ABH017 wrote:
svaka cast za ovo. kako je onaj nesretni almir u pokusaju da pokaze koliko je mnogo dijaspore na forumu ustvari pokazao sasvim suprotno i tako sjebo taktiku da dijaspora zeli rat, preslo se na taktiku ekonomija i zaposljavanje.
Zaboravio si kriminal.

[/quote]
Ma samo ih lupat cinjenicama . Lijepit im ovo konstantno da utvrde gradivo, mogu 16 smjena
Bošnjaci su u najmanje 20 vojnih kasarni. 92. niti jedna. Bošnjaci kontrolišu bar 15 vojnih magacina i minimalno 100.000 dugih cijevi. Bošnjaci imaju pod kontrolom bar 100 haubica. Bošnjaci imaju pod kontrolom neutvrđen broj minobacača svih kalibara, pam-ova, pat-ova, vojnih vozila. Bošnjaci imaju pod kontrolom bar 100 oklopnjaka. Bošnjaci imaju pod kontrolom bar 10-tak centara veze. etc I to je druže moj garant da se Bosna nikada neće raspasti. Nije me briga da li ćeš se složiti ili nećeš.
Poruka svima onima koji razmišljaju drugačije, odnosno razmišljaju kao laktašenko. Imajte na umu da svakog dana na teritoriji države Bosne i Hercegovine, u svakom trenutku, 24 sata dnevno, u startu imate 20.000 do 25.000 Bošnjaka pod oružjem, što kroz policajce, što kroz oružane snage, što kroz DKPT, što kroz obavještajne agencije, što kroz graničare. To je dovoljno za zaustavljanje prvog udara i kupovinu vremena za organizovanje i mobilizaciju. TOGA NISI IMAO 92.
Ne može više ukopavanje artiljerijskih položaja oko gradova proći neopaženo i pod objašnjenjem da se održavaju neke vojne vježbe. Ako do tih "vojnih vježbi" dođe u NJIMA ĆE NEIZOSTAVLJENO MORATI UČESTVOVATI I BOŠNJACI !
Dzaba im pisat vide samo sto zele... Napisah na drugoj temi pa i to da ponovim
Ja volim Bosnu a bogami i Hercegovinu ko mater, ne trazim nista od nje, takva je kakva je, ima problema ima kriminala ima korupcije i svega sto netreba al bit ce bolje sve bude i prodze, mozda ja ne dozivim ali neko hoce. Za nju sam dao krv i ja i otac, i djed mi i njegov djed. I prijatelja mi kamare.
Ako bude trebalo i sljedece ce generacije...
I jos nesto licno me zabole dudlas sta neko misli.