Detalj na kosku - dacendlerbing wrote:izgleda vrijeme se tetUvirat
Mojne se išarat
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Detalj na kosku - dacendlerbing wrote:izgleda vrijeme se tetUvirat
ne bih ja, al kazu to kad krene, gotovo je ...Tomahawk11 wrote:Detalj na kosku - dacendlerbing wrote:izgleda vrijeme se tetUvirat![]()
Mojne se išarat
Znaju bit' sexy al previse zna biti odvratnocendlerbing wrote:izgleda vrijeme se tetUvirat
Onda bolje nemoj.cendlerbing wrote:ne bih ja, al kazu to kad krene, gotovo je ...Tomahawk11 wrote:Detalj na kosku - dacendlerbing wrote:izgleda vrijeme se tetUvirat![]()
Mojne se išarat
haj ako ti tako kazesTomahawk11 wrote: Onda bolje nemoj.
Nećeš moći krv dati, nedajBože zatreba
Da, i ja bih sad zaključila da se trebam tetovirati. Ali, pošto sam redovni darivalac krvi, to ne dolazi u obzir.Tomahawk11 wrote:Onda bolje nemoj.cendlerbing wrote:ne bih ja, al kazu to kad krene, gotovo je ...Tomahawk11 wrote:Detalj na kosku - da![]()
Mojne se išarat
Nećeš moći krv dati, nedajBože zatreba
Pa sad, ne znam kako se rade privremene tetovaže, ali ako ima veze sa time da dolazi u dodir sa krvlju, onda je jasno da ti je isto privremena ili stalna.Euridika wrote: Da, i ja bih sad zaključila da se trebam tetovirati. Ali, pošto sam redovni darivalac krvi, to ne dolazi u obzir.
Which leads me to a question: mogu li proći privremene tetovaže, henna tetovaže? I da li one sprječavaju darivanje krvi?
Mislim da se ove privremene samo šaraju po koži, ne dolazi u direktni dodir s krvlju, mada ne znam da li naknadno prodire henna kroz kožu u ćelije, pa samim tim u krvne sudove i da li to utječe na darivanje krvi.Tomahawk11 wrote:Pa sad, ne znam kako se rade privremene tetovaže, ali ako ima veze sa time da dolazi u dodir sa krvlju, onda je jasno da ti je isto privremena ili stalna.Euridika wrote: Da, i ja bih sad zaključila da se trebam tetovirati. Ali, pošto sam redovni darivalac krvi, to ne dolazi u obzir.
Which leads me to a question: mogu li proći privremene tetovaže, henna tetovaže? I da li one sprječavaju darivanje krvi?
kad odes gore darivati krv pitas ihEuridika wrote:Mislim da se ove privremene samo šaraju po koži, ne dolazi u direktni dodir s krvlju, mada ne znam da li naknadno prodire henna kroz kožu u ćelije, pa samim tim u krvne sudove i da li to utječe na darivanje krvi.Tomahawk11 wrote:Pa sad, ne znam kako se rade privremene tetovaže, ali ako ima veze sa time da dolazi u dodir sa krvlju, onda je jasno da ti je isto privremena ili stalna.Euridika wrote: Da, i ja bih sad zaključila da se trebam tetovirati. Ali, pošto sam redovni darivalac krvi, to ne dolazi u obzir.
Samo one iz Dubble Bubble.Euridika wrote: Which leads me to a question: mogu li proći privremene tetovaže, henna tetovaže? I da li one sprječavaju darivanje krvi?
Da se ne tetoviram?Ramzess Veliki wrote:Samo one iz Dubble Bubble.Euridika wrote: Which leads me to a question: mogu li proći privremene tetovaže, henna tetovaže? I da li one sprječavaju darivanje krvi?
Ne.Euridika wrote:Da se ne tetoviram?Ramzess Veliki wrote:Samo one iz Dubble Bubble.Euridika wrote: Which leads me to a question: mogu li proći privremene tetovaže, henna tetovaže? I da li one sprječavaju darivanje krvi?
... odma upit ko mu je radio istu, zašto baš ta...je li ima još negdje da vidim...obožavam ih...nebitno hoćemo li se pojebati ili ne...moonca wrote:Da li i kako reagujete na osobu koja vam se svidja,kada primjetite tetovazu na rukama ili nogama.
Oj , jesi ti opasnaho oponopono wrote:... odma upit ko mu je radio istu, zašto baš ta...je li ima još negdje da vidim...obožavam ih...nebitno hoćemo li se pojebati ili ne...moonca wrote:Da li i kako reagujete na osobu koja vam se svidja,kada primjetite tetovazu na rukama ili nogama.
Ne gledam, što?Velkoski wrote:je l' to i ti gledaš friendse?
nije, al' sam jednom petlj'o s dvije odjednom i nikad više. zaboli glava baš
eto klip iznadZejnep wrote:Ne gledam, što?Velkoski wrote:je l' to i ti gledaš friendse?
nije, al' sam jednom petlj'o s dvije odjednom i nikad više. zaboli glava baš![]()
O znam kako vam je oko te glavobolje![]()
Baš. Meni to djeluje stresno.Velkoski wrote:
eto klip iznad
ma bjež' ba, divim se ljudima kojima nije mrsko lagat' na dvije/tri/četiri strane![]()
![]()
Prije bih rekao nesigurne.Zejnep wrote:Jesu li žene stvarno loši vozači?
JesteZejnep wrote:Je li vam se desilo da djevojku, svoju rođenu, zovnete tuđim imenom?