Fadil Novalić_Reds_ wrote:Kako se zove covjek koji danas prica jedno, a sutra drugo?
Bakir i Alija Izetbegović...
Ima još...
Fadil Novalić_Reds_ wrote:Kako se zove covjek koji danas prica jedno, a sutra drugo?
Fahro......drug_profi wrote:Fadil Novalić_Reds_ wrote:Kako se zove covjek koji danas prica jedno, a sutra drugo?
Bakir i Alija Izetbegović...
Ima još...
nesto smijesno?Banksy wrote:malakh wrote:
nekada me malo ponesu emocije, jer sam i srcem i dušom za sdp
sa stranice prije citirane:drug_profi wrote:https://www.klix.ba/vijesti/vlada-ks-je ... /190926039
Nadzorni odbor:
Predsjednik v.d.:
- Žan Matić, dipl.ecc, rođen 09.08.1968. godine u Sarajevu
Članovi v.d.:
- Ibrahim Kerla, mr. menadžmenta, rođen 16.06.1960. godine u Semizovcu - Svrake, Vogošća
- Safer Šarić, dipl. maš. ing., rođen 24.09.1962. godine u Olovu

Ideja je bila u kadrovima bliskim Forti, drugi esalon kadrova, osladila se vladavina, a ideja je bila da se peoda prica da se dovrsi mandat i da se mastabi sa radom, nije blokirano jer nikada nije zvanicno postavljen prijedlog, ne zaboravite da mi govorimo o stranci koje je bila pred raspadom zbog bracne afere, e sad isto tako shvatite da se ti ljudi mrze i da jedni drugima rade o glavi, Pedja je tu jedini pozitivac do kraja, o Damiru i njegovom delanju ne treba ni govoriti, a razmirice su ogromne, razmirice koje se protezu jos od period djelovanja po NVO organizacija i skolskih sekcijaizvrsni direktor wrote:Gdje je bila ta ideja? Ko je zagovarac? Ko je htio sa sda iz ns ici u tu novu vladu? Ko je na kraju blokirao to?MaksprotivMarksa wrote: Ono sto ljudi zaboravljaju je da je NS ipak podijeljena stranka, ima tu mnogo nezadovoljnika i ubacenih elemenata, postojala je cak i jedna suluda ideja da se sa SDA nastavi vladavina u KS, a i fotelje su se podijele ne bas u skladu sa ocekivanjima citavog clanstva.
lažov, dvoličnjak, licemjer_Reds_ wrote:Kako se zove covjek koji danas prica jedno, a sutra drugo?
I dodjosmo na kraju da je od sda sve krenulo, naravno preko satelita stranke ali sve je to sda.JThomas wrote:sa stranice prije citirane:drug_profi wrote:https://www.klix.ba/vijesti/vlada-ks-je ... /190926039
Nadzorni odbor:
Predsjednik v.d.:
- Žan Matić, dipl.ecc, rođen 09.08.1968. godine u Sarajevu
Članovi v.d.:
- Ibrahim Kerla, mr. menadžmenta, rođen 16.06.1960. godine u Semizovcu - Svrake, Vogošća
- Safer Šarić, dipl. maš. ing., rođen 24.09.1962. godine u Olovu
i tu žan matić i enver zornić u istom košu
Vidim dobro poznajes prilike unutar stranaka, de nam malo i o NiP-u. Kakva je ova Zukorliceva struja, je li bilo kakvog finansiranja ili se cisto ideoloski gotive.MaksprotivMarksa wrote:Ideja je bila u kadrovima bliskim Forti, drugi esalon kadrova, osladila se vladavina, a ideja je bila da se peoda prica da se dovrsi mandat i da se mastabi sa radom, nije blokirano jer nikada nije zvanicno postavljen prijedlog, ne zaboravite da mi govorimo o stranci koje je bila pred raspadom zbog bracne afere, e sad isto tako shvatite da se ti ljudi mrze i da jedni drugima rade o glavi, Pedja je tu jedini pozitivac do kraja, o Damiru i njegovom delanju ne treba ni govoriti, a razmirice su ogromne, razmirice koje se protezu jos od period djelovanja po NVO organizacija i skolskih sekcijaizvrsni direktor wrote:Gdje je bila ta ideja? Ko je zagovarac? Ko je htio sa sda iz ns ici u tu novu vladu? Ko je na kraju blokirao to?MaksprotivMarksa wrote: Ono sto ljudi zaboravljaju je da je NS ipak podijeljena stranka, ima tu mnogo nezadovoljnika i ubacenih elemenata, postojala je cak i jedna suluda ideja da se sa SDA nastavi vladavina u KS, a i fotelje su se podijele ne bas u skladu sa ocekivanjima citavog clanstva., tempirana bomba koju ce neko jednom aktivirati, nije da nije bilo pokusaja i nedavno od strane profesora, do kada ce Pedja to kontrolirati, ostaje da se vidi, a posao mu je sve tezi.
Banksy wrote:malakh wrote:
nekada me malo ponesu emocije, jer sam i srcem i dušom za sdp
Haha, sta navalja svasta, u isto recencicu torkofilske (suniti), sufije, site, pa sve navalja covjek sta mu naum pade.MaksprotivMarksa wrote:@statix
NiP je turkofilsko sufijska struja, zajedno sa Irancima, dakle konzervativni glasaci sufije, sije i iranski ljudi su mahom u NiP-u, o Zukorlicu ne mislim mnogo toga dobrog, ali otvaranje fronta i prema IZ je nesto sto je neophodno, mislim da ce svoj mali uticaj u NiP-u iskoristit za pomoc Zukorlicu, on ih je uvezao sa antiugljanin snagama iz Sandzaka.
Mene brine sto je Zukorlic Vucicev igrac, ko malo ozbiljnije prati desavanja u Srbiji sve mu je jasno, ali mozda je ovo muftijin izlazak iz srpske politike, a ulazak u BiH, jedno je sigurno, bez promjena u IZ nema promjena u drustvu i ozbiljnijeg ugrozavanja SDA hegemonije.
Da te SDA nesto naucila, a da nisi ostao na nivou bota znao bi da su u BiH isprepleteni interesi svih islamskih zemalja, barem onih velikih centara, sije se odnosi na Irance, to ti je npr. tvoj Cengic koji je sada skrajnut u stranci, a sufije su zastupnici turkofiske struje, nisu ni sve sufije proerdoganski nastrojene, ali vecina jeste, ja sam naveo ko su clanovi NiP-a, ciji uticaji su u stranci isprepleteni, sve te uticaje imas i u IZ od Hafizovica do Kavazovica, a za tvoj neuki um zelim da te obavijestom da postoje sufije bliske sijama, tvoj plitki komentar samo dokazuje koliko pojma nemas._Reds_ wrote:Haha, sta navalja svasta, u isto recencicu torkofilske (suniti), sufije, site, pa sve navalja covjek sta mu naum pade.MaksprotivMarksa wrote:@statix
NiP je turkofilsko sufijska struja, zajedno sa Irancima, dakle konzervativni glasaci sufije, sije i iranski ljudi su mahom u NiP-u, o Zukorlicu ne mislim mnogo toga dobrog, ali otvaranje fronta i prema IZ je nesto sto je neophodno, mislim da ce svoj mali uticaj u NiP-u iskoristit za pomoc Zukorlicu, on ih je uvezao sa antiugljanin snagama iz Sandzaka.
Mene brine sto je Zukorlic Vucicev igrac, ko malo ozbiljnije prati desavanja u Srbiji sve mu je jasno, ali mozda je ovo muftijin izlazak iz srpske politike, a ulazak u BiH, jedno je sigurno, bez promjena u IZ nema promjena u drustvu i ozbiljnijeg ugrozavanja SDA hegemonije.![]()
A muftija, jel to onaj sto se vozda u MUFTI terencima.
Ti si bolan napravio bosanski lonac od svog posta, nabacao sve i svasta, još ti je falilo da i mezhebe nabarajas.MaksprotivMarksa wrote:Da te SDA nesto naucila, a da nisi ostao na nivou bota znao bi da su u BiH isprepleteni interesi svih islamskih zemalja, barem onih velikih centara, sije se odnosi na Irance, to ti je npr. tvoj Cengic koji je sada skrajnut u stranci, a sufije su zastupnici turkofiske struje, nisu ni sve sufije proerdoganski nastrojene, ali vecina jeste, ja sam naveo ko su clanovi NiP-a, ciji uticaji su u stranci isprepleteni, sve te uticaje imas i u IZ od Hafizovica do Kavazovica, a za tvoj neuki um zelim da te obavijestom da postoje sufije bliske sijama, tvoj plitki komentar samo dokazuje koliko pojma nemas._Reds_ wrote:Haha, sta navalja svasta, u isto recencicu torkofilske (suniti), sufije, site, pa sve navalja covjek sta mu naum pade.MaksprotivMarksa wrote:@statix
Mene brine sto je Zukorlic Vucicev igrac, ko malo ozbiljnije prati desavanja u Srbiji sve mu je jasno, ali mozda je ovo muftijin izlazak iz srpske politike, a ulazak u BiH, jedno je sigurno, bez promjena u IZ nema promjena u drustvu i ozbiljnijeg ugrozavanja SDA hegemonije.![]()
A muftija, jel to onaj sto se vozda u MUFTI terencima.
Sasvim dovljno pokazuje tvoj datum registracije. Nema ni potrebe dalje.MaksprotivMarksa wrote:Objasnjeno ti je, svi ce napisano shvatiti u skladu sa svojim intelektualnim mogucnostima, svako dobro.
Bosanski lonac je pravi termin, ja sam o BiH loncu i pricao, loncu koji je SDA zakuhao.
Razguli te lik na svim temama_Reds_ wrote:Sasvim dovljno pokazuje tvoj datum registracije. Nema ni potrebe dalje.MaksprotivMarksa wrote:Objasnjeno ti je, svi ce napisano shvatiti u skladu sa svojim intelektualnim mogucnostima, svako dobro.
Bosanski lonac je pravi termin, ja sam o BiH loncu i pricao, loncu koji je SDA zakuhao.
sta je sa gulenovcima? bilo je neke price da oni potajno podrzavaju nip?MaksprotivMarksa wrote:Objasnjeno ti je, svi ce napisano shvatiti u skladu sa svojim intelektualnim mogucnostima, svako dobro.
Sticice ce i do vanzemljaca, Kifla je nebeski vazan covjek.The BEN10 wrote:Iranci i NiP - hahahahaha!![]()