ja71 wrote:deer_hunter wrote:
Al jbg, nece to napisati jer im se ne uklapa u teoriju zavjere protiv muslimana.

perverzno je nakon svega sto se zadnjih godina dogadja na Bliskom Istoku, nazivati toboznjom zavjerom.
ko smatra da rasplamsavanje terorizama s tim nije povezano, taj se dzaba zavarava.
nego da jos jednom priupitam: na koji nacin se ovo sranje moze zaustaviti ?
Ja samo smatram da mnogima na zapadu ovakve stvari odgovaraju. To je cinjenica. Tako da je tesko sa 100% sigurnoscu i reci da se neki napadi mozda i "puste" da se dese. Ovako jedna budala napravi sranje, odmah se markira 10.000 ljudi. Samo zato jer su druge boje, religije. SAMO ZBOG toga. Nece pratiti tamo nekog francuza koji ima dosje, koji ima silovanja, ubistava, NE...pratit ce nekakvog marokanca sto vozi taksi, autobus ili sta ja znam.
Pa mislim eto u Francuskoj dan-dva pred izbore u najpoznatijoj ulici u Parizu se desi teroristicki napad. I hajd ti sad reci da to nije pridonijelo broju glasova Le Pen. Nije moj qrac. Ta ista je vjerovatno svrsavala dok je citala i gleda klipove napada.
Da se razumije nit sam kakav musliman, ni nista. Da se ne misli da nesto branim ovu gamad i da ih pravdam. Bilo je i prije sranja na BI, pa nije bilo ovoliko teroristickih napada. Ali tada nije bilo ovoliko izbjeglica u EU. Do the math.