Ne vidim gdje ti vidiš logiku da se pozivaju njih dvojica. Jedan već duže vrijeme ne igra dobro, a drugi je nekakav eksperiment Prosinečkog koji nije ispao dobro, iako je fino krenulo sa njim. Sad niti jedan od njih dvojice ne igra u klubu, a fino rekao ko ne igra, neće dobiti poziv. Sam sebi ide u kontru. A i nisu sam ova dvojica problem, ima ih još.cyprus wrote:
Pa jedan značajan dio moje poente je i to - koji se qrac svaki put žuč prosipa oko igrača koji neće biti prevaga... UVIJEK se diskutuje o igračima koji zapravo i mogu, a i ne moraju biti pozvani... Ja evo tvrdim da ima logike da i Zuka i Sarić budu pozvani... Isto tako, i da nisu pozvani, ne bi bio neki skandal - postoje argumenti i za to...
Kao i obično narodne mase se bave perifernim stvarima, ništa milije nego kad spisak izađe, pa udri po imenima koja ti se najmanje sviđaju... A na spisku od 20-30 igrača, takvih imena jednostavno mora biti... Sastaviti spisak kome niko neće naći manu je apsolutno nemoguće...
Btw, ko kaže da nema mlađih igrača na spisku?
Koga to od mlađih imamo? Na golmanskoj poziciji nikoga. Kovačevića sad nema na spisku. U odbrani jedino Ćivić i Mihojević, ali nisu ni oni toliko mladi, 23 su im godine. U veznom redu Lončar i Gojak 22 godine. Iz napada neću nikoga ubrajati, najmlađi 24 godine koji će uskoro napuniti 25 godina. Ma nema, puna nam je ekipa mladih, sve pršti od njih.
A onda pogledaj koliko ovi "mlađi" dobijaju prilike za igru.