Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shape of despair wrote: ↑02/02/2024 22:31
Ja koje znam da imaju tel 5 godina su obicno oni totalno operisani od tehnike pa i tih apdejta pa zato i drljaju jednu stvar dok ne crkne.
Svi ostali na prvi znak popustanja baterije ili trzanja kupuju novi uredaj
Naki Leagoo Kiacaa 5 godina, nazalost ne radi bas, prije toga naki GSmart 8 godina, radi jos ali ustekan u struju kad je na punjac. Ali i ja i stara smo se ponovili. Ja imam neki Samsungov, a ona neki Redmi.
Stara se preporodila s njim nakon Leagoo Kiacaa.
Ne bi ni mijenjali telefone da nisu ukinuli podrsku na njima za sto sta i da im nisu crkle baterije, iako na Leagoo Kiacaa jos radi i dalje baterija onako.
Ja sam da kazem poslije patnje sa baterijom na S22 Ultra S24 Ultra je pravo osvjezenje... jos uvijek ne mogu da vjerujem da ne moram telefon puniti bar dva puta u toku dana
Qler wrote: ↑07/02/2024 14:13
Ja sam da kazem poslije patnje sa baterijom na S22 Ultra S24 Ultra je pravo osvjezenje... jos uvijek ne mogu da vjerujem da ne moram telefon puniti bar dva puta u toku dana
Nema exyonosa nema problema. Koje je to smeće od procesora, nije ni čudo da im je Huawei svojevremeno uzeo ogroman dio kolača u premium segmentu.
BarbaDue wrote: ↑23/02/2024 13:34
takođe sam prije A54 imao A50.
Jesi li ti imao nakon nekog od silnih updatea drastično lošiju kameru?
Nije mi kamera ko kad je tek uzet A50, nekako zrnastije i sporije al sad je on kod mame. Njoj to i ne treba
Ugl kompletan A50 mi je nekako sporiji od A54.
Nije mi kamera ko kad je tek uzet A50, nekako zrnastije i sporije al sad je on kod mame. Njoj to i ne treba
Kada sam 2019.g tek kupio A50 bio sam prezadovoljan kamerom, najviše videom. Stabilizacija slike je bila top.
Nakon nekog vremena, nisam siguran je li prošla godina dana...poslije nekih apdejta kamera na njemu je postala ispodprosječna.
Totalno sam se razočarao.
@konektovan Kamera na A54 je za sada prilično ok, pogotovo mi je jak segment noćni photo.
Kada sam 2019.g tek kupio A50 bio sam prezadovoljan kamerom, najviše videom. Stabilizacija slike je bila top.
Nakon nekog vremena, nisam siguran je li prošla godina dana...poslije nekih apdejta kamera na njemu je postala ispodprosječna.
Totalno sam se razočarao.
@konektovan Kamera na A54 je za sada prilično ok, pogotovo mi je jak segment noćni photo.
Mislim da A50 nema ugradjenu opticku stabilizaciju (da ne drma dok rukom drzis) vec softwaresku i da su tu naravno pogorsali da uzmes noviji.
A54 ima opticku stabilizaciju, super mi je ovaj novi ficr gdje kad uslikas sliku on snimi video od par sekundi pa mozes i da promijenis sliku.
A52s kamera je meni OK, faktički ista bila kao kod S9, samo što su je sad novim updateima malo i softwareski poboljšali.
Selfie kamera mi je ispod OK, ali eto moze proći u dnevnim uslovima, po noći kao da je mobitel od 100km.
Eh mene više od svega nervira što evo vidim i za A55 će istu kameru izbaciti, a faktički im je ista kamera i za a52s,a53 ,a54 i evo sad opet će istu...
valjda ne smiju ništa jače jer niko neće onda htjeti uzeti s24...