863 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by burek_in_space »

Come on baby,light my fireeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:
arze

#2864 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by arze »

shaqqa wrote:Moj kum je veliki fun Sunsa i kupio je nedavno neku knjigu koja govori o toj "politici" njihovog vlasnika i same uprave. Ne možeš da povjeruješ koliki broj loših poteza su povukli u zadnjih 10-ak godina, a najviše zbog toga da ne bi plaćali luxury tax. Šteta za tako kvalitetnu i nadarenu ekipu... Mislim da je njihov konačni pad počeo sa onom trojkom Duncana od tablu u zadnjoj sekundi prve tekme play-offa...

P.S. ni ja nikako ne volim znati rezultat tekme koju gledam ali jebemu miša ne kontam zašto uopšte otvarate ovaj topic dok ne prođe tekma. Ja nekad snimim sebi neku tekmu i jednostavno ne palim ni internet ni ttx dok je ne odgledam da ne bih slučajno nabasao na rezultat (što se zna počesto dogoditi :mrgreen: ). Zadnji primjer Bosna-Široki od juče, nisam bio u kući pa stavio da se snim pa hajd reko pogledaću kad dođem i upali mi žena sinoć oko 22.30h ttx na hayatu da vidi ima li nešto što su najavljivali i naravno bez obzira što sam u milisekundi sklonio pogled sa tv-a velikim slovima na indexu stoji Bosna osvajač Kupa BiH :lol:
E..gdje ta knjiga ima se kupit..Ma kakva knjiga..prije cu odvojit panju za duxericu sunsa ili trenerku pa i poderala se makar za 2 godine :mrgreen:
Neelix

#2865 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

arze wrote:Yo yo..Arze is back !! Show is back :-D
Prvo pozdrav instant navijacima Lakersa Bostona hm..Clevelanda i Orlanda kako play off bude odmicao :-D

Shaqovih 40 bit ce dosta...115-89 Suns let's goooooooooooooooooo....bring the fireeeeee ;-)
jes jes, ovako nekako

http://www.nba.com/games/20090226/PHXLAL/boxscore.html

:D
LSD

#2866 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by LSD »

Neelix wrote:
arze wrote:Yo yo..Arze is back !! Show is back :-D

jes jes, ovako nekako

http://www.nba.com/games/20090226/PHXLAL/boxscore.html

:D
Jes jes, s tom razlikom da nije bilo Amerea i Nasha-dva glavna igraca tima...na sva sranja koja su im se dešavala tokom sezone ove dvije povrede im dodju kao šlag na tortu.
Pa baš bi volio vidjeti Lakerse bez Kobea i Gasola i dokle bi dogurali.
sesalmir

#2867 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by sesalmir »

Ma igrao nash ne igrao nabit ce ih lakersi 20 razlike.
arze

#2868 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by arze »

Pozdrav iz Arizone,Phoenix..karta je obezbijedena..sredina terena..fin pregled..
Juce Shaqawockeez poslao 2..jednu utalim na putu do dvorane..
Razvala..Veceras..dakle..show..al one team show :P
abondanzieri

#2869 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by abondanzieri »

arze wrote:Pozdrav iz Arizone,Phoenix..karta je obezbijedena..sredina terena..fin pregled..
Juce Shaqawockeez poslao 2..jednu utalim na putu do dvorane..
Razvala..Veceras..dakle..show..al one team show :P
Mahni mojim kad udjes u dvoranu :D
Neelix

#2870 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

Since backboards are no longer made of wood, by the same logic rebounds should not be referred to as "boards." So, instead of maintaining that Lamar Odom had 19 boards in Denver on Friday night, the appropriate lingo should be that Lamar Odom had 19 Plexiglassses.

:lol:
-danTe-

#2871 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by -danTe- »

Neelix wrote:Since backboards are no longer made of wood, by the same logic rebounds should not be referred to as "boards." So, instead of maintaining that Lamar Odom had 19 boards in Denver on Friday night, the appropriate lingo should be that Lamar Odom had 19 Plexiglassses.

:lol:
:lol: :lol: :lol:
odakle ti ovo...
Neelix

#2872 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by Neelix »

cikcanga

#2873 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by cikcanga »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:Suns tim koji ubjedljivo igra najbrzu i najbolju kosarku za gledati..Vec dugo navijam za Suns i dobro neko rece od jednom svi za Celtics i Lakers navijaju....Steve nash,Amare,Shaq,Hill i Richardson :thumbup: :thumbup: :thumbup: Volim ekipe koje igraju drugaciju kosaru od ostalih recimo Denver,Knicks,Dallas puno daje koseva u zadnje vrijeme i Orlando mi je drag i naravno ne smijem zaboraviti Utah ....Ekipe koje mrzim to su Spurs,Lakers,New orleans, :x :x

Sto bolan NO?
Bas su fina(simpaticna :-D ) ekipica.David West rocks.
Ali treba spomenuti i jednog jedinog Superman-a lige, K-Mart 8)

Onaj Howard se beze fura :evil:

Nuggets-i su trenutno dosta dobri tako da ocekujem minimalno polufinale konferencije.
Kad bi se SA gurnuo sa 2 mjesta konferencije,onda sigurno i finale.

Tramp Iversona za Billupsa :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
rado_vidjen

#2874 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by rado_vidjen »

jel ima ko budan da pljujemo OBN? :x

po ko zna koji put, zasto se pusta film i ove hefnerove kuje prije jebene snimke???? :x :x :x
van Basten

#2875 Re: NBA (postanje rezultata prije kraja snimka rezultirace banom

Post by van Basten »

jel' gotova snimka, da prokomentarišemo meč? :D
Post Reply