Ja sam stariji covjek pa pomalo isHlapio..semm wrote:Aha ,fantastično Vodenjak ,tebi nesmeta današnja srpska ,hrvatska i tzv.bošnjačka komponenta.To mi nikako nije logično sa onom tvojom teorijom da je meni važno sve poslije 15-tog stolječa.
E vidiš tu si promašio, zato se i iskopava ona piramida u visokom koja je nastala daleko prije tog ,za samo tvoju upotrebu, tebi važnog stolječa.Ali ti dajem pravo za BOBOVAC i narod če sigurno znati itekako cijeniti njegov značaj.ALI je narod Zbunjen stanuje u jednoj državi KOJA SE BOSNOM I HERCEGOVINOM zove i nikako mu nije jasna ta trilema da je on neka komponenta.
I molim te ne kontestiraj više (*), radi loženja one ranije pomenute troglave aždahe. Inače češ puči a ako si još u Prenjovom stomaku može se svašta izroditi gluho bilo ,prije vremena. (*)-upozorenje od manastira Resava
Hoces biti dobar da me malo podsjetis na taj moj post o 15. stoljecu?
Ja STVARNO ne znam na sta mislis.
Drugo, o cemu ti po pitanju Bobovca, mog stava, troglave azdahe?
Da nisi malo umoran pa stogod pobrko?
I na kraju, kad smo kod toga, po cemu to piramida nastala prije 12000 godina ima vise sa Bosnom i Hercegovinom od prije 15. vijeka nego sa ovom ´vamo nakon tog istog vijeka?
I na kraju trece, kakve veze ima tvoj odgovor sa postom koji sam ja napisao? Smatras li dakle da je pitanje postojanja piramide puno znacajnije nacionalno pitanje za Bosance od postojanja piramide same?
De mi priusti malo edukacije...

Printaj ovaj tekst Printaj tekst Pošalji e-mail za : Nusret Smajović