Zahiragić opet jaše
- edo_79
#2851 Re: Zahiragić opet jaše
Onaj mali sa Đemperom

- Henry Chinaski
#2852 Re: Zahiragić opet jaše
Već milion puta je rečeno da malog očekuje blistava politička karijera uprkos njegovim intelektualnim ograničenjima ali se pojedini svaki put začude kad se desi nešto ovakvo.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2853 Re: Zahiragić opet jaše
sudeci po inteligenciji, lako bi mogao biti skakina desna ruka 
- sheilak
#2854 Re: Zahiragić opet jaše
joj da je nama neko kao SNL da ismijavaju sve ove debile 
- JThomas
#2855 Re: Zahiragić opet jaše
ili - zahvaljujući intelektualnim ograničenjima...Henry Chinaski wrote:Već milion puta je rečeno da malog očekuje blistava politička karijera uprkos njegovim intelektualnim ograničenjima ali se pojedini svaki put začude kad se desi nešto ovakvo.
-
kakavdanakneiskustvu
-
Seyfo
#2857 Re: Zahiragić opet jaše
On bi trebao biti pocasni predsjednik ALUMNI mreze. Samo jos da skonta da nije student
- JThomas
#2858 Re: Zahiragić opet jaše
ovaj lijevo na slici je upisao kad i ja. a ja imam 8,5 godina staža sad za novu godinu + sam bio i 10 mjeseci na birou poslije diplomiranja...
nikad ime da mu skontam...
-
pinkman
#2859 Re: Zahiragić opet jaše
Mislis stiropoLpiupiu wrote:Ovo 'sumLJe' mi je gore nego kad škripi stiropor.¤ jelena ¤ wrote:Uspješan mali, nema sumLJE.![]()
![]()
![]()
EDIT:
Sto se tice mladog Zahirage, ocekujem da ce ici za predsjednika Asocijacije mladih SDA za nekih desetak godina. Dok dodje u godine Salke Zildzica.
Last edited by pinkman on 30/11/2017 17:16, edited 1 time in total.
- Streptokok
#2860 Re: Zahiragić opet jaše
Vidis kako ima znalacki pogled. Utvrdio covjek gradivo.
- sunceKOtepsija
#2861 Re: Zahiragić opet jaše
JThomas wrote:ovaj lijevo na slici je upisao kad i ja. a ja imam 8,5 godina staža sad za novu godinu + sam bio i 10 mjeseci na birou poslije diplomiranja...![]()

mladi gospodin se posvetio nauci-a vi ste forumski, usudio bih se reci kolega-izabrali put robovanja novcu i sluzbe trulom i do srzi pokvarenom kapitalistickom sistemu...ne bi me cudilo i da puno bolje izgledate u odnosu na momka sa slike-umni rad cesto mnoge iscrpi do kosti, ispije zivot i zivotnu radost iz ociju onih koji krenu tim teskim-ali nadasve hvale vrijednim putem...
a sto se tice duzine/kratkoce studiranja uporedio bih to sa ljubavlju-covjek kada ljubi-ljubi cijelim bicem i zeli da sto vise vremena proveda sa predmetom svoga ljubljenja-tako je i sa skolom/faksom
- JThomas
#2862 Re: Zahiragić opet jaše
kapa dole, po x-ti put...

-
Seyfo
#2863 Re: Zahiragić opet jaše
Brao tepsija, skontali smo te odavno. Nego menscini da od sve omladine u BiH jedino se za Zahiragu moze sa sigurnoscu reci da pred sobom ima blistavu buducnost! Aferim
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2864 Re: Zahiragić opet jaše
Ima al u kurcu....odletit ce ko flak sa svih mogucih pozicija ako mu SDA 2018 izgubi izbore...a izgubit ce 99%Seyfo wrote:Brao tepsija, skontali smo te odavno. Nego menscini da od sve omladine u BiH jedino se za Zahiragu moze sa sigurnoscu reci da pred sobom ima blistavu buducnost! Aferim
- piupiu
#2865 Re: Zahiragić opet jaše
SumLJam tj. ne mislim.pinkman wrote:Mislis stiropoLpiupiu wrote:Ovo 'sumLJe' mi je gore nego kad škripi stiropor.¤ jelena ¤ wrote:Uspješan mali, nema sumLJE.![]()
![]()
![]()
- ¤ jelena ¤
#2866 Re: Zahiragić opet jaše
piupiu wrote:Ovo 'sumLJe' mi je gore nego kad škripi stiropor.¤ jelena ¤ wrote:Uspješan mali, nema sumLJE.![]()
![]()
![]()
- petunija
#2867 Re: Zahiragić opet jaše
Dajgle moje ekipe što se skupila na ovoj edukativnoj temi

-
Seyfo
#2868 Re: Zahiragić opet jaše
Prvo, SDA dobija izbore, uzeći u obzir kakvi su im oponenti, tj.ne može SDA biti toliko loša koliko su joj loši protivnici. Šta misliš, SDP-DF-Fahro da će ih srušiti ?Nema šanse. Hopefully I'm wrong...Drugo, lik je toliki režimlija da se fino uklapa u kalup onoga što aktuelna bošnjačka politika i narod traži, da za njega nema zime! Pa narod je toliko izdresiran i ubijen u pojam da sutra kad bi pobijedio bilo ko, morao bi slati pred kamere nekog ko veliča Aliju, bori se za prava onih koji idu na džumu, verbalno napada LGBT populaciju a istovremeno je izrazito intelektualno i mentalno ograničen da bi svojom retorikom bio bliži primitivnom puku.hrasno38 wrote:Ima al u kurcu....odletit ce ko flak sa svih mogucih pozicija ako mu SDA 2018 izgubi izbore...a izgubit ce 99%Seyfo wrote:Brao tepsija, skontali smo te odavno. Nego menscini da od sve omladine u BiH jedino se za Zahiragu moze sa sigurnoscu reci da pred sobom ima blistavu buducnost! AferimInace pravi borac za ravnopravnost studenata pa tako petkom za vrijeme dzume nema ispita ali nedeljom kada su mise nema reakcija i prolazi bez problema!!!! On nema karijeru on je samo trenutna zvijezda koja ce se ugasiti a da nije ni sam svjestan koliko brzo....samo valajt ce onda zivjeti sa svojim hirovima!
Znači, svi poput njega se ne moraju brinuti za svoju budućnost !
- irac300
#2869 Re: Zahiragić opet jaše
Potpis! Samo naivne osobe još mogu vjerovati da će SDA pasti. Neće nikad, dovoljno je malo zaoštravanja retorike (a toga nam ne fali) da se ovce homogeniziraju i ta-daaa - eto novog četverogodišnjeg mandata.Seyfo wrote:Prvo, SDA dobija izbore, uzeći u obzir kakvi su im oponenti, tj.ne može SDA biti toliko loša koliko su joj loši protivnici. Šta misliš, SDP-DF-Fahro da će ih srušiti ?Nema šanse. Hopefully I'm wrong...Drugo, lik je toliki režimlija da se fino uklapa u kalup onoga što aktuelna bošnjačka politika i narod traži, da za njega nema zime! Pa narod je toliko izdresiran i ubijen u pojam da sutra kad bi pobijedio bilo ko, morao bi slati pred kamere nekog ko veliča Aliju, bori se za prava onih koji idu na džumu, verbalno napada LGBT populaciju a istovremeno je izrazito intelektualno i mentalno ograničen da bi svojom retorikom bio bliži primitivnom puku.hrasno38 wrote:Ima al u kurcu....odletit ce ko flak sa svih mogucih pozicija ako mu SDA 2018 izgubi izbore...a izgubit ce 99%Seyfo wrote:Brao tepsija, skontali smo te odavno. Nego menscini da od sve omladine u BiH jedino se za Zahiragu moze sa sigurnoscu reci da pred sobom ima blistavu buducnost! AferimInace pravi borac za ravnopravnost studenata pa tako petkom za vrijeme dzume nema ispita ali nedeljom kada su mise nema reakcija i prolazi bez problema!!!! On nema karijeru on je samo trenutna zvijezda koja ce se ugasiti a da nije ni sam svjestan koliko brzo....samo valajt ce onda zivjeti sa svojim hirovima!
-
rizibizi
#2870 Re: Zahiragić opet jaše
Da je srece ova pojava bi u najboljem slucaju bio Hamo s recepcije, ovako mali slino ima svojih (za sad) 115-116 strana na eminentnom mahalskom forumu.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2871 Re: Zahiragić opet jaše
O tom po tom!Seyfo wrote:Prvo, SDA dobija izbore, uzeći u obzir kakvi su im oponenti, tj.ne može SDA biti toliko loša koliko su joj loši protivnici. Šta misliš, SDP-DF-Fahro da će ih srušiti ?Nema šanse. Hopefully I'm wrong...Drugo, lik je toliki režimlija da se fino uklapa u kalup onoga što aktuelna bošnjačka politika i narod traži, da za njega nema zime! Pa narod je toliko izdresiran i ubijen u pojam da sutra kad bi pobijedio bilo ko, morao bi slati pred kamere nekog ko veliča Aliju, bori se za prava onih koji idu na džumu, verbalno napada LGBT populaciju a istovremeno je izrazito intelektualno i mentalno ograničen da bi svojom retorikom bio bliži primitivnom puku.hrasno38 wrote:Ima al u kurcu....odletit ce ko flak sa svih mogucih pozicija ako mu SDA 2018 izgubi izbore...a izgubit ce 99%Seyfo wrote:Brao tepsija, skontali smo te odavno. Nego menscini da od sve omladine u BiH jedino se za Zahiragu moze sa sigurnoscu reci da pred sobom ima blistavu buducnost! AferimInace pravi borac za ravnopravnost studenata pa tako petkom za vrijeme dzume nema ispita ali nedeljom kada su mise nema reakcija i prolazi bez problema!!!! On nema karijeru on je samo trenutna zvijezda koja ce se ugasiti a da nije ni sam svjestan koliko brzo....samo valajt ce onda zivjeti sa svojim hirovima!
-
damirm
#2872 Re: Zahiragić opet jaše
Kako neko ko nije dovoljno inteligentan da zavrsi fakultet u roku moze bit predstavnik studenata?

-
Seyfo
#2873 Re: Zahiragić opet jaše
To je kad neko toliko zrači harizmom direktora i/ili predsjednika da se samo od sebe nameće da bude direktor/predsjednik. Ili što narod voli reći "jednom direktor-uvijek direktor". Poslije ćemo vidjeti čega.
Last edited by Seyfo on 01/12/2017 13:36, edited 1 time in total.
-
macchiato
#2874 Re: Zahiragić opet jaše
"u švicarskoj napravili najduži tunel ispod mora". cit. haris zahiragić.
švicarska. tunel. more. predstavnik studenata
- Logovan
#2875 Re: Zahiragić opet jaše
macchiato wrote:"u švicarskoj napravili najduži tunel ispod mora". cit. haris zahiragić.