Ne bih hvala, a koliko sam načula i vjera mi brani. Ma nije baš da brinem ali eto, voljela bih imati lijep grob na mjestu koje ja odaberem, da spomenik ne bude kičast i ne želim sliku na njemumeteorit135531 wrote:Da li biste ikad se kremirale poslije smrti ? Tj. brinete li se sta će se desiti sa vašim tijelom nakon smrti
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pukepuke
#2851 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- pukepuke
#2852 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kiča, kiča me strahScuffy Dogs wrote:Ne kontam kad umreš nije te više briga, čega te to strahpukepuke wrote:Ne bih hvala, a koliko sam načula i vjera mi brani. Ma nije baš da brinem ali eto, voljela bih imati lijep grob na mjestu koje ja odaberem, da spomenik ne bude kičast i ne želim sliku na njemumeteorit135531 wrote:Da li biste ikad se kremirale poslije smrti ? Tj. brinete li se sta će se desiti sa vašim tijelom nakon smrti
- Zejnep
#2853 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Scuffy Dogs wrote:
- Euridika
- Globalna šefica
#2854 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
pukepuke wrote:Kiča, kiča me strahScuffy Dogs wrote:Ne kontam kad umreš nije te više briga, čega te to strahpukepuke wrote:Ne bih hvala, a koliko sam načula i vjera mi brani. Ma nije baš da brinem ali eto, voljela bih imati lijep grob na mjestu koje ja odaberem, da spomenik ne bude kičast i ne želim sliku na njemu. Spomenika od šarenog mramora, slike kad sam imala 30 godina, plastičnog cvijeća... Najbolje je da ja to sama sebi sve pripremim, po svom ukusu, tako ću biti najmirnija
Podsjeti me na neke nadgrobne spomenike koje sam imala priliku gledati (uglavnom romske
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- triconja
#2856 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Najbolje je da grob bude temelj javne kuce ako cemo takoEuridika wrote:![]()
![]()
Podsjeti me na neke nadgrobne spomenike koje sam imala priliku gledati (uglavnom romske... nije fašistička izjava, Tita mi
). Na jednoj, sjedi lola, oko njega tamburaši, ispred njega meza i flaša brlje. Na drugom spomeniku, kamena skulptura - u sredini umrli, njemu s bokova dvije ženske, gole.
![]()
![]()
![]()
![]()
. Na trećem je bila skulptura džamije
.
- ho oponopono
#2857 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
meteorit135531 wrote:Da li biste ikad se kremirale poslije smrti ? Tj. brinete li se sta će se desiti sa vašim tijelom nakon smrti
...šta će biti kad odapnem...nije važno, niti me briga...u šljivik neka me bace ili na lomaču...kakve hodže i ukopi, da se zadužuju zarad toga...to nije lijepo...
- djevojka bez imena
#2858 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Svejedno mi, neka me sahrane kako god hoće.meteorit135531 wrote:Da li biste ikad se kremirale poslije smrti ? Tj. brinete li se sta će se desiti sa vašim tijelom nakon smrti
- berenice
#2859 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
1.Kad bi mogle birati izmedju muskarca kojem se stvorila ozonska rupa na sredini glave jer je pocelo naglo celaviti, ili muskarca cije su vlasi kose sa strana glave skroz sijede, kojeg bi muskarca prije odabrale?
- Pa, ako bi mi se svidjali isto, onda bih radije ovog drugog. (Ali to stvarno nije bitno.)
2.Da li biste mogle zivjeti sa muskarcem koji je bio u zatvoru zbog nasilja?
- Zavisi: ako je prebio tri drota zato sto su se kurcili nekome kome mogu, umjesto nekome kome trebaju, onda bih. Ako je udarao na slabijeg, onda ne.
3.Da li biste mogle pristati da nosite samo ravnu obucu, pritom se odrekavsi stikli?
- Ne nosim ih inace, ali da ih nosim, ne bih pristala. Zbog cega?
4.Da li biste ikad povecale grudi ako bi muskarac to od vas trazio , da ga obradujete za njegov rodjendan? Jeste li zadovoljne svojim dojkama?
- Ahahahahahahhah za rodjendan.... ahahahha dojke - to ono "tok misli" dok sam citala pitanja. Inace ne i da.
5.Idete li na fitnes i kako cure uspjevaju da izbace onako guzicu da im lici kao da imaju guzne silikone u njima? Je li to liposukcija ili sta? ugradjivanje mrtvog mesa u butine ili sta?
- Ne idem. Samo reketa igram od sportova. Za tudje guzove - ne znam, majke mi. Kad vidim tako neki izbacen guz - malo me bude stid zbog nje. Ne znam zasto.
6.Je li vam normalno da macka ili pas spava sa vama u krevetu dok vi sa svojim muzem vodite ljubav?
- Ako samo spava, ok je. Ne bi valjalo da ucestvuje. Inace, dok sam imala macka, nije sam od sebe htio biti s kretenima dok se taslace.
7. Nosite li umjetne nokte i je li normalno ako muskarac od vas zatrazi da lakirate nozne prste i da nosite mrezaste carape?
- Ne. Normalno jeste da on trazi nesto - nije zbog toga bolesnik, ali zavisi kakva sam ja i koliko dopustam drugome da me oblikuje. Sto se mene tice - necu nista sto mi on kaze.
8. Sta za vas podrazumjeva kurvinski oblik oblacenja, jel to poziv na parenje ili takmicenje sa drugim zenama ko je zenstveniji?
- Ako mislis oskudno obucene zene... NE - to nije poziv na jebacinu, nije poziv na zvizdanje, dobacivanje ili fatanje... Prije ce biti da je takmicenje s drugim zenama. A mozda nije ni to.
9. Je li tacno da se zene nataknu na stikle da bi im se pritom guzica vise njihala i da bi im noge vise dosle do izrazaja?
- Zene se ne naticu na stikle - one obuju stikle. Izmedju ostalog - da.
10. Kad ste u shopingu , je li pratite snizenja i mozete li odoliti da ne kupite nesto sto nije na snizenju,koliko ste najvise potrosile u shopingu?
- Pratim snizenja, mogu odoliti. Nekoliko hiljada - jednom davno. I sve na sebe.
11. Imate li fobiju od kuhinje, koji vam je najdrazi kuhinjski elemet, i koje vam je najdraze jelo?
- To mi je svakodnevnica. Mrzim kuhati. Zapravo, mrzim smisliti sta kuhati. Najdraza mi je moja masina za kafu. Najvise volim ono sto mi napravi neko drugi.
12.Koja je najskuplja sminka koju ste ikad stavili na sebe, i zasto se sminkate, jel to da bi bile sebi lijepe ili da muskarcima dizete huju u gacama?
- Ne znam - mozda sjene od C. Dior-a. Sminkam se (kad se sminkam) za sebe. Ovo je fakt. Kad sam sebi lijepa, ko vas jebe!
13.Koji dio svog tijela smatrate najeroticnijim i najzenstvenijim?
- Eroticna sam po celo telo.
14.Koje vam je najdraze cvijece, i zasto se divite ruzama, kad je recimo jedan paradajz mnogo grandioznija biljka , a ruza brzo uvene i nije nesto
- Cvijet kanabisa. Ne zbog izgleda, no zbog dusevnih kvaliteta.
15.Je li vam normalno da igrate saha sa svojim partnerom i koja vam je najdraza sahovska figura?
- Sta tu ima biti nenormalno? Ali ne igram, jer ne znam gubiti. Najdraza sahovska figura - nikad nisam razmisljala o tome... mozda lovac. On me nekako uvijek iznenadi.
16. Koja vam je najdraza drustvena igra i koju ste prvu rijec rekle kad ste prvi put progovorile?
- Volim sve drustvene igre. Jamb, remi... Za prvu rijec - ne znam jbga.
17. Jeste li bile u inkubatoru i jeste li rodjene vaginalno ili na carski rez?
- Rodjena sam vaginalno, a rodila sam na carski.
18. Koji ste podznak u horoskopu?
- Strijelac.
19. Da li biste mogle da se zaljubite u drugu rasu, u crnca ili u japanca? Kakvo misljenje imate o medjurasnim vezama, i moze li to funkcionisati?
- Da. Sve se moze kad se mora. Misljenje o medjurasnim vezama - nisam rasista, svi su mi ista govna.
20. Kakvo misljenje imate o nasilnim zenama, i zenama koje cine krivicna djela poput kradja i dzeparenja? Poput Sabahete Dzindo? Jeste li ikad nekome nesto ukrale, i da li bi ikad nesto ukrale osim kradje muskarcevog srca sto se ne pika?
- Kakvo misljenje? To je nesto sto jednostavno postoji. Ko je ta S. Dzindo? Prvi put sam ukrala male crvene tene za barbiku od neke curice kod koje me je mama odvela na sijelo... imala je sigurno 20 pari cipela - a ja samo jedne. Rekoh, hajde mozda nece skontati. Ne znam je li skontala. Imala sam tad mozda 7-8 godina. Kasnije, kao tinejdzerka sam isla redovno po skupocjenim radnjama i krala. Nekoliko puta sam zavrsila na policiji, a o degeneku da ne pricam. Sve to do 14.-e.
- Pa, ako bi mi se svidjali isto, onda bih radije ovog drugog. (Ali to stvarno nije bitno.)
2.Da li biste mogle zivjeti sa muskarcem koji je bio u zatvoru zbog nasilja?
- Zavisi: ako je prebio tri drota zato sto su se kurcili nekome kome mogu, umjesto nekome kome trebaju, onda bih. Ako je udarao na slabijeg, onda ne.
3.Da li biste mogle pristati da nosite samo ravnu obucu, pritom se odrekavsi stikli?
- Ne nosim ih inace, ali da ih nosim, ne bih pristala. Zbog cega?
4.Da li biste ikad povecale grudi ako bi muskarac to od vas trazio , da ga obradujete za njegov rodjendan? Jeste li zadovoljne svojim dojkama?
- Ahahahahahahhah za rodjendan.... ahahahha dojke - to ono "tok misli" dok sam citala pitanja. Inace ne i da.
5.Idete li na fitnes i kako cure uspjevaju da izbace onako guzicu da im lici kao da imaju guzne silikone u njima? Je li to liposukcija ili sta? ugradjivanje mrtvog mesa u butine ili sta?
- Ne idem. Samo reketa igram od sportova. Za tudje guzove - ne znam, majke mi. Kad vidim tako neki izbacen guz - malo me bude stid zbog nje. Ne znam zasto.
6.Je li vam normalno da macka ili pas spava sa vama u krevetu dok vi sa svojim muzem vodite ljubav?
- Ako samo spava, ok je. Ne bi valjalo da ucestvuje. Inace, dok sam imala macka, nije sam od sebe htio biti s kretenima dok se taslace.
7. Nosite li umjetne nokte i je li normalno ako muskarac od vas zatrazi da lakirate nozne prste i da nosite mrezaste carape?
- Ne. Normalno jeste da on trazi nesto - nije zbog toga bolesnik, ali zavisi kakva sam ja i koliko dopustam drugome da me oblikuje. Sto se mene tice - necu nista sto mi on kaze.
8. Sta za vas podrazumjeva kurvinski oblik oblacenja, jel to poziv na parenje ili takmicenje sa drugim zenama ko je zenstveniji?
- Ako mislis oskudno obucene zene... NE - to nije poziv na jebacinu, nije poziv na zvizdanje, dobacivanje ili fatanje... Prije ce biti da je takmicenje s drugim zenama. A mozda nije ni to.
9. Je li tacno da se zene nataknu na stikle da bi im se pritom guzica vise njihala i da bi im noge vise dosle do izrazaja?
- Zene se ne naticu na stikle - one obuju stikle. Izmedju ostalog - da.
10. Kad ste u shopingu , je li pratite snizenja i mozete li odoliti da ne kupite nesto sto nije na snizenju,koliko ste najvise potrosile u shopingu?
- Pratim snizenja, mogu odoliti. Nekoliko hiljada - jednom davno. I sve na sebe.
11. Imate li fobiju od kuhinje, koji vam je najdrazi kuhinjski elemet, i koje vam je najdraze jelo?
- To mi je svakodnevnica. Mrzim kuhati. Zapravo, mrzim smisliti sta kuhati. Najdraza mi je moja masina za kafu. Najvise volim ono sto mi napravi neko drugi.
12.Koja je najskuplja sminka koju ste ikad stavili na sebe, i zasto se sminkate, jel to da bi bile sebi lijepe ili da muskarcima dizete huju u gacama?
- Ne znam - mozda sjene od C. Dior-a. Sminkam se (kad se sminkam) za sebe. Ovo je fakt. Kad sam sebi lijepa, ko vas jebe!
13.Koji dio svog tijela smatrate najeroticnijim i najzenstvenijim?
- Eroticna sam po celo telo.
14.Koje vam je najdraze cvijece, i zasto se divite ruzama, kad je recimo jedan paradajz mnogo grandioznija biljka , a ruza brzo uvene i nije nesto
- Cvijet kanabisa. Ne zbog izgleda, no zbog dusevnih kvaliteta.
15.Je li vam normalno da igrate saha sa svojim partnerom i koja vam je najdraza sahovska figura?
- Sta tu ima biti nenormalno? Ali ne igram, jer ne znam gubiti. Najdraza sahovska figura - nikad nisam razmisljala o tome... mozda lovac. On me nekako uvijek iznenadi.
16. Koja vam je najdraza drustvena igra i koju ste prvu rijec rekle kad ste prvi put progovorile?
- Volim sve drustvene igre. Jamb, remi... Za prvu rijec - ne znam jbga.
17. Jeste li bile u inkubatoru i jeste li rodjene vaginalno ili na carski rez?
- Rodjena sam vaginalno, a rodila sam na carski.
18. Koji ste podznak u horoskopu?
- Strijelac.
19. Da li biste mogle da se zaljubite u drugu rasu, u crnca ili u japanca? Kakvo misljenje imate o medjurasnim vezama, i moze li to funkcionisati?
- Da. Sve se moze kad se mora. Misljenje o medjurasnim vezama - nisam rasista, svi su mi ista govna.
20. Kakvo misljenje imate o nasilnim zenama, i zenama koje cine krivicna djela poput kradja i dzeparenja? Poput Sabahete Dzindo? Jeste li ikad nekome nesto ukrale, i da li bi ikad nesto ukrale osim kradje muskarcevog srca sto se ne pika?
- Kakvo misljenje? To je nesto sto jednostavno postoji. Ko je ta S. Dzindo? Prvi put sam ukrala male crvene tene za barbiku od neke curice kod koje me je mama odvela na sijelo... imala je sigurno 20 pari cipela - a ja samo jedne. Rekoh, hajde mozda nece skontati. Ne znam je li skontala. Imala sam tad mozda 7-8 godina. Kasnije, kao tinejdzerka sam isla redovno po skupocjenim radnjama i krala. Nekoliko puta sam zavrsila na policiji, a o degeneku da ne pricam. Sve to do 14.-e.
-
sikstinajn
#2860 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da li volite kAd vas partner tokom seksualnog cina....?
Cuti I radi
Prica I radi
Samo puuushe I mumla
Pfff puh puh mrrmmm..
Cuti I radi
Prica I radi
Samo puuushe I mumla
Pfff puh puh mrrmmm..
-
Zoya
#2861 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pod Bsikstinajn wrote:Da li volite kAd vas partner tokom seksualnog cina....?
Cuti I radi
Prica I radi
Samo puuushe I mumla
Pfff puh puh mrrmmm..
- berenice
#2862 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Vjerovao ili ne, onda kada se ruzno ponasa. Pogotovo kad se ponasa oholo. Nekako se i lice izoblici.triconja wrote:E zene zanima me sta vi smatrate da je ruzno na nekoj osobi ili narodski receno kad je osoba ruzna?
-
sikstinajn
#2863 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
mmmmmZoya wrote:Pod Bsikstinajn wrote:Da li volite kAd vas partner tokom seksualnog cina....?
Cuti I radi
Prica I radi
Samo puuushe I mumla
Pfff puh puh mrrmmm..
Kako si
........
Dobra
Slatka
Vruca
?
- triconja
#2864 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kako se lice izoblici?berenice wrote:Vjerovao ili ne, onda kada se ruzno ponasa. Pogotovo kad se ponasa oholo. Nekako se i lice izoblici.triconja wrote:E zene zanima me sta vi smatrate da je ruzno na nekoj osobi ili narodski receno kad je osoba ruzna?
- pukepuke
#2865 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Priča i radisikstinajn wrote:Da li volite kAd vas partner tokom seksualnog cina....?
Cuti I radi
Prica I radi
Samo puuushe I mumla
Pfff puh puh mrrmmm..
- supercali
#2866 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Bajke ili gadosti?pukepuke wrote:Priča i radisikstinajn wrote:Da li volite kAd vas partner tokom seksualnog cina....?
Cuti I radi
Prica I radi
Samo puuushe I mumla
Pfff puh puh mrrmmm...
- pukepuke
#2867 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Uvijek bajke (kako sam najbolja i najljepša), gadosti ponekadsupercali wrote:Bajke ili gadosti?pukepuke wrote:Priča i radisikstinajn wrote:Da li volite kAd vas partner tokom seksualnog cina....?
Cuti I radi
Prica I radi
Samo puuushe I mumla
Pfff puh puh mrrmmm...
- supercali
#2868 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Najbolja si prljavice
- supercali
#2869 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa razvalila bi mi lavabo kad bi sjela na njegasherbett wrote:Kad pere zubesikstinajn wrote:Da li volite kAd vas partner tokom seksualnog cina....?
Cuti I radi
Prica I radi
Samo puuushe I mumla
Pfff puh puh mrrmmm..
- supercali
#2870 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa gdje necu pomisliti
Ono perem zube puko lavabo sutra zovi majstora da to sve mjenja popravlja skidaj tamo plocice
Jbt 2 dana posla
Ono perem zube puko lavabo sutra zovi majstora da to sve mjenja popravlja skidaj tamo plocice
Jbt 2 dana posla
- supercali
#2871 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa kad zelis vidjeti pranje zuba znaci da je lavabo u igri
A ja ne bih zelio da mi razvalis lavabo
A ja ne bih zelio da mi razvalis lavabo
-
zoomba
#2872 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kad je kisno napolju da li vas nasmije kad pomislite na djevojke koje crtaju obrve a nemaju kisobrana?
-
gilla
#2873 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
E čuj šminkaju se i sređuju radi drugih žena
.
- spreca
#2874 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
pa kad si to radilasherbett wrote:
NE BI VISE POVECAVALA.. OSTALO.. DA
- supercali
#2875 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
U pubertetuspreca wrote:pa kad si to radilasherbett wrote:
NE BI VISE POVECAVALA.. OSTALO.. DA