Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Novak Đoković je veliki car. Nalazi se na samom vrhu svetskog tenisa, poliglota, filantrop i pored Nikole Tesle verovatno jedini Srbin koji je planetarno poznat, a da pritom nikada nije koristio automatsko oružje. U istraživanju koje je sproveo TIM Centar iz Novog Sada u saradnji se EXIT fondacijom, Đoković je broj jedan domaći uzor za studente i srednjoškolce. I verovatno bi trebalo tako da bude. Ne postoji ništa loše u tome da jedan takav tip bude uzor mladima.
arzuhal wrote:Jeo sam nedelju dana kao Novak Đoković
Novak Đoković je veliki car. Nalazi se na samom vrhu svetskog tenisa, poliglota, filantrop i pored Nikole Tesle verovatno jedini Srbin koji je planetarno poznat, a da pritom nikada nije koristio automatsko oružje. U istraživanju koje je sproveo TIM Centar iz Novog Sada u saradnji se EXIT fondacijom, Đoković je broj jedan domaći uzor za studente i srednjoškolce. I verovatno bi trebalo tako da bude. Ne postoji ništa loše u tome da jedan takav tip bude uzor mladima.
arzuhal wrote:Jeo sam nedelju dana kao Novak Đoković
Nemam raje sa povrtnjakom. Klošari
Moja raja, kao i ja, biljke gledaju na TVu, Konzumu i eventualno mrtve u saksijama jer smo ih zaboravili zaliti ili smo previše pričali sa njima (ubila 3 ljubicice i 1 bonsai)...
Bloo wrote:Nemam raje sa povrtnjakom. Klošari
Moja raja, kao i ja, biljke gledaju na TVu, Konzumu i eventualno mrtve u saksijama jer smo ih zaboravili zaliti ili stmo previše pričali sa njima (ubila 3 ljubicice i 1 bonsai)...
Moja raja, kao i ja, biljke gledaju na TVu, Konzumu i eventualno mrtve u saksijama jer smo ih zaboravili zaliti ili smo previše pričali sa njima (ubila 3 ljubicice i 1 bonsai)...
al zato vam ne smeta krvav komad mesa u pakovanju, i to staro nekoliko dana
neki i ne budu u pakovanju, već stoje onako mastodonski izloženi i onda tražiš da ti capne komad
neki i ne budu u pakovanju, već stoje onako mastodonski izloženi i onda tražiš da ti capne komad
nema veze, ostanu tragovi krvi u mesu, dolsovno se jed mrtvi dijelovi tijela zivotinja: goved, ovce , jagnjeta
u pakovinja se vidi 1/4 litre krvi sa mesom i sad treba jest takov meso koje pliva u krvi danima u pakovanju