Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Locked
drug_profi

#2851 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by drug_profi »

_Reds_ wrote:Kako se zove covjek koji danas prica jedno, a sutra drugo?
Fadil Novalić
Bakir i Alija Izetbegović...
Ima još...
Roccohljup

#2852 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Roccohljup »

drug_profi wrote:
Fadil Novalić
Bakir i Alija Izetbegović...
Ima još...
Fahro......
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#2853 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by malakh »

Banksy wrote:
malakh wrote:
nekada me malo ponesu emocije, jer sam i srcem i dušom za sdp
:lol:
nesto smijesno?
JThomas

#2854 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by JThomas »

drug_profi wrote:https://www.klix.ba/vijesti/vlada-ks-je ... /190926039
Nadzorni odbor:

Predsjednik v.d.:

- Žan Matić, dipl.ecc, rođen 09.08.1968. godine u Sarajevu

Članovi v.d.:

- Ibrahim Kerla, mr. menadžmenta, rođen 16.06.1960. godine u Semizovcu - Svrake, Vogošća

- Safer Šarić, dipl. maš. ing., rođen 24.09.1962. godine u Olovu
sa stranice prije citirane:

Image

i tu žan matić i enver zornić u istom košu :|
Banksy

#2855 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by Banksy »

I još jedan kerla,
U paketu :lol:
MaksprotivMarksa

#2856 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by MaksprotivMarksa »

izvrsni direktor wrote:
MaksprotivMarksa wrote: Ono sto ljudi zaboravljaju je da je NS ipak podijeljena stranka, ima tu mnogo nezadovoljnika i ubacenih elemenata, postojala je cak i jedna suluda ideja da se sa SDA nastavi vladavina u KS, a i fotelje su se podijele ne bas u skladu sa ocekivanjima citavog clanstva.
Gdje je bila ta ideja? Ko je zagovarac? Ko je htio sa sda iz ns ici u tu novu vladu? Ko je na kraju blokirao to?
Ideja je bila u kadrovima bliskim Forti, drugi esalon kadrova, osladila se vladavina, a ideja je bila da se peoda prica da se dovrsi mandat i da se mastabi sa radom, nije blokirano jer nikada nije zvanicno postavljen prijedlog, ne zaboravite da mi govorimo o stranci koje je bila pred raspadom zbog bracne afere, e sad isto tako shvatite da se ti ljudi mrze i da jedni drugima rade o glavi, Pedja je tu jedini pozitivac do kraja, o Damiru i njegovom delanju ne treba ni govoriti, a razmirice su ogromne, razmirice koje se protezu jos od period djelovanja po NVO organizacija i skolskih sekcija :-) , tempirana bomba koju ce neko jednom aktivirati, nije da nije bilo pokusaja i nedavno od strane profesora, do kada ce Pedja to kontrolirati, ostaje da se vidi, a posao mu je sve tezi.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#2857 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by pici »

lažov, dvoličnjak, licemjer
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#2858 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by izvrsni direktor »

JThomas wrote:
drug_profi wrote:https://www.klix.ba/vijesti/vlada-ks-je ... /190926039
Nadzorni odbor:

Predsjednik v.d.:

- Žan Matić, dipl.ecc, rođen 09.08.1968. godine u Sarajevu

Članovi v.d.:

- Ibrahim Kerla, mr. menadžmenta, rođen 16.06.1960. godine u Semizovcu - Svrake, Vogošća

- Safer Šarić, dipl. maš. ing., rođen 24.09.1962. godine u Olovu
sa stranice prije citirane:

Image

i tu žan matić i enver zornić u istom košu :|
I dodjosmo na kraju da je od sda sve krenulo, naravno preko satelita stranke ali sve je to sda.

Ali opet, krivi su ovi iz sdp sto su to dopustili
statixx

#2859 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by statixx »

MaksprotivMarksa wrote:
izvrsni direktor wrote:
MaksprotivMarksa wrote: Ono sto ljudi zaboravljaju je da je NS ipak podijeljena stranka, ima tu mnogo nezadovoljnika i ubacenih elemenata, postojala je cak i jedna suluda ideja da se sa SDA nastavi vladavina u KS, a i fotelje su se podijele ne bas u skladu sa ocekivanjima citavog clanstva.
Gdje je bila ta ideja? Ko je zagovarac? Ko je htio sa sda iz ns ici u tu novu vladu? Ko je na kraju blokirao to?
Ideja je bila u kadrovima bliskim Forti, drugi esalon kadrova, osladila se vladavina, a ideja je bila da se peoda prica da se dovrsi mandat i da se mastabi sa radom, nije blokirano jer nikada nije zvanicno postavljen prijedlog, ne zaboravite da mi govorimo o stranci koje je bila pred raspadom zbog bracne afere, e sad isto tako shvatite da se ti ljudi mrze i da jedni drugima rade o glavi, Pedja je tu jedini pozitivac do kraja, o Damiru i njegovom delanju ne treba ni govoriti, a razmirice su ogromne, razmirice koje se protezu jos od period djelovanja po NVO organizacija i skolskih sekcija :-) , tempirana bomba koju ce neko jednom aktivirati, nije da nije bilo pokusaja i nedavno od strane profesora, do kada ce Pedja to kontrolirati, ostaje da se vidi, a posao mu je sve tezi.
Vidim dobro poznajes prilike unutar stranaka, de nam malo i o NiP-u. Kakva je ova Zukorliceva struja, je li bilo kakvog finansiranja ili se cisto ideoloski gotive. :D
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#2860 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by izvrsni direktor »

Banksy wrote:
malakh wrote:
nekada me malo ponesu emocije, jer sam i srcem i dušom za sdp
madner

#2861 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by madner »

Uglavnom dvije sacekuse u jednoj sedmici.
MaksprotivMarksa

#2862 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

@statix

NiP je turkofilsko sufijska struja, zajedno sa Irancima, dakle konzervativni glasaci sufije, sije i iranski ljudi su mahom u NiP-u, o Zukorlicu ne mislim mnogo toga dobrog, ali otvaranje fronta i prema IZ je nesto sto je neophodno, mislim da ce svoj mali uticaj u NiP-u iskoristit za pomoc Zukorlicu, on ih je uvezao sa antiugljanin snagama iz Sandzaka.

Mene brine sto je Zukorlic Vucicev igrac, ko malo ozbiljnije prati desavanja u Srbiji sve mu je jasno, ali mozda je ovo muftijin izlazak iz srpske politike, a ulazak u BiH, jedno je sigurno, bez promjena u IZ nema promjena u drustvu i ozbiljnijeg ugrozavanja SDA hegemonije.
statixx

#2863 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by statixx »

@maks hvala na infu
agnostic_front

#2864 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by agnostic_front »

Jel palo, šta kažu u centrali? Dokle su četnici?
_Reds_

#2865 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by _Reds_ »

MaksprotivMarksa wrote:@statix

NiP je turkofilsko sufijska struja, zajedno sa Irancima, dakle konzervativni glasaci sufije, sije i iranski ljudi su mahom u NiP-u, o Zukorlicu ne mislim mnogo toga dobrog, ali otvaranje fronta i prema IZ je nesto sto je neophodno, mislim da ce svoj mali uticaj u NiP-u iskoristit za pomoc Zukorlicu, on ih je uvezao sa antiugljanin snagama iz Sandzaka.

Mene brine sto je Zukorlic Vucicev igrac, ko malo ozbiljnije prati desavanja u Srbiji sve mu je jasno, ali mozda je ovo muftijin izlazak iz srpske politike, a ulazak u BiH, jedno je sigurno, bez promjena u IZ nema promjena u drustvu i ozbiljnijeg ugrozavanja SDA hegemonije.
Haha, sta navalja svasta, u isto recencicu torkofilske (suniti), sufije, site, pa sve navalja covjek sta mu naum pade. :run:

A muftija, jel to onaj sto se vozda u MUFTI terencima.
MaksprotivMarksa

#2866 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

_Reds_ wrote:

Haha, sta navalja svasta, u isto recencicu torkofilske (suniti), sufije, site, pa sve navalja covjek sta mu naum pade. :run:

Da te SDA nesto naucila, a da nisi ostao na nivou bota znao bi da su u BiH isprepleteni interesi svih islamskih zemalja, barem onih velikih centara, sije se odnosi na Irance, to ti je npr. tvoj Cengic koji je sada skrajnut u stranci, a sufije su zastupnici turkofiske struje, nisu ni sve sufije proerdoganski nastrojene, ali vecina jeste, ja sam naveo ko su clanovi NiP-a, ciji uticaji su u stranci isprepleteni, sve te uticaje imas i u IZ od Hafizovica do Kavazovica, a za tvoj neuki um zelim da te obavijestom da postoje sufije bliske sijama, tvoj plitki komentar samo dokazuje koliko pojma nemas.
_Reds_

#2867 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by _Reds_ »

MaksprotivMarksa wrote:
_Reds_ wrote:

Da te SDA nesto naucila, a da nisi ostao na nivou bota znao bi da su u BiH isprepleteni interesi svih islamskih zemalja, barem onih velikih centara, sije se odnosi na Irance, to ti je npr. tvoj Cengic koji je sada skrajnut u stranci, a sufije su zastupnici turkofiske struje, nisu ni sve sufije proerdoganski nastrojene, ali vecina jeste, ja sam naveo ko su clanovi NiP-a, ciji uticaji su u stranci isprepleteni, sve te uticaje imas i u IZ od Hafizovica do Kavazovica, a za tvoj neuki um zelim da te obavijestom da postoje sufije bliske sijama, tvoj plitki komentar samo dokazuje koliko pojma nemas.
Ti si bolan napravio bosanski lonac od svog posta, nabacao sve i svasta, još ti je falilo da i mezhebe nabarajas.

Jasno je cije je znanje uopce o tim vjerskim stvarima povrsno, a sto se tice botova, to smo vec apsolvirali. Ti si ko biva nesto nacuo, pa sad piskaras .
Vjerovatno si ko i uzor ti Kifla skole za 11 dana zavrsavao. Ali kao sto kazem treba odbraniti onoga ko te hrani. Jos malo pa mozes Kiflu sa sejha proglasiti. On samo istinu zbori.

A mene SDA niti je hranila, niti hrani , aLi neke jeste 15 godina i vise.
MaksprotivMarksa

#2868 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Objasnjeno ti je, svi ce napisano shvatiti u skladu sa svojim intelektualnim mogucnostima, svako dobro.

Bosanski lonac je pravi termin, ja sam o BiH loncu i pricao, loncu koji je SDA zakuhao.
_Reds_

#2869 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by _Reds_ »

MaksprotivMarksa wrote:Objasnjeno ti je, svi ce napisano shvatiti u skladu sa svojim intelektualnim mogucnostima, svako dobro.

Bosanski lonac je pravi termin, ja sam o BiH loncu i pricao, loncu koji je SDA zakuhao.
Sasvim dovljno pokazuje tvoj datum registracije. Nema ni potrebe dalje.
cvrčak_na_hedonizmu

#2870 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

_Reds_ wrote:
MaksprotivMarksa wrote:Objasnjeno ti je, svi ce napisano shvatiti u skladu sa svojim intelektualnim mogucnostima, svako dobro.

Sasvim dovljno pokazuje tvoj datum registracije. Nema ni potrebe dalje.
Razguli te lik na svim temama :lol:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#2871 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by malakh »

sta je sa gulenovcima? bilo je neke price da oni potajno podrzavaju nip?

postovi imaju smisla, ali tko zeli da shvati. znam da se zaboravila pogorelica, a i veze cengica i alispahica sa iranskim obavjestajnim sluzbama tokom i poslije rata. cak kazu i da je ugljen zbog toga i platio glavom.

nisu bez razloga na crnoj listi amerike.
The BEN10

#2872 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by The BEN10 »

Iranci i NiP - hahahahaha! :-) :lol:
_Reds_

#2873 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by _Reds_ »

The BEN10 wrote:Iranci i NiP - hahahahaha! :-) :lol:
Sticice ce i do vanzemljaca, Kifla je nebeski vazan covjek.
_Reds_

#2874 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by _Reds_ »

@cvrcak

Ne mogu sebi doci. Izgleda siti svuda oko mene.
bunk

#2875 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022

Post by bunk »

Srecom ima i nas jedija :lol:
Locked