Imam druga kojem su amputirane obje noge.animals wrote:ma ti si fenomen..Hakiz wrote:Neće.animals wrote:Ako nesto zelis i desit ce se..
ti se ne brojis u statistiku..
Džaba sve želje...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Imam druga kojem su amputirane obje noge.animals wrote:ma ti si fenomen..Hakiz wrote:Neće.animals wrote:Ako nesto zelis i desit ce se..
ti se ne brojis u statistiku..
Ma on hoce da ga neko natjera, pa ako krene po zlu da moze reci- jesam ti rek'o.animals wrote:Ma Hakiz je onaj strumpf, sto mrzi sve..
kako li se zove..mrgud..
OK, ispravka.pustopoljina wrote:Pa hoce:Hakiz wrote:Neće.animals wrote:Ako nesto zelis i desit ce se..
Ako nesto NE zelis, nece se desiti.
![]()
Ti bgm ko da imas dvije licnosti u sebi...
Jedna masta o kolegici u helankama, druga je tuce da joj niko ne treba
A jbg..ti sad ides iz krajnosti u krajnost..Hakiz wrote:
Imam druga kojem su amputirane obje noge.
Džaba sve želje...
pustopoljina wrote:Ma on hoce da ga neko natjera, pa ako krene po zlu da moze reci- jesam ti rek'o.animals wrote:Ma Hakiz je onaj strumpf, sto mrzi sve..
kako li se zove..mrgud..
Malo alibaba vuce na njega.
Upravo suprotno.pustopoljina wrote:Ma on hoce da ga neko natjera, pa ako krene po zlu da moze reci- jesam ti rek'o.animals wrote:Ma Hakiz je onaj strumpf, sto mrzi sve..
kako li se zove..mrgud..
Covjek imao susicu i puco najbrze na divljem zapadu..Hakiz wrote:Upravo suprotno.pustopoljina wrote:Ma on hoce da ga neko natjera, pa ako krene po zlu da moze reci- jesam ti rek'o.animals wrote:Ma Hakiz je onaj strumpf, sto mrzi sve..
kako li se zove..mrgud..
Ja se sve nadam da će me neko demantovati![]()
Jeste li čuli za Doca Hollidaya?
Koliko se sjećam, ovo je tvoj post:animals wrote:A jbg..ti sad ides iz krajnosti u krajnost..Hakiz wrote:
Džaba sve želje...
pa ne mogu ni ja imati Claudiu Schifer..
trebas znati gdje pripadas..
Gdje se spominju priopadnost i bilo šta drugo?animals wrote:Ako nesto zelis i desit ce se..
imam prijatelja koji trazi idealnu a ne moze se ni sam sa sobom nagoditi..
ne zive samci sami za djabe..
To je prepreka i teze je..ali ti nisi taj.Hakiz wrote:
Džaba sve želje...
Ne kontam te..Hakiz wrote:Koliko se sjećam, ovo je tvoj post:animals wrote:A jbg..ti sad ides iz krajnosti u krajnost..Hakiz wrote:
Džaba sve želje...
pa ne mogu ni ja imati Claudiu Schifer..
trebas znati gdje pripadas..
Gdje se spominju priopadnost i bilo šta drugo?animals wrote:Ako nesto zelis i desit ce se..
imam prijatelja koji trazi idealnu a ne moze se ni sam sa sobom nagoditi..
ne zive samci sami za djabe..
Bravo. A sve vrijeme je ulijetao u obračune nadajući se da će ga neko ubiti pa da ne mora polako umirati od bolesti.animals wrote:Covjek imao susicu i puco najbrze na divljem zapadu..Hakiz wrote:Upravo suprotno.pustopoljina wrote: Ma on hoce da ga neko natjera, pa ako krene po zlu da moze reci- jesam ti rek'o.
Ja se sve nadam da će me neko demantovati![]()
Jeste li čuli za Doca Hollidaya?
idol moje mladosti
Mislio sam na želju da opet ima noge.pustopoljina wrote:To je prepreka i teze je..ali ti nisi taj.Hakiz wrote:
Džaba sve želje...
A .bez da pricam bajke...
Prijateljica iz osnovne se udala za rvi u kolicima...dvoje djece rodila...mislim da su se razveli, ali sigurno ne zbog toga sto je rvi.
Ja..poenta je da on nije htio nju, zelenoku..Hakiz wrote:
Bravo. A sve vrijeme je ulijetao u obračune nadajući se da će ga neko ubiti pa da ne mora polako umirati od bolesti.
Nažalost, kako je bio najbrži, džaba se nadao. Umro je od bolesti.
P. S. U porodici mi je decenijama nadimak baš Štrumpf mrgud.
Ne kontam te..[/quote]animals wrote:
Gdje se spominju priopadnost i bilo šta drugo?
Eto te, lud...Hakiz wrote:Mislio sam na želju da opet ima noge.pustopoljina wrote:To je prepreka i teze je..ali ti nisi taj.Hakiz wrote:
Džaba sve želje...
A .bez da pricam bajke...
Prijateljica iz osnovne se udala za rvi u kolicima...dvoje djece rodila...mislim da su se razveli, ali sigurno ne zbog toga sto je rvi.
Pa svako ima neka ogranicenja..Hakiz wrote:
Rekao si "Ako nešto želiš i desiće se".
Nisi spominjao nikakve uslove, nikakva "ali", nikakva ograničenja itd svojoj apsolutnoj tvrdnji.
Bravo.animals wrote:Ja..poenta je da on nije htio nju, zelenoku..Hakiz wrote:
Bravo. A sve vrijeme je ulijetao u obračune nadajući se da će ga neko ubiti pa da ne mora polako umirati od bolesti.
vec se izvlacio na svoju bolest..
Mislio sam da je poenta da možeš nešto silno željeti, ne mora ti se desiti.animals wrote:Ja..poenta je da on nije htio nju, zelenoku..Hakiz wrote:
vec se izvlacio na svoju bolest..
Ok, priznajem.Hakiz wrote:Svi smo mi miševi.
Samo se sjetimo koliko puta smo željeli nadređenog poslati u PM pa smo prešutjeli.
Pogresna ti percepcija slabosti..Hakiz wrote:Svi smo mi miševi.
Samo se sjetimo koliko puta smo željeli nadređenog poslati u PM pa smo prešutjeli.