Ekspanzija terorizma

Post Reply
insomnia78

#2851 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Vizionar 1985 wrote:
orinoco wrote:
insomnia78 wrote:Zasto bi piloti znali borilacke vjestine
Ko ne zna borilačke vještine, ne može u avion na let :oops:
Jaro piloti aviona, citas li bili bivsi vojni piloti. Sta mislis da nisu znali borilacke vjestine i da ih je pred sto i vise putika, osoblja, stjuardesa, njih dvojicu moglo zaklat 4 napadaca da niko od osoblja, putnika ne reaguje. Zaj-bani napadaci sa skalperima za rezanje kutija itd. bas pravo. Rambo im nije ravan.
http://www.blic.rs/vesti/hronika/iz-cir ... na/c0vdlwh

Cekaj, ti stvarno vjerujes da vojni piloti znaju borilacke vjestine?
deer_hunter

#2852 Re: Ekspanzija terorizma

Post by deer_hunter »

insomnia78 wrote: http://www.blic.rs/vesti/hronika/iz-cir ... na/c0vdlwh

Cekaj, ti stvarno vjerujes da vojni piloti znaju borilacke vjestine?
bitch please :D

Image
AleksoMKD

#2853 Re: Ekspanzija terorizma

Post by AleksoMKD »

Izgleda da je u Turku, Finskoj moglo biti vise zrtava ali se jedan hrabri covek nasao na pravom mestu i svojim telom zastitio prolaznike te je sam proboden vise puta.
Zove se Hasan Zubier, iz Maroka je.
Sara03

#2854 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sara03 »

Vizionar 1985 wrote:
Sara03 wrote:
Vizionar 1985 wrote: Kao kako ih u roku par sati odmah indentifikuju a nema snimaka nadzornih kamera
Vizionar 1985 wrote: I nadzen mu pasos u vozilu.
Pa zar logika ne nalaze kad ides radit neko nedjelo da ces gledat da te sto teze indentificiraju da bi sto bolje itd. mogo nedjelo da izvrsis. A dze su snimci sa nadzornih sistema. Evo sad iz radnje ko neke jedan izbacili, do sada nisu ni jedan. One snimke iz napada u Nici unistila policija i tajne sluzbe. Halo unistili snimke, uradili krivicno, protuzakonito djelo. Dokazni materijal unistili. Jbt.
Pa zar logika ne nalaže lijepe okice i dobro porijeklo pri najmu određenih stvari, u ovom slučaju putničkog vozila? Mislim, o čemu uopće raspravljamo? Pročitaj ponovo ovo što si napisao gore.

Dokazni materijal napada u Nici nije uništen, gradske vlasti to nisu dozvolile.
dječak sa šibicama

#2855 Re: Ekspanzija terorizma

Post by dječak sa šibicama »

Treba jos koju molitvu organizovati, i jos koju zgradu "ofarbati" u boje spanske zastave.

I treba se naviknuti na terorizam :oops:
ja71

#2856 Re: Ekspanzija terorizma

Post by ja71 »

Ko zna šta bi isplivalo u javnost da teroristi završe na sudu
insomnia78

#2857 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Cojk bi reko da su svi pobijeni
dječak sa šibicama

#2858 Re: Ekspanzija terorizma

Post by dječak sa šibicama »

Ima ih kamara po zatvorima, sudi im se.

Samo sto je danas zvanicna EU politika "velkam refudzis" pa se o tome ne pripovjeda toliko, vec se lansiraju parole "naviknimo se na terorizam" i na cinjenicu da na svakom cosku stoji po jedan vojnik. Za kojeg ne znas jel tu da prepadne teroristu ili da od lokacije napravi jos bolju metu teroristima.

A imaju i institucije za rehabilitaciju terorista :D mislim, EU je nenormalna, i ovoga ce biti sve vise i vise.
Sanjarko

#2859 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sanjarko »

Htjeo sam odgovorit jer imam jos sto sta dalje ali reko sam cune vise o ovome. Jb mi se. A u postovima ima napisano najvaznije.
Thorgerson

#2860 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Thorgerson »

insomnia78 wrote:Da ide na ruku ekstremnoj desnici koja izgubi u citavoj evropi
Svi krivi osim muslimana
Meni je samo naivno misliti da nekakav neobrazovani kozojeb moze ispirati mozgove sirom evrope likovima od maroka do afganistana. Ti ako u to vjerujes, jebiga sta cu ti ja.

Da, ekstremna desnica jeste izgubila, ali ti hoces da kazes da im je popularnost ista? Pa na iglama ste bili jebote da vam pen ne bude predsjenica. O cemu pricas? Jeste izgubila, ali nije bas da vam je bilo svejedno.

Ne znam. Moze bit fkt i da jeste tako, ali i ne mora. Da ne govorim o BREXITu i ostalim exitima koji se najavljuju.
uglavnomja

#2861 Re: Ekspanzija terorizma

Post by uglavnomja »

kazu novine da je katalonija leglo dzihadista i selefija zadnjih 10 godina, kad su se poceli naseljavati alkaidasi iz katara i saudije ... i vrbovati arape iz drugih zemalaja i da je bilo za ocekivati da ce se nesto tamo desiti.

jedan od onih iz americkih tornjeva je bas odatle.
ja71

#2862 Re: Ekspanzija terorizma

Post by ja71 »

I kako svijet da rijesi problem terorizma ?
deer_hunter

#2863 Re: Ekspanzija terorizma

Post by deer_hunter »

dječak sa šibicama wrote:Ima ih kamara po zatvorima, sudi im se.
naravno da ima, npr. ovaj k.u.r.vin sin

https://en.wikipedia.org/wiki/Salah_Abdeslam

Plus masa njih koji su pali u planiranim, ali sprijecenim napadima.
Al jbg, nece to napisati jer im se ne uklapa u teoriju zavjere protiv muslimana. :skoljka:
insomnia78

#2864 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Thorgerson wrote:
Svi krivi osim muslimana
Meni je samo naivno misliti da nekakav neobrazovani kozojeb moze ispirati mozgove sirom evrope likovima od maroka do afganistana. Ti ako u to vjerujes, jebiga sta cu ti ja.

Da, ekstremna desnica jeste izgubila, ali ti hoces da kazes da im je popularnost ista? Pa na iglama ste bili jebote da vam pen ne bude predsjenica. O cemu pricas? Jeste izgubila, ali nije bas da vam je bilo svejedno.

Ne znam. Moze bit fkt i da jeste tako, ali i ne mora. Da ne govorim o BREXITu i ostalim exitima koji se najavljuju.
Sta sa ovima koji su u Siriji i Iraku, zaveo ih Izrael? Došo Moše u Ošve i navratio ih da poginu na Allahovom putu? Hipnotisani, ne postoje, sta li?
salik79

#2865 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

insomnia78 wrote:
Thorgerson wrote:
Svi krivi osim muslimana

Sta sa ovima koji su u Siriji i Iraku, zaveo ih Izrael? Došo Moše u Ošve i navratio ih da poginu na Allahovom putu? Hipnotisani, ne postoje, sta li?
Ups :oops:

https://www.amazon.com/Way-Deception-Ma ... 0971759502
insomnia78

#2866 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Jest, jest.
salik79

#2867 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

Najljepse je kad' se ovako zalete :thumbup:
insomnia78

#2868 Re: Ekspanzija terorizma

Post by insomnia78 »

Vako neko tamo nedje u Amerikama stavi link na Dzevada eksperta kao dokaz Bele AQ
ja71

#2869 Re: Ekspanzija terorizma

Post by ja71 »

deer_hunter wrote: Al jbg, nece to napisati jer im se ne uklapa u teoriju zavjere protiv muslimana. :skoljka:
perverzno je nakon svega sto se zadnjih godina dogadja na Bliskom Istoku, nazivati toboznjom zavjerom.

ko smatra da rasplamsavanje terorizama s tim nije povezano, taj se dzaba zavarava.

nego da jos jednom priupitam: na koji nacin se ovo sranje moze zaustaviti ?
salik79

#2870 Re: Ekspanzija terorizma

Post by salik79 »

insomnia78 wrote:Vako neko tamo nedje u Amerikama stavi link na Dzevada eksperta kao dokaz Bele AQ
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Juval_Aviv ;-) 8-)
Sara03

#2871 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Sara03 »

Thorgerson wrote: Meni je samo naivno misliti da nekakav neobrazovani kozojeb moze ispirati mozgove sirom evrope likovima od maroka do afganistana.
Poyy te Abdelkaki
Image

Poyy te i Awkaki
"In such an inhospitable environment, Jihad is still flourishing, like a blessed tree sprouting through an earth of waste and pollution. The Jihad movement has not only survived but is expanding… and Jihad will carry on…"

Iz Dženeta, naravno. :izet:
ioannes

#2872 Re: Ekspanzija terorizma

Post by ioannes »

ja71 wrote:I kako svijet da rijesi problem terorizma ?
-postepeno smanjenje snabdjevanja sa fosilnim energijama ka punom snabdjevanju regenerativnim energijama
-stopirati uništavanje država BI kroz ruke transatlantske ratne mafije
- stopiranje eksporta naoružanjem
- potpuno "isušiti" mafijaške strukture unutar tajnih službi
Thorgerson

#2873 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Thorgerson »

ja71 wrote:
deer_hunter wrote: Al jbg, nece to napisati jer im se ne uklapa u teoriju zavjere protiv muslimana. :skoljka:
perverzno je nakon svega sto se zadnjih godina dogadja na Bliskom Istoku, nazivati toboznjom zavjerom.

ko smatra da rasplamsavanje terorizama s tim nije povezano, taj se dzaba zavarava.

nego da jos jednom priupitam: na koji nacin se ovo sranje moze zaustaviti ?
Ja samo smatram da mnogima na zapadu ovakve stvari odgovaraju. To je cinjenica. Tako da je tesko sa 100% sigurnoscu i reci da se neki napadi mozda i "puste" da se dese. Ovako jedna budala napravi sranje, odmah se markira 10.000 ljudi. Samo zato jer su druge boje, religije. SAMO ZBOG toga. Nece pratiti tamo nekog francuza koji ima dosje, koji ima silovanja, ubistava, NE...pratit ce nekakvog marokanca sto vozi taksi, autobus ili sta ja znam.

Pa mislim eto u Francuskoj dan-dva pred izbore u najpoznatijoj ulici u Parizu se desi teroristicki napad. I hajd ti sad reci da to nije pridonijelo broju glasova Le Pen. Nije moj qrac. Ta ista je vjerovatno svrsavala dok je citala i gleda klipove napada. :skoljka:

Da se razumije nit sam kakav musliman, ni nista. Da se ne misli da nesto branim ovu gamad i da ih pravdam. Bilo je i prije sranja na BI, pa nije bilo ovoliko teroristickih napada. Ali tada nije bilo ovoliko izbjeglica u EU. Do the math.
Horcrux

#2874 Re: Ekspanzija terorizma

Post by Horcrux »

Sve je ovo na nivou ljudi koji tvrde da su na Markalama lazni lesevi postavljeni ili da je Srebrenica izrezirana... :-)
ja71

#2875 Re: Ekspanzija terorizma

Post by ja71 »

odoste vi opet u neke teorije zavjere bez da ste dali odgovor na glavno pitanje :
Da li su teroristicki napadi prouzrokovani agresijom Zapada na Islamske zemlje ?
Post Reply